sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Syyskuu & Lokakuu

*Saatu ilmaistuote

Tänään esittelyyn pääsevät kahden edellisen kuukauden loppuneet tuotteet eli syys- ja lokakuun tyhjentyneet purnukat. Mä itse asiassa unohdin näistä yhden loppuneen tuotteen, sillä olin vahingossa laittanut sen vielä takaisin meikkipöydälleni, mutta eipä se mitään - esitellään se sitten seuraavien loppuneiden yhteydessä! Syyskuussa mulla ei turhan montaa tuotetta loppunut, mutta määrä kasvoi onneksi ihan mukavasti lokakuun aikana ja sain kuin sainkin lopulta ihan kelvollisen kasan tuotteita loppumaan.

Meikit:



essence volume booster lash primer. Mun kestosuosikkini ripsiprimereista! Sipaisen tätä ripsiini lähes joka kerta meikatessa ohuen kerroksen, jolloin pääsen ripsivärin kanssa paljon helpommalla. Tämä siis auttaa tuomaan ripsiin lisää tuuheutta ja näyttävyyttä enkä enää osaisi olla ilman. Uusi on ostettu ja otettu käyttöön eli jatkoon menee. 

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Mun ikisuosikkini kulmakynistä! Tähän palaan aina uudelleen ja uudelleen ja sävy Medium Brown on mulle täydellinen, sillä vaikka hiukseni ovat vaaleat, mun kulmat on luonnostaan melko tummat. Tämä kierrettävä kulmakynä toimii omassa käytössäni täydellisesti ja uusi on otettu jo käyttöön - jatkoon siis menee.

Lumene Blur  16H Longwear Foundation. Tästä Lumenen puolimatasta ja -peittävästä meikkivoiteesta on tullut nopeasti yksi mun käytetyimpiä arkimeikkivoiteita ja tää taitaa nyt olla kolmas tuubi tätä meikkivoidetta. 16 tunnin pysyvyyttä en itse tällä kasvoille saa, mutta riittävän pitkän kuitenkin ja tämä on arkikäytössä omaan makuuni täydellinen. Riittävän peittävä ja helppokäyttöinen. Ei valittamista, jatkoon menee.

Iconic London Prep-Set-Glow. Meikinkiinnityssuihke, jolla sai kasvoille kauniin hohteen samalla kun suihke vei kasvoilta pois liiallisen puuterisuuden. Loppua kohden tästä alkoi tulla kasvoille suurempia glitterhippuja, mikä johtuu varmasti siitä, etten ollut sekoittanut nesteen eri faaseja keskenään aina riittävän tehokkaasti, mutta sitä ennen tämä toimi täydellisesti. Ehdottomasti jatkoon!

Hiukset:


Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Shampoo*. Perushyvä shampoo, joka pesi hiukset helposti puhtaiksi, mutta kuitenkin hellävaraisesti. Shampoosta huomasi, että se oli nimenomaan tarkoitettu kosteutusta tarvitseville hiuksille, sillä tämän kanssa ei saanut hiuksista nahkean puhtaita tai kovinkaan takkuisia. Hellävaraisuudesta siis suuri plussa - jatkoon menee.

Redken All Soft Mega Shampoo. Hurjan tehokas, mutta silti hiuksille hellävarainen shampoo, jonka sain alkukeväästä synttärilahjaksi. Tämä tuntui tekevän pieniä ihmeitä omille hiuksilleni, sillä harvoin törmää näin tehokkaaseen shampooseen, joka ei kuitenkaan tee hiuksista valtavaa takkukasaa. Mun hiukseni rakastivat tätä ja mikäli joskus lähden Redkeniä ostamaan, tämä tulee ehdottomasti napattua käyttöön eli siltä osin jatkoon.

Batiste Dry Shampoo Blush. Näitä Batisten kuivashampoita mulla on kulunut tasaiseen tahtiin jo vuosia. Nyt pyrin kuitenkin minimoimaan näiden käytön, joten toivottavasti näitä ei enää kovin usein mun loppuneissa nähdä. Jatkoon silti.


Redken All Soft Mega Conditioner. Tämäkin hoitoaine tuli keväällä lahjaksi ja hoitavuus oli tällä ihan mieletön. Toki hoitoaine sisältää hiuksen pintaa silottavaa silikonia, mutta mä en silikoneja hiustenhoitotuotteissa välttele, joten rakastin sitä miltä tämä sai hiukseni tuntumaan ja näyttämään. Hoitavuus oli mielestäni jopa parempi kuin monilla hiusnaamioilla. Sanon saman kuin shampoonkin kohdalla, eli jatkoon menee, mikäli joskus vielä lähden Redkeniä itse ostamaan!

Four Reasons No Nothing Sensitive Moisture Treatment*. Hajusteeton hiusnaamio, joka kosteutti ja silotti hiuksia oikein mukavasti. Tämä ei ihan tehoiltaan lopulta yltänyt ikisuosikkini Four Reasonsin Ultra Moisture Treatmentin tasolle, mutta oli selkeästi tavallista hoitoainetta paljon tehokkaampi. Luulen kuitenkin jatkossa pitäytyväni nimenomaan siinä Ultra Moisture Treatmentissä, jos ja kun Four Reasonsin hiusnaamioita ostan, joten ei jatkoon.

Paul Mitchell Super Skinny Serum. Mun luottotuotteeni, joka on kulkenut matkassa jo vuosia. Tämä on ehdottomasti paras tuote silottamaan hiusten latvat ja käytän tätä joka kerta hiukset pestyäni pyyhekuivissa hiuksissa. Seerumi ei saa hiuksista lähmäisen tuntuisia ja pienellä määrällä pääsee hyvin pitkälle, sillä tämäkin pullo kesti mulla yli puolitoista vuotta. Uusi on totta kai jo käytössä eli jatkoon menee!

Kasvot:


Murumuru Kasvovesi. Makealta tuoksuva kasvovesi, joka sopii loistavasti kuivalle iholle. Ei kuivata ihoa lainkaan ja tätä on ollut kaikinpuolin erittäin miellyttävä käyttää. Tämä on toinen suosikkini yhdessä Huxleyn Tonerin kanssa. Ehdottomasti jatkoon! 

BTB13 Gentle Micellar Water*. Todella hyvä misellivesi, jolla sai nopeasti kasvoilta pois meikkirippeet ja muutenkin ihon puhdistettua. Tämä oli selkeästi puhdistustehoiltaan parempi kuin vaikkapa ikisuosikkini Mossan misellivesi, joten hätätilassa voisin kuvitella poistavani tämän kanssa myös kaiken meikin kasvoilta. Jatkoon!

Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water. Suosikkimiselliveteni, johon palaan aina vaan uudestaan ja uudestaan. Tämä on mitä loistavin tuote kuivalle iholle, mutta meikinpoistoon en tätä itse käyttäisi, sillä puhdistustehot tällä eivät ole mielestäni riittävän hyvät siihen. Ihonpuhdistuksen viimeistelyssä ja aamukäytössä tämä toimii kuitenki enemmän kuin hyvin enkä tästä enää luovu. Jatkoon.


Ekopharman Karpalo Oil-To-Milk Puhdistusöljy. Ihan huippuhyvä öljyputsari kasvoille! Tämän koostumus ei ole juoksevaa kuten useimpien puhdistusöljyjen vaan selkeästi jämäkämpää ja paksumpaa. Kasvoille se kuitenkin sulaa ja levittyy todella helposti ja meikit saavat kyytiä. Kaiken kruunaa raikas piparmintun tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Jatkoon menee!

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil. Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras öljypuhdistusaine mitä tiedän. Tämä öljy liuottaa kasvoilta meikit pois hurjan tehokkaasti ja mä itse asiassa putsaan tämän kanssa myös meikkivoidesiveltimeni. Öljy emulgoituu pois pelkän veden kanssa, joten periaatteessa tämä toimii hyvin myös yksinään, mutta itse suosin siitä huolimatta kaksoispuhdistusta, jos mulla on meikkiä ollut kasvoilla. Uusi on otettu käyttöön, jatkoon!

Murad Essential-C Cleanser*. Mä en yleensä suosi puhdistusgeelejä kasvoilla, sillä ne ovat todella usein ihoa kuivattavia, mutta tämä ei ollut. Käytin tämän pois kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ja tämä tuntui iholla paitsi tehokkaalta, myös hurjan raikkaalta. Putsari on sen verran kallis, etten välttämättä ostaisi uudestaan sen takia, mutta muilta ominaisuuksilta tämä oli erittäin miellyttävä. Sanon siis jatkoon.


Jane Iredale BeautyPrep Hyaluronic Serum. Todella hyvä hyaluronihapposeerumi! Geelimäinen koostumus imeytyi ihoon nopeasti ja kosteutustehot olivat myös hyvät. Seerumi toimi loistavasti meikin alla eikä lähtenyt rullautumaan sen alta pois toisin kuin jotkin muut hyaluronihapposeerumit, mistä johtuen tämä oli täydellinen seerumi aamukäyttöön. Jatkoon menee.

Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich. Tämä hoitonesteen veroinen kasvovesi on ollut mulla koko vuoden pannuprojektissa ja vihdoin sain tämän tyhjäksi! Tämä on siis koostumukseltaan kasvovedeksi paksuhkoa ja toimi mulla pääasiassa hoitonesteenä, jota kerrostaen sain kasvoille todella hyvin kosteutta. Pullo myös riitti ikuisuuden! Ehdottomasti jatkoon.

Herbina Kosteuttava Silmänympärysvoide. Aamukäyttöön erinomainen silmänympärysvoide, joka imeytyi nopeasti, mutta kosteutti aamukäytössä aivan riittävästi. Tämä ei missään vaiheessa aiheuttanut itselläni mitään negatiivisia reaktioita ja edullisesta hinnasta iso plussa! Jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:


Dermosil Body & Mind Shower Cream. Kirpeän greipin ja inkiväärin tuoksuinen suihkuvoide, jota käytettiin siis samalla tavalla kuin suihkugeeliä. Tuoksu oli omaan nenääni mieluinen, mutta vähän tuthan mieto. Voidemainen koostumus oli miellyttävä, mutta en ostaisi silti uudestaan. Ei jatkoon.

The Body Shop Cocoa Butter Beautifying Oil. Tämä vartalolle, kasvoille ja hiuksille tarkoitettu monitoimiöljy on jo todella vanha, mutta vihdoin sain tämän loppumaan. Käytin öljyä ainoastaan vartalolle ja rakastin tämän kaakaoista tuoksua. Öljy imeytyi melko nopeasti, kunhan sitä muisti lisätä maltillisesti ja tämä pieni pullo oli siis hurjan riittoisa. Näitä ei mun käsittääkseni ole enää myynnissä, mutta mikäli olisi, sanoisin jatkoon.

Lycon Apple & Cranberry Hand and Body Lotion*. Ihanan pirtsakan raikas, mutta samalla makeantuoksuinen vartalo-/käsivoide! Tuoksussa yhdistyvät omena ja karpalo, ja voide itsessään kosteutti ihoa tehokkaasti. Se imeytyi nopeasti ja jätti ihon pehmeän tuntuiseksi. Käytin tämän itse pois nimenomaan vartalovoiteena, mutta tuote sopii tosiaan myös käsivoiteeksi. Jatkoon!


Lemon Juice & Glycerine Jalkasuihke*. Ihan mieletön tuote varsinkin kesäksi! Tämä on siis jaloille tarkoitettu antiperspiranttisuihke, joka ehkäisee loistavasti jalkojen hikoilua ja siitä syntyviä hajuhaittoja. Varsinkin kesällä oli ihanaa suihkia tätä aamulla jalkoihin ennen työpäivää tietäen, etteivät jalat ala hikoilla mun umpinaisisa työkengissä, jotka siis eivät pahemmin hengitä. Ehdottomasti jatkoon.

Ziaja Nourishing Foot Cream. Paksuhko jalkavoide, joka kuitenkin suli ja levittyi jalkojen iholle todella hyvin. Imeytymisellä kesti jonkin aikaa, mutta se ei mua haitannut, ja voide jätti jalkojen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ziajan tuotteet ovat hurjan edullisia ja siihen nähden myös erittäin laadukkaita. Jatkoon.


The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream. Ihana TBS:n syksyn kausisarja! Mä rakastan tämän sarjan mausteista ja vaniljaista tuoksua, ja ostin tänä vuonna itselleni kaksi käsivoidetta ja yhden suihkugeelin. Tässä tuoksussa on mun mielestä sekin hyvä puoli, ettei se ole turhan voimakas ja parfyyminen toisin kuin joissain TBS:n tuotesarjoissa. Näitä käsivoiteita mulla kuluu tasaiseen tahtiin, sillä ne ovat yhtiä suosikkejani. Jatkoon!

The Body Shop Satsuma Hand Cream. Kirpsakan raikkaan satsuman tuoksuinen käsivoide, joka oli mitä loistavin varsinkin kesäaikaan! Tässä oli ehkä hitusen turhan voimakas ja pitkäaikainen tuoksu, jotta olisin viitsinyt käyttää tätä esimerkiksi aamuisin ennen töihin menoa, mutta muuten rakastan tämän tuoksua. Jatkoon menee tämäkin.

Löytyikö tuttuja tuotteita tai mahdollisesti jotain, mitä olette itsekin hiljattain käyttäneet? :)

12 kommenttia:

  1. Redkenin All Softit on ihan mielettömiä! Käytin silloin kun oli pitkä ja paksu tukka. Ei ne pahitteeksi olisi nytkään, varmaan tilaan seuraavan kerran Sokoksen hiustenhellimisviikoilta. Tuota P.Mitchelliä haluaisin kokeilla myös :) muutenkin tosi monta tuttua ja omaakin suosikkia, kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli kyllä ihan mielettömän hyviä<3 Super Skinny Serum saa multa täydet suositukset, mä en mihinkään muuhun tota vaihtaisi, vaikka toki oon vastaavia tuotteita kokeillut ja myös käyttänyt :D Aina palaan kuitenkin ton pariin, kun saan muut käytettyä :)

      Poista
  2. Mulle tulee Paul Mitchellin Super Skinny Serumista mieleen aina kesälomareissu joskus vuonna 2006, koska siltä matkalta ostin ekan kerran tuotetta ja käytinkin sitä vuosia sen jälkeen. Sitten se taas jäi kunnes päädyin muutama kuukausi sitten ostamaan sitä uudelleen -ja palasin tietenkin tuohon meidän ensimmäiseen yhteiseen kesään saman tien:D On kyllä superhyvä silottamaan pörrötukkaa ja tuoksuun en varmasti kyllästy ikinä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tää on noinkin vanha tuote jo! :D Mulla on myös tietyt kosmetiikkatuotteet, jotka tuo mieleen jonkin matkan. Esim. TBS:n Cactus Blossom tuo mieleen mun ja miehen ensimmäisen yhteisen ulkomaanmatkan Kanarialle ja yksi Victoria's Secretin bodymist taas mun ja kaverin vuosien takaisen matkan Mallorcalle. Mulla on se bodymist vieläkin tallella, vaikken sitä enää käytä, kun aina välillä tekee mieli fiilistellä sitä tuoksua :'D

      Poista
  3. Redken-tuotteet, parikymppisenä käytin jatkuvasti Redkeniä. Sitten tuli pieni tauko, mutta nyt viime aikoina ole taas fiilistellyt brändin tuotteita ja tykkään niistä edelleen tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yhtään ihmettele, en oo itse tainnut testata Redkeniltä yhtään huonoa tuotetta :) Vähän hintaviahan nää on, mutta laatu korvaa kyllä hinnan!

      Poista
  4. Olipas sulla paljon loppuneita! Mulla on myös ihan lopuillaan Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich ja uusi, uudistunut pullo odottamassa. Se on aivan ihana tuote! Mossan misellivesi on myös mulla käytössä ja sekin on ihana, yksi lemppareitani.

    Mä oon yrittänyt löytää Batisten tilalle hyvää ja mutta tuoksuttomampaa kuivashampoota, turhaan. Oon kyllä itsekin vähentänyt tuotteen käyttöä etenkin nyt etätyön aikana mutta mulle se tuoksu on joinain aamuina liikaa.

    TBS:ltä ostin just uusia käsivoiteita, nää kausituoksut on taivaallisia, mutta niin on varmaan ollut nuokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parissa kuukaudessa sentään jokunen ehtii kertymään! Mä veikkaan, että tuun itsekin hankkimaan jossain vaiheessa piakkoin taas lisää tota Whamisaa, mutta nyt käytän ensin muita vastaavia tuotteita pois :) Mulla tuli myös jossain vaiheessa yliannostus Batisten kuivashampoiden tuoksua, enkä nyt pitkään aikaan ookaan käyttänyt muuta kuin Freshiä ja tota Blushia, kun Fresh oli useita kuukausia poissa kauppojen hyllyiltä. Ne muut tuoksut on toki ihania, mutta mä en voi töissä esimerkiksi ihan niin tuoksuvia tuotteita käyttää :D

      Poista
  5. Redkenin hiustuotteet on ihan parhaita! Hintavia toki mutta toimivia <3
    Mä tykkään kovasti myös sellaisista öljyputsareista jotka lähtee suoraan vedellä pois, vaikka kasoispuhdistuksen aina teenkin. Jotkut öljyputsarit on niin jankkeja ettei ne tunnu edes toisella putsarilla lähtevän. Se on vähän plaah, mutta tuo COSRX putsari kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Redkenissä on kyllä laatu kohdillaan<3 Joo mä suosin mieluummin myös öljyputsareita, jotka emulgoituu vedellä pois tai ainakin lähtee edes osittain sillä tavalla, vaikka kaksoispuhdistusta itsekin suosin. Jotenkin ne on vaan itselleni mieluisampia käyttää :D

      Poista
  6. Ihanat loppuneet, Redkenin All Soft sarja on paras ja edullisimpaan hintaan sitä saa Cocopandalta (500ml pullot usein 13-15 eur / KPL).. :) Varmaan pitää itsekin ostaa noita taas pian kun tuntuu että nykyisessä ei hoitoteho ole mieluinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Cocopandalla tuntuu tosi usein olevan monet tuotteet myynnissä paljon edullisempaan hintaan! Toi on tosi edullinen meinaan, jos viidellätoista eurolla saa puolen litran pullon :D

      Poista

Kiitos kommentista!