tiistai 21. elokuuta 2018

Syksyisiä meikkituotteita


Syksy alkaa pikkuhiljaa tehdä tuloaan ja se tietää samalla pieniä muutoksia omissa meikkivalinnoissani. Kesällä suosimani värikkäät ja kirkkaat sävyt väistyvät ja tilalle astuvat lämpimät ja maanläheiset sävyt. Syksy on jo pitkään ollut meikkaamisen suhteen suosikkivuodenaikani, sillä mulla ainakin vuodenaika vaikuttaa meikkaamiseen yllättävänkin paljon. Mikään tai kukaan ei toki estä mua meikkaamasta silmiäni syksylläkin kirkkaan keltaisella tai turkoosilla, mutta miellän kyseiset sävyt enemmän kevääseen ja kesään kuin syksyyn sopiviksi. Tähän postaukseen kokosinkin muutamia omistamiani meikkejä, jotka tulevat nyt tulevana syksynä olemaan taatusti kovalla käytöllä!

*Tuote saatu blogin kautta


Aloitetaan luomiväripaleteista, joita valitsin tähän postaukseen neljä kappaletta. Urban Decayn uusi Born to Run -paletti ansaitsee vielä oman postauksensakin, mutta paletti on aivan ehdottomasti tehty täysin syksyyn sopivaksi. Viva La Divan Move Me Jungle -palettiakaan en ole vielä täällä blogin puolella ehtinyt esitellä, mutta tämäkin paletti on sävymaailmaltaan hyvin syksyinen. Joukosta löytyy totta kai myös iki-ihana Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance, joka on kyllä itse asiassa mulla käytössä ihan vuodenajasta riippumatta. Viimeisenä vielä uusin palettini - Crown Brushin Fuego Eyeshadow Palette. Paletti muistuttaa hurjasti UD:n Naked Heatia, joka olisi myös ollut hyvä valinta tähän postaukseen. Paletti on täynnä lämpimiä ruskeita ja nudeja sävyjä - täydellinen arkipaletti syksyyn.


Poskipunia tulen käyttämään varmasti aika laidasta laitaan, mutta tämä kolmikko sopii mun mielestä eriyisen hyvin syksyyn. NARS NARSissist Unfiltered Cheek Palette I ei ole tainnut olla mulla käytössä sitten viime talven, joten tämä paletti on korkea aikakin jo ottaa käyttöön! IDUN Mineralsin Mineral Blushin* sävy Havtorn on yksi suosikkiposkipuniani ikinä ja tykästyn koko ajan vaan enemmän ja enemmän ruskeansävyisiin poskipuniin. Tässä poskipunassa on kaikki kohdallaan ja tätäkin käytän kyllä ihan ympäri vuoden. Note Cosmeticsin Luminous Silk Compact Blusherin sain heinäkuun Boxycharmista ja sävy Desert Rose on kuin tehty syksyyn. Kaunis, lämpimän oranssihtava ruskea poskipuna tulee näyttämään enemmän kuin hyvältä kaikkien lämpimänsävyisten silmämeikkien kanssa.


Huulipunia tulen vaihtelemaan varmasti todella usein ihan fiiliksen mukaan, mutta nämä viisi ovat ihan ehdottomia syksyyn! Syksyllä suosin huulilla niin luumun, ruskean kuin punaisenkin sävyjä. Urban Decayn Vice Lipstickeistäni erityisen hyvin syksyyn sopivia sävyjä ovat Scorched, Heat sekä Afterdark. Benecosin Natural Lipstickin* sävy Poppy Red on myös erittäin syksyinen. Kuvassa se näyttää vähän turhan pinkiltä, oikeasti sävy on hyvinkin lämmin! Käyttöön pääsee taatusti myös Clarinsin Rouge Eclat sävyssä Chestnut Brown. Ylipäänsä huulimeikin suhteen suosin syksyllä enemmän nimenomaan huulipunia kuin vaikkapa huulikiiltoja. Metallinsävyt ovat heikkouteni oli vuodenaika mikä tahansa ja Urban Decayltähän löytyy ihan huippulaadukkaita metallinsävyisiä huulipunia!

Aurinkopuuterit, highlighterit ja varsinainen meikkipohja tulevat pysymään kutakuinkin samoina, joten niitä en tähän postaukseen listannut.

Millaisia sävyjä te suositte syysmeikissä? :)

17 kommenttia:

  1. Ahh syksy <3 Täällä on menty melko meikittä koko kesän ajan, etenkin hellejaksolla en meikannut yhtään, joten kyllä innostaa nyt tarttua siveltimiin taas! :D Kyllä mä suosin enemmän myös tummaa meikkiä syksyllä, etenkin rusehtavia sävyjä luomilla ja huulikiillot saapi väistyä ja punaa vaan huuliin! Etenkin viininpunaista :) Tänä syksynä vois kokeilla jotain uutta huulipunaa sekä käväistä nyxin hyllyllä tsekkailemassa joskos ostais jonkun uuden lip lingerien kun osa niistä on ihan toimivia! :) Ihanaa kun syksy alkaa vilkkua useassa blogissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä menin pitkälti kesäkuun meikittä, kun oli lomaa, mutta heinäkuun helteillä tuli kyllä meikattua ahkerasti :D Välillä oli kyllä naama sen näköinenkin loppupäivästä :'D Viininpunaiset huulet on niin tehty syksyä varten<3 Toivottavasti löydät jonkun ihanan sävyisen uuden huulipunan! Mä oon jotenkin ihan fiiliksissä tästä alkavasta syksystä :)

      Poista
  2. UD:n Born to Run -paletti on mun mielestä ehkä tämän hetken paras ja monipuolisin syksypaletti. Ihanat sävyt kaikin puolin! Syksyllä käytän itsekin enemmän punertavia ja rusehtavia sävyjä luomilla. Lilahtavat huulipunat on myös syksyn juttuja, vaikka tosin käytän lilaa läpi vuoden, kesälläkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssa tosta Born to Runista :) Lila menee mullakin ihan läpi vuoden, se vaan toimii aina ;D Kiva kuulla millaisia sävyjä suosit syksyllä!

      Poista
  3. Kiva postaus! En ole vielä siirtynyt täysin syksyisiin mutta vähän jo mietiskellyt mitä ottaisi käyttöön :) MR:llä voisi kyllä meikata pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) MR on mulle sellanen kestosuosikki, minkä pariin on aina ihana palata pienen tauon jälkeen<3

      Poista
  4. Ihanaa syksyfiilistä<3 Pitää munkin alkaa kunnolla käyttämään jo syksyisiä sävyjä, kun tykkään niistä niin paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksy tuntuu olevan aika monelle tosi mieluista aikaa meikkaamisen suhteen! Niin myös mulle :)

      Poista
  5. Mä rakastan syksyä! <3 Syksy on munkin suosikkiaikaa meikkaamisessa ja pukeutumisessa myös. Mä suosin syksyllä tummia huulia ja lämpimiä sävyjä silmämeikissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, vaikka kesästä eniten tykkäänkin lämmön vuoksi, on syksy meikkaamisen ja pukeutumisen kannalta suosikkini! Tummat huulet kuuluu syksyyn<3

      Poista
  6. Mun syysmeikki: ei luomiväriä tai korkeintaan luomitaipeeseen joku rusehtava. Mustat eyelinerit vaan ja poskipuna, sen sunkissed tyylin jätän tässä elokuussa kaiketi :) mutta jos meikkejä tekis ni varmaan aikalailla aina ne neutraalit ruskeat tai kupari/kulta ois mun hohdevärit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuulostaa hyvältä<3 Kiva kun kerroit miten tykkäät meikata syksyisin! Teidän kommentteja on ollut mielenkiintoista lukea :)

      Poista
  7. Syksy on ihanaa aikaa kun saa alkaa kaivamaan neuleet ja nahkatakit kaapista! Vitsit toi Born To Run paletti näyttää ihanalta. Oon meinaan kuolannu sitä itsellenikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, mä en malta edes odottaa että saan pukeutua johonkin ihanaan neuleeseen, nahkatakkiin ja paksuun huiviin<3 :D Born to Run on ihan superihana, suosittelen ;)

      Poista
  8. Ihana postaus, syksyiset meikit ovat jotenkin superkauniita! Voisin kotiuttaa jokaisen noista meikkipaleteista ja huulipunista, i-h-a-n-i-a! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä<3 Vaikka toisaalta tykkään hirveästi värikkäistä ja kirkkaista luomiväreistä, on näissä syyssävyissä se joku oma taikansa :)

      Poista
  9. Nää kaikki sopii kyllä tosi hyvin syksyyn! :) Vaikken innolla syksyä odotakkaan, niin silti on siinäkin paljon hyviä asioita. Sen verran mäkin oon kuitenkin syksyyn valmistautunut, että ostin viininpunaisen huulipunan :D Nuo sunkin huulipunat on niin kauniin syksyisiä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!