sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Ihana Sinä | Syyskuu 2019


Syyskuun Ihana Sinä saapui mulle vihdoin perjantaina ja nyt päästäänkin heti tekemään katsaus boksin sisältöön! Edellinen elokuun boksihan oli mun mielestäni suorastaan lähes täydellinen ja ehdottomasti suomalaisten kauneusboksien parhaimmistoa. Odotin siis todella innolla myös tätä syyskuun boksia ja paljastinkin sisällön teille jo Instagramin puolella. Mitä boksista siis paljastui?


Boksi on jälleen kerran ihonhoitopainotteinen, kuten nämä taitavat oikeastaan aina olla. Sisältö näytti omaan silmääni todella hyvältä, mutta näistä oli lopulta vain yksi tuote mulle entuudestaan tuntematon ja sekin oli tuo vanupuikkopurnukka. Tietysti olisi ollut kiva saada jotain itsellenikin täysin uusia tuotteita, mutta oon silti ehdottomasti sitä mieltä, että tämä sisältö oli hyvä. Ei ihan niin hyvä kuin viime kuussa, mutta esimerkiksi Bybin boosterin löytyminen boksista ilahdutti kovasti. Tuote-esittelyjen kohdalla mainitut hinnat on eri verkkokaupoista bongattuja, eli eivät siis varsinaisia ovh-hintoja. Ihana Sinän tuotekortissa ei ole mainittuna tuotteiden hintoja, joten olen ne siis itse kaivanut netistä. Seuraavaksi niihin tuote-esittelyihin:


Eyenlipiltä tuli kolme kappaletta kangasnaamioita - Snail, Green Tea ja Hyaluronic Acid. Mulle nämä Eyenlipin naamiot ovat jo entuudestaan tuttuja ja tykkään näistä oikein kovasti! Hyaluronic Acid -naamio oli hurjan kosteuttava, mutta muutkin ovat olleet mulle mieluisia. Näissä on suorastaan loistava hinta-laatusuhde, sillä naamioita myydään Beautykossa alle kahden euron kappalehintaan. Kangasnaamioille on aina tarvetta, joten nämä oli todella kiva saada! Eyenlipin naamioissa on hurjasti seerumia, joka myös imeytyy mukavasti aina omaan kuivaan ihooni. Näillä suositellaan noin 20 minuutin vaikutusaikaa ja loppu seerumi kannattaa myös ehdottomasti imeyttää ihoon, jotta mitään ei mene hukkaan.
Hinta: noin 1,60 €/kpl.


Tämä Avril Le Mascara Volume on luonnonkosmetiikkaa oleva ripsiväri, jonka tulisi pidentää, tuuheuttaa ja erotella ripset kauniisti. Ripsiväri sisältää myös ripsiä hoitavaa auringonkukka- ja marulasiemenöljyä. Tämäkin oli mulle jo tuttu tuote, sillä mä sain tämän muistaakseni viime jouluna TwistBe:n joulukalenterista, mutta omissa ripsissäni tämä ei valitettavasti toiminut. Oon tässä hiljattain todennut blogissa useampaankin otteeseen, että mun ripsissä ei jostain syystä toimi kuin ihan muutama hassu ripsiväri siten kuin itse haluan, joten en edes enää ylläty, jos joku ripsari ei mulla toimi. Tämä lähtee avaamattomana eteenpäin.
Hinta: noin 9,90 €.


Bambu Vanupuikot oli tosiaan ainut uusi tuote mulle, vaikka totta kai vanupuikot ovat mulle tuttuja eikä tässäkään sinänsä siis mitään uutta ja ihmeellistä mulle ollut. Nämä vanupuikot ovat 100% biohajoavia ja ne on valmistettu bambusta ja puuvillasta. Tarpeeseen tulee ja tämä 200 kappalleen purnukka tulee riittämään pitkäksi aikaa. Purnukka itsessäänkin on mielestäni todella nätti ja mikäli mulla ei olisi meikkipöydällä omaa säilytyspaikkaa vanupuikoille, jättäisin tämän varmasti näkyville ihan tällaisenaan.
Hinta: noin 4,50 €/200 kpl.


Viimeisenä vielä BYBI Beautyn Strawberry Booster, joka myös löytyy multa jo entuudetaan. En ole kuitenkaan yhtään harmissani, että tämä boksista tuli, sillä vastahan edellisessä postauksessa listasin tämän yhdeksi syyskuun suosikkituotteekseni! Käyttöä tälle tulee siis löytymään heti, kun edellinen pullo loppuu. Tämän boosterin tulisi ravita, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Pari tippaa riittää hyvin koko kasvoille ja käytän tätä itse juuri ennen kasvoseerumia. Boosteri on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä, väriltään tummanvihreää ja tuoksu tuo mieleen mansikan. Tämä jää kaappiin odottelemaan käyttöönottoa, ihanaa että boksiin päätettiin laittaa Bybiä!
Hinta: noin 14,90 €.

Ihana Sinä ei pettänyt tälläkään kertaa, mutta elokuun boksille tämä ei mielestäni pärjää. Boksin kokonaisarvo oli siinä 35 euron tienoilla, mikä on myös hitusen vähemmän kuin viime kuussa, mutta eipä se arvo sinänsä välttämättä kerro paljoa itse sisällöstä ja sen laadukkuudesta. Innolla jään odottamaan lokakuun boksia!

Tilaatteko te Ihana Sinää? Entä mikä näistä tuotteista olisi ollut teille mieluisin? :)

12 kommenttia:

  1. Boksi on kyllä Suomen mittapuulla aivan ylivoimainen, tykkään että tuotteet valitaan ajatuksella ja ne ovat ekologisia ja laadukkaita. Jotenkin kyllä kaipaisin toisinaan näihin bokseihin enemmän jotain ihan meikkituotteitakin, niitä näkyy aika vähän. Ihonhoidossakaan ei sinänsä ole mitään vikaa mutta meikkihulluna tietysti mielellään testailisi uusia tuotteita myös sillä saralla :D

    Harmi ettei sulla toiminut tuo ripsiväri. Toivottavasti muista tuotteista on kuitenkin iloa :)

    Lokakuun boksia odotan kyllä taas jännityksellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä tosta, että tää on ehdottomasti paras suomalainen kauneusboksi! Mua ei sinänsä haittaa, että nää on niin ihonhoitopainotteisia, kun tuotteet on niin laadukkaita kuitenkin. Ja meikkejä tulee Ipsystä ja Boxycharmista! Joo toi ripsari ei tosiaan mulla toimi, mutta muuten sisältö oli mieluinen<3

      Poista
  2. Ohoh, nyt oli paras sisältö tämänastisista! Olisin tykännyt kaikista tuotteista ja suurinosa olisi ollut uutuuksia minulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva kuulla, että tää boksi olisi miellyttänyt! Siitä sitten vain tilaamaan ;)

      Poista
  3. Oi ihana ihana! Todella mielenkiintoisia tuotteita tässäkin, eiköhän tää oo ehdottomasti se mun ensi kesän kauneusboxi, mitä tulen kokeilemaan 8) Vaikkakin käyttämättömäksi olis tuo ripsari mulla jäänyt, mutta sisältö on kuitenkin laadukas ja hyvä, se on se tärkein! Ainahan näissä boxeissa on vaarana ja on hyvin todennäköistä, että joku jää käyttämättä ja menee kiertoon, mutta ei pidä silleen ajatella että huono olis sen vuoksi :') Anyway nää kaikki ois ollut mulle ihan uusia tuttavuuksia, kangasnaamioihinkin oon alkanut pikkuhiljaa lämmetä, että noi olisin ottanut varmasti ilolla testiin :) Mielenkiintoisimmat oli kyllä noi bambuvanupuikot ja boosteri! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis jos taso vain pysyy näin hyvänä niin ihan ehdottomasti suosittelen kokeilemaan ens kesänä sitten tätä Betten sijaan! Ei sillä, syyskuun Bettekin oli tosi hyvä, mutta on tää Ihana Sinä silti ollut ihan oma lukunsa.. ♥ Kangasnaamiot vaati mullakin totuttelua, aika kauankin, mutta nyt käytän noita tosi mielelläni :)

      Poista
  4. Tää vaikuttaa kyllä tosi hyvältä boksilta! :) Täytyy varmaan jossain kohtaa kokeilla itsekin, vaikka nyt yritänkin pientä boksitaukoa pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on boksi, mistä mä en enää luopuisi<3 Just kirjoittelin vähän aikaa sitten yleisemmin näistä kauneusbokseista ja siitä, että pitäisi varmaan lopettaa vielä ainakin yhden tilaus, mutta Ihana Sinää en siinä kohtaa edes harkitse :)

      Poista
  5. Kiva sisältö, mutta se boksi missä oli isot hiustenhoitotuotteet jäi mun mieleen ja semmoinen ois musta mieluisin, kun saisi enemmän käytettävää. Toki kiva, että sheet maskeja oli laitettu kunnolla boksiin eikä vain yhtä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysikokoiset tuotteet on aina ihania<3 Siinäkin boksissa, mistä sä puhut, oli muistaakseni sheet maskeja useampi kappale! Se on yksi syy miksi Ihana Sinästä niin pidän, kun näissä on oikeasti runsaasti sisältöä :)

      Poista

Kiitos kommentista!