tiistai 24. syyskuuta 2019

Essencen syksyn ja talven uutuusmeikkejä

Kaikki tämän postauksen tuotteet ovat maahantuojalta saatuja ilmaistuotteita


Moikka :) Sain maahantuojalta hiljattain testiin ihanan paketillisen essencen syksyn ja talven uutuusmeikkejä, ja nyt käydään läpi mitä kaikkea kokoelma pitää sisällään ja mitä mieltä itse oon näistä tuotteista ollut. Totta kai uutuustuotteita on paljon enemmän kuin mitä mä tässä esittelen, eli kannattaakin ehdottomasti suunnata essencen hyllyille, joita löytyy siis esim. Cittareista ja Tokmanneilla, sillä uutuudet ovat siellä jo myynnissä! Yksi kokoelman kulmakivistä on Crystal Power -tuotteet, joiden joukosta löytyy niin luomiväripalettia, kynsilakkoja, kristallihuulipuna kuin upea highlighterpalettikin. Yllä näette kokonaisuudessaan mitä kaikkea oma pr-pakettini sisälsi ja seuraavaksi käydään läpi tuotteita hieman tarkemmin.


Ei ole essencen kokoelmaa ilman poskipunia! Itse sain The Blushin sävyssä 10 Befitting, joka on hurjan kaunis lämmin roosa. Sävy on täydellinen syysmeikkeihin ja lopputulos on hurjan luonnollinen. Essencen poskipunia on kehuttu ihan hurjasti ja multakin löytyi niitä entuudestaan pari. Hinta-laatusuhde näissä on enemmän kuin kohdillaan, ja poskipunia tuli myyntiin kuusi eri sävyä.
Hinta: noin 3,09 €.

Vieressä oleva The Highlighter sävyssä 10 Heroic muistuttaa mua todella paljon theBalmin iki-ihanasta Mary-Lousta, joka on ehdottomasti suosikkihighlighterini ikinä! Sävy tässä essencen highlighterissa on hyvinkin samanlainen, mutta tämä on ehkä hieman vähemmän shimmerinen. Tuotteella saa todella kauniin hohteen kasvoille, mutta liiallisuuksiin tämän kanssa ei pääse ainakaan vahingossa, mitä arvostan itse suuresti. Kerrostamalla highlighteria saa totta kai aina vaan enemmän näkyväksi, ja tämä tuli myyntiin myös toisessa, enemmän vaaleanpunertavassa sävyssä.
Hinta: noin 3,09 €.

Essencen valikoimiin kuuluu myös runsas määrä kynsilakkoja eikä niitä ole unohdettu tästäkään kokoelmasta. Mähän en sormien kynsissä kynsilakkaa juuri voi käyttää, mutta tämä Crystal Power Nail Polish sävyssä 02 Be Strong näyttää aivan ihanalta myös varpaiden kynsissä! Upeita kimaltavia kynsilakkoja kokoelmasta löytyy yhteensä kuusi eri sävyä ja nämä ovat myös kaikki vegaanisia.
Hinta: noin 2,49 €.


Essencen huulipunista mulla ei ole turhan paljon aiempaa kokemusta, mutta tämä saamani kaksikko vaikutti ainakin hurjan kiinnostavalta, jos ei muuta. Vasemmalta löytyy Crystal Power Lipstick, joka on pakkauksessa ihan älyttömän kaunis läpikuultava ja kimaltava huulipuna. Tämän tuotteen taika piilee siinä, että sen sävy huulilla määräytyy huulien oman pH-arvon mukaan, ja on arvosta riippuen jotain vaaleanpunaisen ja purppuran välillä. Puna itsessään tuntuu huulilla miellyttävältä ja mulle tuli tästä enemmänkin mieleen sävyttävät huulivoiteet, sillä hoitavaa E-vitamiinia sisältävä puna jätti hyvin kosteutetun tunteen huulilla. Omissa huulissani sävy on ollut kaunis ja hento vaaleanpunainen.
Hinta: noin 3,69 €.

Vierestä löytyy Perfect Shine Lipstick, jonka sain todella syksyisessä sävyssä 05 Perfect Plan. Sävy on kaunis marjaisan punainen/viininpunainen ja puna on koostumukseltaan hyvin kermaista ja se liukuu huulille vaivattomasti. Tämä sävy edustaa juuri sitä, mitä eniten syksyisin huulillani käytän, sillä viininpunainen kuuluu ehdottomasti syksyyn, oli kyse sitten vaatteiden väristä tai huulipunan sävystä. Huulipuna jättää huulille myös kauniin kiillon, mutta ei kuitenkaan sisällä glitteriä tai shimmerhippuja. Tämä on myynnissä yhteensä kuudessa syksyisessä sävyssä.
Hinta: noin 3,69 €.


Postauksen alussakin mainittuihin Crystal Power -sarjaan kuuluu myös kaksi palettia. Ylempänä kuvassa näkyy Crystal Power Blush & Highlighter Palette, joka on neljän eri sävyn kasvopaletti. Paletista löytyy kaksi selkeästi poskipunaksi tarkoitettua punaista sävyä paletin oikealta sivulta ja vasemmalta taas kaksi highlighteria. Omaan makuuni alimman rivin puhtaanvalkoinen Shine Bright on vähän turhan glitterinen sävy, mutta ylempää löytyvät Glowing Energy puolestaan on sekä sävyltään että koostumukseltaan täydellinen highlighter. Myös alimman rivin Inner Happines on upea sävy poskilla.
Hinta: noin 7,49 €.

Crystal Power Eyeshadow Palette on yhdeksän sävyn kompakti luomiväripaletti. Paletin keskimmäinen sävy on mattaruskea, mutta loput sävyt ovat shimmerisiä. Sävyjen pigmenttisyys vaihtelee hiukan, sillä esimerkiksi sinisen ja vihreän sävyn pigmentti on selkeästi heikompi kuin paletin ruskeiden sävyjen. Tästä löytyy kuitenkin hyvin kauniit perussävyt ja olen pari kertaa käyttänytkin tätä arkimeikin tekoon.
Hinta: noin 7,49 €.


Ehkä kaikkein kiinnostavin tuote näistä kaikista uutuuksista oli tämä Epic Sunset Eyeshadow Palette, joka on 16 sävyn upea luomiväripaletti. Suurin osa paletin sävyistä on voimakkaasti shimmerisiä ja paletti on kokonaisuudessaan hurjan kaunis ja omasta mielestäni myös todella laadukas. Sävyt ovat kaikki todella pigmenttisiä ja helposti työstettäviä. En ikinä uskoisi, että tämä paletti maksaa vain reilu kymmenen euroa, sillä tämä on laadultaan vähintään yhtä hyvä kuin useat monen kymmenen euron arvoiset paletit. Essencen luomivärit ovat yleensäkin olleet hintaansa nähden todella hyviä ja tämä paletti lunasti ainakin mun odotukseni ihan täysin!
Hinta: noin 12,49 €.


Muista tuotteisa mulla ei valitettavasti ole swatcheja, mutta tässä muutama Epic Sunset -paletin sävy sormella swatchattuna. Pigmentti on ihan huikea näissä sävyissä! Ainut pieni miinus paletissa on mattasävyjen vähäinen määrä, sillä tiedän että monet kaipaavat meikkiinsä aina myös niitä shimmersävyjen lisäksi, mutta kyllä tällä hyvin saa luotua lookeja jo ihan yksinäänkin, mikäli ei halua napata mukaan kaveriksi jotain toistakin palettia.


Contouring Duo Palettesta lähetettiin mulle sävy 10 Lighter Skin, joka sisältää siis kaksi mattasävyä - vaalean korostuksiin ja ruskean varjostuksiin. Vaalealle sävylle mulla ei niin ole käyttöä, mutta varjostussävyksi tarkoitettu sävy on suorastaan täydellinen. Se on riittävän tumma ja viileä, mutta ei kuitenkaan harmaaksi vetävä, eli juuri sellainen, mitä itse varjostussävyltä haluan! Mähän teen normaalisti varjostukset kasvoilleni ihan vaan mattaisen aurinkopuuterin kanssa, mutta tämän saatuani en ole muihin varjostustuotteisiin enää koskenut. Sävy on kuin tehty mun iholleni.
Hinta: noin 4,39 €.

What The Fake! Mascara on hieman käyräksi muotoiltu ripsiväri, joka sisältää ripsille lisää pituutta antavia nylonkuituja. Ripsivärin tulisi myös tuuheuttaa ripset eli lupaukset ainakin ovat juuri sitä, mitä itse ripsiväriltä haen. Ripsari erottelee ripset tehokkaasti, omaan makuuni vähän turhankin hyvin, sillä en ole valitettavasti onnistunut saamaan tällä ihan niin näyttäviä ripsiä kuin haluaisin. Volyymia tämä periaatteessa siis antaa ripsille kivasti, mutta lopputulos ei kuitenkaan mulla ollut sellainen, mitä eniten suosin. Se ei sinänsä yllätä, sillä kuten oon sen tuhat kertaa sanonut, aika harva ripsiväri tekee mun ripsistä sellaiset kuin haluan. Essencen Lash Princess False Lash Effect Mascarahan on mun ehdoton suosikkini ja sitä onkin tullut käytettyä jo monta tuubia.
Hinta: noin 4,39 €.

Hydrating + Perfecting Primer on suojakertoimen SPF20 sisältävä meikinpohjustusvoide. Tuote lupaa kosteuttaa ihoa, peittää ihohuokosia ja tehdä meikkipohjasta pitkäkestoisen. Mukavan kosteuttava tämä onkin ja uskon tämän olevan mitä loistavin tuote itselleni kylmillä pakkaskeleillä, kun kaikki kosteuttavat tuotteet ovat pelkkää plussaa. Pipettipullolla on helppo annostella tuotetta haluttu määrä, iso plussa siitä!
Hinta: noin 4,69 €.

Kiinnostavatko essencen uutuudet? :)

11 kommenttia:

  1. Oho aika ihana setti kaikkea kivaa! Erityisesti tuo epic sunset luomiväripaletti on niin herkullinen että tekisi mieli suorastaan heti hankkia tuo omaksi :D ja itse asiassa nuo muutkin paletit ja huulipuna on todella kauniita. En ole itse uskaltanut ostamaan essencen meikkejä enää pitkään aikaan sillä joku vuosi sitten muutaman huonon ripsivärikokemuksen jälkeen mulla meni merkkiin totaalisesti hermo. Mutta ilmeisesti laatu on parantunut tai sitten mulla vain osui silloin todella huonot maanantaikappaleet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi paletti on jotain niin kaunista! Ja oikeesti noi shimmersävyt peittoaa laadullaan ja pigmentillään monet +50 euron paletin sävyt :D Ei pettänyt essence tälläkään kertaa luomivärien kanssa<3 Mulla on tosi vaihtelevia kokemuksia essencen ripsareista. Osa ei toimi sitten ollenkaan, mutta just esim. toi Lash Princess, josta puhuin postauksessa, on niiin täydellinen mun ripsilleni :) Kannattaa testata ripsivärien lisäksi jotain muutakin essenceltä, jos vaikka tykästyisitkin heidän tuotteisiin<3

      Poista
  2. Wow, mikä setti! Ihan hirveästi kaikkea ihanaa <3 Eniten jäi kiinnostamaan tuo läpikuultava huulipuna. Vaikuttaa aika hauskalta :D Mulla on kaksi tuollaista vastaavaa mukautuvaa huulipunaa ja ne on kyllä kivoja :)

    Myös tuo Epic Sunset -luomiväripaletti näyttää todella upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollaset on tosi kivoja! Vaikka tokihan niissä ei koskaan voi tietää tarkalleen etukäteen miltä se sävy just omilla huulilla näyttää :D Toi paletti on aivan ihana<3

      Poista
  3. Kivoja uutuuksia, jee :) Ainakin toi paletti lähtee ostoskoriin ja läpikuultava & kimaltava huulipunakin kiinnostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli kaksi muakin eniten kiinnostanutta tuotetta! Suosittelen siis lämpimästi<3

      Poista
  4. Mä en ole löytänyt vielä essenceltä hyvää ripsiväriä mutta tuo oli varsinainen yllätys! Teki tosi pitkät ja tuuheat ripset, mulle taas just sellaiset jotka haluan :) Lash Princess odottaa testiä kunhan käytän ensin vanhoja pois :) Epic Sunset on ihana paletti mutta keskivaalean varjostusvärin joutuu taas hakemaan muualta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihan mahtavaa, että toi toimi sulla noin hyvin! Ja tää taas todistaa sen, että kaikki tuotteet ei vaan toimi samalla tavalla jokaisella :D Niinhän se tietty kuuluukin mennä, ihanaa että sä sait tosta hyvän ripsarin<3 Joo aika monessa paletissa tuntuu olevan harmillisesti toi sama, ettei sellasta keskiruskeaa/-vaaleaa sävyä ole :/ Muuten toi on kyllä superkiva!

      Poista
  5. Aivan ihania uutuus tuotteita! Tuo paletti näyttää ulkoa päin sellaiselta kesän paletilta mun mielestä, mutta kun sisälle kurkkasi, niin noi sävyt on kyllä just niin syksyyn ja talveen sopivia 8) Myös tuo marjaisa viininpunainen huulipuna näyttäisi just siltä, mitä itsekin mielelläni huulille syksyisin laitan, aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa on kyllä tosi kivat sävyt syksyisiin meikkeihin<3 Oikeestaan näen kyllä mahdollisuuksia ihan niille kevät- ja kesämeikeillekin :D Monipuolinen paletti! Syksyisin just tollaset punaset sävyt on mullakin ehdottomasti eniten käytössä, samoin ruskeat huulipunat :)

      Poista
  6. Nämä kyllä näyttävät ihan karkilta, kyllä on ihania. Ehkä jatkossa kun yritän nyt vähän nipistää penniä näistä kosmetiikoista, voisin ostaa essenceä itselleni!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!