sunnuntai 12. elokuuta 2018

Mansikkaa hiuksille - The Body Shop Clearly Glossing


Ostin jokin aika sitten ihan puhtaasti testausmielessä nämä The Body Shopin Clearly Glossing -sarjan shampoon ja hoitoaineen. Olen aiemminkin sanonut, ettei mansikan tuoksu yleensä vetoa muhun kosmetiikassa, sillä monesti tuoksu on liian imelä ja esanssinen. The Body Shopin mansikkasuihkugeelistä olen kuitenkin tykännyt, joten uskoin tykästyväni ainakin tuoksun puolesta myös näihin mansikkaisiin hiustenhoitotuotteisiin. Ja niinhän siinä tosiaan kävikin! Seuraavaksi arvostelut kummastakin tuotteesta:


The Body Shop Clearly Glossing Shampoo on italialaisia mansikoita ja meksikolaista aloe veraa sisältävä vegaaninen ja silikoniton shampoo. Shampoo on suunnattu erityisesti elottomille hiuksille, mutta tuotekuvauksen mukaan se sopii hyvin kaikille hiustyypeille. Olen aiemmin testannut TBS:n banaanishampoota, jonka tehot ihastuttivat. Tämä mansikkashampoo osoittautui vähintään yhtä hyväksi kuin banaanisarjankin shampoo! Pesuteho on ihan huiman hyvä ja yksi pesukerta riittää helposti omille hiuksilleni, vaikka ne olisivat selkeästi likaiset ja rasvaiset. Shampoo jättää hiukset melko takkuisiksi, mutta hyvällä hoitoaineella siitäkin onneksi selvitään. Mä jaksan aina vaan ihastua näihin kunnolla peseviin shampoihin. Inhoan sitä, kun hiukset eivät joillain shampoilla meinaa puhdistua vielä kahdellakaan pesukerralla enkä todellakaan halua pestä hiuksiani kolmatta kertaa putkeen. Tämän shampoon kruunaa vielä se ihana mansikan tuoksu, joka ei kuitenkaan jää tuoksumaan hiuksiin liian voimakkaasti. 
Hinta: 12,50 €/200 ml.


The Body Shop Clearly Glossing Conditioner on saman sarjan hoitoaine, joka on niin ikään vegaaninen ja silikoniton. Shampoon tavoin hoitoaine sisältää myös aloe veraa sekä mansikoita, ja sen tulisi tehdä hiuksista kiiltävät sekä selvittää kaikki takut. Jostain syystä en tykännyt käyttää banaani-sarjan shampoota ja hoitoainetta yhdessä ja näiden mansikkatuotteiden kanssa tilanne on täysin sama. Tämä hoitoaine ei riitä selvittämään riittävän hyvin mansikkashampoon aiheuttamia takkuja, mutta monien muiden shampoiden kanssa tämä toimii oikein hyvin. Takut selviävät ja hiukset tuntuvat pehmeiltä ja pientä kiiltoakin on havaittavissa. Suurin ongelma tämän kanssa on kuitenkin hoitoaineen todella paksu koostumus. Hoitsikkaa on nimittäin melko vaikea saada puristettua tuolta pullosta ulos, joten pientä toivomisen varaa olisi joko sitten pullon suuaukon tai hoitoaineen koostumuksen suhteen. Periaatteessa tykkään nimenomaan paksuista hoitoaineista, mutta tämä pullo tuottaa tosiaan pienoisia ongelmia eikä tämä sen takia ihastuttanut mua ihan yhtä paljon kuin tuo shampoo.
Hinta: 12,50 €/250 ml.

Ovatko The Body Shopin hiustenhoitotuotteet tuttuja? :)

10 kommenttia:

  1. Mä tykkään banskusarjasta ja tea tree on kans hyvä, jos haluaa syväpuhdistaa. Mun on pakko myöntää etten oo ikinä haistellut näitä mansikkatuotteita, paitsi joskus 90-luvulla sitä purkissa olevaa huulivoidetta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tea Treetä voisin koittaa muuten, mutta kun mä en pidä yhtään siitä tuoksusta! :D Toki voisihan sitä käydä tuoksuttelemassa niitä, josko nenä olisi jo tottunut siihen :)

      Poista
  2. Siis täytyy sanoa, etten olis koskaan uskonut TBS:n hiustenhoitotuotteiden sopivan mulle, kun niin harvat sopii mun haastavalle hiuslaadulle, mutta mulla on nyt ollut testissä sellainen hiuspohjan kuorinta, joka on ollut tosi hyvä! Täytyisi varmaan antaa näille muillekin hiustuotteille mahdollisuus, jos näissä ei ole silikonejakaan. Jotkut TBS:n banskushampoot multa taitaa vielä löytyäkin jostain testikaapin perältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen tietäväni mitä kuorintaa tarkoitat ja sitä on kyllä kehuttu hurjasti! Kokeile ihmeessä näitä muitakin hiustuotteita, josko ne sopisivat sulle<3 Banskusarja on ihana!

      Poista
  3. Hauska yhteensattuma, että meidän otsikot on näistä tuotteista lähes samat! :D Mä itse tykästyin mansikka sarjan shampooseen ja hoitoaineeseen! Shampoo pesee hiukset ihan todella hyvin ja jättää hiuksista jotenkin tosi ilmavan ja puhtaan tuntuiset. Hoitoaine on taas tuoksultaan niin taivaallinen, mutta kaipaan kans TBS:n hoitoaineista sellaista pehmeyttä ja sileyttä mitä ne ei ehkä oikein anna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi apua, niinhän ne ovat :D En kyllä yhtään muistanut, että sä oot postannut lähes samanlaisella otsikolla, ei siis ollut tarkoitus matkia sua<3 :D Oon samaa mieltä noista tuotteista, hoitoaineilta mäkin odotan ehkä hitusen enemmän :) Varsinkin, kun omat hiukset on tosiaan vähän kärsineet säännöllisen vaalentamisen jäljiltä!

      Poista
  4. The body shopilla mansikka on ollut aina mun lempparituoksuja <3 Ois aika ihanaa, kun hiukset tuoksuis mansikalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään näistä mansikkatuotteista<3 Pitääkin ostaa pian taas se mansikkasuihkugeeli!

      Poista
  5. Oon itsekin miettinyt näiden ostamista ja ainakin tuo shampoo pitää nyt ehdottomasti ostaa testiin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen<3 Shampoo on ihan hurjan hyvää!

      Poista

Kiitos kommentista!