sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Boxycharm | Tammikuu 2019


Vihdoin ja viimein helmikuun viimeisenä päivänä sain käsiini tammikuun Boxycharmin! Mulla meinasi jo iskeä pieni pelko siitä, mahtaako paketti ollenkaan päästä perille asti, mutta onneksi boksin itselleni kuitenkin sain. Shipiton kautta lähetetyt paketit on aina saapuneet mulle perille, mutta tällä kertaa odotusaika oli huomattavasti normaalia pitempi. Valitsen kyllä tosin itse aina halvimman mahdollisen toimitustavan, joka on sitten totta kai automaattisesti myös se hitain. Helmikuun Boxycharm on mulle matkalla, saa nähdä kauanko sen tuleminen kestää, mutta nyt keskitytään tähän tammikuun boksiin!


Boksin sisältö vaikutti ensisilmäyksellä huikealta, juuri niin hyvältä kun osasin odottaakin. Meikkipainotteinen oli tämäkin boksi, mutta lisäksi joukkoon mahtui myös hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Meikkien takiahan mä tätä erityisesti tilaan, sillä Boxycharmien meikit ovat lähes poikkeuksetta mielenkiintoisilta brändeiltä ja oikeasti myös hyviä tuotteita - täysikokoisina! Tällä kertaa eniten innostusta herättivät Tarten luomiväripaletti ja Biten huulipuna.


Tarte Rainforest Of The Sea Eyeshadow Palette Volume III on limited edition tuote ja aivan tajuttoman upea nudesävyinen luomiväripaletti. Mä oon viime aikoina innostunut enemmän ja enemmän vähän neutraalimman sävyisistä luomiväreistä ja tässä paletissa on juuri niitä sävyjä, joita olen suosinut. Olisin ehkä toivonut yhden tai kaksi hieman tummempaa sävyä tuonne joukkoon, mutta näilläkin sävyillä saa tehtyä tosi kivoja arkimeikkejä. Sävyt ovat yhtä lukuun ottamatta kauniin shimmerisiä ja pigmentti on hyvä. Mulla ei Tarten luomiväreistä aiempaa kokemusta ollutkaan, joten senkin puoleen oli tosi kiva saada tämä paletti!
Hinta: noin $36,00.


Hiustuotetta tässä boksissa edusti Briogeo Don't Despair, Repair! Strenght + Moisture Leave-In Mask. Hiuksia vahvistava ja kosteuttava hoitosuihke sisältää mm. kookos- ja arganöljyjä sekä B-vitamiinia. Jotain Briogeon tuotetta olen testannut aiemminkin, mutta siitä en muistaakseni turhan paljon innostunut. Tämä suihke oli kuitenkin ihan hyvä, ei paras mahdollinen, mutta auttoi selvittämään pyyhekuivat hiukset ja helpotti niiden harjaamista. Suihke myös tuoksui miellyttävältä ja 59 ml kokoinen tuote on näppärä otettavaksi mukaan esimerkiksi matkoille. Mä ajattelin napata tämän mukaani, kun lähden viiko päästä Kanarialle mieheni kanssa, eli käyttöön tämä toki tulee, vaikkei niin suuria riemunkiljahduksia herättänytkään.
Hinta: noin $16,00.


Uudet huulipunat ovat aina tervetulleita, ainakin tällaisissa sävyissä! Bite Amuse Bouche Lipstick tuli mulle pinkissä sävyssä Sangria. Oon kerran tätä käyttänyt ja menetin kyllä sydämeni tälle heti kättelyssä. Puna on kermainen ja levittyy huulille todella hyvin, sävy on intensiivinen ja pysyvyyskin oikein hyvä. Tässä yhdistyy kaikki se, mitä hyvältä huulipunalta odotankin löytyvän ja uskon, että tämä yksilö tulee olemaan mulla aika kovassa käytössä nyt kevään tehdessä tuloaan. Puna lupaa myös pitää huulet kosteutettuina eikä tämä kyllä ainakaan niitä kuivattanut. Tosin kermaisemmat punat harvemmin niin tekeekään. Joka tapauksessa tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia huulipunia, joita oon viime aikoina käsiini saanut!
Hinta: noin $26,00.


Erilaiset naamiot ovat melko tuttu näky Boxycharmeissa, tällä kertaa paketista paljastui kaksi kappaletta Tatcha Luminous Dewy Skin Maskeja. Näiden kangasnaamioiden on tarkoitus tehdä ihosta hehkuva ja heleä. Naamiot sisältävät mm. kasviöljyjä sekä E-vitamiinia ja jokaiseen on pakattu jopa 20 ml seerumia. Kangasnaamiot eivät ole niitä mun suosikkejani enkä ole näitäkään vielä ehtinyt testaamaan. Luulenkin, että jätän nämä odottelemaan vähän lämpimämpiä kelejä, sillä tällä hetkellä ajatus kylmästä ja märästä kankaasta kasvoilla ei houkuttele lainkaan.
Hinta: noin $24,00/2 kpl.


Viimeisenä vielä Starlooksin Luxe Longwear Eye Pencil, joka tuli hurjan kauniissa vaaleanpunertavassa sävyssä Aurora. Kynä on kierrettävä, eli tätä ei tarvitse teroittaa ja juuri tällaiset kynät onkin mulle yleensä niitä kaikkein mieluisimpia. Pigmenttiä tässä oli sinänsä ihan hyvin, mutta sävy on niin vaalea, että tätä on hyvin vaikea saada erottumaan kunnolla vaalealta iholta. Starlooksin huulimeikeistä oon pitänyt ihan hurjasti, joten brändi kiinnostaa kyllä, mutta mä käytän todella, todella harvoin silmissäni mitään värikkäitä rajauksia. Eikä tämä sieltä tosiaan liiemmin edes näkyisi, kun sävy on niin vaalea. Olen toistaiseksi testannut tätä ihan vaan kämmenselkään enkä oikein vakuuttunut, mutta katsotaan josko saisin tämän joskus testattua ihan silmämeikissäkin.
Hinta: noin $19,00.

Sisällön kokonaisarvo oli tammikuussa noin $121,00 eli todella runsaasti jälleen kerran. Luomiväripaletti ja huulipuna olivat ehdottomasti ne, jotka mua eniten tässä sisällössä kiinnostivat ja jotka myös osoittautuivat loppupeleissä boksin parhaimmiksi tuotteiksi. Huulipunasta oon ehkä eniten innoissani ihan senkin takia, että oon viime viikkoina mennyt usein tosi neutraaleilla huulilla ja käyttänyt paljon pelkästään huulikiiltoja. Ihanaa saada taas uusi huulipuna, josta innostun kunnolla!

Miltä tammikuun Boxycharm vaikuttaa? :)

18 kommenttia:

  1. Tää oli kyllä taas tosi onnistunut boksi! Sä sait tuosta huulipunasta vielä noin ihanan sävynkin :). Tatchan naamiot on olleet ihan huippuihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ja toi huulipunan sävy on ihan mun tyylinen! Rakastan tällaisia pinkkejä sävyjä<3 Kiva kuulla, että noi naamiot on olleet hyviä! Mä tosiaan odottelen vähän lämpimämpiä ilmoja ennen kuin lähden noita testaamaan :D

      Poista
  2. Ihana sisältö niin kuin aina tässä boxissa. <3

    VastaaPoista
  3. Siis tää Boxycharm on kyllä aina ihan luvattoman timanttinen sisällöltään :D osaatko arvioida, paljonko tän kokonaiskustannukset on shipiton kanssa? :)

    Ps. Kiva muuten huomata, että löytyy muitakin jotka ei niin rakasta kangasnaamioita. Mä en ole oikein koskaan syttynyt niille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, nää ei koskaan petä<3 Boksi maksaa kurssista riippuen vähän alle 19 euroa/kk. Shipitolle menee taas noin 14-15 euroa eli kokonaisuudessaan tää tekee kuukaudessa noin 33 euroa. Kauneusboksiksihan tämä ei oo siis se kaikkein edullisin, mutta sisällöltään tää on niin huippu, ettei toi 33 euroa oo mun mielestä ollenkaan paha hinta!

      Kangasnaamiot on mun mielestä monesti ihan tehokkaita ja niillä saa kivasti kosteutettua ihoa, mutta mua inhottaa se tunne kasvoilla. Just sellanen märkä ja kylmä rätti -fiilis, se ei oo ollenkaan mun juttuni :D

      Poista
  4. Huikea boksi tosiaan!! Ihastuin itsekin tuohon Tarten palettiin, tosi kivat sävyt siinä. Itsekin olisin mielelläni halunnut tuon huulipunan. Mulla oli sen tilalla Ofran nestemäinen mattapuna, joka siis ihan kiva sekin mutta tämä olis ollu ehkä mulle se parempi vaihtoehto. Tatchan naamiot on toiminu loistavasti, joten suosittelen ehdottomasti testaamaan sitten vaikka kesäkeleillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tyytyväinen, että sain just tän huulipunan! Nestemäisetkin on kivoja, mutta niitä on tullut esim. Lip Monthlyista niiin paljon, että kiva saada välillä jotain muuta :) Hei kiva kuulla, että säkin oot noista Tatchan naamioista tykännyt! Aattelin jo jossain vaiheessa, että annan ne eteenpäin, mutta jos kaikki kerran kehuu niitä niin pakko ne on käyttää itse :D

      Poista
  5. Tässä on kyllä aina hintansa arvoinen sisältö ja enemmänkin! Ihan timanttinen boxi kyllä :) Tartesta olisin itsekin eniten innoissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on<3 Tarten paletti oli hurjan kiva!

      Poista
  6. Miulle tuli Ofran viininpunainen huulituote (Havana Nights) ja musta silmänrajauskynä, muut oli samoja. Tuo suihke oli vuotanut boksiin, kun ei ollut kunnolla kiinni.

    Tatcha naamion jo kokeilin ja oi että! Todella runsaasti seerumia, joka ei kuitenkaan valunut pois. Meillä on asunnossa niin lämmin, että nuo naamiotkin on lämpöisiä, ei siis kylmiä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Havana Nights on kyllä upea sävy<3 Ääh eikä, tosi kurjaa että sitä suihketta oli valunut boksiin :( Toivottavasti se ei ollut tahrinut kovin paljon muita tuotteita! Noniin tosi kiva kuulla, ettei noista kuitenkaan valunut se seerumi pois! Oon käyttänyt joskus sellasiakin kangasnaamioita, joista on valunut kasvoja ja leukaa pitkin ihan hirveet määrät sitä tavaraa pois. Ei kiva :D

      Poista
  7. Todella kiva sisältö tässä boxissa, oikeestaan mun silmään täydellinen! Luomiväripaletti ja huulipuna, tuollaisia juttuja mä kaipasin Betteboxissa silloin. Lisäksi vielä joku kiva hiussuihke, sitten tuo eye pencil.. Kangasnaamiot eivät oo mun juttu, mutta jotenkin tässä aivan ihana lisä näiden tuotteiden rinnalla. En tiijä, siis todella loistava boxi ja ainakin mun mieleeni olis ollut täysin! :3

    Nuo kangaskasvonaamiot eivät ole tosiaan munkaan lemppareita, mulla on yksi auringonjälkeen laitettava kangasnaamio jemmassa. Mun piti ottaa se syksyllä Pafokselle mukaan, mutta unohdin ja harmitti. Se olisi ollut siellä +30 lämmössä todella hikisen ja seikkailuntäyteisen päivän jälkeen aivan ihana pistää kasvoille, vaikka en pahemmin niistä välitäkään :D Nyt kun sullakin on Kanarian reissu tulossa, niin ei varmaan olis paha idea vaikka kokeilla siellä, vaikkei siellä noin hellettä oo, niin on sielläkin silti lämmin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää brändit on jo itsessään aika pitkälti sellaisia, mitä ei Bettestä löytyisi :) Bettessä on tosi paljon hyvää, mutten usko että heidän konseptinsa sallisi vaikkapa just noin arvokkaan luomiväripaletin laittamista boksiin, kun sitten ei ihan hirveästi jäisi tilaa muille tuotteille. Mutta toki niitä paletteja löytyy edullisemmiltakin brändeiltä ;)

      Hei kiitti vinkistä! Ehkä mä nappaankin noista ainakin toisen mukaan sinne Kanarialle, kun siellä kuitenkin on lämmintä niin ei inhota se tunne kasvoilla samalla tavalla :D Mulla on myös ollut joku Garnierin(?) after sun naamio, mutta sen taisin antaa jollekin kaverilleni jossain vaiheessa. Itse en ainakaan muista sitä käyttäneeni!

      Poista
  8. Suhteessa hintaan todella ihana sisältö! Ja mitkä määrät, oikein kaksi kasvonaamiota. Toi luomiväripaletti on ihan täydellinen kaikissa sävyissään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää ei petä kyllä ikinä! Tuotteet on lähes poikkeuksetta täysikokoisia, arvokkaita ja oikeesti laadukkaita<3

      Poista
  9. Ompas kiva boxi jälleen :) Varsinkin tuo luomiväripaletti on tosi kaunis, ihana muotoilu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana<3 Mäkin tykkään kun toi ei oo perinteinen neliskanttinen vaan pyöreä!

      Poista

Kiitos kommentista!