tiistai 12. maaliskuuta 2019

The Body Shop Cactus Blossom

*Affiliate- eli mainoslinkki


Olen aina enemmän kuin innoissani huomattuani, että The Body Shopille on tullut uusia kausituoksuja! Tämä uusi kesäinen Cactus Blossom -tuotesarja* kuulosti todella mielenkiintoiselta ja kävin vielä samana päivänä näistä uutuuksista kuultuani TBS:n liikkeessä tuoksuttelemassa tuotteet. TBS harvoin pettää, eikä kaupasta tälläkään kertaa tarvinnut lähteä kotiin tyhjin käsin. Ostin itselleni Cactus Blossom suihkugeelin sekä vartalojogurtin. Näiden lisäksi sarjasta löytyy myös vartalovoi, vartalonkuorinta sekä käsisaippua. Tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, joten turhan kauaa ei kannata odotella ostopäätöksen kanssa, ettei jää ilman!


Cactus Blossom -tuotteita* kuvaillaan kukkais-hedelmäisen tuoksuisiksi. Ne sisältävät kaktuksenkukkauutetta ja tuotteesta riippuen esimerkiksi mantelimaitoa, voipuunvoita tai hunajaa. Tuoksu on omaan nenääni todella hyvä, mutta selkeästi erilainen kuin TBS:n tuoksut monesti. Kuvailisin tuoksua itse nimenomaan melko kukkaiseksi ehkä pienellä ripauksella sekä jotain hedelmäistä että "karvaista" tuoksua. Tuoksu on samaan aikaan raikkaan makeahko, mutta sitten toisaalta kuitenkin jotain ihan muuta. Nämä ovat ehdottomasti eksoottisen ja hieman erikoisen tuoksuisia tuotteita eikä tuoksu varmasti iske ihan jokaiseen. Muhun se iski ja miellän itse nämä ehdottomasti kesätuoksuiksi. Senpä takia nappasin kaksikon mukaani Kanarialle, jossa tällä hetkellä vietän lomaani.


The Body Shop Cactus Blossom Shower Gel* oli ihan pakollinen ostos, sillä The Body Shopin uusista tuotesarjoista testaan oikeastaan aina vähintään sen suihkugeelin. Suihkugeeli sisältää kaktuksenkukkauutteen lisäksi hunajaa ja tämä on ollut hurjan ihana raikas eksoottinen tuoksu suihkussa käytettäväksi. Tuoksu tuo mieleen auringon, palmut, lämmön ja loman jossain ulkomailla - eksoottisessa kohteessa. Vaihtelen käyttämääni suihkugeeliä lähes päivittäin, mutta tätä olen nyt käyttänyt useammankin päivän putkeen ja nappasin pullon tosiaan myös matkalleni mukaan eli kyllä, pidän tästä tuoksusta ihan hurjan paljon! En usko, että tämä on tuoksu mitä itse käyttäisin pullokaupalla kuten vaikkapa TBS:n mango tai persikka -sarjat, mutta yksi tai pari pulloa menee varmasti.
Hinta: 8,90 €/250 ml.


The Body Shop Cactus Blossom Body Yogurtin* valitsin myös mukaani mietittyäni ensin haluanko mieluummin juuri tämän kevyemmän vartalojogurtin vai tuhdimman vartalovoin itselleni. The Body Shopin vartalovoit ovat ihania, mutta nämä vartalojogurtit kiinnostavat tällä hetkellä enemmän ja mitä lämpimämpiä ilmoja alkaa tulla, sitä kevyempiä vartalovoiteita tarvitsen. Tämä vartalojogurtti sisältää myös kaktuksenkukkauutetta ja sen lisäksi mantelimaitoa. Kevyen geelimäisen koostumuksensa ansiosta tuotteen tulisi imeytyä ihoon ihan muutamassa sekunnissa ja kosteutustehon säilyä 48 tunnin ajan. Nopeasti tämä ihoon humahtikin ja kosteutustehot tällä olivat ehdottomasti vartalovoita heikommat, mutta esimerkiksi kesäaikaan se tulee varmasti riittämään omalle iholleni. Toistaiseksi suosin hieman paksumpia ja kosteuttavampia tuotteita, mutta vartalojogurtti on loistava valinta silloin, kun haluaa supernopeasti imeytyvän voiteen eikä iho ole kuivimmillaan.
Hinta: 12,90 €/200 ml.



Kumpikin tuote osoittautui siis mulle todella mieluisaksi ja toivottavasti olen samaa mieltä vielä tämän viikon jälkeenkin, kun olen viikon ajan "joutunut" käyttämään lomallani pelkästään näitä kahta ilman vaihtoehtoja. Voi olla, että käyn jossain vaiheessa nappaamassa tästä vielä käsisaippuankin itselleni, mutta vartalovoi ja -kuorinta jäävät todennäköisesti multa ostamatta, sillä kumpiakin löytyy tällä hetkellä ihan riittävästi. 

Joko olette käyneet tuoksuttelemassa tätä uutta Cactus Blossom sarjaa? Mitä mieltä olette? :)

16 kommenttia:

  1. Mulla odottaa paketti postissa, pitäisi vaan ehtiä hakemaan se. Mutta kuvailusi perusteella tuoksu kuulostaa just siltä, että voisin tykätä. Mähän tykkään juuri kukkaisista tuoksuista, English Rose on mun ehdoton lemppari TBS:lta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ehdottomasti kukkaistuoksu! Mä en yleensä edes ole niin tällaisten ystävä, mutta tästä ihme kyllä tykkäsin ja kovasti :) Toivottavasti oot saanut jo paketin käsiisi ja päässyt nää tuoksuttelemaan<3

      Poista
  2. Vielä en oo ennättänyt käymään tätä tuoksuttamassa, mutta luulen että pidän tästä! Tietysti voi olla etten pidä, mutta uskoisin pitäväni :D Jos tuoksu iskee, niin mun mukaani lähtee vähintään suihkugeeli ja vartalojogurtti, pohdiskelin myös ostavani sen kuorinnan kun mulla ei oo nyt hetkeen ollut kuorintaa (apua) ja pitäs uusi ostaa ja nopeasti vieläpä, sillä en jaksa mennä kuorintahanskojen voimin enää kovin pitkään :D Vartalojogurttiin tykästyin kun kokeilin TBS:n kalenterista tullutta Moringaa, voi olla että tästä lähin body lotionin ja body butterin tilalle valitsen tuon vartalojogurtin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tosi erilainen ja jakaa varmasti mielipiteitä, mutta mä tykkään hurjasti<3 Ehdottomasti oot siis uuden kuorinnan tarpeessa, ostat sitten jossain muussa tuoksussa sen jos tää ei iske ;) Vartalojogurtit vei kyllä munkin sydämen, nää on niin ihanan kevyitä verrattuna noihin muihin!

      Poista
  3. En ole vielä tuoksutellut tätä, mutta kuvailusi perusteella uskon että tykkäisin :) pitääpä piipahtaa The Body Shopilla!

    Aivan ihanan keväisiä kuvia muuten <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset pian näitä tuoksuttelemaan ja tykästyt näihin<3 Iso kiitos kehuista Nena :)

      Poista
  4. Noi näyttää niin resseiltä että varmaan tosi ihana raikas tuoksu! Pitäisi päästä oikeasti testaamaan ja tuoksuttelemaan näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellanen superraikas keväinen kukkaistuoksu! Toivottavasti tykkäät näistä <3

      Poista
  5. Mä kävin näitä heti nuuhkimassa, koska jo ulkoasu näytti houkuttavalta. En kuitenkaan ostanut mitään, koska en aivan ihastunut tuoksuun. Tuoksu on hyvä muttei sellainen vau-reaktion aiheuttava, kuten TBS-joulutuotteiden kohdalla on käynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n joulutuotteet on kyllä ihan omiaan<3 Ja kieltämättä esim se mojito-sarja iskee muhun tätä enemmän, mutta tääkin on mun mieleen ihan superhyvä!

      Poista
  6. Nää tuli Gdanskissa myyntiin jo tammikuun lopussa ja siellä ehdin käydä tuoksuttelemassa näitä ja ihanasta ulkonäöstä huolimatta, en pitänyt näiden tuoksusta yhtään :( Yleensä ihastun kaikkiin the body shopin tuotteisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä sellasia, että tuoksu jakaa taatusti mielipiteet kahtia! Sitä melkeen joko inhoaa tai rakastaa :D Toivottavasti pian tulisi taas uutuuksia, joista säkin tykkäät<3

      Poista
  7. Oi, täytyypä käydä nuuhkimassa noita lähiaikoina, kuulostaa ihanan eksoottiselta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen<3 Näitä myös ehdottomasti kannattaa käydä kaupassa tuoksuttelemassa, kun tuoksu on sen verran erikoinen ettei varmasti ihan jokaiseen iske :)

      Poista
  8. Nää kuulostaa niin ihanilta, pitää käydä tuoksuttelemassa! :) En oo vielä koskaan kokeillut noita jogurtteja, sellainen täytyy ainakin ostaa kokeiluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Joo mäkin olin aiemmin testannut vaan sellasen näytepussukan, mutta tää on ihan superhyvä koostumus, jos tykkää kevyemmistä vartalovoiteista :)

      Poista

Kiitos kommentista!