maanantai 25. maaliskuuta 2019

Urban Decay Naked Reloaded

*Affiliate- eli mainoslinkki


Urban Decaylta ilmestyy tasaiseen tahtiin uusia Naked-paletteja, joista uusin on *Naked Reloaded. Alkuperäinen Naked -paletti poistettiin myynnistä viime vuonna ja sen jälkeen onkin ilmestynyt jo kaksi uutta palettia - Cherry ja viimeisimpänä Reloaded. Cherryä mulla ei ole, vaikka senkin perään olen lukuisat kerrat haikaillut. Reloaded päätyi kuitenkin mun ostoskoriini, vaikka myönnänkin, etten sävyjen puolesta tätä olisi tarvinnut, kun vastaavanlaisia sävyjä löytyy kokoelmista jo entuudestaan. Tällä kertaa ehkä pieni uutuudenviehätys innosti ostamaan paletin ja nyt esittelen sen teille! Tilasin oman Naked Reloaded palettini Selfridgesiltä, mutta Suomessa tätä myy esimerkiksi *Kicks hintaan 46,00 €. Urban Decayta myydään myös mm. Sokoksella sekä totta kai lukuisissa ulkomaalaisissa kosmetiikan verkkokaupoissa.


Naked Realoaded sisältää tuttuun tapaan 12 luomivärisävyä, mutta aiemmista Naked-paleteista poiketen, tässä neljä reunimmaista sävyä ovat eri kokoisia kuin paletin muut sävyt. Sinänsä ihan fiksusti ajateltu, että esimerkiksi juuri häivyttelyyn sopivien sävyjen nappeja on tehty suuremmiksi, sillä monesti ne kuluvatkin nopeammin. Paletista löytyy sekä mattaa, shimmeriä että metallinhohtoa ja tässä on mun mielestä todella hyvässä suhteessa niitä mattasävyjä muihin verrattuna. Ensimmäisten Naked-palettien iso ongelma olikin ehkä juuri se mattasävyjen vähäinen määrä, mutta tästä niitä löytyy enemmän. Paletti itsessään on hyvinkin erilainen niihin metalli- ja muovikantisiin paletteihin, joita UD:ltä on totuttu näkemään. Tässä paletin kannessa on nimittäin kangasta! Paletin ulkoasu ei ehkä ole niin mun mieleeni, mutta sisältöhän tässä on toki pääasia. Paletin sisältä löytyy peili, mutta meikkisivellintä tässä paletissa ei ole. Se on tainnut olla aiemmin jokaisessa UD:n Naked-paletissa, joten muutosta on tapahtunut senkin suhteen.


Sävymaailma on kaunis ja aika neutraali. Ruskeat ja nudet sävyt vallitsevat, mutta joukosta löytyy myös vaaleanpunaista, kultaa, kuparia ja hopeaa. Paletti taipuu hyvin sekä arkisiin että juhlavampiinkin meikkeihin ja luomivärien laatu on suhteellisen tasainen. Vain yksi metallinhohtoinen sävy (hopeanharmaa Dreamweaver) on selkeästi joukon heikko lenkki karisevuutensa vuoksi. Mun mielestä Naked-palettien luomivärien koostumus on muuttunut paljonkin niistä ihan ensimmäisistä paleteista, sillä nämä ovat selkeästi vähän jauhoisempia, mutta toisaalta pigmentti on myös aiempaa parempi. Luomilta nämä eivät pahemmin varise, mutta pannusta siveltimellä väriä ottaessa jää siihen luomivärinapin päälle yllättävänkin paljon irtonaista luomiväriä. Kaiken kaikkiaan olen ollut paletin laatuun tyytyväinen, vaikka Dreamweaverin huonompi koostumus hieman harmittaakin, sillä sävy näyttää pannussa ihan superkauniilta.

Bribe | Barely Baked | Angel Fire | Retro | Reputation | Burn

Swatchit kuudesta ensimmäisestä sävystä. Näistä erityisen innoissani olin kultaisesta Barely Baked sävystä, joka muistuttaa nimeään myöten hyvin paljon Naked ja Naked 2 -paleteista tuttua Half Baked sävyä. Half Baked on yksi suosikkiluomivärejäni ikinä ja olinkin enemmän kuin innoissani saadessani tästä Realoded-paletista lähes täysin samanlaisen kultaisen shimmersävyn! Paletin selkeä väripiste on lohenpunainen mattasävy Retro, joka sopii hyvin yhdistettäväksi vieressä olevan Reputation sävyn kanssa.

End Game | Dreamweaver | Distilled | Bucked | Boundaries | Blur

Swatchit kuudesta seuraavasta sävystä. Tässä näkee hyvin sen, kuinka erilainen laatu Dreamweaverissa ja sen oikealla puolella olevassa Distilledissä on. Molemmat näyttävät pannussa hyvältä, mutta iholla Dreamweaver on kariseva ja pigmentiltään selkeästi heikompi. Musta tuntuu, että luomiväripaleteissa on monesti ainakin se yksi heikko lenkki ja Realoaded-paletissa se on juurikin Dreamweaver. Märällä siveltimellä sävy toimii paremmin, mutta olisin silti toivonut sen laadulta enemmän.


Meikkilookejakin olen pari kappaletta saanut kuvattua! Tämä ensimmäinen on tehty halotyyliin eli luomen keskeltä löytyy vaaleaa shimmersävyä (Angel Fire) ja reunoilta sitten paletin ruskeita sävyjä. Näin vaaleilla sävyillä tehdyt halomeikit on helppo ja nopea toteuttaa ihan arkenakin, mutta tämä tuli tehtyä viikonloppuna niin sain mukaan myös irtoripset.


Tähän toiseen meikkiin halusin saaa käytettyä paletin väripilkkua eli lohenpunaista Retroa! Sitä löytyykin liikkuvalta luomelta ja luomivaosta ja silmän ulkonurkasta paletin ruskeita sävyjä. Silmän sisänurkkaan lisäsin kultaista Barely Bakedia kirkastamaan katsetta. Irtoripset kruunasivat tämänkin kokonaisuuden.


Kokonaisuudessaan olen ollut palettiin tyytyväinen. Täydellinen tämä ei ole eikä missään nimessä mikään uusi suosikkini, mutta oon todella iloinen, että päätin paletin itselleni hankkia. Oon ollut pääasiassa muutenkin tyytyväinen UD:n luomiväreihin eikä tämä tee siinä poikkeusta, vaikka yhden sävyn kohdalla toivoisinkin hieman parempaa laatua. Paletin voit ostaa esimerkiksi *Kicksistä hintaan 46,00 €!

Onko Naked Realoaded ostoslistalla tai mahdollisesti jo ostettu? Kertokaa mitä mieltä olette paletista!

20 kommenttia:

  1. Sulla on aina todella sykähdyttävän hienot meikit:) Hyvä silmä (!) värisävyjen sommittelulle, ja rajaukset on niin tasaiset ja siistit:)
    Harmi, että Dreamweaver ei täytä odotuksia. Minunkin mielestä se on yksi upeimmista sävyistä koko paletissa.

    Kivaa uutta viikkoa Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana<3 :) Joo Dreamweaver on todella upea pannussa, mutta harmi kun sen koostumus on noin kova ja variseva niin ei varmasti tule kovin paljon tota käytettyä :(

      Kivaa viikkoa sinnekin! ♥

      Poista
  2. Jännä että UD uskalsi lopettaa klassisen palettinsa, josta taisi alkaa nudepalettien villitys. Olen tämän uutuuden pikaisesti nähnyt Sokoksella, ja silmäni kiinnityi etenkin juuri tuohon Retroon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yllätyin sitä päätöstä, mutta onneksi oman palettini olin jo hankkinut eikä toi kuitenkaan tuu olemaan sellanen, mitä jäisin kaipaamaan ja haluaisin ostaa uudelleen, jos tolle joskus vaikka jotain kävisi! Retro on kiva väriläiskä tossa paletissa :) Tollaset tuo aina kivasti eloa ja jotain erilaista palettiin.

      Poista
  3. Mä en ole vielä hankkinut tätä. Riviera on mietintälistalla, Jeffreen uusin tulee kyllä ostettua heti. Nyt on monta kallista luomiväripalettia harkinnassa, ei voi kaikkia ostaa :) tää näyttää nätiltä mutta ei niin uniikilta että olisi tullut ostohimoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rivieran mä aion hankkia vielä, ehkä joskus loppukeväästä tai alkukesästä, nyt koitan keskittyä näihin muutamaan uusimpaan palettiini! Se Jeffreen uusi ei taas mua niin kiinnosta, kun sävymaailma ei oo ollenkaan mun tyylinen :) Sä saat varmasti kyllä upeita lookeja sen kanssa tehtyä<3

      Poista
  4. Jotenkin tää on vaikuttanut mun mielestä vähän tylsältä, mutta sun esittely sai mut kuitenkin vähän himoitsemaan tätä :D pitää miettiä, oottelen nyt ainakin GoT-kokoelman ensin (ja ehkä hankin Born to Runin + Anastasian Rivieran) ja katson sitten, raaskinko törsätä vielä lisää luomiväreihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tossa on kieltämättä paletteja jo melkoinen määrä :D Riviera on munkin ostoslistallani, tosin kuten ylempää mainitsin niin en varmaan ainakaan pariin kuukauteen sitä aio hankkia. Siinä on onneksi niin kesäiset sävyt, että voin hyvin odotellakin sinne kesään ennen kuin paletin ostan<3 :D

      Poista
  5. Alkuperäinen Naked on mun ehdoton lempipaletti, mutta taidan tykätä tästä uudesta vielä enemmän ja tulen kyllä ostamaan jossain vaiheessa. :) Aivan ihania meikkejä oot tehnyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että tää paletti on sun mieleen! Mun mielestä tää on parempi kuin se alkuperäinen Naked, vaikka ihania sävyjä siinäkin on :) Kiitos paljon Jonna<3

      Poista
  6. Tämä paletti olisi kyllä niin houkutteleva :) Ostin viimeksi Cherryn, joten tämä olisi aika kiva vastapaino sille eikö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä, on sävymaailma aika paljon erilainen noissa kahdessa paletissa :D Pitäisköhän mun sitten hankkia vielä se Cherry? Nyt tuntuu vajaalta tää mun UD-kokoelma, kun yksi paletti puuttuu välistä!

      Poista
  7. Ihana paletti ja wau, mitkä silmämeikit olet loihtinut! :)

    VastaaPoista
  8. Tää on mun mieleen enemmän kuin se perus Naked joka poistui, tää vaa osuu muhun enemmän! Värit on rohkeampia ja enemmän mun tyylisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin, vaikka siinäkin on tosi kivat sävyt! Toi Retro tekee jo paljon, kun se on tollanen väripilkku :) Tuo vähän niin kuin eloa tähän palettiin<3

      Poista
  9. Todella ihania sävyjä tää kyllä sisältää, mutta musta tuntuu että omistan jo aikalailla saman sävyisiä nappeja mun muissa UD:n paleteissa, joten saattaa kyllä jäädä hommaamatta. Tuo on ihan hyvä että nuo häivytyssävyt ovat suurempia kuin muut, koska totta tosiaan ne kuluu nopeammin :D Ihania noi sun silmämeikit, ylempää voisin ihan kokeilla joskus ja miksei tuota alempaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää ei oo sinänsä mitenkään uniikki sävyiltään, paitsi ehkä toi Retro on just sellanen, mitä ei ihan kaikkialta löydy, mutta kokonaisuutena tää on ihana<3 Munkin mielestä oli tosi hyvä veto tehdä noista muutamasta sävystä isommat napit, kun varsinkin vaaleat sävyt kuluu aina tummia nopeammin mun käytössäni :) Kokeile ihmeessä, halomeikit ainakin on superihania ja myös helppoja tehdä<3

      Poista

Kiitos kommentista!