sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet | Tammikuu 2021

*Saatu ilmaistuote

Moikka! Tänään tehdään pieni katsaus tammikuussa loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin. Postaus on tällä kertaa erilainen kahdellakin tapaa - ensinnäkin mä olen kolme edellistä vuotta kirjoitellut näistä aina joka toinen kuukausi, mutta nyt ajattelin ainakin tämän vuoden kokeilla kuukausittaista postaustahtia. Toiseksi sain vihdoin ja viimein sisällytettyä näihin postauksiin kaikki yksittäispakatut kasvonaamiotkin, joita ei siis aiemmin ole mun roskapostauksissa näkynyt. Tiedän, että ihan samalla tavalla ne ovat olleet kosmetiikkatuotteita ja arvioitavia sellaisia kuin mitkä tahansa muutkin, mutta olen siitä huolimatta aiemmin heittänyt esimerkiksi kangasnaamioiden paketit suoraan käytön jälkeen roskiin. Nyt kuulette tästä eteenpäin siis arvion myös niistä! Tästä kasasta unohtui yksi tuote, jonka esittelen teille sitten helmikuussa, mutta seuraavaksi miniarviot tammikuun loppuneista:

Meikit:

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup. Ostin tämän hypetetyn meikkivoiteen testiin viime kesänä, sillä ajatuksella, että tämä olisi hyvä meikkivoide vuoden 2021 häämeikkiini. No myöhemmin päädyin varaamaan ajan ammattilaiselle häämeikkiin, mutta tämä meikkivoide osoittautui juurikin niin loistavaksi kuin odotinkin. Ehkä jopa vielä paremmaksi. Peittävyys on ihan huippuluokkaa, mutta ohut kerros ei näytä iholla kuitenkaan lainkaan kakkuiselta tai liian luonnottomalta. Meikkivoide levittyi kuin unelma, pysyi loistavasti ja toimi omalla ihollani ja omissa tarpeissani täydellisesti. Tämä on heittämällä paras meikkivoide mitä olen käyttänyt. Olen aiemmin vältellyt brändiä sen ei-cruelty free statuksen vuoksi, mutta tämä menee jatkoon.

Essence Camouflage+ MATT Concealer. Tämä essencen peiteaine on yksi mun suosikeistani arkikäytöttä. Peittävyys on omaan makuuni riittävän hyvä, kun ei ole tarkoituskaan saada mitään full coverage -tyylistä meikkiä. Peiteaine ei pahemmin kasaudu juonteisiin ja sen koostumus on juuri sopivaa, jotta sitä on helppo työstää. Ei siis liian juoksevaa tai liian paksua. Superedullisesta hinnasta totta kai vielä plussaa. Jatkoon!

Hank & Henry Blickity Black Eye Liner. Vihdoin ja viimein on aika heittää tämä nestemäinen, tussipäinen eyeliner pois. Tämä oli alusta asti hitusen huono, sillä tällä ei saanut pikimustaa rajausjälkeä yhdellä vedolla, vaan ihon oma sävy kuulsi jäljen alta melko voimakkaastikin. Kärki oli siis alusta asti kuivahko ja olen tätä säilyttänyt meikkipöydälläni varmaan vuodenpäivät käyttämättömänä. Aluksi siis yritin tätä käyttää, sillä tässä on ihanan ohut kärki ja rajausjälki on kauniin satiininen, mutta eihän tämä muuten sitten toiminut kunnolla. Ei jatkoon.

Eyeko Skinny Brush Mascara*. Runsaasti pituutta ja volyymia ripsille antava ripsiväri, johon ihastuin täysin! Mä olen todella, todella nirso käyttämieni ripsivärien suhteen, mutta tämä oli erittäin positiivinen yllätys ja sain tällä hetkessä kauniit ja näyttävät ripset. Jatkoon menee.

Hiukset:

Redken All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask. Kuiville ja vaurioituneille hiuksille aivan loistava hiusnaamio! Naamio teki hiuksista todella pehmän ja sileän tuntuiset ja taltutti myös mun leikkausta kaipaavat todella huonokuntoiset latvat. Toki tiedän, ettei tämäkään tuote tosissaan niitä vaurioita hiuksissani korjannut, mutta mä en välttele hiustenhoitotuotteissa esimerkiksi silikoneja, joten kyllä - mä rakastin tätä naamiota. Jatkoon siis menee.

Four Reasons The Original Color Conditioner*. Loistava hoitoaine Four Reasonsin uudistuneesta "perus"sarjasta! Tuote on suunniteltu sopimaan värjätyille hiuksille ja vaikka tämä on hyvinkin tavallinen hoitoaine, on tässä jotain sellaista, mikä saa mun hiukseni tuntumaan extrapehmeiltä ja -hoidetuilta. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan ja tätä hankin aivan varmasti uuden pullon ja pian - jatkoon!

Davines MELU Shampoo*. Superhyvä shampoo kuiville ja vauritoituneille hiuksille! Tämän pesuteho oli loistava, mutta shampoo ei kuivattanut hiuksia tai tehnyt niistä yhtä suurta takkupesää. Pienellä määrällä pääsi jo pitkälle ja tätä on ollut kaikinpuolin todella miellyttävä käyttää. Ei huonoa sanottavaa, jatkoon!

Kasvot:

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil. Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras öljyputsari, mitä olen käyttänyt! Tällä saa meikit pois helposti ja nopeasti ja öljy myös emulgoituu pois veden kanssa. Olen käyttänyt tätä jo useita pulloja ja aion ehdottomasti käyttää tätä myös jatkossa. Öljyä saa tilattua Bearelista ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos öljyputsarit kiinnostavat. Jatkoon!

Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water. Suosikkimiselliveteni, joka viimeistelee ihonpuhdistuksen ja sopii hyvin myös aamukäyttöön. En lähtisi itse suosittelemaan tätä meikinpoistoaineeksi, sillä siihen on olemassa paljon parempiakin tuotteita ja misellivesiä, mutta esimerkiksi juuri aamukäytössä tämä on ollut loistava. Tuote ei kuivata ihoa tai tee siitä kiristävää ja tätäkin on käytetty useampi pullo. Uusi on jo korkattu, jatkoon siis menee.

SKINFOOD Premium Avocado Rich Essence. Aivan superhyvä hoitoneste, jota käytin itse kyllä pääasiassa seerumin tilalla, sillä tämä oli koostumukseltaan todella paksua ja kermaista. Kosteutustehot olivat tällä todella hyvät ja sainkin käytettyä tämän omalla mittapuullani loppuun todella nopeasti. Ehdottomasti jatkoon!

Dewytree Help Mask Aloe Soothing*. Ensimmäinen testaamani kangasnaamio Dewytreeltä ja tämä oli aivan ihana! Ensinnäkin naamio istui kasvoilleni huomattavasti tavanomaista paremmin, sillä silmien ja suun aukot olivat riitävän isot ja naamion koko muutenkin omille kasvoilleni aika pitkälti täydellinen. Naamio kosteutti ihoa mukavasti ja oli kaikinpuolin miellyttävä käyttää. Jatkoon.

Mizon Joyful Time Essence Vitamin Clear & Gloss. AHA-happoja ja C-vitamiinia sisältävä kangasnaamio, joka teki kasvoista todella pehmeän tuntuiset. Naamion tulisi kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa, missä se onnistuikin mielestäni oikein hyvin. Pidän todella paljon näistä Mizonin naamioista eikä mulla ole tästäkään mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon!

Haruharu Wonder Maqui Berry Anti-Oxidant Mask. Ihoa kirkastava ja uudistava kangasnaamio, joka jätti ihon mukavan heleäksi ja tuntui myös kosteuttavalta. Tämä ei kuitenkaan oikein sopinut mun kasvoilleni, sillä naamiossa varsinkin silmille jätetyt aukot olivat niin suuret, että aika isokin osa poskista ja ohimoista jäi kokonaan vaille naamiota. Lisäksi osa otsasta taas jäi paljaaksi ja naamio jatkui pitkälle kaulaan, eli muotoilu ei todellakaan ollut mun kasvoilleni sopiva. Ei jatkoon.

The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask. Kosteuttava kangasnaamio, jonka istuvuus ei ole ihan paras mahdollinen. Silmien aukot ovat itselleni vähän turhan pienet ja koko naamio tuntuu olevan hieman "tavallista" pienemmän kokoinen. Iho kuitenkin tuntui erittäin kosteutetulta ja pehmeältä tämän käytön jälkeen, eli hoitavuus oli kohdillaan. En ostaisi tätä täyteen 5,50 € hintaan, mutta alennuksesta kyllä. Jatkoon siis menee.

7th Heaven Strawberry Cream Hydrating Mask*. Ihana kermainen mansikantuoksuinen kasvonaamio, jonka tulisi kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Naamio sisältää myös kuorivia partikkeleja, joiden kanssa kasvot saa myös kuorittua tehokkaasti naamiota poispestessä. Tämä on jo vuosia ollut mun suosikkinaamioni 7th Heavenilta ja olen tästä joskus omistanut myös isomman tuubiversion. Jatkoon menee.

Vartalo, kädet & jalat:

Yves Rocher Bourbon Vanilla Sensual Bath & Shower Gel. Nappasin tämän ihanan rauhoittavan vaniljantuoksuisen suihkugeelin kaappieni kätköistä käyttöön monen, monen vuoden tauon jälkeen. En rehellisesti sanottuna edes halua tietää kuinka kauan olen tämän omistanut, mutta nyt tuote on joka tapauksessa käytettu loppuun. Rakastan vaniljaisia tuoksuja ja tämä oli aivan ihanan rauhoittava ja hyvin talveen sopiva. Mun piti ihan tarkistaa vieläkö tämä suihkugeeli on myynissä ja olihan se, jatkoon siis menee!

The Body Shop Festive Berry Shower Gel. Karpalontuoksuinen suihkugeeli, josta löytyi juuri sopivasti myös makeutta joukosta. Tämä oli yksi kolmesta TBS:n talven kausituoksuista ja ihastuin Festive Berryyn heti ensinuuhkaisulla. The Body Shopin suihkugeelit ovat mun suosikkejani, joten näitä kuluu tasaiseen tahtiin ympäri vuoden. Tämä menee ehdottomasti jatkoon, mikäli tuoksu tulee vielä uudestaan myyntiin.

The Body Shop Festive Berry Exfoliating Sugar Body Scrub. Ihana karpalolta tuoksuva sokerikuorinta! Nämä TBS:n sokeria sisältävät vartalokuorinnat ovat mun ehdottomia suosikkejani, sillä sokeri on kuorintateholtaan todella hyvä, mutta se ei silti tunnu ihoa vastaan liian raapivalta. Kuorinnan koostumus oli paksua ja sitä kului kerralla ehkä hitusen enemmän kuin joitain muita kuorintojani, mutta se ei haitannut mua yhtään. Lopputuloksena iho tuntui sileältä ja pehmeältä. Ehdottomasti jatkoon, mikäli tämä kausituoksu tulee vielä joskus myyntiin.

Ecooking Overnight Foot Cream*. Todella voimakkaasti mentholin ja eukalyptuksen tuoksuinen jalkavoide, jonka oli tarkoitus samalla kosteuttaa ja kuoria kuollutta ihosolukkoa pois jaloista. Mun jalkani eivät varmasti koskaan ole ollut yhtä pehmeät ja sileät kuin tätä voidetta käyttäessä, ja siitä saan kiittää varmasti voiteen miedosti kuorivaa ominaisuutta. Tämä oli ihan uskomattoman hyvä, mutta tuoksu ei missään vaiheessa päässyt omaan suosiooni, sillä en pidä mentholin tuoksusta muutenkaan ja tässä voiteessa se oli ihan supervoimakas. Jatkoon silti!

Formula 10.0.6 Save My Sole Rescuing Foot Scrub*. Ihanan kermainen jalkojenkuorinta-aine, josta löytyi mm. avokadoa ja piparminttua. Tällä sai tehokkaasti kantapäät ja jalkapohjat kuorittua, mutta kuorinta ei silti ollut liian rouhea tai raapiva. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia ja itselleni mieluisimpia jalkakuorintoja, mitä olen käyttänyt. Jatkoon menee.

Taika Kosteuttava Käsivoide*. Taas yksi Taika-tuote loppu! Tämä käsivoide kosteutti ihoa mukavasti, vaikkei ehkä ollutkaan ihan kaikkein paras tammikuun puolenvälin hyytävän kylmiin pakkaskeleihin. Toisaalta en tiedä onko sellaista voidetta keksittykään, joka olisi niillä pakkaslukemilla estänyt mun käsiäni kuivumasta. Olen aivan ihastunut näihin Taika-sarjan tuotteisiin ja tämäkin voide saa multa pelkkiä kehuja. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan ja kyseessähän on suomalainen luonnonkosmetiikkabrändi. Jatkoon ehdottomasti.

The Body Shop Vanilla Marshmallow Hand Cream. Voimakkaasti vaniljalta tuoksuva käsivoide, jossa oli ehkä omaan makuuni vähän turhankin voimakas tuoksu. Tuoksu jäi leijailemaan käsiin ja ympärille pitkäksi aikaa, mistä en itse niin välittänyt, mutta muuten nämä TBS:n voiteet ovat yhtiä mun suosikkejani. Tämä on poistunut jo myynnistä enkä välttämättä tätä tuoksua ostaisi enää muutenkaan, ei siis jatkoon.

Onko loppuneiden joukossa teille mieluisia tuotteita? :)

16 kommenttia:

  1. Samaa mieltä tosta öljyputsarista. Todella hyvä ja edullinen! Mulla on nyt käytössä Novexpertin öljyputsari ja se on kans tosi hyvä, mutta hinnaltaan kalliimpi. Tilaan ehdottomasti tämän Coxir:n seuraavaksi taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Novexpertin putsari kuulostaa myös hyvältä, sitä voisinkin joskus testata itsekin! Coxir on kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan aika lyömätön<3

      Poista
  2. Mahtavan kuuloinen tuo ecookingin jalkavoide! En ole jotenkin tuosta sarjasta välittänyt mutta tuo kuulosti hyvältä kun laiminlyön jalkojeni kuorinnan ja rasvaamisen...se vaan aina jää kun sille ei tunnu löytyvän sopivaa hetkeä. Redkenin All Softia pitäisi ostaa, ihana sarja paksulle, luonnonkiharalle tukalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa voin vain suositella tota Ecookingin voidetta! Saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;) Redkenin tuotteet on ihan superhyviä, ihanaa että toi naamio on toiminut hyvin myös sun hiuksissa!

      Poista
  3. Mulla taitaakin olla tuo ecooking jalkavoide itselläkin jossain kaapissa. Pitääpä ottaa käyttöön jos se oli noin hyv' ;)

    Skinfoodin avokado essence on yksi munkin suosikkini ja aivan ihanan kosteuttava. Suosittelen sitä kyllä kaikille kuivaihoisille näin talvella varsinkin <3

    Double wear meikkivoide saa ansaitusti kehuja. Itsekin rakastan ja vaikka se hintava onkin niin ehdottomasti yksi maailman parhaimmista meikkivoiteista! Mä olen omaani säästellyt ihan turhaan, pitäisi ottaa taas käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti säkin pidät tosta jalkavoiteesta yhtä paljon kuin mä! Tuoksu oli omaan nenään tosiaan vähän turhankin voimakas, mutta muuten ei mitään huonoa sanottavaa siitä :) Toi Skinfoodin tuote on ihan vertaansa vailla, niin uskomaton<3 Ja Double Wear on munkin mielestä täysin hintansa arvoinen, en voi edes uskoa, että joku meikkivoide toimii noin loistavasti :D

      Poista
  4. Mä tykkään itse tosi paljon tosta All Soft naamiosta. Käytän sitä kerran viikossa, tekee hiuksista kivan pehmeät. Mut usein käytettynä liiankin hoitava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tossa on tosiaan hoitotehot kohdillaan enkä itsekään turhan usein sitä viitsinyt sen takia käyttää! :)

      Poista
  5. Mie juuri eilen käytin tuon samaisen Mizonin Lemon -kangasnaamion :D Niissä on kyllä todella mukava se kangas, kun on niin ohut, miulla tosin näissäkin kinnaa silmien välistä, joten joudun leikkaamaan sen kaistaleen irti. The Body Shopin naamioista myös sama mielipide, ei ihan istu kasvoille ja normaalihinnalla en ostaisi, ehkä 2 €/kpl.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään noista ohutkankaisista naamioista, samoin Holika Holikan naamiot on just sen takia niin ihania<3 Harmi ettei noiden istuvuus oo sulle paras mahdollinen, mutta toisaalta harvoinpa sitä löytää itselleen täydellisesti istuvaa sheet maskia :/ Joo TBS:n naamiot menisi ehkä kaksi yhden hinnalla tyylillä, mutta en itsekään täyttä hintaa noista raaskisi maksaa, kun k-kosmetiikan puolelta saa niin hyviä naamioita paljon edullisemmin!

      Poista
  6. Tosi kivat loppuneet, myös kiva lukea ihan noista sheetmaskeista arvioita. Juuri se oliko liian iso vai sopivan kokoinen kasvoillekin on semmonen tieto jolla tiedän ostaako vai ei. Juuti TBS:n maskejakin katsellut mutta hinnan vuoksi jäänyt kauppaan, koska tuote ei varmasti tule minullekaan istumaan kasvoille on parempi jättää se vain kauppaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa naamioissa on tosi isoja eroja muotoilun ja istuvuuden suhteen, vaikka toki jokaisen kasvot on myös erilaiset, mutta saa noista tosiaan onneksi varmaan jonkinlaisen käsityksen! Mä en noita TBS:n naamioita huonon istuvuuden ja melko kalliin hinnan takia välttämättä ensimmäisenä suosittelisi, mutta kosteutustehot noilla on kyllä kohdillaan :)

      Poista
  7. Ainokaiset tutut tuotteet taisivat olla TBS:n tuotteet. :) Mulla on nyt käytössä kans tuo Festive Berry suihkugeeli, mulla on vielä Vanilla pumpkiniakin käytössä, joten luulen niiden riittävän pitkälle kevääseen! Kesätuotteita odotellessa 8) Mulla on vielä viime kesältä yksi täysi Zesty Lemon odottelemassa, yks mun suosikki. Sitruuna tais kuitenkin tulla ihan uutuus sarjana TBS:lle, mikä on kyllä ihan huippu!

    Kiva, että oot saanut nyt nuita yksittäisiä maskejaki postaukseen mukaan! Mun mielestä kasvonaamioiden arvosteluja on ihan mielenkiintoista lukea, vaikka toki kaikilla varmaan sekin vaikuttaa yksilöllisesti. Silti niistä voi löytää oikeita löytöjä! Kiva kuulla kokemuksia myös nuista TBS:n maskeista, koska oon pohtinut niiden ostoa. Harmi vaan, että koko vaikuttaa pienelle.. Ei oo varmaan kovin hyvä jos on volyymiripset, jos silmäaukot on pienet :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun Vanilla Pumpkin taisi loppua joulukuussa ja nyt jo on ikävä sitä! :D Zesty Lemonia löytyy täältäkin yksi pullo jemmasta<3 Ja oon myös iloinen tosta uudesta sitruunasarjasta! En oo sitä vielä käynyt tuoksuttelemassa, mutta toivottavasti se on yhtä hyvä kuin Zesty Lemon :)

      Sheet maskien arvostelu on mun mielestä jotenkin vaikeeta, kun niissä ei välttämättä ihan hirveesti ole eroja, jos kaipaa naamiolta lähinnä hyvää kosteutusta iholle. Mutta toi istuvuus ym. onkin sitten helpompi arvioida, joten sen takia niistä vähän jokaisen kohdalle kirjoitinkin :D Uskon, että saisit kyllä ripsiä varottua ton naamion kanssa, vaikka ne aukot ei mitkään älyttömän suuret olleetkaan :) Eikä tosta esimerkiksi valu sitä naamiomassaa, jolloin se voisi tahria ripset!

      Poista
  8. Mä en ymmärrä, miten en ole koskaan tajunnut ettei näissä sun loppuneiden tuotteiden postauksissa ole ollut kangasnaamioita mukana! :D Kiva kuitenkin, että jatkossa nekin ovat mukana!

    Tässä oli mulle montakin tuttua tuotetta, mutta monta tuntematontakin :) Kiva muuten kuulla, etten ole ainoa jolla on ikivanhoja suihkugeelejä kaapissa :D Tuo Yves Rocherin vaniljatuoksu kuulostaa tosi hyvältä ja täytyy ehdottomasti laittaa muistiin tuo suihkugeeli <3

    Estee Lauderin Double Wearia olen halunnut tosi pitkään testata, mutta en ole raaskinut kuitenkaan ostaa, kun pelkään ettei se sovi mun kuivalle iholle :/ Mikä sävy sulla muuten oli tuosta meikkivoiteesta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, veikkaan ettet ole ainut joka ei siihen ole kiinnittänyt huomiota :D Joo siis multa löytyy vielä muutama muukin tosi vanha Yvesin suihkugeeli, jotka koitan nyt tässä alkuvuoden aikana saada käytettyä pois! En oikein edes tiedä miksi ne on jääneet tonne, koska ei niissä yhdessäkään ole mitään vikaa.

      Mun kuivalle iholle toi Double Wear on sopinut ihan täydellisesti. Se ei ole kertaakaan korostanut ihon kuivia kohtia tai mitään muuta, vaikka toki iho täytyy kosteuttaa ennen sen lisäämistä (mutta niin teen aina ennen meikkaamista). Ostin ton tosiaan kesällä niin otin sävyn 1N1 Ivory Nude, joka oli sitten talvella jo hitusen turhan tumma. Mietin silloin pitkään ton ja sen IN0 Porcelainin välillä kumman ostan, joten veikkaisin ton Porcelainin olevan mulle tällä hetkellä hyvä sävy, kun se on hieman vaaleampi :)

      Poista

Kiitos kommentista!