lauantai 16. tammikuuta 2021

Lookfantastic Beauty Box | Tammikuu 2021

*Boksi saatu ilmaistuotteena Lookfantasticilta

Moikka! Tänään esittelyyn pääsee vuoden ensimmäinen kauneusboksi, joka on siis Lookfantasticin Beauty Box. Sain boksin itselleni pr-näytteenä Lookfantasticilta ja kuten aina, odottelin todella innolla mitä tämä boksi pitää tällä kertaa sisällään. Beauty Box on ihonhoitopainotteinen brittiläinen kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, josta löytyy toki ihonhoitotuotteiden lisäksi myös meikkejä, vartalonhoitoa ja hiustenhoitoa. Brexit ei vaikuta LF:n Beauty Boxin toimitukseen millään tavalla ja sama pätee myös muihin Lookfantasticille tehtyihin tilauksiin. Ylimääräisiä alveja tai muita maksuja ei siis joudu maksamaan, vaikka LF:ltä tilaisikin, sillä he lähettävät EU-alueen pakettinsa EU:n sisäpuolelta. Beauty Boxin pääsette tilaamaan Lookfantasticin verkkokaupasta. Boksin hinta määräytyy valitun tilausjakson perusteella ja on 15,50-20,00 €/kk.

Tammikuun Beauty Box oli pakattu kauniiseen laventelinväriseen boksiin ja sisältä paljastui kuusi kosmetiikkatuotetta. Yksi asia oli kuitenkin muuttunut - boksissa ei ollut lainkaan mukana vihkosta, joka on sisältänyt esittelyt kaikista tuotteista ja myös paljon muuta kauneuteen liittyvää! Mä luulin pienen hetken, että vihkonen on vain unohtunut omasta boksistani, mutta se oli tosiaan jätetty tällä kertaa pois ihan kaikilta. En tiedä onko muutos pysyvä vai oliko tämä tammikuun boksi poikkeus, mutta sisältö on onneksi listattu myös Lookfantasticille - tosin valitettavasti ilman sen suurempia tuotekuvauksia. Vihkonen on kieltämättä ollut hyvin näppärä varsinkin blogipostauksia kirjoittaessa, mutta kyllä mä ilmankin pärjään. Enemmän olisi ärsyttänyt, jos Goodieboxin tavoin oltaisiin luovuttu tuote-esittelykortista ja laitettu tilalle jokin ihan muu lappunen. Sitä en voinut ymmärtää lainkaan, vaikka Goodieboxillakin ilmeisesti nykyään taas tulee ne esittelykortit boksien mukana. Tänään keskitytään kuitenkin vain ja ainoastaan LF:n tammikuun Beauty Boxiin ja seuraavaksi tarkemmat esittelyt jokaisesta tuotteesta:

Aloitetaan tällä Starskin Nourishing Double-Layer Hand Mask Gloves -pakkauksella, joka sisältää siis parin käsille tarkoitettuja kosteuttavia naamiohansikkaita. Hanskikkaat sisältävät useita eri öljyjä sekä mm. kosteuttavaa glyseriinia. Niiden on tarkoitus pehmentää, korjata, kosteuttaa ja nuorentaa käsien ihoa jo 15 minuutin vaikutusajan jälkeen. Mulla on tällä hetkellä kädet aika huonossa kunnossa, aktiivisesta rasvauksesta huolimatta, joten ajattelin testata tämän tuotteen vielä tänään iltavuoroni jälkeen, kun pääsen kotiin. Töissä kädet kuivuvat entisestään jatkuvan käsienpesun ja käsidesin käytön seurauksena, joten tällaiset tehotuotteet tulevat nyt enemmän kuin tarpeeseen. Starskin on muutenkin brändinä onnistunut vakuuttamaan mut täysin, eli mulla on kova luotto tähänkin tuotteeseen!

Verso Eye Cream tuli 7 ml kokoisena. Kyseessä on ihoa tehokosteuttava ja ravitseva silmänympärysvoide, jonka tulisi myös silottaa ja pehmentää ihoa. Mulla ei tällä hetkellä ole tarvetta uudelle sy-voiteelle, sillä näitä löytyy kaapeista jo vähän liikaakin, mutta tämä kiinnitti silti jostain syystä mun huomioni ja haluaisin saada testattua tämän mahdollisimman nopeasti! Jonkin aikaa tämä saa kyllä odottaa, sillä en halua enää yhtään uutta silmänympärysvoidetta käyttöön ennen kuin olen saanut noita avattuja loppumaan. Tämä oli matkakokoinen tuote, täysikokoisessa on 20 ml tuotetta.

Grow Gorgeous on tullut mulle tutuksi nimenomaan LF:n boksien ja kalenterien kautta. Tällä kertaa boksista löytyi Balance Shine-Enchancing Overnight Mask, joka on yön yli hiuksiin jätettävä ravitseva naamio. Naamio on tarkoitus siis levittää kuiviin hiuksiin ja päänahkaan illalla ennen nukkumaanmenoa ja pestä aamulla pois. Tällaiset tuotteet ovat mulle hieman turhia, sillä 99% kerroista pesen hiukseni illalla, en aamulla. Täytyy tämä kuitenkin jossain vaiheessa testata, ties vaikka tykästyisin tähän! En kuitenkaan jaksa uskoa, että tätä tulisi koskaan hankkimaan esimerkiksi täysikokoisena. Boksissa oli 30 ml kokoinen tuote, täysikokoisessa on 200 ml.

Seuraavaksi esittelyyn pääsee So Econ Complexion Sponge eli tuttavallisemmin meikkisieni. Meikkisieni on väriltään kauniin vaaleanvihreä ja se on muotoiltu munan malliseksi, aivan kuten esimerkiksi alkuperäinen beautyblenderkin. Mä käytän meikkisientä joka kerta meikatessani, eli näille löytyy ehdottomasti käyttöä. So Eco on tuttu meikkisivellinten puolesta, joten otan mielelläni käyttöön tämän meikkisienenkin! Mun onkin aika jo heittää useita kuukausia käytössä ollut bb roskiin, joten pian nähdään toimiiko tämä yhtä hyvin kuin se.

Sleek MakeUP:n Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream tuli mulle ruskeassa sävyssä Roasted Almond. Kyseessä on nestemäinen huulipuna eikä mulla taidakaan olla aiempaa kokemusta Sleekin huulimeikkituotteista. Rusehtavan sävyiset huulipunat ovat mulle mieluisia, joten eiköhän tällekin käyttöä löydy, kunhan päästään tästä kasvomaskiajasta joskus pois takaisin normaaliin. Mä yritin pitkään ja sinnikkäästi viime vuoden puolella vielä käyttää töissäkin huulimeikkiä maskin alla, mutta nyt oon luovuttanut ja mennyt pääasiassa ihan huulirasvan kanssa. Rakastan huulipunia, mutten näe juuri järkeä lisätä sellaista huulille, jos ne ovat töissä taukoja lukuun ottamatta koko ajan maskin alla peitossa. Tästä oli liikkeellä useampi eri sävy, mutta itse olen ihan tyytyväinen tähän ruskeaan sävyyn, jonka itse sain!

Viimeisenä vielä SVR Hydraliane Intense Moisturising Cream. Tuotekuvauksen mukaan tämä kasvovoide lupaa 24 tunnin kosteutusta ja sen koostumuksen pitäisi olla kevyt. Brändi on mulle itselleni täysin vieras, en muistaakseni ole tästä aiemmin edes kuullut, mutta sehän näissä kauneusbokseissa onkin parasta, kun joka kerta saa testiin itselleen uusia tuotteita. Kevyt koostumus kasvovoiteessa harvoin lupaa mitään superkosteuttavaa lopputulosta, mutta saa nähdä miten tämä toimii. Toisaalta "kevyt koostumuskin" on hyvin tulkinnanvarainen asia, sillä toisille kevyt koostumus tarkoittaa ohuen ohutta geelivoidetta ja toisille sitten taas paljon tuhdimpaa voidetta. No, katsotaan kunhan joskus saan tämän otettua käyttöön! Tämä tuli 40 ml täydessä koossa.

Vuoden ensimmäinen Beauty Box oli kokonaisuutena oikein toimiva, mutta ei tämä parhaimpien boksien joukkoon kuitenkaan ihan yletä. Itseäni eniten kiinnostavat tuotteet olivat meikkisieni, käsinaamio sekä silmänympärysvoide, mutta todennäköisesti jätän koko boksin sisällön omaan käyttööni. Beauty Boxin saatte tilattua Lookfantasticilta!

Mitä mieltä olette boksin sisällöstä? :)

4 kommenttia:

  1. On ollut parempiakin bokseja, mutta tää menetteli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä sun kanssa. Tässä oli muutama tosi kiva tuote, mutta ei kokonaisuutena pääse parhaimpien boksien tasolle :)

      Poista
  2. Ihan ok. Olen kerran nyt kokeillut käsi maskit ja ne oli sen verran erikoiset etten toisia kokeilisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kaikki tollaset käsimaskit sun muut on ihania, mutta ei ne toki kaikkien juttu ole :D Ja tulipahan sunkin kokeiltua niin tiedät, ettei oo sun juttu<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!