tiistai 17. marraskuuta 2020

Goodiebox | Marraskuu 2020

Sain tänään ilmoituksen, että marraskuun Goodiebox on noudettavissa ja pakettihan tuli itselleni täytenä yllätyksenä, sillä mähän peruin tilaukseni pian lokakuun boksin saatuani. Peruminenhan ei tosin mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä multa veloitettiin tilauksen päättämisestä huolimatta marraskuun boksin hinta. No, sain lopulta rahat takaisin ja maininnan siitä, että marraskuun boksi saattaa mahdollisesti olla mulle tulossa ja mikäli niin käy, saan sen hakea veloituksetta ja niinhän siinä sitten lopulta kävikin. Yllätys oli tosiaan lokakuun lopulla melkoinen, kun seuraavan boksin veloitus lähti tililtä, sillä mulla ei tosiaan ollut silloin eikä ole tälläkään hetkellä voimassaolevaa tilausta. Pikainen avautuminen Instan puolella kuitenkin paljasti, etten suinkaan ollut ainut, kenelle oli vastaavaa tapahtunut. Valitettavasti kuulin myös parilta henkilöltä sen, että seuraavan boksin veloitus on saattanut tapahtua useampaankin otteeseen myös tulevina kuukausina, mutta pidetään peukut pystyssä, että mulla ei mitään ongelmia enää olisi. Asiakaspalvelu hoiti asian muuten oikein hyvin, kiitos Goodieboxille siitä!

Josko nyt uskaltaisin sanoa uudemman kerran, että seuraavaksi esittelyyn pääsee viimeinen tilaamani Goodiebox, joka on siis marraskuun boksi:

Marraskuun boksin sisältö näytti tältä. Rehellisesti sanottuna tämä oli heittämällä yksi parhaimpia sisältöjä, mitä Goodieboxeissa on nähty! Boksista löytyi luomivärisivellin, hiusseerumi, päällyslakka kynsille, meikkipaletti, naamio silmänalusiholle sekä kasvovoide. Boksi oli runsas ja varsinkin Nirén sivellin, meikkipaletti sekä kasvovoide herättivät mussa suuren kiinnostuksen. Päällyslakka oli oikeastaan ainut itselleni hieman turha tuote, sillä se menee samaan kategoriaan muidenkin kynsilakkojen kanssa, kun en sellaisia normaalissa arjessa voi käyttää. Ei ollenkaan siis haitannut saada vielä tätä boksia, vaikka todella toivonkin, että tilaukseni olisi nyt kokonaan katkaistu! Nyt esittelen teille kuitenkin vielä tarkemmin boksin sisällön:

Aloitetaan tällä Phase Zeron Bare Necessities Eyeshadow & Blush Palettella, jonka ylärivistä löytyy poskipuna sekä aurinkopuuteri ja alarvistä kuusi luomivärinappia. Luomiväreistä kaksi on mattaisia ja loput metallinhohtoisia. Paletti on omaan silmääni kaunis, muttei välttämättä käytännöllisin mahdollisin, sillä sävyistä iso osa on melko tummanpuhuvia eikä tästä oikein löydy omaan makuuni hyviä luomivärisävyä nopean arkimeikin tekoon. (Keinovalo hitusen valitettavasti vääristää sävyjä.) En ole paletin sävyjä testannut vielä luomilla/poskilla, mutta swatchien perusteella pigmentti ei valitettavasti vaikuta olevan näissä kovinkaan kummoinen. Toki esimerkiksi luomiväriprimer tekee ihmeitä, samoin on ihan eri tehdä swatchit sormin kuin käyttää vaikkapa kosteaa sivellintä, joten vielä en tätä missään nimessä tuomitse! Alarvivin korallinen ja ruskea shimmersävy vaikuttivat olevan pigmentiltään hieman muita parempia, ja varsinkin tuo koralli onkin sävynä itselleni mieluinen. Toivottavasti se toimii hyvin luomilla!
Hinta: noin 40,00 €

Ivy Aïalta tuli Face Cream with Provitamin B5, joka on ihoa ravitseva, kosteuttava ja rauhoittava kasvovoide. Ivy Aïalta tuli joskus aiemmin pieni misellivesipullo, johon ihastuin valtavasti, joten odotukset nousivat sen takia tämän kasvovoiteen kohdalla korkealle! Tämän voiteen sanotaan sopivan niin päivä- kuin yövoiteeksi, mutta mä harvoin käytän samaa voidetta kumpaankin tarkoitukseen. Täytyy katsoa kummassa tämä toimii itselläni paremmin, kun otan voiteen käyttöön. Brändin tuotteet eivät ole mulle sen miselliveden lisäksi tuttuja, mutta haluaisin ehdottomasti testata esimerkiksi Ivy Aïan puhdistusöljyä ja kasvosuihketta. Voide tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 7,00 €/50 ml.

Hiuksillekin oli tässä boksissa yksi tuote - Beaverin The Perfect Oil, joka on öljyjä sisältävä hiusseerumi. Seerumin tulisi poistaa hiusten sähköisyyttä, kosteuttaa ja ravita niitä sekä antaa kiiltoa. Mullahan on joka kerta hiustenpesun jälkeen käytössä Paul Mitchellin Super Skinny Serum, jota käytän silottamaan erityisesti hiusteni latvoja, mutta tämän testaan totta kai oikein mieluusti. Monesti öljymäiset hiusseerumit saavat aikaan lähmäisen tunteen hiuksiin, mikäli niitä erehtyy lisäämään hiukankin liikaa, mutta toivotaan että tämä ei sitä tekisi ja saan tämän toimimaan hyvin omissa hiuksissani! Boksista tuli 30 ml koko.
Hinta: noin 25,00 €/55 ml.

Niré Beautyn Domed Blending Brush oli erittäin mukava yllätys, sillä Nirén siveltimiä on Goodieboxista tullut aiemminkin ja olen pitänyt niistä hurjan paljon. Aiemmat siveltimet ovat olleet kasvomeikeille, mutta tällä kertaa boksista tuli luomivärien häivytyssivellin. Hyvä häivytyssivellin on ehdottomasti mun mielestäni tärkein sivellin onnistuneen silmämeikin tekemisessä ja uskoisin, että tällekin multa löytyy varmasti käyttöä. Sivellin ei ole turhan kookas ja se soveltuu hyvin myös vähän tarkempaankin häivyttelyyn. Karva on todella pehmeää ja kultainen varsi hurjan kaunis!
Hinta: noin 20,00 €.

Itselleni tästä boksista turhin tuote oli tämä Nails Incin 45 Second Top Coat with Retinol, joka on kynsilakan päälle lisättävä päällyslakka. Lakka sekä nopeuttaa alla olevan kynsilakan kuivumista että antaa kynsille kaunista kiiltoa. Nyt voin ihan rehellisesti sanoa, ettei mulla ole mitään käsitystä siitä miten hyvä päällyslakka toimii, sillä mä käytän ihan pelkkää kynsilakkaakin niin harvoin. Vaikkei tällä mulle tosiaan turhan paljon tule käyttöä olemaan, oon kuitenkin iloinen, että boksiin oli pakattu nimenomaan päällyslakka eikä tavallista kynsilakkaa. Vaihtelu virkistää ja kynsilakoissa on aina se "huono puoli", että sävyt eivät mitenkään voi miellyttää kaikkia. Tokikaan kaikki eivät välttämättä päällyslakkaakaan tarvitse, mutta ainakaan tämän käyttö ei varmasti kovin herkästi jää kiinni tuotteen sävystä. Lakka tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 15,00 €.

Starskin VIP The Gold Mask Eye Revitalizing Luxury Gold Foil Eye Mask on paketti silmänalusnaamioita. Starskiniä on tullut nyt viime aikoina vähän joka boksista, mutta eipä se haittaa, sillä nämä naamiot ovat omien kokemusteni mukaan oikein hyviä, mutta samalla myös sen hintaisia, etten välttämättä olisi ensimmäisenä ostamassa näitä itse itselleni. Nämä silmänalusnaamiot auttavat tummiin ja turvonneisiin silmänalusiin ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Starskin ei ole mua vielä pettänyt kertaakaan, joten toivottavasti naamiot toimivat! Näitä tuli yhden naamioparin paketti.
Hinta: noin 25,00 €/5 naamioparia.

Boksi ei ollut lainkaan hullumpi! Oikeastaan jokainen tuote oli kiinnostavan oloinen, jopa se päällyslakka. Tämä oli ehdottomasti mun silmissäni Goodieboxin parhaimmistoa ja todella toivon, että sisällöt olisivat tällaisia jatkossakin niin niitä on ilo katsella muiden blogeista, vaikka oman tilaukseni olenkin lopettanut.

Miltä boksi näyttää? Mikä tuote miellyttää eniten? :)

14 kommenttia:

  1. Ei pöllömpi ollenkaan, kiva kun sait tämän kömmähdyksestä huolimatta :) kaikki tuotteet ihan mieluisia, oma varmaan tulee postiin tänään. Innolla odotellaan :) paras sisältö aikoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää sisältö oli kyllä tosi hyvä! Peittoaa helposti suurimman osan aiemmista Goodieboxeista<3

      Poista
  2. Sun kuului saada tää ♥ Mun mielestä oli kans yksi parhaimmista Goodieboxeista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin silmissä tää on yksi parhaista, jos ei jopa paras boksi :)

      Poista
  3. Sisältö on ihana, sivellin kaunis ja kaikki tuotteet paitsi ehkä tuo hiusöljy tulisi täällä käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sisältö olisi ollut sullekin mieluinen! Tää oli mahtava<3

      Poista
  4. Oli kyllä kiva boxi, joten onneksi tuli vielä tämä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, jotain hyvääkin siis siinä pienessä mokassa, kun veloitus tehtiinkin tilauksen katkaisusta huolimatta! :D

      Poista
  5. Todella kiva tämä sisältö, kyllä taitanee olla yks parhaimmista Goodieboxeista mitä oon nyt nähnyt. En siis ihmettele ettei se haittaa, että vielä tämä tuli sulle :D Aloitan tuosta ihastuttavasta paletista. Sävyt ei tosiaan ehkä oo parhaimmat nopean arkimeikin tekoon, mutta tätä aikaa ajatellen on varmasti tosi toimiva juhlameikkiin! Nythän juhlakausi on alkamassa, vaikka koronan takia tuskin kovin paljon (ainakaan isoja) karkeloita kukaan pitää :D Nuo silmänalusnaamiot taas ois kiinnostanut mua eniten! Mulla on tähän aikaan tosi tummat silmänaluset silmäpusseista puhumattakaan, joten nuita mä kokeilisin mielenkiinnolla! Olis kiva tietää miten hyvin nuo toimivat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä uskon myös, että ton paletin kanssa on myös pidetty silmällä tätä loppuvuoden juhlakautta, vaikka toki ne pikkujoulut ym. on monilla kokonaan peruttu tai ainakin just minimoitu porukkamäärää ym. Mullakaan ei siis mitään pikkujouluja tule olemaan, mutta onneksi tolle paletille löytyy varmasti monia muitakin tilaisuuksia ottaa se käyttöön ;) Mulla tollaset sy-alueen naamiot yleensä kosteuttaa tosi hyvin sitä ihoa. Tummuutta ne ei oo poistaneet (mikään ei sitä taida poistaa), mutta turvotukseen uskoisin noiden tehoavan ainakin hetkellisesti myös! Mulla siis ei juurikaan sitä turvotusta silmien alla ole, mutta ainakin ne viilentää, joten sen puoleen voisi ainakin jonkin verran mahdollinen turvotuskin noiden alta laskea :)

      Poista
  6. Oho, onpa jännää että peruutuksen jälkeenkin meni vielä velotus :o Mutta onneksi asia hoitui noin hyvin ja kiva että sait tän boksin vielä pitää :) Mulla on kans tosi hyviä kokemuksia sekä Bette Boxin että Goodieboxin aspasta :)

    Tossa paletissa on mun mielestä tosi kivat sävyt, mutta ehkä joku vaaleampi sävy olisi siihen vielä sopinut. Vaikka sellainen, jota olisi voinut käyttää myös highlighterina :) Harmi kuitenkin, ettei kaikkien sävyjen pigmentti ollut niin kovin loistava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo enkä oo tosiaan ainut, kelle noin on käynyt :/ Onneksi nyt ei enää mennyt niin pääsin tilauksesta eroon :D Aspa hoiti asian tosi hyvin, huomattavasti paremmin kuin parin muun kauneusboksin aspa, joihin oon myös joutunut olemaan yhteydessä. Sattuneesta syystä niitä bokseja ei tuu enää tilattua :D

      Joo toi paletti on tosi kaunis, kieltämättä joku vaalee sävy olisi tehnyt paletista monikäyttöisemmän!

      Poista
  7. Kiva, että sait hyvää asiakaspalvelua vaikka ongelmia veloituksen suhteen olikin. Mielestäni on tärkeintä, että yritykset myöntävät ja korjaavat virheensä ja pyrkivät siihen, että asiakaspalvelun kehittäminen on yksi heidän prioriteeteistään. Ihanalta näyttää tuollainen boksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa! Virheitä sattuu kaikille ja kaikissa ympäristöissä ja tärkeintä on, miten se virhe korjataan ja selvitetään :) Goodiebox ja aiemmin Bette Box hoiti asiakaspalvelunsa mielestäni aina todella hyvin. Samaa ei valitettavasti voi sanoa kaikista muista kauneusbokseista :/

      Poista

Kiitos kommentista!