tiistai 5. tammikuuta 2021

Boxycharm | Joulukuu 2020

Moikka! Tämän joulukuun 2020 Boxycharmin saaminen oli melkoisen työn ja tuskan takana ja haluan teille tähän alkuun hieman purkaa tätä asiaa. Mulla meni siis molemmat pankkikortit vanhaksi marraskuussa enkä muistanut esimerkiksi Boxycharmin tietoihin päivittää uuden kortin tietoja. No 1.12. tuli totta kai sähköpostia, ettei veloitus onnistunut, sillä kortti oli vanhentunut. Sain Ipsyyn, Netflixiin, Nextoryyn ja Spotifyihin muutettua uuden kortin tiedot ilman ongelmia, mutta Boxycharm olikin sitten vähän suurempi haaste. Yritin molempien korttieni Debitpuolien kanssa, mutta kumpaakaan Boxycharm ei hyväksynyt. Se ei myöskään hyväksynyt PayPal-tiliäni ja lopulta tilaukseni status oli "Failed" eli mun piti tehdä kokonaan uusi tilaus. No eipä onnistunut edelleenkään lukuisista yrityksistäni huolimatta. Tässä vaiheessa aloin tutkia ja huomasin Boxycharmin sivuilla tiedon, että he eivät hyväksy pankkikortteja, jotka eivät ole USA:n osoitteen alaisia. 

En tiedä milloin tällainen on tapahtunut, sillä aiemmin mulla ei todellakaan ole ollut mitään ongelmia tilauksen kanssa ja monet muutkin tilaavat Boxycharmia esimerkiksi Suomesta käsin. Mun korttien ja PayPal-tilin kohdalle tuli kerta toisensa jälkeen vain teksti Declined. Lopulta turhautuneena sain vielä yhden idean, joka mun olisi näin jälkeenpäin ajateltuna pitänyt tajuta heti - kokeilin Mastercardini luottopuolta. Ja sehän toimi! Mä en normaalisti ikinä käytä kortin credit-puolta, joten sen takia se ei varmaan tullut mulle mieleen alunperin, mutta pääasia että tilaaminen onnistui. Tämän jälkeenhän mulla lakkasi täysin korttien nettiostot ja esimerkiksi Mobilepayn käyttö toimimasta, mutta onneksi yhteydenotto pankkiin selvitti asian ja sain kortit taas pelittämään. Veikkaan, että lukuisat yritykset saada tilausta tehtyä ja maksua läpi saivat kortit jotenkin sekaisin, mutta onneksi ongelma oli helposti ratkaistavissa. Boksi saapui mulle joulukuun viimeisellä viikolla ja nyt katsotaan mitä joulukuun Boxycharm piti sisällään!

Ei ollenkaan hullumpi sisältö. Boksi oli jälleen kerran meikki- ja meikkituotepainotteinen, mutta oli boksiin pakattu myös yksi ihonhoitotuote, joka itse asiassa tosin toimii myös meikkituotteena. En oikein tiennyt mitä olisin tältä boksilta odottanut, sillä tilaukseni uusiutumisen myötä mulla oli melko suuri pelko siitä, että saan boksissa sellaisia tuotteita, jotka olen joskus aiemmin jo saanut tai että mulle lähetetään joku jämäboksi. Mitään sellaista ei kuitenkaan tapahtunut ja olin sisältöön ensivilkaisulla oikeinkin tyytyväinen. 

Aloitetaan tuotteiden esittely tällä Artist Couturen Caliente Palettella, joka on kahdeksan luomivärisävyn paletti. Caliente (=kuuma, lämmin) kuvaa erinomaisesti palettia ihan jo sen kirkkaanpunaista pakkausta myöten ja mun ensimminen ajatukseni taisikin olla "vau", kun paletin avasin. Tässä on aivan tajuttoman kauniit sävyt ja paletista löytyy niin punaista, fuksiaa, keltaista kuin persikkaakin. Värikkäiden luomivärien ystävälle tämä paletti on aivan loistava ja tästä ei pigmenttiä puutu! Nykyään luomivärit ovat pääsääntöisesti todella pigmenttisiä ja laadukkaita, mutta tämä ylitti mun odotukseni kyllä täysin. Jopa tuossa paletin keltaisessa mattasävyssä on ihan mieletön pigmentti, vaikka keltaiset monesti ovat niitä hieman heikompia. Puhumattakaan sitten noista punaisen ja pinkin sävyistä, huh huh. Ihan huipputuote!
Hinta: noin $30,00.

Glamneticilta tuli Liquid Magnetic Eyeliner sekä Babygirl Magnetic Lashes -irtoripset. Tämä setti oli oma valintani boksiin, mutta jotenkin musta tuntuu, että tilausjakson päättyminen olisi nollannut myös tämän valinnan. En tiedä kävikö siinä niin ja sain tuurilla itselleni juuri sen tuotteen, minkä olin alunperin valinnutkin, vai oliko valinta siellä vielä muistissa. Joka tapauksessa kyseessä on magneettinen eyeliner sekä magneettiripset, ja mähän olen näistä enemmän kuin innoissani! Kirjoittelin vähän aikaa sitten Kissin vastaavista tuotteista ja totesin postauksessa, että magneettinen eyeliner on itselleni ehdottomasti helpoin tapa kiinnittää irtoripset. Näitä en ole vielä testannut, mutta mulla on aika kova luotto siihen, että tulen näihinkin ihastumaan.
Hinta: noin $63,00.

Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser on prebiootteja, inkivääriä ja kombuchaa sisältävä kasvovoide. Voide lupaa jättää kasvoille kauniin hehkun samalla, kun se kosteuttaa ihoa ja blurraa ihohuokosia. Tämä toimii tuotekuvauksen mukaan hyvin myös primerina tai vaikkapa highlighterina osana meikkiä. Mä en ole tätä vielä korkannut enkä siis osaa sanoa kuinka hohtavaa voide on, jos se kerran highlighterinkin tavoin saattaa toimia, mutta mielenkiinnolla odotan mitä pullosta paljastuu. Otan tämän käyttöön todennäköisesti joskus keväämmällä ja toivon, että tykästyn voiteeseen. Elemis on yleensä onnistunut vakuuttamaan mut, mutta katsotaan kuinka tämän kanssa käy. Kombucha ja inkivääri tosin olivat valitettavan alhaalla INCI-listassa, mutta eipä se silti tarkoita, ettenkö voisi tästä tuotteesta pitää.
Hinta: noin $49,00/60 ml.

Boksin yksi huomiotaherättävimmistä tuotteista oli tämä The Original MakeUp Eraserin The Sponge. Kyseessä on ensimmäinen pesukoneenkestävä meikkisieni! Pakkauksen mukana tuli paitsi totta kai meikkisieni, myös vaaleanpunainen kaksiosainen kehikko, jonka sisälle sieni on tarkoitus laittaa ennen pesukonepesua. Sieni kestää hyvin myös kuivausrummussa olemisen ja tavallaan tällaiset uudet keksinnöt ovat ihan hauskoja, mutta mä en koe millään tavalla vaikeaksi pestä meikksientä ihan käsin lavuaarissa. En siis usko, että itse välttämättä tulen tätäkään meikkisientä pesukoneeseen laittamaan, mutta meikkisieni itsessään tulee varmasti pääsemään käyttöön. Muotoilu sienellä on hyvin samankaltainen kuin RT:n meikkisienillä, jotka ovat yhtiä suosikkejani, joten toivottavasti tykästyn tähänkin meikkisieneen. Ainakin se on hurjan kauniin värinen!
Hinta: noin $18,00.

Viimeisenä vielä MAC Lustre Lipstick, jonka sain sävyssä 516 Plumful. Hurjan kaunis luumunsävyinen huulipuna lupaa läpikuultavaa ja kiiltävää lopputulosta. Mä olen tiennyt, että Boxycharmin brändeihin kuuluu myös MAC, mutten ole aiemmin koskaan saanut yhtään brändin tuotetta bokseistani. Tämä oli siis sen puoleen yllätys, mutta oli toisaalta ihan hauskakin saada elämäni ensimmäinen MAC:n huulipuna! Näitähän on kehuttu ihan hurjan paljon, mutta mulla ei tosiaan ole aiempaa kokemusta näistä. Luumuinen sävy sopii loistavasti talveen ja tämä pääsee varmasti käyttöön pikimmiten.
Hinta: noin $19,00.

Boksin kokonaisarvo oli tällä kertaa huimat $179,00! Tämä on aika paljon enemmän kuin Boxycharmin bokseissa yleensä, joten en todellakaan voi valittaa. Kaikki tuotteet olivat itselleni mieluisia ja tämä oli kokonaisuutena yksi vuoden parhaimpia bokseja. Tosin nyt kun nopeasti vilkasin muita vuoden 2020 bokseja niin joukkoon ei mahtunut kyllä yhtä ainutta huonoa boksia. Innolla jatkan siis boksin tilaamista myös vuonna 2021.

Mitä mieltä te olette tästä sisällöstä? :)

18 kommenttia:

  1. Kiva boxi, olisi ollut mieleinen itsellekin :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi sait mutkien kautta veloituksen pelittämään! Tää boksi on kyllä kiinnostava kuukaudesta toiseen ja olin varteen otettava vaihtoehto, jos jonkun uuden tilaisin. Tuo paletti ja Macin huulipuna kiinnostaa eniten, mutta ihan hauska idea tuo konepestävä sponge :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on ehdottomasti mun suosikkini kaikista ikinä tilaamistani bokseista! Tokihan tää tulee kalliimmaksi kuin Suomeen suoraan toimitettavat boksit, kun täytyy maksaa ne toimituskulut välityspalvelulle, mutta sisällöt on niin timanttia, että sen maksaa mielellään<3

      Poista
  3. Oi, olipa loistava boksi! Tuo paletti on niin upean näköinen <3 Ja kaikki muutkin tuotteet vaikuttavat tosi kiinnostavilta. Onneksi sait tän vaikeuksista huolimatta :) Mulla ei BoxyCharmin maksujen kanssa ole ollut ongelmia, mutta Ipsy ei silloin suostunut mitään maksutapaa hyväksymään. Olikohan siinä kans ongelmana sitten sama kuin sulla :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aloin kieltämättä olla jo vähän epätoivoinen, kun maksut ei milään meinanneet onnistua :D Muistankin ton sun Ipsy-tapauksen ja se oli kyllä outo :o Varsinkin kun etkö sä saanut ihan perus-Ipsyn kuitenkin tilattua, mutta sen Plussan tilaaminen ei onnistunut? Näistä ei tosiaan aina tiedä missä on ongelma, onneksi toi mun tapaus sentään ratkesi lopulta hyvin.

      Poista
  4. Tosi kiva sisältö, upean sävyinen MAC puna! En jotenkin innostu pesukoneessa pestävistä tuotteista, mieluummin pesen ne käsin ja pyykkikonetta pyörittää sen verran harvoin että ne ehtii likaantua kunnolla siihen mennessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, meillä pyörii kone sen verran usein, että tonkin voisi sinne hyvin nakata, mutta joutuisin silti pesemään välissä sienen aina käsin, joten veikkaan etten edes kokeile tota konepesua. Ilmankin pärjää! MAC:n puna on upea<3

      Poista
  5. Pesukoneen kestävä meikkisieni on mielenkiintoinen! Mä olen joskus nimittäin miettinyt, mitä sienelle tapahtuisi pesukoneessa:D Pesen kuitenkin meikinpoistoon käyttämäni kestovanulaputkin koneessa, niin miksei sientäkin? Kokonaisuutena ihan kiva boksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samoin mäkin pesen kestovanulaput koneessa, mutta meikisienen pesua siellä en oo kyllä itse koskaan ajatellut :D Nythän sen voisi testata tän kanssa, vaikka luulenkin pitäytyväni ihan normi käsipesussa, kun mulla ei yleensä ole useampia sieniä kerralla käytössä ja pesen sen kuitenkin yleensä jokaisen käyttökerran jälkeen :)

      Poista
  6. Kas, mä sain täsmälleen saman boksin! Tai siis yksi mun bokseista oli tää sama.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pidit sisällöstä yhtä paljon kuin mäkin! Näissä on niin paljon eri variaatioita, että harvoin törmää toiseen suomalaiseen, joka olisi saanut täysin saman boksin :D

      Poista
  7. Muhun ei olis kolahtanut tämä boksi. Tuo paletti ei nimittäin ole yhtään mun tyyliä, joten se ei olisi mulle käyttöön jäänyt :D Tuo Beauttyblenderin pesukone systeemi on aika jännä. En tiedä kyllä tulisiko itsekään käytettyä. Jotenkin ällöttää ajatus että siellä omien vaatteiden kanssa pyörii joku meikkivoidetta täynnä oleva sieni, hyh. Plus mitä jos siihen jää jotain pesuainejämiä jotka alkaa ärsyttämään kasvojen ihoa? Ei siitä käsin pesemisestä mulle ainakaan niin iso vaiva ole ettenkö jaksaisi pestä jatkossakin.

    Macin puna on kyllä kaunis. Tämän vuoden joulukalenteri sotkujen myötä en kyllä itse halua enää firmaa tukea, mutta toki jos saan heidän tuotteitaa bokseista niin käytän. On ne ihan laadukkaita kuitenkin :)

    Hyvä myös että sais lopulta maksut pelittämään <3 Boxy on paras kaunuesboksi ja onneksi siellä on myös parhaiten toimiva aspa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletit on näissä bokseissa mullekin sellaisia tuotteita, että jos se ei kiinnosta niin koko boksi vaikuttaa heti aika valjulta :D Joo mua myös vähän mietityttää se, että laittaisin meikkivoiteessa/peiteaineessa olevan sienen vaatteiden kanssa pyörimään, vaikka toisaalta saattaahan niissä vaatteissakin olla ties mitä tahroja, että ei se meikkivoide ehkä oo se pahin mahdollinen asia :D Ja mulla tulee tossa vastaan myös se, että käytän meikkisientä joka kerta meikatessa eikä mulla oo kerralla yleensä kuin yksi käytössä, eli en voi odottaa tarvittaessa useampaa päivää ennen kuin saan pestyä sen. Likaisen meikkisienen kanssa meikkaaminen kun ei innosta :D

      Mitäs sotkuja MAC:n kalenterissa on ollut? Multa on mennyt ihan ohi! Mulla on moniakin syitä, miksen MAC:n tuotteita itse oo ostanut enää moneen vuoteen, mutta samoin käytän kyllä, jos niitä bokseista sattuu tulemaan. Boxyllä hoituu asiat onneksi tosi hyvin :)

      Poista
    2. MACin kalenterissa oli ainakin jotain ikivanhoja pikku huulikiiltotuubeja joita ei vissiin enää edes myynnissä. Ja surkea sisältö koko kalenterissa hintaan nähden. En jotenkin tommosesta kiskurimeiningistä perusta yhtään ja kalenterin jouluaattoluukusta tuli peiliavaimenperä :D :D

      Poista
    3. APUA!! :D Eli siis jotain jämätuotteita laitettu ja hyvä hintalappu päälle. Tai siltä se vähän kuulostaa. Harmi, kun MAC on kuitenkin mun silmissä ihan laadukas brändi. Tosta jouluaaton luukusta en viitsi edes sanoa mitään.. Mä kun odotin jotain vähän spesiaalimpaa LF:nkin jouluaaton luukusta, kun sieltä tuli kulmakynä, mutta ehkä oonkin vaan ihan tyytyväinen kulmakynäni kanssa :D

      Poista
  8. Ripset oli ainoa sama tuote meillä! Sain kyllä Macin huulipunankin, mutta sävynä se kaikista tunnetuin eli Velvet Teddy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Velvet Teddyn mäkin tiedän, vaikken MAC:n tuotteita pahemmin ole käyttänyt enkä sitäkään punaa siis koskaan testannut :D

      Poista

Kiitos kommentista!