keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Kosmetiikkasuosikit | Tammikuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Nyt on aika esitellä vuoden 2021 ensimmäiset kosmetiikkasuosikit! Tammikuun suosikkituotteiden joukkoon mahtuu hyvinkin monipuolisesti erilaisia tuotteita aina hajuvesistä ihonhoitoon ja meikeistä hiustenhoitotuotteisiin. Näistä kaksi on hieman uudempia tuttavuuksia ja kolme taas jo vähän vanhempia ja tuttuja tuotteita. Mádaran seerumi on taatusti päätynyt suosikkeihini jo joskus aiemminkin, mutta nyt se päätyy näihin uudestaan! Pidemmittä puheitta tehdään tarkempi katsaus jokaiseen ylläolevan kuvan tuotteeseen:

Davines Oi All In One Milk* on hiuksille tarkoitettu hoitosuihke, johon ihastuin täysin loppuvuoden aikana. Sain tämän syksyllä itselleni testiin ja täytyy sanoa, että tämä ylitti kaikki odotukseni täysin. Mun hiukseni eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa kiitos vaalennusten ja muiden värikäsittelyiden, mutta tämä suihke silottaa ja pehmentää pyyhekuivat hiukset lähes täydellisesti. Hiuksissa olleet takut saavat kyytiä, ne on helpompi harjata ja lopputuntuma on kaiken kaikkiaan todella miellyttävä. Tätä saa suihkia hiuksiin aika monta suihkausta, sillä yhdellä kertaa ei tule kovin suurta määrää ja sumu ei jakaudu kovinkaan suurelle alueelle, mutta lopputulos palkitsee. En ihan hetkeen muista toista hoitosuihketta, joka olisi saanut mun hiukseni näin pehmeän tuntuisiksi, vaikka esimerkiksi Four Reasonsilta löytyy loistavia hoitosuihkeita ja ne ovat yhtiä suosikkejani. Tämä Davinesin suihke kohosi kuitenkin niin ikään suosikikseni niiden rinnalla ja tästä löytyy myös ihanan rauhoittava tuoksu! Davinesia myydään kampaamoissa, eli saatavuus ei välttämättä ole näillä tuotteilla paras mahdollinen, mutta ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tätä, mikäli tuote jossain tulee vastaan.

Tilasin Black Fridayna kasan kosmetiikkaa Lookfantasticilta ja tilaukseen lähti mukaan myös tämä Urban Decayn All Nighter Setting Spray, joka on vanha tuttuni monien vuosien takaa. Meikinkiinnityssuihke ei varsinaisesti ole mulle pakollinen tuote arkimeikissä, mutta viimeiset pari vuotta sellaista on kuitenkin tullut käytettyä lähes joka kerta meikatessa. Ja tämä UD:n suihke on ehdottomasti paras, mitä olen koskaan kokeillut. Suihke kiinnittää meikin ja auttaa sitä pysymään kasvoilla pitempään. Lisäksi se vie mahdollisen liian puuterisuuden kasvoilta pois ja saa sekä ihon että meikin näyttämään kauniimmalta. Mähän olen melkoinen puuterin suurkuluttaja, joten välillä ihan oikeasti onkin tarve tuotteelle, joka saa sen puuterisuuden hälvenemään kasvoilta. Tämä tuote toimii siinäkin aivan loistavasti enkä voi kuin suositella tätä. Urban Decayltä löytyy myös muutama muu meikinkiinnityssuihke, joista mulla ei ole kokemuksia, mutta joita haluaisin ehdottomasti kyllä testata. Tälle kuitenkin iso suositus!

Saan mieheltäni perinteisesti joululahjaksi jonkin hajuveden ja viime jouluna se oli tämä Giorgio Armanin Sì Passione EdP. Mä olin tuoksutellut tätä ensimmäisen kerran muistaakseni pari vuotta sitten ja ihastuin tuoksuun heti. Taisin jo silloin mainita, että tämä voisi jossain vaiheessa olla ihan potentiaalinen tuoksu mulle lahjaksi ja nyt mies sen sitten osti, toki ehkä pienoisen muistutuksen jälkeen, mutta kuitenkin. Tuoksu on kukkaishedelmäinen ja jollain tavalla aivan erilainen kuin ne tuoksut, joihin yleensä eniten tykästyn. Tämä ei missään nimessä ole samalla tavalla makea kuin vaikkapa suosimani Escadan tuoksut, mutta tämä toimii hyvin sekä päivä- että iltakäytössä. Tuoksu pysyy iholla pitkään ja tästä tulikin nopeasti yksi suosikkihajuveteni. 

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum on tosiaan päätynyt varmasti mun suosikkeihin jo aiemminkin, kuten postauksen alussa mainitsin, mutta tämä on pakko nostaa taas uudestaan esille. Mikäli kaipaat talven kuivattamalle ihollesi hyvää kosteuttavaa seerumia, suosittelen kokeilemaan tätä! Mä olen käyttänyt tätä Mádaran SOS-sarjan seerumia jo useamman pullon ja nyt talven koittaessa korkkasin taas uuden pullon. Seerumi kosteuttaa ihoa todella, todella hyvin ja pienellä määrällä pääsee jo pitkälle. Koko SOS-sarja on ollut erinomainen ja näissä on myös todella miellyttävä tuoksu, joka ei ole missään nimessä itsestäänselvää, kun on kyse luonnonkosmetiikasta. Sarjasta löytyy myös kasvovoide, naamio ja silmänympärysvoide.

Viimeisenä vielä Alamar Cosmeticsin Colorete Blush Trio, jonka omistan sävyssä Medium-Tan. Kyseessä on kolmen poskipunan paletti, joka on ollut mulla koko tammikuun erittäin aktiivisessa käytössä. Olen tarttunut tähän poskipunapalettiin nyt lähes joka kerta meikatessani, sillä tästä löytyy käytännössä kaikki ne sävyt, joita tällä hetkellä olen poskilleni tarvinnut eli persikkaa, vaaleanpunaista/korallia ja hieman tummempaa luumun sävyä. Tämän tuotteen pakkaus on uudistunut ja myös sävyjen nimet vaihtuneet, mutta muuten kuvien perusteella itse sävyt näyttäisivät kuitenkin olevan samat sekä tässä vanhassa että uudessa versiossa. Pigmenttiä ei näistä sävyistä puutu, pikemminkin saa varoa ettei tuotetta tule kerralla liikaa, ja Alamar Cosmeticsiin olen muutenkin ollut todella tyytyväinen. Olen tämänkin paletin saanut Boxycharmin mukana ja Alamar Cosmetics on ehdottomasti paras brändi, johon olen Boxyn kautta saanut tutustua. 

Valikoituiko teille tammikuussa suosikkituotteita kosmetiikassa? Entä onko näistä mun suosikeistani teille jokin tuote tuttu? :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja suosikkeja! Monia mullekin uusia tuotteita :)
    Tuosta UD suihkeesta pakko sanoa, että omalla kohdallani olen monet kerrat ihmetellyt miten noissa purkeissa on erilaiset sprayt. Siis joissakin se suihke tulee tosi hienojakoisena ja sitten taas joskus pullo ruikkii suorana suihkeena naamalle. Ja kyseessä on siis sama tuote, vain eri aikaan ostettu! En pysty käsittämään :D

    Tuo Alamarin poskipunapaletti on kyllä kaunis ja brändin meikit muutenkin ihan huippuluokkaa joten uskon että toi on tosi hyvä. Mulle tuli aikoinaan tuosta liian tumma sävy, joten en ole voinut sitä käyttää mutta luomivärit on kyllä olleet ahkeralla käytöllä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, aika jännä miten osasta tulee hienojakoisempaa suihketta kuin toisista :o Mulla on tosiaan vuosia aikaa siitä, kun edellisen kerran olen tämän tuotteen omistanut enkä yhtään muista millaista se suihke siinä oli :D Tässä mun nykyisessä versiossa se ei ole mitenkään turhan hienojakoista, mutta ihan hyvä tietää noista eroista tuote-erien välillä!

      Muistelinkin, että tosta Alamarin poskipunapaletista liikkui silloin kaikkia kolmea eri sävyä. Harmi ettet sä saanut itsellesi hyvää sävyä! Muistan jo silloin katsoneeni, että niistä kaikista kolmesta just tää keskimmäinen oli itsellenikin se kaikkein paras vaihtoehto ja onneksi sen myös itselleni sain. Brändin luomivärit on ihan huikeita, samoin siveltimet<3

      Poista
  2. All Nighter Setting Spray on ehdottomasti paras meikinkiinnityssuihke, jota olen testannut :) Lisäksi tuo Si Passione -tuoksu on roikkunut wishlistilläni jo pitkään. Olen sitä useaan kertaan käynyt tuoksuttelemassa ja aina se vain on yhtä ihana ♥ Vielä jonain päivänä käyn sen nappaamassa itselleni! :D

    Alamar Cosmeticsin poskipunapaletti näyttää tosi kivalta ja sellaiselta kätevältä sävyjensä puolesta :) Muutenkin tosi kivoja suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. All Nighter taitaa olla todella monien suosikki, harva ainakaan on haukkunut sitä huonoksi :D Sì Passione on niiin ihana<3 Ihan erilainen mitä yleensä suosin, mutta ehkä just sen takia niin hyvä! Toi Alamarin paletti on ihan huikea, harvoin törmää noin pigmenttisiin poskipuniin. Vaikka toisaalta poskipunissa ei kyllä haittaa vähän heikompikaan pigmentti, sillä välillä tonkin paletin kanssa saa pelätä niitä poskipunaövereitä :D

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja UD AN on kyllä best. Nyt tuo 2facedin minkä hankin tuoksuu mielestäni enemmän tilliltä kuin persikalta tuoksuttaessa. Koitan käyttää sitä ns. arkisuihkeena ja vain tappaa sen pois. Aika kallis huti vaikka se oli alessa jotain 20 eur luokkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei se TF:n suihke ollutkaan sulle sitten mieluinen :/ Mulla on niitä heidän persikkapaletteja ja niissä on tosi ihana persikan tuoksu! Mutta joo siitä suihkeesta mulla ei oo kokemusta, tosi kurja että se oli sulle huti. Onneksi sait sentään alesta napattua sen, niin ei täyttä hintaa tarvinnut maksaa :)

      Poista

Kiitos kommentista!