maanantai 23. marraskuuta 2020

Lookfantastic Beauty Box | Marraskuun 2020 + ALEKOODI

Boksi saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Tänään esittelyyn pääsee marraskuun Lookfantasticin Beauty Box, jonka sain jälleen kerran suureksi ilokseni pr-näytteenä LF:ltä. Beauty Beauty Box on mulle tuttu boksi muutaman vuoden takaa ja nyt olen tosiaan viime aikoina saanut bokseja itselleni myös ilmaiseksi pr-näytteenä. Lookfantasticin joulukalenterista kirjoittelen postauksia ensi kuussa enkä malta odottaa, että pääsen ensi viikolla availemaan kalenterin ensimmäisiä luukkuja! Nyt keskitytään kuitenkin hetki vielä Beauty Boxiin, jonka pääsette tilaamaan itselleni Lookfantasticilta. Boksin hinta määräytyy valitun tilausjakson mukaan ja on 15,50-20,00 €. Tämä on siis ehdottomasti kauneusboksien edullisimmasta päästä, mutta siitä huolimatta sisällöt jaksavat ainakin mut yllättää lähes aina todella positiivisesti ja hinta-laatusuhde näissä on enemmän kuin kohdillaan!

Black Friday lähestyy kovaa vauhtia, joten haluan jakaa teille myös alekoodin Lookfantasticin verkkokauppaan! Koodilla LLCYBER saatte jopa -50% alennusta tämän linkin takana olevista tuotteista 25.11-2.12.2020. 

Marraskuun Beauty Boxista löytyi yhteensä kuusi kosmetiikkatuotetta. Tällä kertaa mukaan mahtui niin vartalolle, kasvoille, hiuksille kuin kynsillekin suunnattuja tuotteita, joiden lisäksi boksissa oli yksi meikkituote. Todella monipuolinen kokonaisuus! Olin tämän sisällön nähnyt jo etukäteen muista blogeista ja oma huomioni kiinnittyi heti ensimmäisenä Polaarin miselliveteen. Sisältö ei tällä kertaa ehkä ollut Beauty Boxien parhaimmistoa, mutta suurin osa näistä tuotteista tulee kuitenkin pääsemään mulla käyttöön, mikä totta kai on pääasia. Tällä kertaa boksin mukana tulleessa tuote-esittelylehtisessä ei harmillisesti oltu mainittu lainkaan tuotteiden arvoa, joten ne jäävät sen takia kertomatta.

Aloitetaan esittely tällä Polaarin Ice Pure Micellar Water With Arctic Cottonilla (50 ml), joka on siis lyhyemmin ja helpommin sanottuna misellivesi. Misellivesi lupaa poistaa jopa kaikkein pysyvimmän meikin samalla kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Iholla ei tulisi esiintyä lainkaan kiristävää tai kuivaa tunnetta ja mä todella toivon, ettei tämä sitä teekään. Mulla itselläni misellivesi ei toimi käytännössä ikinä meikinpoistoaineena vaan ainoastaan ihonpuhdistuksen viimeistelijänä/meikittömän ihon putsarina. Uusia misellivesiä on aina hauska testata, sillä näitä kuluu mulla ihan tasaiseen tahtiin ja Polaarin tuotteet ovat hurjan kiinnostavia! Tämä oli ehdottomasti yksi boksin parhaimpia tuotteita, ellei jopa paras.

Philip Kingsleyltä tuli 20 ml matkakoko Pure Color Frizz-Fighting Glossista, joka on hiuksiin jätettävä hoitovoide. Se lupaa pitää hiusten värin kirkkaana, eli tuote sopii loistavasti värjätyille hiuksille. Lisäksi sen tulisi silottaa ja pehmentää hiuksia sekä tehdä niistä kauniin kiiltävät. Tuote sisältää myös lämpösuoja ja se on tarkoitus levittää märkiin/pyyhekuiviin hiuksiin. Tällaiset tuotteet on kivoja, mutta mä muistan ihan liian harvoin käyttää näitä. Täytyy ottaa itseään niskasta taas kiinni, jotta saisin näitä hiustuotteita paremmin käytettyä, sillä tämäkin kuulostaa oikein hyvältä!


Kynsilakkoja on viime aikoina ilmeistynyt bokseista tasaiseen tahtiin. Mahtaisiko johtua tästä pikkujoulukaudesta ja joulun lähestymisestä..? Boksista löytyi Nails Inc. All Fired Up Nail Polish sävyssä Portland Square. Sävy on todella kaunis! Ihanan oranssinpunainen ja tällaiset sävyt ovat loistavia mun mielestäni kesällä. Mä olen tuhat kertaa aiemminkin sanonut, että pystyn käyttämään kynsilakkojani pääasiassa vain loma-aikoina, joten kesällä tämäkin pääsee varmasti mulla käyttöön, kunhan se kesäloma koittaa. Kynsilakat eivät koskaan jaksa innostaa näissä bokseissa, mutta tässä oli tosi nätti sävy!


Naobayn Detox Oxygen Light Cream (50 ml) oli yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita. Tämä on ihoa rauhoittava ja kosteuttava kasvovoide, joka sisältää mm. aloe veraa, vadelmaa sekä vihreää teetä. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja omien mieltymysten ja ihon tarpeiden mukaan tätä voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Naobayn pakkaukset ovat ihania ja otan tämän voiteen erittäin mielelläni käyttöön! Toivottavasti tämä toimii omalla ihollani hyvin. Mulla on yleensä useampikin eri kasvovoide samaan aikaan käytössä, joten ne myös loppuvat melko hitaalla tahdilla. Nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä, että oon vihdoin saanut tai saamassa muutamankin eri voiteen loppumaan, joten saan näitä uusiakin otettua käyttöön.


This Worksin Perfect Legs Skin Miracle (30 ml) oli ehkä tämän boksin vähiten kiinnostava tuote. Kyseessä on koko vartalolle tarkoitettu sävytetty voide, jolla tulisi saada kaunis hehku iholle. Voide sisältää mm. C- ja E-vitamiineja, ja periaatteessahan tämä vaikuttaa kivalta tuotteelta ja varsinkin juhlakauteen sopivalta. Mä en kuitenkaan osaa tällaisia käyttää, vaikka esimerkiksi dekolteelle lisättynä tällaiset toimivat monesti ihan loistavasti ja näyttävät hyvältä. Mulla tämä lähtee eteenpäin, sillä en usko että saisin tätä itse koskaan otettua käyttöön. Kiva idea kuitenkin, tällaiset tuotteet toimivat hyvin myös kesällä!


Boksin ainut meikkituote oli Lord & Berryn Line/Shade Glam Eye Pencil, jonka sain itse kultaisessa sävyssä Doré. Rajaus-/luomivärikynä lupaa pitkäkestoista pysyvyyttä sekä hyvää pigmenttiä. Sävy on kaunis ja näen tämän niin ikään loistavana juhlakauden meikkeihin. Itse olen todella huono käyttämään mitään muuta kuin pikimustaa eyelineria, joten tällaiset kynät jäävät mulla valitettavan usein hyvin vähälle käytölle. Pitäisi ehkä tehdä uudenvuodenlupaus, jossa lupaan opetella pois omalta mukavuusalueeltani meikkaamisen suhteen niin ehkäpä nämä värilliset eyelineritkin pääsisivät siinä tapauksessa enemmän käyttöön. Swatchailin kynää iholle ja ainakin se levittyi helposti ilman turhan rajua painamista, eli hyvältä vaikuttaa ainakin sen puoleen.

Tämän boksin kiinnostavimmat tuotteet olivat Polaarin misellivesi ja Naobayn kasvovoide. Boksissa oli monipuolinen kattaus erityylistä kosmetiikkaa eikä tässä itselleni ollut kuin yksi turha tuote, This Worksin voide. Hyvä boksi ja oman boksinne pääsette tosiaan tilaamaan Lookfantasticin verkkokaupasta!

Mitä mieltä olette tästä sisällöstä? Erottuiko jokin tietty tuote edukseen muiden joukosta? :)

5 kommenttia:

  1. Niitä harvoja bokseja joka ei ollut mun mieleen. Polaarin misellivesi oli kivoin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin ettet sä niin tästä pitänyt. Toivottavasti ensi kuun boksi olisi sullekin mieluisampi! ♥

      Poista
  2. Tää oli aika vaisu boxi Lookfantasticin boxiksi. Naobay ja kynsilakka ehkä kivoimmat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti aika moni oli samaa mieltä sun kanssa, mitä oon ihmisten ajatuksia boksista lukenut :) Mun mielestä tää oli tosi monipuolinen, muttei tosiaan boksien parhaimmistoa kuitenkaan!

      Poista
  3. Musta on viimeaikoina tullut kasvovesien ja misellivesien rakastaja, se vaikuttaa boksin kiinnostavimmalta tuotteelta just nyt. Muuten boksi oli vähän mun makuun huono, en voi käyttää kynsilakkoja geelilakkauksien vuoksi ja en pidä silmämeikeistä eli kajalikynistä tai nestemäisistä luomiväreistä kovinkaan paljoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!