torstai 7. maaliskuuta 2019

NOAH - Luonnollisempaa hiustenhoitoa + alennuskoodi


NOAH on Italaista lähtöisin oleva hiustenhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat eteerisiin öljyihin sekä kasviuutteisiin. I Make Your Hair Day -verkkokauppa on hiljattain alkanut maahantuoda NOAH:n tuotteita yksinoikeudella ja sainkin suureksi ilokseni kasan brändin tuotteita itselleni testiin! Verkkokauppa myy myös mm. Kevin Murphya sekä Olaplexin kotihoitotuotteita, joita munkin pitäisi ehdottomasti näin blondina hankkia itselleni. Postauksen lopusta löydätte alennuskoodin I Make Your Hair Day -verkkokauppaan. Pääsin myös itse kirjoittamaan verkkokaupan blogiin vieraskynäpostauksen, eli käykäähän ihmeessä lukaisemassa myös mun vastaukseni viiteen hiustenhoitoon liittyvään kysymykseen!

*Tuote saatu blogin kautta, en hyödy linkkien klikkaamisesta


NOAH tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia, kuten basikaa, mustapippuria, vihreää teetä, orapihlajaa ja hylauroniappoa. Sen sijaan mm. silikonit ja mineraaliöljy on jätetty tuotteista pois, mutta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa nämä eivät kuitenkaan ilmeisesti ole. Itsehän olen kosmetiikan suhteen muutenkin ns. sekakäyttäjä, eli käytän sekä luonnonkosmea että sitä "tavallista" synteettistä, mutta aina on mukava lähteä testaamaan luonnollisemmalla pohjalla olevia tuotteita. Etenkin hiustenhoidon suhteen, koska sillä saralla olen joutunut valitettavasti toteamaan monet luonnollisemmat tuotteet itselleni liian tehotottomiksi. Omat hiukseni ovat siis vaalennetut ja siitä vaalentamisesta hitusen myös kärsineet. Hiukseni vaativat kosteuttavia ja hoitavia tuotteita, mutta esimerkiksi shampoiden suhteen vaadin kuitenkin aika paljon niiden pesuteholta. Miten NOAH:n tuotteet toimivat hiuksissani?


NOAH Regenerating Shampoo* on kuiville ja rasittuneille hiuksille tarkoitettu shampoo. Shampoo sisältää arganöljyä sekä erilaisia kasviaineita, joiden tehtävänä on ennaltaehkäistä hiusten enempi kuivuminen ja haurastuminen. Shampoon tulisi puhdistaa päänahka ja hiukset hellävaraisesti sekä tehdä hiuksista kiiltävät ja joustavat. Pesuteho tällä shampoolla on yllättävänkin hyvä - yleensä olen saanut tällä hiukseni puhtaiksi jo yhdellä pesukerralla. Toisinaan olen tarvinnut kaksi, mutta se on aika tavallista shampoon kuin shampoon kanssa. Tuotteessa on miellyttävä, mutta jokseenkin aika voimakas tuoksu eli hajusteherkkien voisi olla hyvä tuoksutella tätä etukäteen ennen ostamista. Shampoo tekee hiuksista puhtaat ja ehkä hieman nahkean tuntuiset, mutta ei kuitenkaan saa aikaan minkäänalaista takkupesää pitkissäkään hiuksissa. Hyvien shampoiden löytäminen ei ole mulle mitenkään itsestäänselvä asia, mutta suureksi ilokseni tämä toimii omissa hiuksissani hyvin ja olen ollut tähän todella tyytyväinen.
Hinta: 12,90 €/250 ml.


NOAH Leaves Moisturizing Conditioner* on muratinlehtiä ja manteliöljyä sisältävä hoitoaine, jonka tulisi tehdä hiuksista elinvoimaiset ja kosteutetut sekä suojata hiusta samalla, kun hoitoaine selvitää shampoon mahdollisesti aiheuttamat takut. Mä myönnän käyttäväni etunenässä silikoneja sisältäviä hoitoaineita, sillä niiden kanssa hiuksen pinnan saa yleensä tuntumaan sileältä ja pehmeältä käytännössä ihan välittömästi. Ja sitäkös mun kuivahkot hiukseni kaipaavat. Toki tiedän, ettei se silikoni sitä hiusta oikeasti korjaa, mutta tunne on itseäni miellyttävä. Tämä silikoniton hoitoaine selvitti takut ihan hyvin, mutta sitä samanlaista sileänpehmeää tunnetta tällä ei hiuksiin saanut, mitä en toki tältä odottanutkaan. Lopputulos ei ollut huono, mutta erilainen kuin se mihin normaalisti olen tottunut. Hiukset tuntuivat kuivina hoidetuilta ja näyttivät kauniilta, mutta se extrapehmeä tunne puuttui. Mä olen koittanut jo pitemmän aikaa totuttaa itseäni myös näihin silikonittomiin hoitoaineisiin ja uskon, että hiljaa hyvä tulee.
Hinta: 21,50 €/200 ml.


NOAH Leaves Nourishing Spray* on hasselpähkinävettä sisältävä hiuksia suoristava suihke. Tuote lupaa ehkäistä hiusten haurastumista sekä pitää päänahan ravinne- ja kosteuspitoisuudet tasapainossa. Koostumukseltaan tämä ei ole mitään ihan kevyttä, vetistä suihketta vaan hieman paksumpaa ja voidemaisempaa. Siitä johtuen suihke ei myöskään suoraan hiuksiin suihkittaessa levity tasaisesti vaan aine pakkautuukin juuri siihen, johon suihke sattuu milloinkin osumaan. Oonkin kokenut itse parhaimmaksi suihkia tätä ensin kämmenelle ja siitä sitten levittää pyyhekuiviin hiuksiin, jotta saan aineen levittymään tasaisemmin. Mullahan on itselläni suorat hiukset, joten en tarvitse hiusten suoristamiseen mitään lisäapua tällaisilta suihkeilta, mutta tämä on muuten helpottanut hiusten muotoilua. Käytän jotain tämäntyylistä tuotetta aina hiustenpesun jälkeen, joten vaikka mun hiukseni eivät ehkä parasta kohderyhmää tälle tuotteelle suoristavan vaikutuksen kannalta olekaan, tulen varmasti tarttumaan tähän usein.
Hinta: 21,50 €/150 ml.


NOAH Restructing Serum* nousi heti kättelyssä tämän joukon kiinnostavimpien tuotteiden joukkoon. Kyseessä on todella kuiville ja hauraille hiuksille suunnattu seerumi, jonka tulisi sekä kosteuttaa ja uudistaa hiusta että ehkäistä latvojen haaroittumista. Seerumi sisältää mm. pellavaöljyä, jonka tulisi toimia hyvin kiharassakin hiuksessa. Itse kaipaan seerumeilta ja öljyiltä erityisesti sitä, että ne silottavat latvat ja saavat ehkä pientä leikkaustakin vailla olevat hiukset näyttämään terveiltä ja kauniilta. Ja sen tämä seerumi kyllä tekee! Pipettipullolla saa kätevästi annosteltua kämmenelle juuri tarvittavan määrän tuotetta ja sen jälkeen levitettyä sen hiuksiin. Itse lisään seerumit lähinnä hiusten latvoihin ja toisinaan hitusen myös pituuksiin ja tämä todellakin tekee hiukset elinvoimaisemman näköisiksi. Mun hiusteni latvat ovat tällä hetkellä suhteellisen huonokuntoiset (huomenna menen onneksi kampaajalle ne leikkauttamaan), joten tämä seerumi pääsi heti kunnolla testiin. Seerumi ei tee latvoista lähmäisen tuntuisia tai näköisiä ja nimenomaan kauniin kiiltävät. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä seerumia, mikäli latvat kaipaavat pientä silotusta!
Hinta: 21,50 €/20 ml.


NOAH Shining Spray* on avokado-, salvia- ja jojobaöljyjä sisältävä kiiltosuihke, jonka on tarkoitus nimensä mukaisesti antaa hiuksille kiiltoa. Mä rakastan erilaisia kiiltoa ja säihkettä hiuksiin antavia suihkeita, vaikken sellaisia päivittäin käytäkään. Mulla on hiukset töissä aina kiinni, yleensä korkealla ponnarilla, jolloin en koe tarvitsevani mitään ylimääräisiä suihkeita hiuksiini. Vapaa-ajalla auki oleviin hiuksiin on kuitenkin ihana suihkia tällaisia kiiltoa antavia tuotteita, sillä näyttäähän se kiiltävä hius ehdottomasti kauniimmalta! Tämä suihke on ollut mulle todella mieluinen. Muutamalla suihkauksella hiuksiin saa kauniin kiillon ja ne muuttuvat välittömästi terveemmän näköisiksi. Ainut huono puoli tässä onkin suhteellisen voimakas ja hieman yrttimäinen tuoksu, joka tosin onneksi hälvenee hiuksista melko nopeasti. Kauniin lopputuloksen takia oon kuitenkin valmis hetken haistelemaan sitä tuoksua, vaikken siitä niin pidäkään.
Hinta: 21,50 €/125 ml.


Shampoo, seerumi ja kiiltosuihke olivat ehdottomasti mulle mieluisimmat tuotteet näistä. NOAH on ehdottomasti tutustumisen arvoinen brändi ja nyt saattekin I Make Your Hair Day -verkkokauppaan tehdyistä tilauksista -20% alennuksen koodilla LINDA20. Alennuskoodi on voimassa 17.3.2019 asti ja alennus koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita NOAH-tuotteiden lisäksi!

Onko NOAH tuttu sarja? Suositteko hiustenhoidossa luonnollisempia tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. Onpa näissä kivan eteeriset pakkaukset. Mikään näistä tuotteista ei oikein ollut sitä, mitä omat hiukset kaipaa, mutta onneksi sarjasta löytyi tuuheuttaviakin tuotteita, kun linkkiä klikkasin. Tykästyin meinaten kovasti näiden ulkonäköön. :) Sarja ei ole entuudestaan tuttu. Mä tykkään tosi paljon ihan jopa luonnonkosmetiikan shampoista, mutta hoitoaineista en ole löytänyt etsinnöistä huolimatta hehkuttamisen arvoista toistaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarja on tosiaan laaja ja jokaiselle löytyy varmasti jotain! Mäkin tykkään näiden purkkien ulkonäöstä, ne on yksinkertaisen kauniita :) Hoitoaineet on mullekin luonnonkosmetiikassa hankalia eikä hyviä tunnu niin vaan löytyvän :/

      Poista
  2. Ihan vieras brändi mulle, kiinostavalta kuulostaa :) Seerumi vaikuttaa hyvältä, kun munkin latvat on vähän kuivahkot niin tekis hyvää joku tollanen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ihan ehdottomasti testaamaan jotain hiusseerumia tai -öljyä! Ne tekee oikeesti ihmeitä hiuksille :)

      Poista

Kiitos kommentista!