perjantai 31. elokuuta 2018

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Heinäkuu & Elokuu


Taas olisi aika kurkistaa parin edellisen kuukauden loppuneihin kosmetiikkatuotteisiin. Niin ne määrät vaan vaihtelee, sillä näiden kahden edeltävän kuukauden aikana mulla ei loppunut mitenkään turhan suurta määrää kosmetiikkaa ja toisinaan saan tällaisen määrän purkkeja tyhjäksi jo yhden kuukauden aikana! Jokainen tyhjä purkki on kuitenkin askel pienempiin kosmetiikkavarastoihin, sillä en suinkaan enää nykyään osta uusia tuotteita tilalle samaa tahtia. Varsinkin ihon- ja vartalonhoidon osalta pyrinkin siihen, että saisin nykyisiä varastojani huomattavasti pienemmiksi. Mitäs kaikkea mulla sitten loppui?

*Tuote saatu blogin kautta

Meikit:


essence i love extreme volume mascara. Sekä tuuheutta että pituutta ripsille antava ripsiväri, jonka ainut ongelma on valtavankokoinen harja. Oon nyt käyttänyt tätä pari tuubia, ja vaikka tykkään siitä lopputuloksesta minkä ripsiini tällä saa, on toi harja mulle edelleen ongelma. Pienemmällä harjalla jatkoon, mutta nykyisellä ei.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Suosikkikulmakynäni, en muita enää edes käytä. Käytän tätä ns. rajaamaan kulmat ja väritän keskiosan puuterisella kulmavärillä. Kynä hoitaa tehtävänsä hyvin eikä mulla ole tästä korkeahkon hinnan lisäksi mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon menee.

Lumene Nordic Nude CC-Cream. Minikoinen näyte Lumenen CC-voiteesta, joka ei omalla ihollani tehnyt juuri mitään. Hieman ihon sävy tasoittui, mutta jos haluan käyttää meikkivoidetta (tai edes CC-voidetta) toivon siltä runsaampaa peittävyyttä. Mieluummin olen kokonaan ilman meikkivoidetta kuin näin kevyen kanssa eli ei jatkoon.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Hurjan hyvä meikkivoide, joka peitti ihon virheet ja epätasaisuudet todella hyvin jo yhdellä kerroksella. Kerrostamalla lopputuloksesta sai entistäkin peittävämmän. Pipettipullo oli hankalahko siinä vaiheessa, kun meikkivoide alkoi loppua. Jatkoon.

Hiukset:


Batiste Dry Shampoo Floral, Fresh, Rose Gold. Batistea oon kehunut lukuisat kerrat, jatkoon!

Schwarzkopf Gliss Supreme Length Balsamspray. Ihan superhyvä hoitosuihke, joka oikeasti auttoi selvittämään hiusten takkuja! Mulla ei ole tästä itse tuotteesta mitään huonoa sanottavaa, mutta valitettavasit brändi ei ole cruelty free, mistä johtuen tämä ei mene jatkoon.

Kérastase Elixir Ultime Radiating And Beautifying Scented Oil. Pannuprojektissa ollut hiusöljy, joka toimi ihan kivasti latvoissani silloin, kun niiden kunto oli hyvä. Huonompikuntoisia latvoja öljy ei saanut näyttämään oikeastaan yhtään paremmalta, ei jatkoon.


Matrix So Silver Shampoo. Ihka ensimmäinen ostamani hopeashampoo, jonka tehot eivät kuitenkaan olleet kovinkaan kummoiset. Tämäkin on ollut osa tän vuoden pannuprojektiani ja sainkin tämän yllättävän nopeasti loppumaan. Shampoo taittoi keltaisuutta hiuksista pois, mutta ei yhtä tehokkaasti kun esimerkiksi Fudge tai Fanola. Ei jatkoon.

Four Reasons Black Edition Hydro Wash. Vaniljantuoksuinen shampoo, jolla sain omat hiukseni yleensä puhtaiksi yhdellä pesukerralla. Joskus jouduin pesemään hiukset toiseenkin kertaan, mutta sanoisin tämän silti olevan pesuteholtaan hyvä. Jatkoon menee.

Four Reasons Black Edition Daily Treatment. Ihan ok hoitoaine tavalliseen arkikäyttöön. Tämä ei herättänyt mussa oikein mitään ihmeellisiä ajatuksia, vaikka hoitavuus ja kosteuttavuus olivat tällä ihan suhteellisen kohdillaan. Tuskin tulen tätä ostamaan, mutta periaatteessa ei tässä mitään vikaakaan ollut, joten sanotaan jatkoon.

Ekopharma Tyrni Korjaava Hoitoaine*. Paras luonnonkosmetiikan hoitoaine, mitä olen testannut! Hoitsikka selvitti takut helposti jo suhteellisen pienellä määrällä, mutta kuivina hiukset eivät tuntuneet ihan yhtä pehmeiltä kuin joidenkin muiden hoitoaineden käytön jälkeen. Jatkoon menee siitä huolimatta.

Kasvot:


Korres Olympus Tea 3 In 1 Cleansing Emulsion. Bette Boxista tullut minikokoinen putsari, jolla sai meikit poistettua todella näppärästi. En oikein ehtinyt muodostaa tästä mitään lopullista mielipidettäni, mutta tämän perusteella sanoisin että jatkoon.

Lumene SISU Deep Clean Purifying Cleansing Oil. Kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa käyttämäni ihana öljyputsari, joka poistaa meikit todella tehokkaasti. Tuote on riittoisaa ja sopii omalle kuivalle ja herkälle iholleni loistavasti. Jatkoon.

Ekopharma Vadelma Puhdistusvaahto*. Aivan ihana puhdistusvaahto, joka toimi hyvin kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Yksinään tämän tehot eivät olleet parhaat mahdolliset meikinpuhdistukseen, mutta iso plussa siitä, ettei vaahto ollut lainkaan kuivattavaa. Jatkoon!


Mádara SOS Hydra Recharge Cream*. Mukavasti kosteuttava kasvovoide, jota käytin vuodenajasta riippuen sekä päivä- että yövoiteena. Mitään vikaa tässä ei ollut, mutta en silti usko että tulen tätä enää ostamaan. Liputan enemmän saman sarjan seerumin ja kasvonaamion puolesta. Ei jatkoon.

-417 Vitamin Moisturizer*. Todella hyvä päivävoide, jota riitti kerralla hyvin pieni määrä koko kasvoille. Voide imeytyi melko nopeasti ja sisälsi myös aurinkosuojan, mistä iso plussa. Jatkoon!

Tilk! Spoon Me Bio Facial Cream*. Todella kosteuttava yövoide, joka olisi varmasti päässyt suosiooni, mikäli voiteen tuoksu ei olisi ollut niin voimakas. Luonnonkosmetiikalle on tyypillistä voimakkaat ja yrttiset tuoksut, mutta mun nenäni ei niitä siedä. Ei jatkoon.


Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum. Yksi suosikkiseerumeistani ikinä! Ihana kosteuspommi, joka myös imeytyy ihoon lähes välittömästi. Tätä pitää pikimmiten ostaa uusi pullo eli jatkoon menee.

Lumene HARMONIA Purifying Peat Mask. Turvenaamio, joka puhdisti ihoa mukavasti, mutta oli kuitenkin sopiva myös kuivalle iholle. Iho raikastui ja puhdistui selvästi, mutta ei tämä parhaimpien syväpuhdistavien savinaamioiden tasolle yllä. Toisaalta ehkä juuri siksi pidin tästä, ja jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:



Ekopharma Vadelma Kosteuttava Käsivoide*. Pumppupullossa oleva käsivoide, joka kosteutti käsiä todella hyvin. Käytin tätä pääasiassa iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja aamulla kädet olivat todella pehmeät. Jatkoon.

Oriflame Milk & Honey Moisturising Hand Cream. Käytin tän käsivoiteen jalkavoiteena, sillä tuoksu ei ollut yhtään mieluinen mulle. Kosteutustehot oli ihan hyvät, mutta tuoksu niin suuri miinus, etten tätä uudestaan ostaisi. Ei jatkoon.

Ziaja Cocoa Butter Regenerating Cream for Hand and Nails. Kaakaovointuoksuinen käsivoide, joka ei kosteuttanut ehkä ihan yhtä hyvin kuin muut Ziajan käsivoiteet, mutta jätti kädet ihanan pehmeiksi ja sileiksi. Juuri se sileys ja tahmattomuus on Ziajan käsivoiteiden valttikortti, jatkoon menee.

Ziaja Moisturising Foot Cream*. Koostumuskeltaan kevyt ja hieman sitruksisen tuoksuinen jalkavoide oli todella hyvä näin kesäaikaan, kun ei tee mieli käyttää paksuja jalkavoiteita. Voide kosteutti ihan hyvin, mutta mun jalat on sen verran kuivat, ettei tämän tehot pitemmässä käytössä riitä. Ei jatkoon.


Ziaja Cupuacu Crystalline Shower & Bath Soap*. Rakastan  tätä Ziajan Cupuacu-sarjaa, mutta jostain syystä tässä suihkugeelissä se ihana toffeinen tuoksu ei ollut yhtä voimakas kuin sarjan muissa tuotteissa. Pidin tästä kyllä silti oikein paljon ja jatkoon menee ehdottomasti.

The Body Shop Early Harvest Raspberry Shower Gel. Rakastan tätä TBS:n vadelmasarjaa. Tämä jätti ihanan vadelman tuoksun iholle ja suihkugeeliä oli kaikin puolin miellyttävä käyttää. Jatkoon.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel. Vaniljakurpitsainen suihkugeeli, jonka tuoksu on aivan huumaavan hyvä! Koostumukseltaan tämä on selkeästi paksumpaa ja "voidemaisempaa" kuin TBS:n suihkugeelit yleensä. Toivottavasti tämä tulee vielä myyntiin, jatkoon!

The Body Shop Frosted Plum Shower Gel. Luumuntuoksuinen suihkugeeli, jonka tuoksu alkoi loppua kohden jo muuttua. Tää olikin ollut mulla avattuna jo todella kauan, joten en ihmettele. Tuoksu ei ole suosikkini ja koska kyseessä on jouluinen kausituote, ei tämä tällä hetkellä ole myynnissä. Ei jatkoon.


Ziaja Cupuacu Shower Balm*. Voidemainen tuote, joka sopii niin hiuksille kuin vartalolle, mutta mitä itse käytin vain vartalolle. Rakastan tosiaan tämän sarjan tuoksua, mutta koin tämän ehkä hieman turhaksi tuotteeksi. Ei tämän kosteutustehot suihkussa käytettynä oikein riittäneet kuivalle iholleni, joten ei jatkoon.

Ziaja Cocoa Butter Shower Scrub. Ihana kaakaon tuoksuinen vartalokuorinta! Kuorintateho oli riittävä, mutta ei kuitenkaan liian raapiva. Kaikin puolin erittäin miellyttävä tuote ja superedullinenkin vielä, ehdottomasti jatkoon.

-417 Aromatic Body Peeling Kiwi & Mango*. Todella tehokas suolakuorinta, jonka sisältämät öljyt jättivät ihon ihanan pehmeäksi. Rakastan tätä kuorintaa, mutta kunpa tässä olisi jotain muuta kuin sitä suolaa! Suola nimittäin todella kirvelee ihottumaisella ja haavaisella iholla, ja niitä mulla on käytännössä aina jossain päin vartaloa. Se suola onkin syy, miksi sanon ei jatkoon.

Onko joukossa tuttuja tuotteita? :)

18 kommenttia:

  1. Onhan sullakin loppuneita ehtinyt kertyä parissa kuukaudessa ihan kunnioitettava määrä! Kivat arvostelut ja tuo jatkoon/ei-jatkoon -systeemi on todella hyvä.
    Rupesin miettimään tuota 417 Aromatic Body Peelingiä... mulle on uusi juttu, että ihonhoitotuotteessa on suolaa. Aika monella on varmaan kropassaan erinäisiä suolaa huonosti sietäviä kohtia; ihottumaan, punoitusta ja skraiduja. Enpä ole ennen tullut tuotakaan ajatelleeksi, koska en käytä tuollaisia kuorintoja koskaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on tosi vaikea miettiä pääseekö joku tuote jatkoon vai ei, just kun jotkut on ihan kivoja mutta en kuitenkaan välttämättä ostaisi uudestaan :D Mutta tykkään itekin tosta systeemistä!

      Noissa -417 tuotteissa on kaikissa Kuolleenmeren suolaa, mutta ei se vartalovoiteissa ym. mitenkään tunnu! Toi kuorinta on vähän eri, kun siinä ilmeisesti on niitä suolakiteitä ihan kuorimassa sitä ihoa ja totta kai se sitten tuntuu vähän epämiellyttävältä niissä haavoissa ym. Kuorintateho on tosi hyvä, mutta joo se suolan kirvely ei oo yhtään miellyttävää :D

      Poista
  2. Lumenen CC-voide hävisi käytännössä ihoon niin ettei mitään jälkeä.
    Mitä mokomalla tekee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ihan samat fiilikset jäi tosta :D Mieluummin oon kokonaan ilman, kun laitan jotain noin kevyttä turhaan tukkimaan ihohuokosia, kun ei sillä mitään peittoa kuitenkaan saanut!

      Poista
  3. Lumene Nordic Nude CC-Cream oli kyllä niin onneton että kerran kokeilin ja ei jatkoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä sillä juuri mitään tehnyt, mutta mä en toisaalta tykkää muutenkaan mistään kovin kevyistä meikki- tai CC-voiteista :D

      Poista
  4. Saiskohan tota Vanilla Pumpkinia taas pian. <3 Sen tuoksu on niin hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, toivottavasti sarja tulee taas myyntiin! <3

      Poista
  5. Sä saat aina niin hienot kasat tuotteita loppumaan, mä en elokuussa saanut kuin pari, joten en viitsi edes tehdä postausta nyt :D Jotenkin kaikki tuotteet jää aina siihen hilkulle, että ne loppuu :D Toivottavasti tuo Vanilla Pumpkin sarja tulisi taas myyntiin, se oli ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tiedän ton, kun monta tuotetta on just ja just siinä rajalla, että loppuuko ne vai ei ja lopulta ne ei lopu :D Mutta sehän meinaa onneksi vaan sitä, että seuraavassa kuussa loppuu enemmän tuotteita ;) Vanilla Pumpkinia mäkin kaipailen, toivottavasti se pelaisi taas myyntiin!

      Poista
  6. Pitää ensikerralla ostaa tuo ziajan kaakaokuorinta. Tuossa kinuskitoffeessa on niin makea tuoksu että menee ehkä vähän yli välillä se sen voimakkuus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä supermakea ja varoitan, että makea on toi kaakaoversiokin :D Eikä ehkä kuitenkaan yhtä makea kuin Cupuacu-sarjassa!

      Poista
  7. Hhuh mikä kasa taas loppuneita sulla! :D Voi eii tuo Vanilla pumpkin, mua vähän harmittaa että omani loppu kevään kynnyksillä kokonaan, toivon niin kovasti että sitä tulis tänäkin vuonna koska sitä haluaisin näihin aikoihin ruveta käyttelemään :D Toki joku uutukainenkin tuoksu ois varmasti tosi kiva kokeilla 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanilla Pumpkinia kaipailee ilmeisesti melko moni, joten toivottavasti saadaan se takaisin! Ja joo joku uusi tuoksukin olisi kiva, mä odottelen jo innolla tulevia joulutuoksuja :) Toivottavasti siellä olisi jotain uutta ja ihanaa!

      Poista
  8. Mullekaan tuon Ziajan Shower Balmin tehot ei riitä mut heitän siihen ihoöljyä reippaasti sekaan,ravistan ja avot! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo tolleenhan sitä olis voinut koittaa! No, purkki tyhjeni jo :D Mutta pidän mielessä, jos toi joskus tulee napattua kaupasta mukaan ;)

      Poista
  9. Hengästyttävä määrä loppuneita! Pisteet sulle kun jaksoit kaikista kirjoittaa, tällaisen postauksen tekemiseen varmasti vierähtää useampi tunti.

    Onkohan tuo Nordic Nude CC nyt sama vai joku uudistettu versio vanhasta CC-voiteesta? Harmi jos sen formulan menivät muuttamaan, se oli oikeasti hyvä. Lumenen uudistuksissa ei kyllä mitenkään enää pysy perässä, niin paljon niitä on pelkästään viimeisen vuoden aikana tullut.

    Oletko muuten testannut NYX:in vastaavaa kulmakynää? Mä oon nyt käyttänyt sitä ja tykkään! Tuota Anastasiaakin kiinnostaisi kokeilla, mutta se on hinnan vuoksi jäänyt vielä hankkimatta. Nuo kierrettävät kulmakynät vielä loppuvat harmillisen nopeasti.

    Kiva että EkoPharman jutut on toimineet sulla. Mulla on nyt hirveä kasa EP:aa kun työharkan kautta niitä tilailin. Melkein kaikesta tähän asti testatusta olen kyllä pitänyt. Mulle on vielä tulossa tuon Tyrni-sarjan hiusnaamio ja oon kuullut että se olisi tosi hyvä, jos kaipaat astetta tuota hoitoainetta hoitavampaa tuotetta, niin se vois olla sun juttu. :)

    Mä en pysty käyttämään ollenkaan suolakuorintoja, aina kun olen kokeillut niin ne kirvelevät iholla :/ Sokeri on kuorinnassa paras!

    Oli niin paljon tuotteita, et en oikein tiennyt miten jäsennellä ajatuksia tekstiksi, mutta toivottavasti ei ollut liian sekavaa! Mut tällaisia runsaita loppuneet-postauksia on kyllä tosi mielenkiintoista lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kirjoitan yleensä jokaisesta loppuneesta arvostelun heti, kun saan sen tuotteen loppumaan. Mun oli pakko ruveta tekemään näin, sillä just se monen tunnin urakka oli mulle ihan liikaa, kun yritin kirjoittaa kaikista arvostelut sitten kuukauden lopussa yhteen putkeen :D Homma helpottui kun tajusin, että voin aina tuotteen loputtua näpytellä pikaisen arvostelun siinä eikä oo sitten kuun lopussa niin suurta urakkaa enää!

      Lumenella taitaa olla nyt kaksi eri CC-voidetta ja veikkaan, että se toinen on uusi versio siitä vanhasta. Tää versio on tollasta valkoista eikä tosiaan peitä ollenkaan :D Mäkin tykkäsin silloin muutama vuosi sitten siitä Lumenen CC-voiteesta, mistä säkin varmaan puhut nyt, kun se sentään peitti jotain!

      Multa löytyy tälläkin hetkellä NYX:ltä toi vastaava kulmakynä sävyssä Taupe eikä siitä oikein meinaa irrota väriä :/ En tiedä onko vika tossa sävyssä, kun monet sanoo samaa myös ABH:n Taupesta, vai onko mulla vaan maanantaikappale. Mun on jo pitkään pitänyt hankkia joku vähän tummempi sävy tosta NYX:n kynästä, kun tosiaan siinä säästäisi ihan kivasti rahaa, jos ei aina tarvitsisi ostaa tota Anastasiaa :D

      Oo hei kiitos vinkistä! Tyrni-sarja on ollut ihan huippu ja hoitsikkakin oli muuten hurjan hyvä, mutta just semmosta pehmeää tunnetta jäin hiuksiin kaipaamaan. Naamiolla se varmasti olisi paremmin saavutettavissa, eli pitää ehdottomasti ostaa se jossain vaiheessa. Sokerikuorinnat on munkin suosikkeja, ne kun on oikeesti hurjan tehokkaita, mutta ei aiheuta mitään kirvelyä tms. niin kuin suolakuorinnat!

      Ei ollut yhtään liian sekavaa, kiva kun tulit kertomaan omia ajatuksiasi :)

      Poista

Kiitos kommentista!