perjantai 1. maaliskuuta 2019

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Tammikuu & Helmikuu


Vuoden 2019 kahden ensimmäisen kuukauden loppuneiden esittely tulee tässä! Tällä kertaa sain taas meikkejäkin mukavasti loppumaan, mistä oon ihan superiloinen. Vastaavasti taas kasvoille tarkoitettuja ihonhoitotuotteita en saanut näiden kuukausien aikana loppumaan kovinkaan montaa, mutta toisaalta edellisessä vastaavassa postauksessa niitä olikin melkoinen määrä. Tuttuun tapaan kirjoitan taas lyhyet arviot kustakin tuotteesta sekä sen, ostaisinko tuotteen uudestaan vai en.

*Tuote saatu blogin kautta pr-näytteenä

Meikit:


L.A. Girl Pro Prep HD Primer. Silikonisen liukkaan ja pehmeän pinnan iholle jättävä primer, jolle meikkivoide levittyy todella kauniisti. Tämä ei kuitenkaan auttanut meikkipohjaa pysymään paikoillaan koko päivää vaan meikkivoide alkoi kasautua iholla jo suhteellisen lyhyen ajan jälkeen. Voi toki olla, että primerin kanssa olisi ollut hyvä käyttää toisenlaisia tuotteita, mutta ei jatkoon.

Urban Decay All Nighter Concealer. Ehdottomasti paras peiteaine, mitä oon koskaan käyttänyt! Tällä saa tummat silmänaluset tosi hyvin peitettyä ja samalla myös kirkastettua, kun valitsee astetta vaaleamman sävyn. Uusi on jo käytössä eli todellakin menee jatkoon.

RCMA Translucent Powder. Suosikki-irtopuuterini, joka toimii omalla ihollani loistavasti meikinkiinnittäjänä. Lisäksi täähän on ihan superriittoisaa, kun yhdessä purkissa on tavaraa monta kertaa sen verran, mitä irtopuuterirasioissa yleensä. Jatkoon!

Urban Decay De-Slick Mattifying Powder*. Ehdottomasti paras translucent-kivipuuteri, jota olen ikinä omistanut. Käytän tätä meikin fiksailuun ja meikkiä tehdessä T-alueelle ehkäisemään kasvojen kiiltoa eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Puuteri on omiin tarpeisiini täydellinen, sillä rakastan mattaista meikkipohjaa. Jatkoon!


Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Suosikkikulmakynäni, josta en ihan hevillä aio luopua. Rajaan tämän kanssa kulmat ja väritän sisäosan sitten puuterisen kulmavärin ja siveltimen kanssa. Lopputulos näyttää omaan silmääni aina hyvältä, kynä on niin helppo ja vaivaton käyttää. Uusi kynä on jo käytössä, jatkoon siis menee.

Mellow Cosmetics Precision Pen Eyeliner*. Tussiliner, joka palautti mun uskoni näihin! Tämä kesti käytössä hyvin lähes kolme kuukautta ennen kuin se alkoi osoittaa ensimmäisiä kuivumisen merkkejä. Aiemmin vastaavanlaiset eyelinerit on kuivuneet mulla parhaimmillaan viikossa. Rajausten teko tällä oli helppoa ja jälki aina kaunista. Tykkäsin kovasti ja jatkoon menee!

essence lash princess false lash effect mascara. Mun ehdoton suosikkiripsarini - superhalpa ja saa ripset näyttämään hyvältä pienellä vaivalla. Ripsari tuuheuttaa mukavasti, mutta ei tee niistä kuitenkaan paakkuisia. Tämä ei myöskään karise ollenkaan, mistä iso plussa. Jatkoon!

Lumene Nordic Secret Volume Lash Primer. Ripsiprimer, joka on itse asiassa ollut käytännössä loppu jo kauan sitten, mutta josta oon nyhtänyt väkisin viimeisetkin rippeet irti. Tykkään tästä hurjasti, mutten oo onnistunut löytämään tätä kaupoista, vaikka Lumenen sivuilla tää kuitenkin vielä näyttää olevan. Jatkoon, mutta nyt oon kylläkin ostanut jo ripsiprimerin toiselta brändiltä enkä tiedä tulenko tähän enää palaamaan, vaikka onnistuisin tän jostain bongaamaan.

Hiukset:


Ziaja Cocoa Butter Nourishing Shampoo. Tosi kiva perusshampoo varustettuna ihanalla kaakaontuoksulla. Pesuteho oli tällä ihan hyvä, yleensä riitti yksi vaahdotuskerta, toisinaan tarvittiin kaksi. Superedullinen tuote, joten jatkoon menee.

OGX Coconut Water Shampoo*. Perushyvä shampoo, joka tuoksui aivan ihanalle kookokselle. Tää oli loppuvaiheessa pääasiassa mun miehen käytössä ja hänen kommenttinsa tästä oli, että shampoo oli ihan ok muttei TIGI:n veroinen. Ei jatkoon, sillä brändi ei ole cruelty free.

Cutrin Pure Ism Deep Cleansing Shampoo*. Syväpuhdistava shampoo, joka hoiti sinänsä hommansa ihan hyvin, mutta ei kuitenkaan ollut omasta mielestäni samalla tasolla aiemmin käyttämieni syväpuhdistavien shampoiden kanssa. Tätä joutui monesti käyttämään pariin otteeseen, jotta hiuksista sai puhtaat eikä se ole ihan sitä, mitä syväpuhdistavalta shampoolta toivon. Ei jatkoon.

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo. Bette Boxista tullut minikokoinen shampoo, jolta odotin paljon, mutta joka ei lopulta omissa hiuksisani toiminutkaan kovinkaan kummoisesti. Pesukertoja tämä vaati kaksi, mikä on itselläni aika poikkeuksellista kun puhutaan kampaamotuotteesta eikä shampoo muutenkaan herättänyt mitään innostuksen tunteita. Ei jatkoon.


Four Reasons Ultra Moisture Treatment. Maailmankaikkeuden paras hoitava ja kosteuttava hiusnaamio! Mun hiukset rakastaa tätä yli kaiken ja tässä on oikeesti sellainen naamio, mikä todella silottaa hiukset ja tekee niistä kauniin näköiset. Ehdottomasti jatkoon, en osaisi olla ilman tätä.

Bio2You Natural Hair Mask. Yllätyin todella, todella positiivisesti tän hiusnaamion tehoista. Pikkupurnukasta riitti kolmeksi kerraksi ja jokaisella kerralla hiuksista tuli ihan superpehmeät, sileät ja kosteutetun tuntuiset. Ihan samalle tasolle tämä ei tuon Four Reasonsin naamion kanssa yllä, mutta ei tää kauas jää. Todellakin menee jatkoon!

Batiste Dry Shampoo Fresh. Sama kuin jokaisena kuukautena, jatkoon menee vaikkei brändi ole cruelty free.

Kasvot:


Filorga Anti-Ageing Micellar Solution*. Misellivesi, joka ei kuivattanut tai kiristänyt ihoa lainkaan. Poisti meikkirippeet kivasti ja viimeisteli ihonpuhdistuksen juuri kuten halusin. Tuote on kuitenkin omaan makuuni vähän turhan hintava enkä tiedä brändin eläinkoestatuksesta, joten ei jatkoon.

Sensai Silky Purifying Cleansing Oil*. Öljyputsari kasvoille, joka poisti meikit suhteellisen hyvin ja tuoksui todella miellyttävältä. Tätä oli jokseenkin hankala saada tuolta pullosta ulos, mutta se olikin aiunt miinuspuoli tässä itse tuotteessa. Brändi ei ole cruelty free, joten en ostaisi tätä kuitenkaan täydessä koossa. Ei siis jatkoon.

Sensai Silky Purifying Creamy Soap*. Puhdistusvoide, joka on tarkoitettu käytettäväksi edellä mainitun öljyn jälkeen. Tuote puhdisti ihon todella hyvin kuitenkaan kuivattamatta sitä, mutta iho jäi nahkean tuntuiseksi enkä pidä lainkaan siitä tunteesta. Nyt teki mieli siis putsata kasvot vielä jonkin kolmannen tuotteen kanssa, jotta saisin sen tunteen iholta pois. Ei jatkoon.


Lumene AJATON Tiivistetty Seerumi. Tosi kiva tuote, joka kosteutti ihoa oikein mukavasti ja oli mulla pääasiassa iltakäytössä. Hintaa tällä kuitenkin on vähän turhan paljon, kun miettii että edullisemmin saa myös parempia seerumeita. Periaatteessa voisin siis käyttää tätä jatkossakin, sillä tuotteessa itsessään ei ollut mitään vikaa, mutta hinnan takia sanon ettei jatkoon.

Lumene SISU Urban Intense Hydrating Serum. Toinen pullo tätä seerumia, eikä varmasti viimeinen. Tämä kosteuttaa ihoa mukavasti ja auttaa jonkin verran vähentämään kasvojen punoitusta. Ei tämä suosikkini ole, mutta erityisesti vähän lämpimämmillä keleillä tämä toimii omalla ihollani mainiosti. Jatkoon.

Mádara Pihlaja Drops Glow Booster. Hehkua ja kosteutta iholle antava öljymäinen tuote, jota mun ihoni yksinkertaisesti rakastaa. Tää toimii hyvin vuodenajasta riippumatta ja pari pientä tippaa riittää hyvin koko kasvoille. Nyt koitan käyttää pois paria muuta kasvoöljyä, mutta nämä tehotipat lähtevät varmasti vielä kaupasta mukaan joku kerta. Jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:


Ziaja Goat's Milk Body Lotion*. Ihana vuohenmaidon tuoksuinen kevyehkö vartalovoide, joka pääsi mun suosiooni ihan senkin takia, ettei tämä aiheuttanut mulle ihottumaa kuten lähes jokainen muu vartalovoide liian usein käytettynä! Tämä kosteutti mukavasti ihoa ja tuoksu on rauhoittava ja itselleni hurjan mieluisa. Jatkoon.

Oriflame Milk & Honey Gold Sugar Scrub. Hurjan tehokas sokerikuorinta vartalolle, joskaan tämän tuoksusta en pitänyt sitten ollenkaan. En edes muista kuinka monta vuotta tän oon omistanut, joten hyvä kun sain vihdoin loppumaan. Kuorintatehossa ei ole valittamista, mutta en ostaisi uudelleen. Ei jatkoon.

Make Up Store Foot Creme Twisted Vanilla & Citrus. Laatikoiden kätköistä löytynyt ihana jalkavoide, joka oli koostumukseltaan täyteläinen ja paksuhko ja tuoksui todella miellyttävältä. Pienellä sitruksen tuoksulla varustettu vanilja toimi loistavasti jalkavoiteessa ja tämä myös kosteutti erittäin hyvin. En tiedä onko tätä enää edes myynnissä, mutta jatkoon menee mikäli on.


Lemon Juice & Glycerine Tehokosteuttava Käsivoide*. Superhyvä ja kosteuttava käsivoide, jota käytin itse iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Sitruksinen tuoksu ei ole ehkä se kaikkein rauhoittavin, mutta itse pidin todella paljon tästä tuoksusta ja aamulla kädet olivat oikein pehmoiset. Jatkoon menee!

The Body Shop Berry Bon Bon Hand Cream. Ihanan marjaisa käsivoide, joka paitsi tuoksuu hyvältä myös kosteuttaa tehokkaasti. Marjaisat tuoksut on oikeastaan aina mulle mieleen tällaisissa voiteissa, joten ei ihme että tykästyin tähänkin. Jatkoon.

The Body Shop Strawberry Hand Cream. Tää olisi kuulunut olla jo edellisessä loppuneet-postauksessa, mutta mä menin tosiaan hävittämään tän tuubin, kunnes muutama viikko sitten bongasin tän ihan sieltä samasta paikasta, missä tätä säilytin silloin kun käytinkin :D Eli siis joo, tykkään tuoksusta ja TBS:n voiteet tosiaan on mulle mieluisia. Jatkoon menee.

Dr. Bronner's 18-in-1 Sitrussaippua. Sitruksen tuoksuinen saippua, jolla on jopa 18 eri käyttötarkoitusta. Mä käytin tämän itse käsisaippuana ja siirsin tuotteen siis erilliseen saippua-annostelijaan. Valitettavasti tämän koostumus oli käsisaippuaksi vähän turhan lirua, sillä tätä roiskui ja lensi kaikkialle muualle kuin kädelle. Tuoksu oli kiva ja kyllä tällä kädet puhtaiksi sai, mutten ostaisi koostumuksen takia uudestaan ainakaan käsisaippuaksi. Ei jatkoon.

Onko teillä loppunut paljon kosmetiikkaa nyt alkuvuoden aikana? :)

12 kommenttia:

  1. Tuo kivipuuteri on kyllä hyvä, mutta mulla hajoaa se rasia aina (kansi irti). En haluaisi ostaa joka kerta uutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku toinenkin just hiljattain sanoo, että kansi hajoilee herkästi! Mulla toi pysyi hyvin koossa, mutta saa nähdä miten käy kun saan uuden rasian käsiini. Noinkin kalliilta tuotteelta odottaisi kyllä, että rasia pysyy kasassa :/

      Poista
  2. Tässähän on jo ihan kunnioitettava kasa loppuneita, myös niitä kasvotuotteita;)
    Mä olen ihastunut Essencen super curl ripsariin, mutta taidanpa kokeilla tuota sun lempparia lash princess false lash effect mascaraa (ihanan pitkä nimi!) :)
    Aurinkoista viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän niitä purkkeja taas loppui, mutta sun määriin verrattuna tää ei oo vielä mitään! :D Mun on jo pitkään pitänyt ostaa essenceltä muitakin ripsareja testiin, täytyykin pitää toi sun mainitsema myös mielessä :) Ihanaa viikonloppua sinnekin<3

      Poista
  3. On taas iso kasa loppuneita, mahtavaa! Muutamia haluaisin kokeilla itse, mutta tällä hetkellä ei oo tarvetta ja esimerkiksi peiteainetta mulla on vielä paljon ja yksi täysi puteli vielä odottelemassakin :D En vaan osaa luopua hyvistä vakioista, mutta ehkä mä joskus kokeilen tuota UD:n peitainetta.

    Mulla on tuo sama Cutrinin syväpuhdistava shampoo käytössä ja en oo koskaan aiemmin käyttänytkään muita kuin tuota. Siksi ostan sen aina uudelleen, kun on ns. tuttu ja turvallinen :D Minunkin täytyy pestä aina kahdesti hiukset kun tuota käyttää.. Olis kiva, jos tekisit jonkinlaisen postauksen syväpuhdistavista shampoista, jos vaikka päätyisin kokeilemaan jotain uutta 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä omista vakkarituotteista on kyllä joskus tosi vaikea luopua tai edes yrittää testata jotain toista. Pidä kuitenkin toi UD:n peiteaine mielessä, jos vaikka joskus päätätkin testata jotain uutta! Mulla ei tällä hetkellä oo kuin Four Reasonsin syväpuhdistava shampoo ja siitä hetki sitten kirjoittelinkin :) Redkenin syväpuhdistava on myös superhyvä! Se oli sellasessa vaaleessa pullossa ainakin silloin pari vuotta sitten, se oli jopa parempaa kuin toi Four Reasons.

      Poista
  4. Ohoh mikä määrä loppuneita! Tosi kiinnostavia tuotteita kyllä :) näistä mua houkuttelisi erityisesti testata tuota UD:n All Nighter concealeria ja noita Madaran tehotippoja, ne kuulostaa aivan ihanilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on molemmat kyllä sellasia tuotteita, joita suosittelen lämpimästi<3 UD:n peiteaine on sellainen, mistä en enää luopuisi!

      Poista
  5. Todella kivasti loppuneita parille kuukaudelle. Tuo ziajan vuodenmaito varmasti todella hyvä, pidän niistä muistakin tuotteista paljon :) oot myös saanu paljon bette-tuotteita loppuun, pitäisi ehdottomasti myös itsekin panostaa noiden pienien purkkien käyttöön loppuun asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ziajan vuohenmaitosarjan tuotteet on lähes kaikki hurjan ihania, niin myös toi vartalovoide :) Joo nyt sain niitäkin loppumaan! Monesti ne jää kaappeihin pyörimään, vaikka ne pienempiä kokoja usein onkin, kun en vaan saa niitä käytettyä :D

      Poista
  6. Ompas taas iso kasa loppuneita, pääsisinpä edes joskus itsekin samaan :D Mä vaan tykkään vaihdella esim suihkugeelejä joka suihkukerralla ja mulla pyörii ties miten kauan jotain puolikkaita purkkeja kaapeissa :D Tuo ziajan cocoa sarja on aivan ihana, pitää tilata joskus testiin noita hiustuotteitakin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin vaihtelen just esim. suihkugeelejä tosi usein, mutta välillä sitten loppuukin sen takia pari-kolmekin kerralla :D Sit taas menee monta kuukautta taukoa niiden kanssa! Testaille ihmeessä noita hiustuotteitakin, ton sarjan shampoo ja naamii on ihania! Se hoitoaine ei ihan mun hiuksille riittänyt :)

      Poista

Kiitos kommentista!