torstai 19. marraskuuta 2020

HipDot Zion Eyeshadow Palette

Tänään tehdään pieni arvostelu yhteen mun uusimmista luomiväripaleteista, joka on siis HipDotin Zion Eyeshadow Palette! Ostin tämän paletin itselleni Boxycharmin Add-Oneista pari kuukautta sitten ja nyt mun olisi vihdoin ja viimein aika esitellä tämä teille. Osa tilaajista sai tämän paletin Boxycharmin mukana, mutta mä sain kyseisenä kuukautena Alamar Cosmeticsin ihanan Spanglish Paletten, josta kirjoittelin hiljattain myös oman postauksensa. Tämä HipDotin paletti oli kuitenkin niin upea ja täysin mun sävyinen, että pakkohan tämä oli tilata! Mä rakastan punaisia, violetteja ja vaaleanpunaisia sävyjä luomilla, joten tässä paletissa oli hyvin pitkälti kaikkea sitä, mistä eniten pidän. Paletti on tilattavissa USA:sta HipDotin omilta sivuilta $30,00 hintaan, johon toki lisätään vielä ilmeisesti melko suolaiset toimituskulut. Todennäköisesti edullisemmaksi tulisi käyttää tilaamisessa välityspalvelua, kuten itse käytän Planet Expressiä kauneusboksien kanssa. HipDotilla näytti olevan muutenkin aivan ihania luomiväripaletteja, mutta itselläni ei siis ole kokemusta kuin tästä Zion-paletista, josta kuulette seuraavaksi lisää:

HipDot Zion Eyeshadow Palette on viidentoista sävyn luomiväripaletti. Paletin sävyistä suurin osa on mattaisia, mutta mukaan mahtuu myös muutama kaunis shimmersävy. Paletista löytyy todella kaunis kattaus punertavia, violetteja ja oransseja sävyjä, ja omasta mielestäni oikein hyvässä suhteessa tummempaa ja vaaleampaa. Paletin sävymaailma on täydellinen syksyyn, mutta näen itseni kyllä meikkaamassa tämän kanssa myös muina vuodenaikoina, sillä sävyvalikoima on niin monipuolinen ja yksinkertaisesti itselleni mieluinen. Mulla on sen verran paljon luomiväripaletteja, että harva enää nykyään sytyttää niin paljon, että kokisin mitään "pakottavaa tarvetta" ostaa sitä, mutta tämän tiesin haluavani! Suurin osa näistäkin sävyistä toki varmasti löytyisi multa muista paleteista, mutta tämä kolahti ja kovaa, enkä ole hetkeäkään katunut paletin ostamista. Toki en tästä maksanutkaan kuin $12,00, sillä add-oneista ostetut tuotteet ovat aina edullisempia, mutta tuohon hintaan nähden sain itselleni ihan loistavan luomiväripaletin.

Tässä muutamat swatchit paletin sävyistä. Kuten kuva kertoo, swatchit näyttävät todella hyvältä ja paletin sävyissä riittää pigmenttiä. Mattasävyt ovat hitusen pöllyäviä pannusta otettaessa, mutta eivät mitenkään turhan pahasti ja pääasiahan on, että pigmenttiä riittää. Shimmersävyt ovat koostumukseltaan hieman pehmeämpiä, kuten yleensäkin. En ole löytänyt paletista vielä yhtään "huonoa" sävyä eli laatu on mielestäni tasaisen hyvä. Eivät nämä välttämättä parhaita omistamiani luomivärejä ole, mutta laadussa ei kuitenkaan ole valittamista - varsinkaan jos sitä vertaa paletin $30,00 hintaan, joka on siis euroissa noin 25,00 €. Luomivärit ovat helposti työstettäviä ja häivyttely onnistuu niin ikään helposti. Käytän itse aina luomiväriprimeria silmämeikkiä tehdessä, mutta kuvan swatchit on tehty puhtaalle ja kuivalle iholle, joten voisin uskoa näiden toimivan mainiosti myös ilman primeria, mikäli sellaista ei halua käyttää.

Seuraavaksi kaksi aivan erilaista silmämeikkiä, jotka olen paletin kanssa tehnyt! Oranssissa cut-crease meikissä on käytetty paletin kultaisia, oransseja ja persikkaisia sävyjä. Toinen meikki taas on tehty paletin violetteja sävyjä käyttäen, tosin silmän sisänurkan vaalein sävy on napattu toisesta paletista. Tämän luomiväripaletin ainut "puute" onkin mielestäni se, ettei tästä löydy vaaleanviolettia tai -punaista shimmersävyä, joka olisi ehdottomasti omasta mielestäni kruunannut kokonaisuuden ja joka olisi mulla päätynyt varmasti todella usein käyttöön.

Zion Eyeshadow Palette oli ehdottomasti mielenkiintoinen uutuus itselleni ja olen ollut palettiin erittäin tyytyväinen! Monipuolinen sävyvalikoima taipuu hyvin sekä arki- että juhlameikkien tekoon eikä luomivärien laadussa tosiaan ole valittamista. HipDotilla on myynnissä todella kauniita luomiväripaletteja ja niiden lisäksi myös paljon muita meikkituotteita ja mm. siveltimiä, joten toivottavasti brändi tulee myös jatkossa olemaan edustettuna Boxycharmeissa. Harmillisesti saatavuus Suomeen on hieman heikko, vaikka HipDot toimittaakin Suomeen, mutta itse tuskin lähde muita paletteja heiltä tilaamaan, vaikka ne upeita ovatkin.

Iskevätkö tällaiset luomivärisävyt? Entä kumpi silmämeikki on enemmän teidän mieleen - oranssi vai violetti? :)

8 kommenttia:

  1. Tää on kyllä tosi kiva paletti! Ja nää sävyt on mullekin tosi mieluisia :) Sun tekemät meikit on myös molemmat tosi kauniita! Mahdotonta sanoa kumpi on kivempi, kun ne on molemmat niin upeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin upea<3 Kiitos kovasti kehuista Janita :)

      Poista
  2. Tosi kauniit sävyt tässä paletissa. Pigmentti näyttää upealta swatchissa. Tykkään molemmista meikeistä yhtä paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä ei tosiaan pigmenttiä puutu! Hintaansa nähden tää on aivan loistava<3 Kiva kuulla :)

      Poista
  3. Oranssit sävyt ovat luomilla aivan ihania, mutta et varmaan ylläty siitä, että kyllä toi violetti voiton vie, mä vaan rakastan violetteja sävyjä luomilla :D Tää on kyllä ihan todella kaunis paletti, ja sinä se vaan osaat meikata niin kauniisti! Kyllä mun lemppari postauksia sulta on vaan aina nää missä näkee sun tekemiä meikkilookeja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sen muistinkin, että violetit sävyt on sun suosikkeja<3 Tää olis varmasti sävyiltään sulle tosi hyvä paletti, kun violetteja/liloja löytyy niin paljon! Voi kiitos ihana Kata, sun sanat piristi päivää :') ♥

      Poista
  4. Tää paletti on niin ihana! Mulla odottelee vielä korkkaamista, mutta nuo swathit ja sävyt on niin ah ihania <3 Mä pystyisin myös käyttämään tätä ihan ympäri vuoden vaikka kieltämättä aika syksyiset sävyt. Ja aivan ihania meikkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensivilkaisulta mulla tulee tästä mieleen ihan syyspaletti, mutta oikeestihan paletin sävyt sopii loistavasti ihan kaikkiin vuodenaikoihin! Toivottavasti paletti vakuuttaa sut yhtä hyvin kuin mutkin<3

      Poista

Kiitos kommentista!