torstai 26. syyskuuta 2019

Kosmetiikkasuosikit | Syyskuu 2019

*Saatu ilmaistuote


Syksy on tehnyt tuloaan oikein urakalla ja täälläkin päin Suomea ollaan jo saatu "nauttia" hyvin viileistä aamuista. Syksy on vuodenaikana mulle yleensä mieluinen, olettaen että saadaan nauttia kauniista syyspäivistä ja ruskasta, mutta valitettavasti viime viikkojen koleat ja sateiset kelit eivät ole olleet ihan sitä syksyä parhaimmillaan. Toivottavasti ne aurinkoiset ja kauniit syyspäivät ovat vielä edessä! Tänään puhutaan syyskuun kosmetiikkasuosikeista, jotka näkyvät kaikki myös yllä olevassa kuvassa. Suosikit eivät varsinaisesti ole vielä mitenkään syksyisiä, mutta veikkaisin, että lokakuun suosikkeihin pääsee jo niitä syyssävyisiä meikkejäkin!


Lumene Blur 16H Longwear Foundation tuli syyskuun Bette Boxin mukana ja mä ihastuin tähän välittömästi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Meikkivoide on puolipeittävän ja peittävän välimaastossa, eli itselleni oikeinkin riittävä. Se jättää lähes matan lopputuloksen kasvoille, mitä itse suosin, ja pysyy myös todella hyvin. Oon kuullut tästä meikkivoiteesta kahtaa eri mielipidettä - toisilla toimii hyvin ja toisilla ei ollenkaan, mutta onneksi kuulun itse tähän ensimmäiseen ryhmään, jolla meikkivoide toimii loistavasti. Tämä tuli mulle vielä todella hyvään saumaan, kun mun edellinen vakikäytössä ollut Catricen meikkivoide loppui, joten nyt ei tarvitse heti hätäillä uuden meikkivoiteen ostamisen kanssa. Lumenen meikkivoiteet ovat monesti omaan makuuni vähän turhan kevyitä eivätkä peitä tarpeeksi, mutta tästä pidin ja paljon! Sävykin oli tässä mulle juuri eikä melkein oikea.


Gosh LUMI Lips Lip Glossin* sain osana blogimiitin goodiebagia ja tämä kaunis nuden sävyinen huulikiilto on päätynyt mun huulilleni syyskuun aikana vähintään pari kertaa viikossa. Tämä on juuri täydellinen nude mulle, sillä liian vaaleat nudet huulipunat ja -kiillot saavat mut näyttämään lähinnä kuolleelta, mutta tämä on riittävän tummahko, jotta sitä efektiä ei synny. Kiilto ei myöskään tunnu huulilla lainkaan epämiellyttävän tahmaiselta ja sitä on helppo sipaista huulille lisää kiireenkin keskellä. Näissä Goshin LUMI Lips -kiilloissahan on vielä sekin erikoisuus, että huulikiillon tuubissa on peili ja applikaattorista löytyy valot, joten tätä todellakin voi lisätä huulille aikaa ja paikkaa katsomatta.


Suosikeiksi pääsi myös vähän yllättäen tämä Laveran Revitalising Body Wash*, joka on ihanan raikkaan appelsiinin ja tyrnin tuoksuinen suihkugeeli. Yllättäen siksi, että mähän olen omistanut tämän jo ties kuinka pitkään ja muistaakseni sain tämän taannoin erään blogimiitin goodiebagista. Joka tapauksessa otin tämän kunnolla käyttöön vasta oikeastaan elokuun loppupuolella ja nyt olen menettänyt tälle täysin sydämeni. Rakastan appelsiinien tuoksua ja tämä suihkugeeli on ollut ihana piristävä tuulahdus suihkuhetkiini. Nyt se vetelee jo viimeisiään ja mua oikeasti harmittaa, että tästä on jäljellä enää muutamaksi käyttökerraksi. Laveran suihkugeelejä pitää ehdottomasti testata enemmänkin.


Sain tämän Elemis Superfood Vital Veggie Maskin jokin aika sitten Boxycharmista ja vaikka lupasin itselleni, etten tätä vielä aio avata, päätin lopulta kuitenkin ottaa tämän käyttöön. Ja ihastuin heti! Naamion tulisi kosteuttaa, ravita ja kirkastaa ihoa ja tämä onkin ollut ihan loistava naamio kuivalle iholle nyt, kun ilma on viilentynyt ulkona huomattavan paljon. Naamio puhdistaa ihoa hellävaraisesti hedelmähappojen avulla, mutta se sisältää myös kosteuttavia ainesosia. Todella hyvä tuote ja juuri sitä, mitä oma ihoni tällä hetkellä tosiaan tarvitsee, kun en halua käyttää liian voimakkaita puhdistavia tuotteita ja joudun panostamaan nimenomaan kosteuttaviin tuotteisiin.


BYBI Beautyn Strawberry Booster on myös ollut omiaan pitämään huolta ihoni kosteutuksesta. Ostin tämän paljonpuhutun ja -kehutun boosterin jo kesällä, mutta vasta nyt syksyn alkaessa olen saanut tämän tuotteen tehosta kunnolla hyötyä. Tämä on siis 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä, jonka tulisi kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Boosterit ovat monesti hurjan hyviä tehotuotteita ja vaikken ihan päivittäin olekaan tätä käyttänyt, on tämä mansikkaboosteri ollut mulla kuitenkin käytössä useamman kerran viikossa. Pari tippaa riittää hyvin yhdelle käyttökerralle, ja tämä on ollut omiaan auttamaan ihoania pysymään kosteutettuna näissä syyskeleissä. Tästä sekä eräästä toisesta Bybin boosterista on tulossa piakkoin myös oma postaus, joten pysykäähän kuulolla!

Onko suosikkieni joukossa mahdollisesti myös teidän suosikkeja? :)

5 kommenttia:

  1. Ihanat suosikit, Blur on myös mun mieleen ja Elemiksen naamio vaikuttaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi naamio on aivan ihanaa, en olisi uskonut että tykästyn siihen niin kovin :)

      Poista
  2. Ihania suosikkeja! Mä olen joskus käyttänyt tuote Lumenen blurria mikäli se on sama kuin se vanha pakkaus. Tykkäsin kyllä siitä, mutta jotenkin sen koostumus muutui sitten ennen kun pakkaus uudistettiin ja siitä en enää pitänyt. Ehkä tätä uudistunutta tuotetta voisi taas uskaltaa kokeilla.
    Mansikkaboosterin otin itsekin vasta käyttöön ja se on tosi hyvä. Sen tuntuma on jotenkin kuiva öljymäinen :D

    Elemis maski odottelee mulla vielä korkkaamista mutta nyt sun kirjoituksen myötä tuli kyllä halu kokeilla sitäkin ihan heti justiinsa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä en sitä vanhaa Bluria koskaan kokeillut, mutta mitä oon netistä lukenut niin porukka on sanonut, ettei tää ihan täysin samaa olisi tai että ainakin tuoksu olisi muuttunut tai jotain? Mutta kokeilemalla se tosiaan selviää! Bybin boosterit on ihania, mun tekisi mieli hankkia pari muutakin<3 :D Toivottavasti toi kasvonaamio sopii sulle yhtä hyvin kuin mulle!

      Poista
  3. Tilasin Bette Boxin superviikko -koodilla itselleni myös sitten tuon syyskuun boksin juuri meikkivoiteen takia, toivottavasti se boksi tulisi pian koska ei vieläkään ole näkynyt. Huolestun kyllä jos en sitä saa ja olen vain entistä pettyneempi boksin mainontaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!