perjantai 27. marraskuuta 2020

Kosmetiikkasuosikit | Marraskuu 2020

*Saatu ilmaistuote

Pikkuhiljaa lähestytään vuoden viimeistä kuukautta, jonka jälkeen vuosi 2020 onkin taputeltu. Nyt on aika tehdä katsaus marraskuun kosmetiikkasuosikkeihin, joista oikeastaan kaikki ovat mulle myös verrattain uusia tuotteita. Joukkoon mahtui meikkejä, hiustenhoitoa, vartalonhoitoa ja ihonhoitoa eli tällä kertaa yllättävänkin monipuolisesti erityylistä kosmetiikkaa. Musta tuntuu, että mun suosikit ovat monesti joko meikki- tai ihonhoitopainotteisia, eli oli senkin puoleen ihan mukava saada vaihteeksi vähän laajemmin kosmetiikkaa kerralla esiteltyä ja kehuttua!

Aloitetaan tällä Kissin Magnetic Lashes + Magnetic Eyeliner* -kombolla, jonka sain itselleni testiin muutamia viikkoja sitten. Ihan ensinnäkin haluan sanoa, että tästä on tulossa ihan oma postauksensa, kunhan saan meikattua valoisaan aikaan ja otettua myös meikkikuvia postausta varten! Kissiltä tuli siis nyt syksyllä Suomeenkin myyntiin magneettinen eyeliner ja muutamia erilaisia magneettiripsiä, joista sain testiin sekä eyelinerin että Tempt-ripset. Jo ensimmäinen käyttökerta vakuutti mut näiden helppoudesta verrattuna liimattaviin irtoripsiin tai magneettiripsiin, joissa ei käytetä eyelineria apuna. Mähän en ole vielä kertaakaan onnistunut laittamaan "tavallisia" magneettiripsiä silmiini siten, etteivät ne olisi tuntuneet epämiellyttäviltä. Magneettisen eyelinerin ja magneettiripsien kanssa samaa ongelmaa ei ole ollut. Tämän helpompaa tapaa irtoripsien kiinnittämiseen ei ole! Mähän olen tottunut rajaamaan silmäni päivittäin nestemäisellä eyelinerilla, joten tällaisen magneettilinerin käyttö oli mulle todella helppoa ihan senkin takia. Mun oli ihan pakko nostaa nämä esille jo ennen sitä varsinaista postausta, sillä ehdottomasti suosittelen kokeilemaan näitä! 

Farmacyn Cheer Up Brightening Vitamin C Eye Cream on yksi uusimpia silmänympärysvoiteitani ja tämän otin käyttöön oikeastaan heti, kun sain tämän itselleni syyskuun Boxycharmista. Voide on koostumukseltaan ihanan täyteläistä ja kermaista. Se kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaasti, mutta ei kuitenkaan jätä turhan rasvaista tunnetta iholle. Voide on myös hajusteeton, mitä arvostan itse suuresti silmänympärysvoiteissa. Tiedän että monet pitävät sy-voiteita turhina ja käyttävät niiden sijaan ihan tavallista kasvovoidetta myös sy-alueella, mutta mä en voisi silmänympärysvoiteista luopua. Tämä on ollut mulla nyt vähän vuorotellen käytössä Ekopharman Tyrni-sarjan sy-voiteen kanssa ja tähän tartun erityisesti silloin, kun iho tuntuu normaalia kuivemmalta. Ihana tuote, suosittelen!


The Body Shop Ginger Shower Geliä
en olekaan tainnut blogin puolella aiemmin esitellä, mutta ostin tämän siis jossain vaiheessa alkusyksyä itselleni. Kyseessä on silloin tällöin TBS:n valikoimiin ilmestyvä sarja ihanassa inkiväärin tuoksussa! Inkivääri on ihanan pirteän raikas tuoksu, joka sopii kuitenkin mausteisuutensa vuoksi hyvin myös syksyyn. Mä en ollut aiemmin koskaan näitä TBS:n Ginger-sarjan tuotteita käyttänyt, joten tämä oli senkin puoleen virkistävä uutuus mulle. Suihkugeelistä on käytetty nyt ehkä puolet ja kuten aina näiden kausiluonteistan sarjojen kanssa, pyrin tätäkin käyttämään mahdollisimman säästeliäästi. Tuoksu poikkeaa mielestäni positiivisella tavalla TBS:n marjaisen ja hedelmäisen makeista tuoksuista.

Davines MELU Shampoon* sain jokin aika sitten maahantuojalta pr-näytteenä ja ai vitsit mä rakastuin tähän tuotteeseen! Olisin voinut shampoon tilalle valita myös saman sarjan hoitoaineen, joka osoittautui myös aivan täydelliseksi tuotteeksi. Tämä shampoo on pesuteholtaan uskomattoman hyvä. Näin pienellä määrällä mä en käytännössä koskaan saa omia pitkiä hiuksiani puhtaiksi, mutta tätä ei tosiaan paljon tarvita ja yhdellä vaahdotuskerralla pärjää loistavasti. Hyvästä pesutehosta huolimatta shampoo ei kuitenkaan kuivata hiuksia tai tee niistä narskuvan oloisia eli omille kuivahkoille hiuksilleni tämä on ollut yksinkertaisesti täydellinen tuote.

Viimeisenä vielä uusin luomiväripalettisuosikkini - HipDot Zion Eyeshadow Palette! Tämä on mitä täydellisin paletti syysmeikkeihin ja miksei yhtä lailla myös muihin vuodenaikoihin. Paletin sävymaailma on niin kaunis ja mähän rakastan juurikin violetin, punaisen ja lilan sävyisiä luomivärejä. Kaipailisin tähän ehkä yhtä tai kahta vaaleaa shimmersävyä lisää, mutta kyllä tämän kanssa näinkin saa tehtyä todella kauniita meikkejä. Olen käyttänyt tätä yllättävänkin ahkerasti ottaen huomioon, että mä pyrin käyttämään vähintään viidesti viikossa mun Pan That Palettea, joka on siis ABH:n Modern Renaissance. Toisaalta olen monesti yhdistänytkin nämä paletit keskenään, sillä näissä on tietyllä tapaa vähän samantyylinen sävymaailma. Kirjoitin tästä HipDotin paletista oman postauksenkin vähän aikaa sitten, joten käykäähän kurkkaamassa sekin, jos paletti alkoi enemmän kiinnostaa!

Valikoituiko teille marraskuussa kosmetiikan suhteen suosikkituotteita? Entä onko jokin näistä mun suosikeistani mahdollisesti tuttu? :)

12 kommenttia:

  1. Mä niin haluaisin kans kokeilla tuota magneetti eyelineria ja magneettiripsiä, mutta oon saanut kokeiltua vain ja ainoastaan niitä magneettiripsiä kun pidennykseni ovat olleet huoltoa vaille :D Ripsienpidennyksien käyttäjänä kun ei oikein voi tuota nestemäsitä lineriä laittaa. Odotan mielenkiinnolla postausta, jossa kerrot enemmän tuosta :)

    Mä saan sillon tällön miehen mukaan TBS:n liikkeeseen ostoksille ja hänkin tykästyi tuohon inkiväärin tuoksuiseen suihkugeeliin! :D Hän harvoin tykkää mistään TBS:n suihkugeeleistä, satsuma on kyllä sellainen mistä hän piti ja oon hänelle sitä joskus ostanutkin. No nyt sitten ostin tuon inkiväärin hänelle, kun mun valitsemat ei ollut kuulemma niin mieleisiä (siitä huolimatta hän käyttää välillä niitäkin, tosi ristiriitasta). Käytin itse myös pari kertaa sitä ja olihan se ihan hyvä, ei kuitenkaan yltänyt mun suosikiksi. Mutta kuten sanoit, erottuu muista TBS:n tuoksuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pidennykset aiheuttaa kyllä tylsästi omat rajoituksensa sille, millaisia tuotteita silmiin/ripsien lähelle voi laittaa, vaikka ne toki muuten ihanat onkin :D Koitan saada parin viikon sisällä ulos postauksen noista, ensin vaan pitäisi saada niitä meikkikuvia napattua vielä, mutta tällä hetkellä ei oo toivoakaan, kun on niin synkkää koko ajan.. Pitäisi varmaan hommata rengasvalo tms. niin helpottaisi hommaa kummasti :D

      Kiva kuulla, että sun mies piti tosta! Voisin muuten kuvitella, että omakin mies saattaisi tosta pitää, kun toi ei oo sellanen perinteinen makea hedelmäinen/marjaisa tuoksu kuin TBS:llä yleensä. Toisaalta mä taidan haluta pitää ton ihan itselläni, mies saa käyttää omia suihkugeelejään :'D

      Poista
  2. Tuo inkivääri on kyllä todella hyvä tuoksu! Mukavaa vaihtelua myös TBS:n tuoksusarjoihin :)

    Miulla ei näy tuon Farmacyn kuva ollenkaan, on vain imgur ilmoitus, että kuvaa ei enää ole/saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli munkin mielestä nimenomaan tosi kivaa vaihtelua muihin TBS:n tuotesarjoihin!

      Näkyyköhän se nyt? Mulla ei myöskään näkynyt puhelimen Chrome-selaimella katsottuna, kun kävin katsomassa tilanteen heti sun kommentin nähtyäni. Koneella sitten taas Firefoxin kanssa näkyi ilman ongelmia. Lisäsin kuvan sieltä imgurista uudestaan ja sitten näkyi taas Chromellakin :D Tiedä sitten mikä häikkä siinä oli, kun en ollut kuvaa tosiaan poistanut tai mitään muuta.

      Poista
  3. Inkivääri kuulostaa tuoksuna kiinnostavalta! Ja tuo paletti, tosi ihanat sävyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tuoksutella toi, jos joskus sattuu tulemaan vastaan! Niin on, noi sävyt on upeat<3 :)

      Poista
  4. Kivoja suosikkeja taas kerran :) mun on pitänyt jo vaikka kuinka kauan testata tuollaista magneettilineria, mutten ole saanut aikaiseksi hankkia :D Noi kuulostavat niin käteviltä, kun normimagneettiripset taas eivät mun mielestä ole lainkaan käteviä :D

    Tuoksuttelin kans tuota inkiväärisuihkugeeliä kun kävin The Body Shopilla, mutta en osannut oikein päättää tykkäsinkö siitä :D Se oli kyllä kivan erilainen ja jotenkin sellainen virkistävä tuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mäkään en oo niitä tavallisia magneettiripsiä saanut toimimaan. Hirvee duuni, että ensinnäkään saa niitä kaikkia paloja lähellekään ripsirajaa, kun aina jää joku nurkka sojottamaan johonkin. Ja aina ne jää myös painamaan ikävästi silmän sisäkulmasta enkä oo kertaakaan pystynyt jättämään niitä silmiin. Tää eyeliner oli ihan toista maata! Laittaminen oli superhelppoa ja pysyvyys loistava. Toki näidenkin kanssa pitää katsoa ettei ripsiä laita liian lähelle silmän sisänurkkaa, etteivät ne ala painaa, mutta kunhan siitä pitää huolen niin näitä ei pahemmin silmissä tunne :D

      Toi inkivääri jakaa varmasti mielipiteitä! Mutta mun mielestä on ihanaa, että TBS:ltä tulee tällaisia erityylisiäkin tuoksuja :)

      Poista
  5. Vitsit kun hihittelin ton Melu shampoon nimeä. Hauska. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha se on kyllä suomalaisille hauska tuotenimi :D

      Poista
  6. Odotan tuota postausta magneettisesta eyelinerista ja ripsistä. noita voisin kokeilla. Niitä, joissa ripset kiinnitetään vastakappaleilla ei mulla olisi mahdollisuuksia käyttää kun todennäköisesti ripseni on sen verran kapeat ja pienet ettei saisi kiinni ulko tai sisäkulmaan.

    VastaaPoista
  7. Ei hitsi, piti tulla tänne kommentoimaan jo aikaisemmin, mutta muuttokiireet veivät mennessään.
    Mutta kuitenkin, ihania suosikkeja taas! Tuo Pharmacyn sy-voide on munkin lemppari. Käytän päivittäin ja se kosteuttava koostumus on täydellinen just näin talvella. Myös hyvä, kun ei jätä ihoa rasvaiseksi, vaikka onkin koostumukseltaan kermainen. Ja imeytyykin ihan hetkessä <3

    Ja ah tuo paletti! En ole vieläkään ehtinyt omaani korkata. Pitää nyt korjata asia, kun sain meikit purettua. Tuossa on niin upeat sävyt että!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!