maanantai 9. syyskuuta 2019

Kauneusbloggaajien kesämiitin Goodiebag Osa 2.

Kaikki postauksen tuotteet ovat sponsoreilta saatuja ilmaistuotteita


Reilu viikko sitten vietettiin 17 kauneusbloggaajan kesken pientä miittiä ja nyt olisi aika esitellä loput goodiebagimme sisällöstä! Miittiä varten saatiin kasaan hurja määrä toinen toistaan mielenkiintoisempia sponsoreita ja kotiinviemisiä kertyikin jokaiselle oikein mukava määrä. Kiitos vielä kerran jokaiselle osallistujalle sekä ihanille sponsoreillemme ♥ Ensimmäisen osan goodiebagin sisällöstä pääsette lukemaan tästä ja tässä vielä loput 10 sponsoria ja tuotteet esiteltynä:


Kivakos on kotimainen luonnonkosmetiikkaa myyvä verkkokauppa, josta saimme kaikki Vuohelma Ruusu & Sheamaito Palasaippuat! Tämä kaunis vaaleanpunainen ja sydämen muotoinen saippuapala on paitsi hurjan kaunis, myös tuoksultaan oikein miellyttävä. Mulla on tällä hetkellä useampi palasaippua käytössä, joten hetken aikaa tämä joutuu nyt odottelemaan, mutta tämä pääsee käsisaippuaksi heti, kun saan jonkun tällä hetkellä käytössä olevista loppumaan! Vuohelmaan olisi mukava päästä tutustumaan vähän paremminkin.


Let's Face It  sponsoroi meille tämän mielettömän kasan meikkejä ja muita tuotteita! Joukosta löytyy So Econ meikkisivellin, luomiväripaletti ja huulipuna Physicians Formulalta, meikkejä Wet n Wildilta, True Organic of Swedenin monitoimivoide sekä vitamiineja Beauty Bearilta. Ihan mieletön kasa kaikkea ihanaa ja mun huomioni vei erityisesti nuo kaksi punaista huulipunaa! Wet n Wildin Stick Foundation saattaa olla hitusen liian tummaa omalle iholleni, mutta bronzeri sen sijaan näyttää aivan ihanalta ja pääsee varmasti käyttöön. Sain myös mieheni innostumaan vitamiineista, sillä Beauty Bearin vitamiinithan maistuvat ihan karkeilta ja hän onkin popsinut niitä oikein mielellään.


Luonkosilta tuli jokaiselle Öljypuhdistuskakku. Itse sain tämän Rebirth-version, joka sopii hyvin kuivalle ja herkälle iholle, jollainen siis mulla itsellänikin on. Oon jo ties kuinka pitkään halunnut päästä testaamaan tätä ja nyt vihdoin sain tämän! En voi sanoin edes kuvailla kuinka innoissani mä tästä olen ja aivan varmasti tästä on tulossa hyvinkin pian tarkempaa juttua blogiin.


Marsaana/Nordic Beauty Import sponsoroi meille Kocostarin naamioita, Invisibobblen ihanan rusettiponnarin sekä TonyMolyn huuli- ja käsivoiteen. Olen jonkun testerin joskus käyttänyt tosta TonyMolyn banskukäsivoiteesta ja se osoittautui kyllä ihan superihanaksi. Myös banaanihuulivoide on päässyt mulla kovaan käyttöön. Invisibobblen rusettiponnari on mitä suloisin ja sekin on jo päässyt käyttöön. Mähän joudun töissä pitämään hiukset kiinni joka päivä, joten toi tuli oikeesti vielä tarpeeseenkin mulle.


NHS:ltä tuli ihan mieletön kasa kaikkea ihanaa ja myös suurin osa miitissä järjestetyn arvonnan palkinnoista oli juurikin heiltä! Joukosta löytyy Laveraa, benecosia ja Cattieria. Tuotteet ilmeisesti vaihtelivat hieman osallistujien välillä, mutta mä olen omaan kokoelmaani ihan supertyytyväinen! Nuo Laveran ampullit on olleet mulla haaveissa jo hurjan pitää ja esimerkiksi keskellä oleva Cattierin kasvovesi on mulla tällä hetkelläkin käytössä täysikokoisena. Ihanaa saada tollanen matkakokoinen versio siitä! Muutama näytekin goodiebagista paljastui ja ne pääsevät mihinpä muuhunkaan kuin näytepussukkaprojektiini.


Rightconnection sponsoroi jokaiselle KMS:n Style Colorin, jonka sain itse sävyssä Vintage Blush Rose Pastel. Näistäkin saattoi olla liikkeellä useampi eri sävy, mutta en oo kyllä nyt täysin varma asiasta. Joka tapauksessa tämä on poispestävä sprayväri hiuksille, ja näitä on myynnissä useassa eri sävyssä. KMS on brändinä todella kiinnostava ja vaikka oonkin ihan tyytyväinen omaan vaaleaan hiusväriini, täytyy tämäkin ehdottomasti testata jossain vaiheessa.


Ruohonjuuri sponsoroi meille Organic Shopin hiusnaamion, BYBI Beautyn Boosterin sekä Foodinin raakasuklaata. Kookostuotteet on mulle hurjan mieluisia, joten varmasti ainakin tuoksunsa puolesta tulen tosta Organic Shopin hiusmaskista pitämään. BYBIn boostereita tuli tämän mun Bakuchiolin lisäksi ainakin se mansikkaversio ja nyt täytyy sanoa, etten voisi olla iloisempi saatuani juuri tän retinoliboosterin! Mullahan on siis se mansikkaboosteri jo entuudestaan ja tätä versiota oon halunnut testata jo jonkin aikaa. Molemmista boostereista teen varmaan vielä tämän kuun aikana postauksen, joten pysykäähän kuulolla. Foodinin raakasuklaa tuli syötyä jo miehen kanssa, oli hyvää!


Saaren Taika sponsoroi meille Teepuusaippuan ja Tyrnishampoon. Brändin tuotteet ovat kiinnostaneet mua jo hurjan kauan, joten nämäkin tulivat kuin tilauksesta. Teepuusaippuan ajattelin antaa miehelle käytettäväksi, sillä hänellä on epäpuhtauksiin taipuva iho ja uskon hänen hyötyvän teepuun vaikutuksista enemmän kuin mitä itse kuivaihoisena siitä hyötyisin. Tyrnishampoo sen sijaan pääsee ihan omaan käyttöön ja toivon todella, että se toimii omissa hiuksissani!


Soaphoria sponsoroi meille kolme näytekokoista tuotetta valikoimistaan. Carbone aktiivihiilisappua on tarkoitettu ongelmaihon hoitoon ja päätyy varmasti myös mieheni käyttöön. Maidon kosketus vartalosouffle on aivan ihanan tuoksuinen vartalovoide ja Onni suihkuvaahto myös oikein miellyttävän tuoksuinen vartalonpuhdistusaine. Soaphorialla on todella mielenkiintoisen oloisia tuotteita, joten oli ihan huippua saada testiin nämä kolme näytettä. Heidän valikoimiinsa pitää ehdottomasti tutustua paremminkin.


TwistBe:ltä tuli vielä Innersense Sweet Spirit Leave-in Conditioner sekä 5 euron arvoinen lahjakortti! Jätettävät hoitoaineet ovat mulla käytössä aina pyyhekuivia hiuksia harjatessani, joten suihke tuli mulle ihan tarpeeseen. Olen sitä pariin otteeseen jo myös käyttänyt ja tuote yllätti oikein positiivisesti. Ei siitä ehkä uutta suosikkiani tullut, mutta hyvin se tehtävänsä on hoitanut. Lahjakortillekin tulee varmasti käyttöä, sillä TwistBe:n valikoimiin kuuluu mitä mielenkiintoisempia brändejä ja esimerkiksi Flow Cosmeticsilta löytyy parikin tuotetta, joita oon jo pitemmän aikaa halunnut päästä testaamaan.

Löytyykö tästä joukosta jotain tuotteita, joista kuulisitte mieluusti lisää? :)

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva Goodie Bag. :) Bybin Boosteri on tosi kiinnostava, olen osaa niistä käyttänyt, mutta juuri tuota en. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mansikkaboosteri, mitä taannoin blogissasi suosittelit, on ihan älyttömän hyvää<3 Toivottavasti tää versio osoittautuu yhtä toimivaksi!

      Poista
  2. Luonkosin öljypuhdistuskakut on hyviä! Siitä siis ehdottomasti kiinnostaa kuulla sun mielipide:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tulee ehdottomasti oma postaus jossain vaiheessa<3 :)

      Poista
  3. Taas niin ihania tuotteita, tuo on kyllä ihanaa miten ootte jaksanut järkkäillä. Odotan enemmän niitä arvosteluita tuotteista mahdollisissa suosikeissa tai loppuunkäytetyissä.

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä näitä varmasti tulee näkymään :) Kaikista en mitenkään saa aikaan omaa postausta, mutta osa näistä on sellaisia, joista haluan kertoa myös erikseen!

      Poista
  4. Voi oispa ollut kiva nähdä sutkin livenä! Mutta en tosiaan sitten päässyt osallistumaan, vaikka alkuun olinkin niin ajatellut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samat sanat! Mutta eiköhän me vielä joskus satuta samaan tapahtumaan niin päästään näkemään :)

      Poista
  5. Ai niin, ja Luonkosin kakuille, Laveralle ja tottakai myös suklaalle peukut täältä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo vielä saanut otettua tota Luonkosin puhdistuskakkua testiin, mutta odotan kyllä innolla sen testaamista<3

      Poista

Kiitos kommentista!