tiistai 3. syyskuuta 2019

Kauneusbloggaajien kesämiitti & Goodiebagin esittely Osa 1

Kaikki postauksen tuotteet ovat blogimiitin sponsoreilta saatuja ilmaistuotteita

Ihana Glitter Addikti -blogin Ansku lähti järjestelemään kesän aikana blogimiittiä kauneusbloggaajille, ja totta kai mä olin innolla osallistumassa kun selvisi, että miitti pidetään vieläpä Turussa! Mua harmittaa ihan hirveästi aina kieltäytyä niistä muutamistakin pr-tilaisuuksista, joihin yritykset mut ehkä saattavat kutsua, kun ne järjestetään yleensä aina Helsingissä ja arkena, jolloin oon töissä. Nyt lähdin kuitenkin innolla tapaamaan muita kauneus- ja kosmetiikkabloggaajia ja lopulta meitä kokoontuikin yhteen 17 bloggaajaa!

Ansku oli varannut Tiirikkalasta meille pöydän ja tää olikin ensimmäinen kerta, kun mä kyseisessä ravintolassa kävin. Ruoat oli herkullisia ja ravintola sponsoroi meille pienet alkupalat sekä alkumaljat. Mä menin ruoan suhteen ihan perinteisellä burgerlinjalla ja osa porukasta jatkoi iltaa vielä myöhemmin Turun jokilaivoille.


Blogimiitteihin kuuluu myös usein goodiebagit ja näiden sisällössä myös mulla oli näppini pelissä, sillä me autettiin Meikkiholisti -blogin Marin kanssa Anskua saamaan täytettä goodieabgiin ja hankittiin muutamia sponsoreita, joilta saimme lahjoja. Iso kiitos Anskulle, joka miittiä lähti järjestämään ja kaikille bloggaajille, jotka tähän osallistuivat. Mielettömästi kiitoksia myös Tiirikkalalle, joka sponsoroi meille alkupalat sekä -juomat ja totta kai jokaiselle yritykselle, joka lähti mukaan sponsoroimaan goodiebagiamme! Tässä postauksessa esittelen teille puolet goodiebagin sisällöstä, sillä muuten postaus olisi venynyt ihan älyttömän pitkäksi. Toisen puoliskon esittelen vielä myöhemmin tämän viikon aikana.


Amorosa sponsoroi meille 7th Heavenin kasvonaamioita sekä Kissin irtoripsiä ja tekokynsiä. 7th Heavenin naamiot on aivan ihania ja mä olenkin jo jonkin aikaa halunnut testata tuota Coconut Cream naamiota! Rakastan kookoksen tuoksua kosmetiikassa ja toivon, että tossa olisi tuoksu sekä totta kai muutenkin tehot kohdillaan. Kissin tekokynsille mulla ei tule ihan heti välttämättä käyttöä löytymään, kun mähän en siis saa normaalissa arjessa käyttää edes kynsilakkaa, mutta eiköhän noi jossain vaiheessa tule testattua. Molemmat yksilöt on ainakin hurjan kauniita. Kissin irtoripset sen sijaan ovatkin mulle oikein tuttuja. Lash Couture ripsiä en ole testannut aiemmin, mutta Blooming Lashit ovat mulle tulleet tutuiksi. Näistä ripsistä kuulette varmasti lisää myöhemmin!


Beautyko sponsoroi meille ihanat Eyenlipin Salmon Oil Moisture Essence Maskit. Olen yhden tällaisen lohiöljyä sisältävän kangasnaamion testannutkin jo aiemmin ja pidin kovasti! Näissä Eyelipin naamioissa on ehdottomasti yksi parhaimpia hinta-laatusuhteita, mihin olen kangasnaamioiden kohdalla törmännyt. Näitä on useita erilaisia ja yhden naamion hinta Beautykossa on vain 1,60 €. Tähän hintaan ei ehkä olettaisi saavansa kovinkaan laadukkaita ainesosia sisältävää naamiota, mutta Eyenlipin naamioista löytyy mm. hyaluronihappoa ja kollageenia, jotka tekevät iholle todella hyvää ja kosteuttavat sitä tehokkaasti. Voin lämmöllä suositella näitä, jos kangasnaamiot kiinnostavat!


Tästä Janssen Cosmeticsin Goodnight Lip Maskista mä olin innoissani heti kättelyssä. Beautynixiltä saatu tuote on kuin tehty kuiville ja rohtuneille huulille, sillä se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia kuten hyaluronihappoa sekä erilaisia öljyjä ja vahoja. Tuotetta suositellaan käytettäväksi öisin ja mähän suosin iltakäytössä huulivoiteena käytännössä aina ihan vaan Bepanthenia, joten odotan innolla kuinka tämä tuote hoitaa asiansa ja saako Bepanthen tästä korvaajan itselleen.


Beauty Shop Malenalta tuli eri tuoksuissa tätä Saules Fabrikan Vartalojogurttia. Itse sain tästä mansikka-kermaversion, joka tuoksuu mun nenääni ihan Hubbabubba-purkalle. Voide on koostumukseltaan hieman geelimäistä ja se imeytyy ihoon nopeasti. Kerran olen tätä käyttänyt ja pidin kyllä, tästä olisi ihana päästä kokeilemaan esimerkiksi suklaaversiota.


Berner sponsosoi meille Bronx Colorsin HD Check Matte Mattifying Powderin, joka on valkoinen HD-kivipuuteri. Puuterin lisäksi jokaisen pussukasta löytyi Goshin Lumi Lips Lip Gloss eri sävyissä ja itsehän sain vielä miitissä järjestetyssä arvonnassa itselleni toisenkin yksilön! Näissä Goshin huulikiilloissa on tuotteen yhdellä sivulla peili ja löytyypä näistä myös ihan valotkin, jotka helpottavat huulikiillon levittämistä hämärässä. Puuteria en ole vielä testannut, mutta toista huulikiiltoa kyllä ja siitä olen myös pitänyt. Se ei tunnu huulilla lähes ollenkaan tahmaiselta ja saamani sävyt ovat mukavan neutraaleja. Tykkään!


Tämän Kuolleenmeren Muta Suolasaippuan sponsoroi meille Carita Cosmetiikka! Tämä on ihoa syväpuhdistava saippua, joka soveltuu niin vartalon kuin kasvojenkin pesuun. Luulen, että mulla tämä pääsee käyttöön nimenomaan vartalolla, mutta katsotaan! Voihan se olla että muutan mieleni. Vielä en ole tätä siis testannut, kun tällä hetkellä mulla on jo käytössä useampikin palasaippua, mutta ihanaa päästä tutustumaan Carita Cosmetiikan tuotteisiin.


Colosélta tuli superkiinnostavat Exfoliation AHA3 Padsit, eli ihoa kuorivat ja kirkastavat hedelmähappolaput. Mä rakastan erilaisia ihonkuorintatuotteita ja tämäntyylistä tuotetta en ookaan koskaan testannut. En oo vielä purkkia päässyt avaamaan eli en tiedä minkälaisia ne lappuset siellä sisällä on tai kuinka ne omalla ihollani toimivat, mutta ei varmasti mene kauaa, että saan nämä testattua. Colosé on mulle aiemmin tuttu vain yhden kosteuttavan naamion muodossa, ja kasvohoidoissa kauneushoitoloissa mulle on usein laitettu juurikin Colosén tuotteita eli luotto näihin on suuri.


Ihana ElinaK sponsoroi meille kasan oman Glitter by ElinaK -tuotelinjansa tuotteita! Joukosta löytyy irtoglitteriä, ihotimantteja, siirtokuvatatuointi sekä mikä parasta - magneettiripset. Meinasin kiljua riemusta nämä ripset nähdessäni, sillä magneettiripset on jotain, mitä mä olen halunnut testata jo niin kauan. ElinaK:n siirtokuvatatskoja käytin pari kappaletta kesällä ja yllätyin siitä kuinka pitkään ne pysyivät todella hyvännäköisenä. Ja ElinaK:n glitterit ja ihotimantit nyt vaan on yksinkertaisesti ihan huippuhyviä, eli mun kohdallani tää paketti meni kyllä täysin nappiin!


Face Helsinki sponsoroi Ziajaa, jonka olen useaan otteeseen todennut olevan yksi suosikkibrändeistäni ihonhoidon saralla. Goodiebagista löytyi Goat's Milk Energising & Smoothing Serum, matkakoko Goat's Milk Moisturising Day Creamista sekä näytteet oliivi- ja vuohenmaitosarjojen shampoista ja hoitoaineista. Seerumi ja kasvovoide ovat mulle tuttuja tuotteita ja oikein hyviksi todettuja. Näytepakkaukset taas pääsevät mun näytepussukkaprojektiini ja testailenkin ne mahdollisimman pian seuraavaa postausta varten.


Tämä pörröinen ilmestys on Hyvän Olon Maailman sponsoroima SkinMood Microfiber Makeup Remover Sponge eli tuttavallisemmin meikinpuhdistusliina. Tällaisia erilaisia liinoja löytyy vähän joka lähtöön, mutta harvoin ne ovat tällä tavalla pörröisiä kuten tämä SkinMoodin yksilö. Tämän lisäksi miittiin osallistuvilla bloggaajilla oli mahdollisuus päästä tekemään enemmänkin yhteistyötä Hyvän Olon Maailman kanssa ja itsekin sain muutaman muun tuotteen tämän lisäksi, mutta niistä sitten hieman myöhemmin lisää.

Siinä olivat aakkosjärjestyksessä mentäessä ensimmäiset 10 sponsoriamme. Kiitos vielä kerran jokaiselle ♥ Jatkan tosiaan vielä myöhemmin tällä viikolla goodiebagin esittelyä, enkä malta odottaa, että pääsen näyttämään teille kaikki loputkin ihanat tuotteet, jotka bageista paljastui!

Onko tässä joukossa tuotteita, joista kuulisitte mielellänne enemmänkin? :)

8 kommenttia:

  1. Minä havahduin (lue: kuulin tästä) tähän miittiin vasta viime viikolla, ja olisi tietty turkulaisena ollut kiva osallistua. Noh, ehkä seuraavan kerran sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eipä tällaiset ikinä kaikkien korviin kantaudu, onneksi miittejä voi aina järjestää uusia.

      Poista
  2. Olispa miitti ollut lähempänä, ihan toiselle puolella suomea ei jaksa lähteä noin vain :) olis ollut kiva tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Suomessa on välimatkat tosi pitkiä niin aina jää osa osallistumatta ihan niiden takia :/ Olisi tosiaan ollut kiva nähdä, mutta eiköhän me vielä joku kerta päästä samaan tapahtumaan! :)

      Poista
  3. Vau! Olipas paljon kaikkea jo tässäkin! Tuo Malena alkoi kiinnostaa eli siirrynpä tutkimaan sivun antimia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Malenan valikoimista löytyi sulle mieluisia tuotteita! <3

      Poista
  4. Ihania tuotteita saitte tässä miitissä itsellenne ihanilta sponsoreilta! Mulla osui myös nuo Beautyko:n maskit silmiin kun kävin kärkkäisellä ja kun ne olivat niinkin edullisia ja laadukkaan oloisia, niin ostin itselleni neljä erilaista kokeiluun :)

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me saatiin kyllä niin hyvät sponsorit tälle miitille, ettei oo edes tosi<3 Eyenlipin maskit on ihan mahtavia! Mä sain pr-pakettina keväällä yhden lähes jokaista heidän naamiota ja vitsit miten hyviä ne oli hintaansa nähden :) Toivottavasti säkin tykkäät<3

      Poista

Kiitos kommentista!