perjantai 29. tammikuuta 2021

Boxycharm | Tammikuu 2021

Tammikuun Boxycharm saapui mulle aiemmin tällä viikolla ja nyt päästään heti katsomaan mitä kaikkea ihanaa boksi tällä kertaa sisältää! Puhuin Low Buyn aloittamisen yhteydessä jonkin verran myös näistä kauneusbokseista ja siitä aionko jatkaa niiden tilaamista. Ipsy Plussan tauottamista olen harkinnut, mutta Boxycharmista en aio luopua. Odotukset vuoden ensimmäistä boksia kohtaan olivat korkealla, sillä mukana oli mm. todella upeita paletteja, joista toivoin totta kai saavani jonkin myös itse. Mitä boksistani sitten paljastui?

Omana valintanani Avantin misellivesi, jonka lisäksi boksiin oli pakattu kasvovoide, huulinaamio, luomiväripaletti ja huulikiilto. Ensivilkaisulla ajattelin sisällön olevan hieman tylsä, mutta tutkailtuani sitä tarkemmin, tajusin että tästähän löytyy vaikka mitä ihanaa! Boxycharmeissa on yleensä pääasiassa meikkituotteita, joten tästä löytyi yllättävänkin paljon ihonhoitoa, mikä ei sinänsä ole ollenkaan huono asia. Avant oli tosiaan oma valintani ja Farmacyn tuotteet ovat todella hyviä, joten oli ilo saada sitä boksista. Huulinaamio ei ehkä niin sytyttänyt, samoin huulikiilto oli tähän hätään hieman tarpeeton tuote, sillä kasvomaskien takia mulla on huulimeikkien käyttö ollut ihan minimissä. Luomiväripaletti sen sijaan ilahdutti suuresti!

Aloitetaan esittely tällä Violet Vossin Olive You Forever Eye Shadow Palettella, josta löytyy aivan upeita sävyjä! Tässä on jopa mun melko suureen luomivärikokoelmaani jotain uutta, sillä paletin vihreät sävyt ovat sellaisia, mitä ei ihan joka paletista löydy. Lisäksi joukkoon mahtuu kasa perinteisiä ruskeita mattasävyjä ja vaaleita metallinhohtoisia sävyjä. Kokonaisuus on upea ja vaikka yleensä ihastun enemmän värikkäisiin, punertaviin paletteihin, mun on myönnettävä että tämä on mun silmääni yksi kauneimpia paletteja, mitä omistan. Paletti on ihanan maanläheinen ja olenkin tällä nyt yhden meikin ehtinyt tekemään. Luomivärien laatu on hyvä ja sävyt mukavan pigmenttisiä. Ei tämä paras omistamani paletti laadultaan ole, mutta hyvinkin kelvollinen ja ainakin ne sävyt mitä ehdin testaamaan, toimivat mainiosti!
Hinta: noin $34,00.

Oma valintani boksiin oli tosiaan tämä Avantin Bi-Phase Hyaluronic Acid Rejuvenating Micellar Water. Kyseessä on kaksifaasinen misellivesi, jonka tulisi poistaa kasvoilta tehokkaasti jopa vedenkestävä meikki. Tuotteessa oleva öljyfaasi huolehtii meikkien poistamisesta ja vesipohjainen faasi taas puhdistaa ihoa muuten. Kaksifaasiset misellivedet ovat omien kokemusteni mukaan ehdottomasti niitä tehokkaimpia eikä Avant ole pettänyt vielä kertaakaan, joten odotan innolla miten tämä itselläni toimii. Avantin tuotteet ovat todella hintavia enkä välttämättä raaskisi ostaa näitä itse, mutta olen aina yhtä innoissani saadessani näitä testiin kauneusbokseista! Tämäkin oli siis sen puoleen erittäin mieluinen tuote.
Hinta: noin $90,00.

Seraphine Botanicalsilta tuli Apple + Baume Glow Lip Mask, joka sisältää huulten ihoa hoitavia ja kosteuttavia öljyjä (mm. jojoba ja aprikoosi) sekä sheavoita. Lisäksi tuote sisältää huulten ihoa hellästi kuorivia omenan ja ananaksen uutteita. Huulinaamio on tarkoitus jättää vaikuttamaan huulille yön yli, jolloin huulten tulisi aamulla olla kosteutetut, pehmeät sekä myös pulleammat. Mulla on itselläni tapana levittää huulilleni joka yö kerros Bepanthenia, joka on jo vuosikaudet pitänyt mun huuleni kunnossa ja kosteutettuina. Täytyy tälle naamiolle ehkä kuitenkin antaa tilaisuus, vaikka en edelleenkään jaksa tästä turhan paljon innostua. Toivottavasti tässä olisi ihana hedelmäinen tuoksu! 
Hinta: noin $25,00.

Farmacy Beautyn Daily Greens Oil-Free Gel Moisturizer on silikoniton ja öljytön geelivoide kasvojen iholle. Tuote lupaa kevyestä koostumuksestaan huolimatta antaa kasvoille pitkäaikaista kosteutusta ja ehkäistä kasvojen kiiltelyä. Se sisältää mm. moringaa, papaijaa, kurkkua, hyaluronihappoa ja niasiiniamidia. Inci vaikutti omaan silmääni ihan lupaavalta ja tällaiset kevyemmät voiteet ovat omiaan mun iholleni nimenomaan kesäaikaan! Nyt on kyllä pakko myöntää, että mulla odottelee vastaaavantyylisiä kevyitä geelivoiteita useampikin kappale varastoissa, mutta tämä alkoi kiinnostaa niin paljon, että vähän veikkaan ottavani tämän käyttöön heti ilmojen lämmettyä ja kesän koittaessa. Tämä oli ehdottomasti yksi tämän boksin kiinnostavimpia tuotteita!
Hinta: noin $38,00.

Viimeisenä vielä Trust Fund Beautyn Lipgasm Lip Gloss, jonka sain sävyssä Unprofessional. Kyseessä on koralliin taittava persikkainen huulikiilto, joka on yllättävänkin pigmenttinen. Monesti huulikiilloissa väri on melko kuulasta, mutta tämä kiilto jätti huulille hurjan kauniin sävyn. Huulituntuma oli myös hyvin miellyttävä, sillä vaikka selkeästi tunsi, että huulilla on nimenomaan huulikiiltoa, ei kiilto kuitenkaan liimannut huulia inhottavasti tahmaavalla tavalla yhteen. Toivottavasti saataisiin jossain vaiheessa luovuttua kasvomaskeista, sillä tämä olisi mitä täydellisin sävy kevät- ja kesämeikkeihin! Nyt kiilto jää kuitenkin odottelemaan sitä aikaa, kun pääsen taas kunnolla nauttimaan huulimeikkien käytöstä.
Hinta: noin $18,00.

Tammikuun boksi oli ehkä hitusen erilainen mihin olen itse viime aikoina Boxycharmien kanssa tottunut, mutta sehän ei haittaa, sillä kaikki tuotteet jäävät kuitenkin omaan käyttöön. Farmacyn kasvovoide ja Violet Vossin luomiväripaletit olivat boksin kaksi kiinnostavinta tuotetta ja myös helmikuun boksista pitäisi olla tulossa mulle yksi luomiväripaletti. Boxycharmeihin saa siis joka kuukausi valita mutaman tuotteen joukosta itselleen yhden, jolloin boksin sisältöön pääsee vaikuttamaan hieman myös itse. Tammikuun Boxycharmin arvo oli huikeat $205,00 ja arvosta lähes puolet tulee Avantin misellivedestä. Toivottavasti se on yhtä hyvä kuin hinnasta voisi olettaa ja päätellä!

Mitä mieltä olette boksin sisällöstä? Olisitteko ilahtuneet tästä? :)

16 kommenttia:

  1. No kieltämättä erilainen mitä Boxycharmilta yleensä tulee mutta kiva boksi silti ehdottomasti! Muistaakseni mullekin on tuo Avant tulossa ja toivon että saisin myös Pharmacyn tuotteen. Paletti ei minuun ihan kolahtanut, eikä tuo huulinaamiokaan välttämättä tulisi itsellä käyttöön, mutta muuten boksi on oikein onnistunut ja arvoltaan taas kerran huikea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmit ei kyllä petä, en edes muista koska olisin saanut viimeksi boksin, johon en olisi ollut tyytyväinen! Toivottavasti saat myös tuon Pharmacyn voiteen, se vaikuttaa ihan mielettömän hyvältä<3 Ja palettina toivottavasti on sulla joku toinen, jos tää ei kerran ollut sun tyylinen :)

      Poista
  2. Olisin kyllä tykännyt tästä boksista! Paletti on söpö ja huulinaamiot kiinnostaa aina, vaikka mäkin olen Bepanthenin yökäyttäjä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bepanthenin voittanutta ei ole<3 :D Toi paletti on munkin mielestä todella nätti :)

      Poista
  3. Aivan ihana sisältö ja oisin niin ilahtunut! Etenkin tuo paletti, mutta kaikki muutkin -kaksi huulituotetta samssa boksissa on kyllä kiva. Mun täytyykin ihan tutustua tähän Boxycharmiin paremmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Tässähän ei mitään muuta "hankalaa" ole kuin se lähetys välityspalvelun varastolta eteenpäin. Ja sekään ei ole ollenkaan hankalaa, kun se on ensimmäisen kerran tehnyt :D Toki vaatii enemmän säätämistä kuin suoraan Suomeen toimitettavien boksien tilaus, mutta boksit on kyllä omasta mielestäni kaiken sen arvoisia<3

      Poista
  4. Upea sisältö taas kerran, tuo luomiväripaletti ehdoton kunkku. Avantin tuotteita en ole vielä kokeillut kun tuossakin lukee isolla propyleeniglykol ja ne voiteet aika tuhteja mitä kalentereissa tullut. Yks mulla taitaa olla, voihan se käyttää kyllä kaulavoiteena ;) Hausasti aika samanlaiset pakkaukset tuossa voiteessa ja huulimaskissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei Avantin tuotteet oo olleet ihan sun makuun, jos niissä vielä on mukana tota ainesosaa, mille olet allerginen :/ Joo noissa oli kieltämättä aika samantyyliset pakkaukset!

      Poista
  5. Oi, olipa kiva sisältö! Huulinaamiota lukuun ottamatta tää olisi ollut mulle aivan täydellinen ♥ Ei huulinaamiossakaan sinällään vikaa ole, mutta itse en vain oikein tykkää käyttää :D Tuo luomiväripaletti on jotenkin ihanan erilainen ja todella kaunis :) Avantin tuotteet ovat myös mun mielestä olleet tosi hyviä ja tuo misellivesikin kuulostaa kiinnostavalta. Toivottavasti toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin olisit tästä sisällöstä pitänyt! Toi paletti on munkin mielestä jotenkin niin erilainen kuin mitä tällä hetkellä muuten ehkä on liikkeellä, ja sen takia niin kaunis :) Mä toivon, että toi misellivesi on hyvää eikä kuivata ihoa! Mulla on tällä hetkellä taas vähän liikaa niitäkin käytössä, joten hetken aikaa toi saa odotella ennen kuin testaan sen :)

      Poista
  6. No olisin kyllä tykännyt sisällöstä. Wow! Oon miettin monesti tämän boxin tilaamista, mutta en tiedä miksi se on ylivoimaisen työlästä mukamas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ehdottomasti suosittelen tilaamaan tän, mikäli yhtään kiinnostaa! Toki se välityspalvelun käyttö vaatii pienen totuttelun, mutta kun kerran on sitä käyttänyt, sujuvat seuraavat kerrat todella helposti :) Ja Boxyjen sisällöt on niiin huikeita, että tilaaminen on ehdottomasti sen arvoista<3 :D

      Poista
  7. Tosi kiva sisältö! kiva myös kuulla salainen paheesi, bepanthen yöt :D Ehkä tommosta voisi itsekin kokeilla jos saisi sillä talvella paremmat huulet eikä olisi aina röpelöt tai rohtuneet vaikka nyt on pysynyt vielä melko hyvin kurissa tuo tilanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bepanthenin voittanutta ei ole<3 ;D Mutta siis oikeasti mulla ei ole koskaan enää huulet kuivat, rohtuneet tai halkeilevat, kun laitan sitä Bepanthenia niihin joka ilta. En ihan hirveästi muita huulivoiteita edes käytä, mutta tota kuluu tasaiseen tahtiin :)

      Poista
  8. Miulla oli tismalleen sama sisältö :D

    Oma boksini oli ottanut jostain nestemäistä osumaa, mutta siun Avantin misellivesi on samassa kohtaa kuin miulla, joten se ei ainakaan ole ollut syyllinen, vaan joku on vuotanut pakettiin ulkopuolelta. Onneksi kaikki oli kuitenkin kunnossa, vain pahvipakkaukset oli hieman pehmeitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mistähän sinne on jotain vuotanut :o Onneksi tosiaan itse tuotteet oli säilyneet ehjinä, ei niillä pahvipakkauksilla kuitenkaan niin väliä ole, kunhan itse tuotteet sisällä on kunnossa :)

      Poista

Kiitos kommentista!