keskiviikko 25. marraskuuta 2020

The Body Shop Festive Berry

Vihdoin ja viimein olen mäkin saanut käsiini The Body Shopin Festive Berry -kausisarjan tuotteita! The Body Shop toi täksi talveksi kolme uutta kausisarjaa - marjaisan Festive Berryn, vaniljaisen Warm Vanillan sekä kukkaisen Winter Jasminen. Mieheni osti mulle vuosipäivälahjaksi Festive Berry Little Gift Boxin ja sain sitä kautta itsekin ensimmäiset maistiaiset tästä joulun kausisarjasta. Mä olen normaalisti ensimmäisten joukossa ostamassa The Body Shopin kausisarjoja, mutta tänä vuonna en jostain syystä ole päässyt The Body Shopin liikkeeseen asti näitä tuoksuttelemaan, vaikka tilaisuuksiakin siihen olisi ollut. Senpä takia mulla on jäänyt Warm Vanilla ja Winter Jasmine täysin tuoksuttelematta, mutta vaniljaisia tuoksuja The Body Shopilta multa löytyy kotoa vielä edellisiltä vuosilta eivätkä kukkaistuoksut yleensä ole suosikkejani. Senpä takia vihjaisinkin miehelleni, että jos hän jotain TBS:n tuotteita mulle nyt loppuvuonna lahjaksi aikoo antaa, on Festival Berry varmasti paras vaihtoehto. Marjaisilla tuoksuilla kun harvoin voi mun kohdallani mennä metsään! 

The Body Shop Festive Berry Little Gift Box sisälsi käsivoiteen, vartalojogurtin, matkakokoisen vartalonkuorinnan sekä suihkugeelin. TBS:n suihkugeelit ja käsivoiteet ovat jo vuosia olleet yhtiä suosikkejani, joten ne olisin todennäköisesti itsekin napannut kaupasta mukaan, jos en olisi saanut lahjaksi tätä nelikkoa. Tuoksuna näissä on ihana jouluinen karpalo, joka on tuttu myös TBS:n aiemmista jouluisista kausisarjoista. Muutamia vuosia sitten ihastuin täysin karpalontuoksuiseen kosmetiikkaan ja näissä on vielä lisäksi pieni ripaus makeutta tuomassa pehmeyttä tuoksuun. Marjaisilla tuoksuilla harvoin mennään mun kohdallani metsään ja Festive Berrykin osoittautui aivan ihanaksi sarjaksi!


The Body Shop Festive Berry Body Yogurt on ihanan kevyt geelimäinen vartalojogurtti. Nämä TBS:n vartalojogurtit ovat mitä parhaimpia kesäisin, kun kaipaan ainakin itse nopeasti imeytyivä ja nimenomaan kevyitä vartalovoiteita. Tämän INCI ei kovin kummoinen ole, sillä vaikka tästä löytyy mm. karpalonsiemenöljyä ja esimerkiksi sheavoita, ei niiden pitoisuudet tuotteessa ole kovin suuret. Mikään superkosteuttaja tämä ei siis missään nimessä ole, mutta aivan ihanan tuoksun tämä iholle jättää! Ja näissä vartalojogurteissa parasta onkin niiden kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti ja varsinkin kesäaikaan näistä saa iholle myös ihanan viilentävän tunteen.
Hinta: noin 13,50 €/200 ml.

The Body Shop Festive Berry Exfoliating Sugar Body Scrub taas on sokeripohjainen vartalonkuorinta-aine. Kuorinta lupaa poistaa kuolleen ihosolukon vartalolta ja jättää sen pehmeän tuntuiseksi. Sokerikuorinnat on ihan mun suosikkejani ja tässä on mielestäni jopa hieman vadelmainen tuoksu sen karpalon lisäksi. Sokerikuorinnat ovat ihanan rouheita ja tehokkaita, mutta kuitenkin iholla hellävaraisen tuntuisia. Tämän olisin mieluusti ottanut ihan täysikokoisenakin, mutta onneksi tästä pienemmästäkin purkista riittää iloa joksikin aikaa!
Hinta: noin 22,50 €/250 ml.


The Body Shop Festive Berry Shower Gel on kaikessa yksinkertaisuudessaan raikkaan karpalon tuoksuinen suihkugeeli. TBS:n suihkugeelit ovat mun kohdallani aina varmoja valintoja, sillä näitä mulla kuluu eri tuoksuissa tasaiseen tahtiin ihan koko ajan. Festive Berry -sarjan suihkugeelin koostumus on geelimäistä, kun taas ilmeisesti esim. Warm Vanilla suihkugeeli on koostumukseltaan paksumpaa ja kermaisempaa. Nämä ohuemmat suihkugeelit ovat TBS:ltä omia suosikkejani ja tässä on ihan huumaavan hyvä tuoksu!
Hinta: noin 8,90 €/250 ml.

The Body Shop Festive Berry Hand Cream on mm. manteliöljyä ja sheavoita sisältävä käsivoide. The Body Shopin käsivoiteet ovat nopeasti imeytyviä, mutta kuitenkin ihan mukavasti ihoa kosteuttavia. Näitä kuluu  mulla tasaiseen tahtiin läpi vuoden ja mulla on esimerkiksi laukussa aina yksi tuubi mukana. Jostain syystä näiden tuoksut ovat mun mielestäni voimistuneet siitä, mitä ne olivat vaikka pari-kolme vuotta sitten. Voi olla, ettei mitään muutosta oikeasti ole tapahtunut vaan koen tuoksut itse voimakkaampina, mutta esimerkiksi edellisen vuoden kausisarjojen käsivoiteissa oli mun mielestä todella voimakas tuoksu, joka myös jäi käsiin pitkäksi aikaa. Tämä voide on mulla vielä korkkaamatta, mutta otan sen käyttöön heti, kun saan jonkun jo käytössä olevan käsivoiteen loppumaan.
Hinta: noin 6,90 €/30 ml.


Oletteko jo tuoksutelleet tai ostaneet näitä The Body Shopin talven kausisarjojen tuotteita? Mikä on ollut suosikkinne? :) 

5 kommenttia:

  1. Mun ehdoton suosikkini oli myös tämä Festive Berry, lisäksi pidin kovasti Winter Jasminesta ja pitkään puntaroinkin tuon body jukurtin kans, et kummanko tuoksuisena sen otan :) Päädyin jasmineen, ja se on mulla nyt käytössä vaikka yleensä säästän nää just kesään. Pohdin halusinko vielä tuon Festive Berry jukurtin, mut mulla on nyt se suihkugeeli tulossa kyllä käyttöön tässä joulun alla, joten saas nähdä tuleeko ostettua :D Pian on kuitenkin (luultavasti) pakkaset tulossa, joten siirryn varmasti vähän paksumpaan rasvaan, niin ehken tuo yksi sitten riittää ja kesällä tulee kuitenkin kesäinen uutuus, joka kuitenkin tulee ostettua :)

    Käsirasvoja ostin molempia, koska niitä kuluu tasaiseen tahtiin ja on käytössä päivittäin. Mullakin kulkee yksi aina laukussa mukana ja yksi löytyy yöpöydän laatikosta, laitan joka ilta käsiin sitä, joten on tosiaan ihan päivittäisessä käytössä :)

    Warm vanilla on kans ihan jees, mutten koskaan oo oikein näistä vaniljan tuoksuista kosmetiikassa välittänyt! Vanilla pumpkin on kuitenkin poikkeus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi vartalojogurtit on tehoiltaan ehdottomasti munkin mielestä parempia kesään kuin talveen, mutta onneksi TBS:llä on myös niitä paksumpia vartalovoita! Winter Jasminea mun tekisi mieli päästä tuoksuttelemaan, mutta jos se on yhtään sellainen kuin ajattelen, tuskin tulen siihen ihastumaan :D Kukkaistuoksut ei oo yleensä koskaan mun suosikkeja.

      TBS:n voiteita on mullakin yleensä päivittäisessä käytössä<3 Tällä hetkellä tosin oon mennyt kotona muiden voiteiden kanssa, mutta kohta saan näitä taas lisää otettua kotonakin käyttöön :D Vanilla Pumpkin on ihanan erilainen vaniljatuoksu! Rakastan sitä paahteista mausteisuutta, mikä sarjan tuoksussa vallitsee :)

      Poista
  2. Tämä on kyllä ihana <3 Ja tää lahjapakkauksen pussukka on niin söpö myöskin :) Nyt kun mietin, niin jotenkin kyllä tuntuu että tuoksut ovat hieman voimistuneet noissa käsivoiteissa. Varsinkin näistä uutuussarjoista se Winter Jasminen käsivoide jää tosi voimakkaasti tuoksumaan käsiin enkä voi sitä iltaisin käyttää ollenkaan tai saan seuraavalle päivälle päänsäryn. Päivisin mulla ei ole tuoksujen voimakkuuksissa niin väliä :D Ostin myös vähän aikaa sitten uudestaan Pink Grapefruit -sarjan käsivoiteen ja se tuoksu oli paljon voimakkaampi siinä kuin tuubissa, jonka joskus aiemmin käytin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi pussukka oli aivan ihana munkin mielestä<3 :) Hei hyvä että joku on mun kanssa samaa mieltä! Mähän en siis meinannut pystyä sitä viime joulun luumusarjan käsivoidetta käyttämään, kun siitä jäi niin parfyyminen tuoksu käsiin ja sehän tuoksui vielä pitkään levityksen jälkeenkin. Sitten taas mun mielestä se päärynäsarja ei tuoksunut ollenkaan niin voimakkaalta, joten voikohan noissa olla jotain eroja?

      Mun mielestä on tosi harmi, jos noita tuoksuja on ihan oikesti tehty voimakkaammiksi, kun se alkaa jo häiritä vähän muitakin ihmisiä, jos vaikka bussissa viereisen matkustajan käsivoide on niin voimakkaan tuoksuista. Tokihan sitä nyt tungetaan paljon muitakin hajusteita ja hajuvesiä itseensä, ettei yksi käsivoide nyt ehkä niin eroa joukosta, mutta siis kun mun mielestä käsivoiteen ei tarvitse tuoksua niin voimakkaalle, että sen haistaa kaikki muutkin :D

      Poista
  3. Ihana mies, tuntee ja tietää! :D Tämä sarja näyttää ihanalta, näitä pitäisi vaan tuoksuttaa, en ole viitsinyt sokkona tilailla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!