maanantai 16. syyskuuta 2019

Brändiesittelyssä Four Reasons


Moikka! Mun on jo pitkään pitänyt jatkaa näitä brändiesittelypostauksia, jotka aloitin kesäkuussa, mutta jossain vaiheessa koko sarja pääsi multa unohtumaan. Nyt palaillaan kuitenkin tämän parissa ja tällä kertaa puhutaan taas monille varmasti jo hyvin tutuksi tulleesta suomalaisesta brändistä Four Reasons! Mä sain itse ensikosketukseni Four Reasonsiin vuosia ja vuosia sitten joskus teini-ikäisenä, kun äitini osti heidän tuotteita kampaajalta. Hoidin niillä punaiseksi värjättyjä hiuksiani ja oikestaan siitä lähtien kun muutin omaan kotiini 18-vuotiaana, on Four Reasonsia löytynyt ainakin yhden tuotteen voimin kaapeistani aina. Nyt tällä hetkellä niitä löytyy enemmänkin ja mulle on muodostunut muutama ihan luottotuotekin heiltä, joita ilman en oikeastaan edes osaa olla. Mitkä ne ovat ja mitä mieltä muuten olen Four Reasonsin tuotteista?


Mikä ja mitä?

Four Reasons on suomalainen brändi, jonka valikoimiin kuuluu lukuisa määrä erilaisia hiustenhoito- sekä hiustenmuotoilutuotteita. Four Reasonsin valikoimiin kuuluu niin perinteiset shampoot ja hoitoaineet kuin kaikki, mitä vain voi kuvitella tarvitsevansa hiusten muotoilua ja kampausten viimeistelyä varten. Heiltä löytyy myös hiusvärejä ja erilaisia värimaskeja hiuksille. Uutuutena brändillä on Four Reasons Nature -sarja, ja sarjan tuotteilta löytyy ECOCERT Cosmos Natural -sertifikaatti.

Mistä?

Four Reasonsin tuotteet ovat kampaamotuotteita eli niitä voi ostaa useista eri kampaamoista ja kampaamotuotteita myyvistä liikkeistä, kuten Stockmann ja Sokos.


Mihin hintaan?

Brändin tuotteet ovat hyvinkin sopuhintaisia ja sopivat siis myös vähän pienemmälle budjetille. Hinnat liikkuvat siinä kymmenen euron molemmin puolin hieman tuotteesta riippuen. Esimerkiksi tavalliset shampoot maksavat noin 9,90 € ja monet muotoilutuotteet noin 12,90 €. Black Edition -sarjan tuotteet ovat hitusen kalliimpia, mutta puhutaan vain muutamista euroista. Parastahan näissä on vielä se, että Four Reasonsia löytyy todella usein myös hyvillä alennuksilla, jolloin jo valmiiksi edulliset hinnat ovat vieläkin matalammat!


Miksi pidän?

Four Reasonsissa mua viehättää ennen kaikkea tuotteiden helppo saatavuus sekä totta kai se, että tuotteet ovat pääsääntöisesti toimineet itselläni hyvin. Mä en ole kaikkein helpoin kohde hiustenhoito- ja hiustenmuotoilutuotteille, sillä omat vaalennetut hiukseni kaipaavat erityisesti hoitavien tuotteiden osalta aika paljon. Four Reasonsiin en ole kuitenkaan kovin montaa kertaa joutunut pettymään ja brändin tuotteiden pariin tulee palattua aina vaan uudelleen ja uudelleen. Lisäksi Four Reasonsin valikoima on todella laaja ja tuntuu, että he kehittävät koko ajan kaikkea uutta ja toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotelinjoja ja tuotteita.


Mitä suosittelen, mitä ehkä en?

Olen täällä blogin puolella sen kymmenen kertaa jo hehkuttanut Ultra Moisture Treatmentia, joka on ehdottomasti suosikkini kosteuttavista hiusnaamioista! Tämä naamio tekee hiuksista silkkisen sileät ja todellakin kosteuttaa niitä tehokkaasti. Olen käyttänyt tätä useamman tuubin ja palaan aina vaan uudestaan ja uudestaan tämän pariin. Shaper-hiuslakka on myös ainut hiuslakka, jota tällä hetkellä käytän. Miellyttävä tuoksu ja hyvä pito tekevät tästä itselleni hurjan mieluisan, ja tätä olenkin käyttänyt jo useamman vuoden. Four Reasons Black Edition -tuotelinjasta löytyy todella mahtavia hiustenmuotoilutuotteita ja niistä voisin mainita esimerkiksi Shimmering Sprayn, joka tekee hiuksista terveen näköiset ja kauniin kiiltävät.

Four Reasonsin kuivashampoo ei ollut ihan mun juttuni, kuten ei myöskään Power Shaper, joka on käyttämästäni hiuslakasta voimakkaampi versio. Nämä ovat kuitenkin niin makukysymyksiä enkä voi sanoa, että kumpikaan tuotteista olisi ollut huono - ei missään nimessä. Power Shaperinkin ainut ongelma oli se, että se oli omaan makuuni vähän turhan tujua tavaraa enkä arkikäytössä tarvitse ihan niin voimakasta lakkaa. Hommansa se hoitaa siis loistavasti!


Mitä haluaisin testata?

Uusi Nature-sarja kiinnostaa hurjasti ja siitä erityisesti Moisture ja Rebuild -tuotteet, sillä juurikin kosteutusta ja rakennepaikkaavia tuotteita omat hiukseni kaipaavat. Myös Ultra Moisture Shampoo ja Black Edition -sarjan lämpösuojasuihke ja viimeistelysuihke kiinnostavat.

Onko Four Reasons teille tuttu? :)

14 kommenttia:

  1. Yritin juuri tuota Black Editionia viimeksi kaupassa etsiä, mutta saako sitä enää mistään? Se kesäpakkaus minkä ostin vuosi sitten kesänä oli pettymys, mutta voi olla että ne isot litran purkit olikin vähän semmosta secundaa? Jotkin hoitosuihkeet on kuitenkin ollut mieleen sillon teini-ikäisenä enkä tainnut muuta käyttää kun tätä tai Tigiä.

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkokaupassa Sokoksella näyttäisi ainakin olevan ja sen mukaan tuotteita on myös joissain myymälöissä. Ei näköjään kuitenkaan kaikkia ihan jokaisessa myymälässä :/ Josko kampaamoista löytyisi noita paremmin? Hoitosuihkeet on munkin suosiossa, just toi kuvissa näkyvä Moisture Mist on mun luottotuotteeni!

      Poista
  2. Mulla on joitakin FR tuotteita ja mielestäni niissä on hinta-laatusuhde kohdillaan :) ainakin Whipped Cream mulla on nyt sekä Toffeevaha, se on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whipped Cream on jäänyt mulla vähän vähemmälle käytölle, mutta pitääkin taas muistaa ottaa se useammin käyttöön! Toffeevaha kuulostaa ihanalta<3

      Poista
  3. Siis toi oranssi Shaper on niin rakkautta mun hennoille, lasimaisille hiuksille, suihkuttelen sitä pestyihin hiuksiin ja sen jälkeen letitän hiukset yöksi, aamulla kun avaan letin, on tukka mahtavan tuuhea ja kiharat pysyy koko päivän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla, että toi toimii noin hyvin sulla! Shaper on ollut mun suosikkini jo pitkään. Oikeestaan vaan Tigin Masterpiece on ollut mieluisampi, mutta sitä en enää halua käyttää, joten Four Reasonsin Shaper on ottanut sen paikan<3

      Poista
  4. On tuttu, ne ole tainnut hetkeen käyttää heiltä kuitenkaan mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää taitaa olla aika monelle suomalaiselle tuttu brändi, vaikkei tuotteet vakituisessa käytössä olisikaan :)

      Poista
  5. Four Reasons on mullekin tuttu sarja jo vuosien takaa :) Nyt en kyllä ole hetkeen tuotteita käyttänyt, mutta kieltämättä toi sun hehkuttama kosteuttava naamio alkoi kiinnostamaan :D Hinnathan tuotteissa on ihan erinomaiset ja ulkonäkökin tosi persoonallinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä tota naamiota, jos yhtään kiinnostaa ja sellaiselle on tarvetta! Mun hiuksissa toi toimii kuin unelma<3 Mäkin tykkään näiden tuotteiden persoonallisesta ulkonäöstä ja noi lausahdukset on oikeesti hauskoja, kun niitä lähtee pulloista tarkemmin lukemaan :D

      Poista
  6. Mie käytin joskus aikoinaan sitä vihreäkorkkista shampoota ja hoitoainetta, tuoksuivat omenalle :D Silloin valikoima oli vähän suppeampi ja korkeista oli hyvä etsiä ne, mistä tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taisi tossa vuosi-pari sitten olla viimeksi just sitä vihreekorkkista hoitsikkaa :) Joo Four Reasons on laajentanut aika paljon valikoimiaan ja tykkään yhä edelleen siitä, että noi värikoodit kertoo nopeesti mistä tuotteista on kyse!

      Poista
  7. Mulla on kans vuosia ollut käytössä paljon eri Four Reasonsin tuotteita <3 Suosikit on olleet Ultra Moisture -sarjan shampoo ja hoitoaine. Ja aikoinaan tuli paljon käytettyä myös värjättyjen hiusten tuotteita :) Tuota Ultra Moisture Treatmentia en olekaan koskaan testannut, mutta kuulostaa loistavalta!

    Ainoat tuotteet, joista en ole pitänyt, olivat hopeatuotteet ja vaalennetuille hiuksille tarkoitetut tuotteet. Ne eivät ainakaan omaan hiukseen toimineet :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just noita Ultra Moisture -sarjan muita tuotteita mä haluaisinkin testata :D Kiva kuulla, että ne on olleet sun suosiossa<3 Ultra Moisture Treatment on tosiaan ehkä parasta, mitä oon hiuksilleni voinut tarjota! Mä en muista oonko joskus testannut heidän hopeashampoota, mutta harmi ettei ne oo sulla toimineet :/ Mutta niinhän se aina menee, ettei kaikki voi mitenkään toimia ihan kaikilla!

      Poista

Kiitos kommentista!