lauantai 21. marraskuuta 2020

Ipsy Glam Bag Plus | Marraskuu 2020

Marraskuun Ipsy Glam Bag Plus saapui mulle huomattavasti parin edeltävän kuukauden boksia nopeammin ja sain boksin tällä kertaa heti marraskuun puolenvälin jälkeen itselleni. Ipsyissähän koko boksin sisältö on nähtävissä ja osittain nykyään myös itse valittavissa, joten tiesin toki jo etukäteen mitä boksi tulee sisältämään. Tavallaan pidän tästä konseptista, mutta toisaalta on ihana yllättyä joka kuukausi esimerkiksi Boxycharmia avatessa. Ipsyssä sitä yllätysmomenttia ei samalla tavalla saa, vaikka toisaalta eihän sitä oman boksin sisältöä ole pakko käydä etukäteen katsomassa, jos ei halua tehdä itse omia valintoja boksin tuotteisiin vaan pitää kaiken puhtaasti yllätyksenä. Mitä marraskuun boksista paljastui?

Vain neljä tuotetta! Ja tämähän johtuu tasan siitä, että omasta boksistani oltiin ilmeisesti unohdettu yksi tuote, jonka olin itse boksiin valinnut. Näissähän on aina viisi täysikokoista tuotetta, mutta nyt multa tosiaan puuttui Fleshin highlighter. Mietin hetken olisinko laittanut Ipsylle tästä viestiä, sillä omien kokeumusteni mukaan he kyllä korvaavat puuttuvat tuotteet, mutta en jaksa nähdä sitä vaivaa. Toki highlighter olisi ollut kiva lisä kokoelmiini, mutta pärjään hyvin ilmankin. Lisäksi en halua ottaa sitä riskiä, että he postittaisivat sen erikseen, jolloin $18,00 arvoinen highlighter tulisi nopeasti kustantamaan mulle saman verran tai jopa enemmän, kun postittaisin erillisen paketin Planet Expressin kautta Suomeen. Mennään siis ilman! Boksiin mahtui tällä kertaa Ipsyn valintoina luomiväripaletti ja ripsiväri. Omia valintojani olivat huulipuna ja kasvovoide. Kokonaisuus toimii mun mielestä ihan hyvin, vaikka olisinkin ehkä itse toivonut tuon ripsivärin tilalle saavani jonkin toisen tuotteen. Mutta sitten vielä tarkempi katsaus tuotteisiin:

Aloitetaan esittely tällä Complex Culturen Full Time Eyeshadow Palettella, joka on aivan mielettömän upea luomiväripaletti! Tämä paletti oli siis Ipsyn valinta mulle ja olin enemmän kuin innoissani tästä. Mä olen samalta brändiltä saanut aiemmin meikkisiveltimiä ja niissä on ollut laatu kohdallaan. Paletista löytyy hurjan kauniit sävyt, joilla saa varmasti todella ihania arkimeikkejä luotua. Sävymaailma on mukavan neutraali ja palettiin mahtuu niin matta- kuin shimmersävyjäkin. Paletti on myös pakkaukseltaan todella kaunis ja erittäin laadukkaan oloinen. Voisin itse kuvitella, että tämä maksaisi huomattavasti enemmän kuin mikä paletin myyntihinta oikeasti on! En ole sävyjä testannut vielä luomilla, mutta swatchien perusteella luomivärit vaikuttivat oikein lupaavilta ja odotankin innolla, että saan otettua tämän kunnolla testiin.
Hinta: noin $28,00.

Trèstiquen Good Vibes Mascara + Lash Curler oli toinen Ipsyn valinnoista boksiini. Kyseessä on kaksipäinen tuote, jonka toisessa päässä on ripsiväri ja toisesta löytyy pienikokoinen ripsientaivutin. Nyt täytyy sanoa, etten ihan täysin ymmärrä tällaisia tuotteita, sillä vaikka kuulostaakin hurjan kätevältä saada samassa pakkauksessa sekä ripsientaivutin että itse ripsiväri, on toteutus heiman heikko. Taivutin on nimittäin todella pienikokoinen eikä ole pelkoa, että kukaan saisi tällä taivutettua kerralla kaikkia ripsiään. Mä en oikein näe itse henkilökohtaisesti järkeväksi lähteä taivuttamaan ripsiäni monissa eri osissa, kun voin tehdä sen paljon nopeammin "tavallisen" kokoisilla ripsientaivuttimilla. Itse ripsiväriä mä en ole vielä testannut, mutta koko pakkaus on vähän kömpelön tuntuinen suurehkon kokonsa vuoksi, sillä toisessa päässä olevat taivuttimet lisäävät pakkaukseen kokoa. Totta kai annan kuitenkin ripsivärille tilaisuuden, josko se vaikka toimisi omissa ripsissäni, mutta taivuttimia en aio edes yrittää kokeilla.
Hinta: noin $25,00.

Toinen oma valintani boksiin oli tämä Muradin Retinol Youtg Renewal Night Cream, joka on retinolia ja mm. niasiiniamidia sisältävä yövoide. Voide on anti-age tuote, jonka tulisi auttaa häivyttämään ihon pieniä juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen sitä tehokkaasti. Voiteen tuotekuvauksessa sanotaan, ettei tämän tulisi aiheuttaa ihoärsytystä, mikä on retinolituotteille kovin tyypillistä, mutta katsotaan miten käy. Mä tajusin oikeastaan heti valinnan tehtyäni, ettei tämä voide välttämättä ole mulle se kaikkein paras vaihtoehto, mutta totta puhuen en valitessani nähnyt muuta kuin sen, että tarjolla on Muradia, johon olen tähän mennessä ollut aina hurjan tyytyväinen. No, katsotaan pidänkö tämän itselläni vai annanko eteenpäin jollekin hieman itseäni vanhemmalle henkilölle. Ainakin tämä nosti boksini arvoa, jos ei muuta!
Hinta: noin $82,00/50 ml.

Complex Culturelta tuli vielä toinenkin meikkituote - Deal Closer Tinted Lip Cream sävyssä Mauve Nude. Tämä on ilmeisesti siis ensisijaisesti sävytetty huulivoide, jolta löytyy kuitenkin myös nestemäisen huulipunan ominaisuuksia. Tuotteen pitäisi mm. kosteuttaa ja suojata huulia tehokkaasti, kuten huulivoiteet yleensäkin tekevät. Sen lisäksi se antaa melko kevyen, mutta kauniin malvaisen nuden sävyn huulille. Huulet jäävät samettisen tuntuisiksi ja sävy pysyy huulilla todella pitkään. Juurikin se loistava pysyvyys on se, mistä mulle tulee mieleen nestemäinen huulipuna, vaikka tämä onkin huomattavasti "kevyempi" kuin nestemäiset huulipunat yleensä. Sävy on huulilla mukavan neutraali ja tykästyin tähän oikeastaan heti ensimmäisellä käyttökerralla. Emmin jonkin aikaa tätä valitessani, mutta onneksi valitisin tämän itselleni!
Hinta: noin $18,00.

Boksini kokonaisarvo oli noin $153,00 ja tästä tosiaan puuttui yksi tuote, mikä toki laski sitten myös sitä kokonaisarvoa. Ei ollenkaan hullumpi boksi! Ripsiväri ei innosta lainkaan, mutta toki senkin aion testata. Ties vaikka yllättyisin positiivisesti.

Mikä näistä neljästä olisi ollut teille mieluisin tuote vai olisiko mikään ollut mieluinen? :)

10 kommenttia:

  1. Luomiväripaletti näyttää tosi hyvältä ja Muradista olisin myös innoissani. Mullehan kävi nyt tällä kertaa niin, että sain boksin lähetyksen kynnyksellä viestin, että jonkun tuotteen kanssa on ongelmia, mutta eivät kertoneet minkä ja että saisin valita ensi kuussa hyvitykseksi jonkun näytekokoisen tuotteen, muistaakseni. Että saas nyt nähdä mitä sieltä on tulossa. Sitten en saanut ilmoitusta paketin saapumisesta PE:lle ja ihmettelin, mikä siinä kestää kun seuranta näytti vain, että "lähetys on rekisteröimättä". Meni melkein kaksi viikkoa, eikä kukaan vastannut DHL:ltä kun kysyin, mikä juttu kunnes sitten viimein sain PE:ltä viestin, että pakettini ilmainen varastointiaika on päättynyt. Eli se oli kuitenkin saapunut varastolle, mutta en saanut viestiä siitä. Että mua ottaa päähän nää jatkuvat ongelmat Ipsyn kanssa. Ilmeisesti joku tuote nyt sitten on korvattu toisella tai jotain, ja sehän selviää joskus parin viikon päästä kun paketti saapuu. Jos saapuu:D
    Anteeksi avautuminen:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh onpas sulla nyt paljon vastoinkäymisiä ton kanssa! Mutta joo siis mäkään en saanut Planet Expressiltä spostia Ipsyn tai Boxycharmin saapumisesta. Onneksi kävin ite siellä kattomassa ja sain paketit eteenpäin. En tiedä onko tää joku Planet Expressin uudistus vai mitä, mutta täytyy tosiaan jatkossa varmaan ite tarkkailla noita paketteja, jos sieltä ei ilmoiteta mitään!

      Toivottavasti korvattu tuote on sulle mieluinen! Ja boksi ylipäätään tulee perille :)

      Poista
  2. Joo, miullekaan ei tullut marraskuun Boxysta s-postiin mitään ilmoitusta, että olisi tullut varastolle. Onneksi kuitenkin käyn aika usein seurantaa katsomassa, tosin sekään ei enää toiminut, kun paketti olikin jo varastolla! :D

    Tuo ripsari/taivutin idea ei ole kyllä ihan näppärimmästä päästä, oma suosikkini ois varmaan ollut tuo Murad.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei Ipsyn seuranta myöskään näyttänyt, että paketti olisi ikinä saapunut perille, mutta Boxy näytti. Silloin tajusin mennä katsomaan Planet Expressiltä ja Ipsykin oli ollut siellä jo muutaman päivän :D

      Joo ripsari/taivutin toi on melko mielenkiintoinen yhdistelmä. Ajatuksentasolla hyvä, mutta toteutus hieman ontuu!

      Poista
  3. Harmi, et sulta oli jäänyt tuote uupumaan, highlighter olisi kruunannut koko homman. :/ Muuten todella kiva boxi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi, mutta hyvä tää oli onneksi näinkin! :)

      Poista
  4. Kiva boksi noin tuota puutetta lukuunottamatta. Sisältö kiva, paletti huippusiisti, mutta Muradin Retinol pitoinen tuote kuullostaa kauhean rajulta. Sen jälkeen kun tuli retinolista hirveä ihoreaktio olen kiertänyt tuotteet kaukaa joissa sitä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Retinoli on ilmeisesti tosi tujua tavaraa, jos iho ei ole siihen tottunut! Tällaisissa voiteissa sitä ei välttämättä ole kuin ihan nimellinen määrä, mutta kaikki retinoliseerumit ym. onkin sitten asia erikseen, jos nimenomaan on kyse siitä, että iholle on tarkoitus saada sitä retinolia. Katsotaan kuinka mun käy, jos ton voiteen otan käyttöön :D

      Poista
  5. Mä jo mietin että miten tällaisessa tulee vaan neljä tuotetta, mutta sieltä tosiaan uupui yksi. Tosi ikävä juttu, että just se sinun valitsemasi tuote sitten oli unohtunut sieltä. Oliskohan ne sun ensikuun boxiin voinut heittää sitten tän uupuvan tuotteen, turha tosiaan alkaa yksikseen lähetellä yhtä puuttuvaa tuotetta ? :D

    Silti sisältö oli aika monipuolinen (etenkin jos siellä olis myös se highlighter ollut). Tuo ripsiväri ripsentaivutin kombo kuulostaa aika veikeelle :D Aika hyvä kikka reissulle mukaan otettavaksi, mutten näkisi tosiaan järkeä kotona. Etenkin jos täytyy alkaa taivutella monessa eri osassa :'D Ihanat sävyt on tuossa paletissa, kuin myös tuossa huulivoide/nestemäisessä punassakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo mäkin olin ihan, että missä se yksi on :D Mä oon aiemmin kerran valittanut Ipsylle, kun osa tuotteista oli tosiaan hävinnyt/varastettu boksista kuljetuksen aikana. He korvasivat ne, mutta paketti tuli tosiaan ihan erillisenä. Kai sen pyytämällä ehkä saisi osaksi ensi kuun boksia, mutta luulen etten jaksa olla sinne yhteydessä. Pärjäillään ilman highlighteria :D

      Johonkin reissuun toi kombo olisi kieltämättä hyvä! Tosin mitä luin arvosteluja niin toi itse ripsarikaan ei turhan paljon ollut kehuja saanut. Mutta mä nyt en toisaalta voi yhdenkään ripsarin kanssa luottaa siihen mitä muut sanoo, sillä musta tuntuu että mun ripsissä toimii kaikki mikä ei toimi muilla ja päinvastoin :'D

      Poista

Kiitos kommentista!