perjantai 17. elokuuta 2018

Boxycharm | Heinäkuu 2018


Heinäkuun Boxycharm saapui mulle tuttuun tapaan vasta elokuun puolessa välissä ja nyt olisi korkea aika kurkistaa sen sisältöön! Tää on nyt mun elämäni kolmas Boxycharm enkä ole sekuntiakaan katunut sitä, että menin sen Shipito-tilin itselleni luomaan ja sitä kautta mahdollistin itselleni tämän kauneusboksin tilaamisen. Boxycharm on ehdottomasti sisällöllisesti yksi parhaimpia kuukausittain ilmestyviä kauneusbokseja mitä tiedän. Ihan jo se, että boksit ovat meikkipainotteisia ja sisältävät pääasiassa vain täysikokoisia tuotteita tekee tästä huippuhyvän. Sekä touko- että kesäkuun boksit olivat mun mielestäni todella hyviä, mutta mites kävi heinäkuun boksin kanssa?


Ihana, ihana, ihana! Eihän tästä sisällöstä voi kuin tykätä ja tää onkin ehkä tähän mennessä mieluisin kokonaisuus, minkä olen Boxycharmista saanut. Kesäkuun värikäs luomiväripaletti on yksittäisistä tuotteista mieluisin, mutta tässä tuli sitten taas muuten ehkä hieman mieluisampia tuotteita. Yksi ihonhoitotuote ja neljä meikkituotetta, joista yksikään ei ollut mulle entuudestaan tuttu. Kaikki tuotteet olivat kuitenkin sitäkin mielenkiintoisempia ja seuraavaksi käyn tuttuun tapaan sisällön läpi tuote kerrallaan:


Paletit ovat tuttu osa Boxycharmia ja tällä kertaa boksista paljastui Crown Brushin Fuego Eyeshadow Palette. Paletti sisältää 10 lämmintä, suhteellisen neutraalia luomiväriä, joiden koostumus on kermainen. Pigmenttiä riittää näissä ihan älyttömästi eli laadullisesti paletti on ihan huikea. Paletin sävyistä puolet on mattaisia ja puolet shimmerisiä, mikä sopii mulle paremmin kuin hyvin. Oon ehkä jo hitusen kyllästynyt siihen, että joka puolelta tulee jatkuvasti vain lämpimiä luomiväripaletteja (missä ne kaikki viileen sävyiset uutuuspaletitkin on?), mutta tämä on toisaalta niin loistava peruspaletti ihan arkikäyttöön, että en valita. Osa tilaajista sai tämän paletin tilalle ilmeisesti Tarten meikinkiinnityssuihkeen, mutta itse toivoinkin saavani ennemmin tämän luomiväripaletin.
Hinta: noin $29,99.


Note Cosmeticsin Luminous Silk Compact Blusher tuli itselleni sävyssä 05 Desert Rose. Sävy on melko tumma, oranssihtavan ruskea ja pigmenttiä riittää tässäkin todella runsaasti. Ihana syksyinen lämmin sävy poskille! Pieni sipaisu tätä riittää jo antamaan väriä todella runsaasti, varsinkin kun mun ihoni on vielä näin kesän jälkeenkin todella vaalea. Poskipunan alta löytyy myös pieni sivellin, mutta itsellän ei sille ole käyttöä. Rakastan poskipunia, joten tämäkin oli erittäin mieluisa tuote ja pääsee varmasti kovaan käyttöön syksyn saapuessa.
Hinta: noin $11,99.


Boksin ihonhoitotuotteen virkaa toimitti tämä Dr. Brandtin No More Baggage Eye De-Puffing Gel. Tuotteen on tarkoitus vähentää näkyvästi ja selkeästi silmäpusseja sekä silmänalusten tummuutta. Geeli tulisi levittää sy-voiteen päälle sen jälkeen, kun se on ensin imeytynyt ihoon. Kieltämättä kuulostaa lupaavalta, mutta ainakaan näiden parin käyttökerran jälkeen en ole huomannut tämän vaikuttavan millään tavalla omien silmänalusteni tummuuteen. Silmäpusseihin tämä saattaisikin ehkä tehota, mutta mä en ole oikeastaan koskaan kärsinyt sellaisista. Siitä sy-alueen tummuudesta tosin sitäkin enemmän. Kyllä tämä tulee pois käytettyä, mutta en ihan tiedä onko tämä täysin hintansa arvoinen tuote, varsinkin kun mulla ei tosiaan niitä silmäpusseja ikinä ole.
Hinta: noin $42,00.


Chella Beautyn Eyebrow Cream oli yksi boksin mielenkiintoisimpia tuotteita ihan siitä syystä, etten ole tällaiseen aiemmin törmännyt. Kyseessä on siis kulmatuote, joka sisältää sekä kulmavärin että siveltimen samassa pakkauksessa. Kuvassa näettekin viistopäisen kulmasiveltimen ja pakkauksen alapuolella on kierrettävä osio, jonka sisältä paljastuu itse kulmaväri. Sain omani sävyssä Taupe, joka on viileän ruskea, jopa harmahtava sävy. Sävy on suhteellisen hyvä mulle, sillä vaikka blondi olenkin, ovat omat kulmani suhteellisen tummat. Tällä saa helposti tehtyä hyvinkin tummaa jälkeä, mutta vaaleampikin lopputulos onnistuu. Sivellin ei ollut paras mahdollinen, sillä se oli melko paksu eikä omaan makuuni riittävän napakka. Sain kyllä kulmani meikattua tuon siveltimen kanssa, mutta paremman ja nopeamman lopputuloksen saan aikaan esimerkiksi ABH:n kulmasiveltimellä. Hauska tuote, mutta ei ehkä kuitenkaan vedä vertoja käyttämälleni kulmakynä+kulmaväri-kombolle.
Hinta: noin $26,00.


Ja viimeisenä vielä Wander Beautyn Unlashed Volume & Curl Mascara. Ripsiväri lupaa antaa ripsille sekä lisää pituutta että volyymia samalla kun se myös hoitaa ja vahvistaa ripsiä. Pakkaus on tässä todella mielenkiintoinen, sillä se muistuttaa enemmän jotain huulimeikkiä kuin ripsaria! En ole tällaiseen aiemmin ripsareiden kohdalla törmännyt, mutta toisaalta toimiihan tämäntyylinen tuubi ripsarissakin vallan mainiosti. Ripsiväri itsessään tuuheutti ripsiä hyvin sekä piti ne kauniisti eroteltuina. Pituutta en huomannut juurikaan saavani lisää tämän kanssa, mutta ripsari ei myöskään karissut ripsistä päivän aikana luomille. Perushyvä tuote, ei missään nimessä suosikkiripsarini, mutta kyllä mä pois tämän käytän.
Hinta: noin $24,00.

Kokonaisarvo heinäkuun Boxycharmille oli noin $134,00 eli jälleen kerran rahoilleen sai todellakin vastinetta. Luomiväripaletti oli näistä tuotteista itselleni mieluisin, mutta kaikki pääsevät ehdottomasti käyttöön.

Mitä mieltä te olette heinäkuun boksista? Mikä tuote kiinnostaa eniten?

20 kommenttia:

  1. Ripsari vaikutti mielenkiintoiselta! Boxycharm vaikuttaa kyllä mielenkiintoisemmalta kuin esim. meikäläiset Betteboxit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on kyllä tasoltaan ihan omaa luokkaa :) Ja Bette Boxin tämä voittaa mun takia ihan senkin takia, että Boxycharm painottuu meikkeihin, mitkä itselleni ovat niitä tuotteita, joita bokseista eniten odotan!

      Poista
  2. Tosi upea setti! Kyllä Boxycgharm hakkaa monet muut boxit kuus-nolla;) Koko boxi on hieno, mutta toi luomivärisetti on ylitse muiden mun mielestä:) Ihanat sävyt<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Luomiväripaletti on kyllä upea, niin ihana arkipaletti, jolla on kuitenkin mahdollista tehdä jos jonkinlaisia ihania meikkejä<3

      Poista
  3. Mäkin nyt pitkän harkinnan jälkeen sun suositusten perusteella uskalsin tämän ihanan kauneusboksin tilata ja nyt onkin jo elokuun boksi matkalla kohti Suomea, kääk! Otin Shipitolta sen halvimman toimitusvaihtoehdon ja mietinkin, että kauanko sulla keskimäärin on sillä kestänyt, että paketti on ollut perillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee huippua! Toivottavasti oot bokseihin yhtä tyytyväinen mitä mä olen ollut<3 Saman halvimman toimitusvaihtoehdon mäkin valitsen joka kerta ja kyllä siinä valitettavasti lähemmäs kuukausi menee, ennen kuin paketti on perille tullut :/ Yli kuukautta ei oo kuitenkaan vielä ainakaan mennyt, eli semmonen nelisen viikkoa pakettia suunnilleen kannattaa varautua odottamaan!

      Poista
  4. Jälleen kerran kiva boxi, mun tavoite on tutustua shipitoon vihdoin ja tilata tää ennen joulua edes muutamaksi kuukaudeksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen<3 Boxycharm on todellakin kaiken sen Shipitosäätämise arvoinen, eikä se loppupeleissä ole edes vaikeaa :D

      Poista
  5. Tää on kyllä tosi laadukkaan oloinen boxi, jonka voisin kuvitella joskus tilaavani :) Tuo luomiväripaletti on aivan upea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kannattaa kyllä todellakin harkita! Noin 30 e tää maksaa kuussa, mutta siis sisältö on onneksi moninkertainen tohon summaan nähden<3

      Poista
  6. Oih, ihanat juttuja ja tuo paletti on tosi jees! Aivan ihania sävyjä. Luulin eka et ripsari oli huulikiilto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin kuvittelin ensin, mutta ripsarihan toi tosiaan on! :D Hauska pakkaus ;)

      Poista
  7. Vois kyllä Suomen "kauneus"boksit ottaa vähän mallia tuosta boksista! ;) Tuo on oikeasti sellainen boksi, jonka mäkin voisin hyvin tilata. Ihana, kun tuossakin oli noin paljon kivoja meikkituotteita <3 Kaikki tuotteet olisivat päässeet mulla käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh jep :D Mutta toisaalta tällaisessa supersuositussa Jenkkiboksissa liikkuu varmaan vähän enemmän rahaa ja sitä kautta on myös mahdollista tehdä bokseista näin arvokkaita ja sisällöt sitten on totta kai sen mukaisia :) Jos meikit on se juttu, mikä kauneusbokseissa eniten kiinnostaa niin Boxycharm on kyllä erittäin hyvä valinta<3

      Poista
  8. Tuo Boxycharm vaikuttaa todellakin hyvältä kauneusboksilta! <3 Ihastuin tuohon luomiväripalettiin, nuo sävyt käyvät mielestäni kivasti tähän alkavaan syksyyn :) Myös tuo poskipuna on sävyltään tosi kaunis, pitäisikin kaivaa omat poskipunani esille, kun kesän aikana niitä ei tullut ihan hirveästi käytettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti on ihastuttanu monia, enkä ihmettele :) Tossa on niin kauniit perussävyt ja vieläpä loistavasti syksyyn sopivat! No suosittelen, pieni sipaisu poskille tuo jo ihanasti väriä kasvoille :)

      Poista
  9. Sain samat tuotteet,tykkäsin:)Heinäkuun boxi oli ihana. Elokuun Boxycharmin olivat avanneet SHIPITOLLA ja siitä laskutettiin erikseen mua 7.50 dollaria.Olivat jostain syystä kirjoittaneet shipito osoitteeseen sanan SUITE 2 kertaa eli luki suite suite eikä numeroa lainkaan.Siksi pakettini ei ohjautunut my accountiin:( Vasta Kun kyselin pakettini perään niin se löytyi .Sisältö oli kuvien mukaan aika kökköä.Tosi moni ei tykännyt elokuun boxista.Itsekin siis odottelen sitä,mutta koska näin kuvat niin tiedän sävyt ja versiot,jotka sain:( En nyt sua spoilaa, jos et tiedä.Boxia siis oli liikkeellä monta eri versiota ja minun oli huono.No en voi sen enempää tosiaan avautua,kun en halua spoilata.Kirjoitan sitten elokuun boxin postauksen yhteydessä vasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh tosi tylsää, että se oli menty avaamaan siellä ja joudut maksamaan noinkin paljon lisää sen takia :/ Mä oon myös nähnyt jo elokuun boksin sisällön ja mun mielestä se vaikutti kokonaisuutena ihan kivalta! Ainakin se paletti on varmasti mulle mieluinen :) Mutta toki lopullinen mielipide muodostuu vasta, kun näen mitä sävyjä ja tuotteita saan jne. Harmi jos sun kokonaisuus ei miellyttänyt :( Kerro ihmeessä sitten mitä sait!

      Poista
    2. No mä kerron elokuunboxistani nyt.SPOILER ALERT.Kuulemma se Bang Beautyn eyeliner pot on ruskeaa ja kaikki ovat valittaneet somessa,että se on kuivaa ja korkki ollut auki yms. Sitten näin mun smashbox huulipunan sävyn,joka oli oikein kunnon violetti siis ei yhtään viininpunaiseen päin vain kunnon tumma liila. Palettia toki odotan innolla ja uskon,että on mukava päästä kokeilemaan niinkin jänniä ja intensiivisiä sävyjä. Lisäksi sain bombshell ripset,mutta olisin halunnut primerin Beccalta tai sen Tarten ripsarin,tosin sekin kuulemma on tummanruskea eikä musta.Luin myös,että luomivärejä on vaikea saada työstettyä,mutta joo.Lisäksi olisin halunnut sen NCLA kynsiöljyn ,jossa joku tuoksu,mutta sainkin jonkun muun kynsiöljyn.Jos en olisi kysellyt paketin perään niin mitäköhän sitten olisi tapahtunut??Kyllä ärsyttää tällainen. Aiotko yrittää upgradata boxyluxeen vai jatkatko ihan boxycharmilla?

      Poista
    3. Joo mäkin ymmärsin, että se on ruskeaa, mutta tosi harmi jos se on laadultaan noin huono! :/ Ei sillä, mä en tiedä kuinka paljon muutenkaan käyttäisin ruskeaa eyelineria :D Ää tosi tylsää jos saa just sen sävyisen huulipunan, mitä ei itse halua :( Mulle tuli myös joku sposti etukäteen tuotteesta, jonka varmasti saan ja siinä oli myös noi irtoripset. Mieluummin olisin mäkin ottanut sen Beccan primerin! Onneksi aloit kysyä paketin perään, ettei jäänyt kokonaan saamatta, vaikka nyt joudutkin sitten maksamaan paketista extraa ton säädön takia.

      Mulla on muuttopuuhat menossa koko ensi viikonlopun ajan, joten ei oo oikein aikaa (valitettavasti) päivystää tietokoneella, jotta saisin sen Boxyluxen :D Tavallisella Boxycharmilla siis mennään!

      Poista

Kiitos kommentista!