keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Bette Box | Lokakuu 2019


Tänään esittelyyn pääsee lokakuun Bette Box! Syyskuun Bettehän oli yksi parhaimpia pitkiin aikoihin, joten odotukset olivat totta kai korkealla tämänkin boksin kohdalla. Kesän Bettet eivät olleet niitä parhaimpia, eli toivoin muutenkin pientä parannusa boksien tasossa ja että syyskuun korkea taso pysyisi myös näissä seuraavissa bokseissa. Boksilla oli painoa jonkin verran, mikä herätteli myös toiveita sisällön suhteen, sillä vaikka boksin paino ei välttämättä kerro sen sisällöstä mitään, havermmin ne superkevyet boksit ovat olleet ihan niitä parhaimpia. Mitä boksista sitten paljastui?


Sisältö näytti tältä. Ei ollenkaan hassumpi ja bongasin heti parikin kiinnostavaa tuotetta. Näytteitä oli taas kerran mun makuuni ehkä vähän liikaa, mutta onneksi niistäkin pari oli tuotteista, joita oon halunnut päästä testaamaan jo pitemmän aikaa! Ziajakin oli taas tässä boksissa edustettuna, mutta mukavana yllätyksenä tällä kertaa boksista tuli brändin hiustenhoitotuote. RFSU ei herättänyt minkäänlaista kiinnostusta, mutta esimerkiksi Herbinan silmänympärysvoide pääsee taatusti käyttöön. Ei ollenkaan hullumpi kokonaisuus!


Ziaja Goat's Milk Strenghtening Hair Conditioner With Keratin on täysikokoinen hoitoaine hiuksille. Ziajan vuohenmaitosarja on yksi suosikeistani, mutta sarjan hiustenhoitotuotteita en ole aiemmin testanut, vaikka mulla on itse asiassa tästäkin näytepussukka odottelemassa. Tämä hoitoaine sisältää keratiinia sekä vuohenmaitoproteiinia, ja sen tulisi sekä hoitaa että rakennepaikata hiusta. Itsehän kaipaan vaalennettujen hiusteni kanssa juurikin tällaisia tuotteita, joten toivon todella, että hoitoaine toimii omissa hiuksissani! Tämä on myös Curly Girl -metodiin sopiva tuote.
Hinta: noin 4,90 €/200 ml.


Boksin tylsin tuote oli tämä RFSU:n Intim Daily Wash, joka on päivittäiseen käyttöön soveltuva intiimipesuneste. Tuotteen tulisi ehkäistä myös hajuja sen sisältämän maitohapon ja pH-arvon 3,5 avulla. Mulla itselläni ei ole tälle tuotteelle käyttöä, vaikka tuotekuvauksessa toki mainittiin, että tämä toimii myös suihkugeelinä. Eteenpäin siis lähtee! Boksista tuli 40 ml koko.
Hinta: noin 4,90 €/150 ml.


Schwarzkopf Mad About Lenghts Shampoo on erityisesti pitkien hiusten tarpeisiin kehitetty sulfaatiton shampoo. Shampoo sisältää hiusten kosteustasapainoa parantavaa ja hiusta vahvistavaa biotiinia sekä Aquarine Complex -yhdistettä. Testailen itse erittäin mielelläni uusia shampoita, joten tällekin löytyy käyttöä ihan ehdottomasti. Tästä olisi myös ollut mukava saada vähän isompikin koko, mutta kyllä tästä 50 ml koostakin muutaman kerran onneksi testaa. Shampoo ainakin kuulostaa todella lupaavalta ja multahan löytyy pitkät hiukset eli sen puoleen ainakin olen ihan tuotteen kohderyhmää.
Hinta: noin 18,90 €/300 ml.


Sweety Signature Kasvovesi Aloe Vera & Appelsiininkukka on ihoa virkistävä, kosteuttava ja rauhoittava kasvovesi. Suihkemuodossa olevan tuotteen voi lisätä kasvoille joko ennen muita ihonhoitotuotteita tai vaikkapa valmiin meikin päälle tuomaan kasvoille pientä lisäkosteutusta. Tuote saa tuoksunsa appelsiininkukasta ja aloesta. Sweetyhän on uusi suomalainen tuotemerkki ja jokin aika sitten Bettestä tulikin brändin meikkisivellin. Mua kyseinen sivellin ei ihan onnistunut vakuuttamaan, mutta tämän kasvoveden otan käyttöön oikein mieluusti. Tällä hetkellä multa vaan löytyy vähän turhankin monta kasvovettä avattuna, eli jonkin aikaa tämä joutuu odottelemaan vuoroaan, mutta siis käyttöön tämä pääsee ehdottomasti! Oli kiva saada tämä boksista ja päästä tutustumaan Sweetyyn vähän paremmin. Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 8,90 €/100 ml.


Herbinan tuotteet ovat aina tervetulleita, joten yksi boksin kiinnostavimpia tuotteita oli ehdottomasti tämä Herbinan Kosteuttava Silmänympärysvoide. Hyaluronihappoa, kofeiinia ja kurkku-uutetta sisältävä sy-voide lupaa vähentää ihon punoitusta sekä silmänalusten turvotusta. Samalla se totta kai myös kosteuttaa silmänympärysaluetta tehokkaasti. Tuote sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön. Mulla ei varsinaisesti ole tällä hetkellä tarvetta uudelle sy-voiteelle, mutta oon silti todella innoissani tästä, sillä Herbinan tuotteet toimivat omalla ihollani yleensä todella hyvin. Lisäksi näissä on hinta-laatusuhde lähes aina enemmän kuin kohdillaan, joten en malta odottaa, että saan testattua tämän! Tuote tuli täysikokoisena.
Hinta: noin 5,20 €/15 ml.


Tässä vielä kasa boksin tuotteita, jotka itse laskin kaikki näyte- ja extratuotteiksi. Eniten kiinnostusta herätti Four Reasons Nature Moisture Shampoo & Conditioner näytteet, sillä tätä kaksikkoa olen halunnut testata jo pitkään. Ziaja Goat's Milk Body Lotion on vanha tuttu tuote ja hyväksi todettu. Fazerin Kaura Lakritsipatukka tuli syötyä jo postausta kirjoittaessa ja oli hyvää! Aika paljon sitkeämpää kuin mihin olen tottunut, mutta ei ollenkaan huonoa. Tuoksunäytteenä oli tällä kertaa Givenchyn L'Interdit EdT. En ole tuoksua vielä ehtinyt haistamaan, mutta se sisältää ainakin appelsiininkukkaa ja tuberoosaa. Toivottavasti tuoksu on mulle mieluinen. Viimeisenä boksista paljastui vielä Sweety Signaturen Scrunchie. 

Boksin kokonaisarvo oli noin 27 euroa. Ei mitenkään järin paljon, mutta sisältö oli silti mulle pääasiassa oikein mieluinen ja iso osa tuotteista pääsee omaan käyttöön.

Miltä lokakuun Bette vaikuttaa? :)

16 kommenttia:

  1. Tuosta Ziajan hoitsikasta olen kuukauden roskissa kirjoittanut useasti ja se on yksi mun lemppari hoitoaine!!
    Myös kasvovesi oli kiva, muuten boksi ei suuremmin innosta. Aika heikko arvo ja jotenkin vähän tylsiä tuotteita. Herbina on merkkinä itselle ihan plaah ja olen saanut heidän misellivedestä naamani aina kukkimaan. En tiedä onko siinä joku kasvoja ärsyttävä ainesosa. Toivottavasti tuo syvoide kuitenkin toimii.

    Ja noh näitä intiimituotteita en tajua lainkaan kauneusbokseissa 😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hyvä kuulla! Mä en siitä Ziajan kaakaosarjan hoitsikasta niin pitänyt, mutta se naamio oli aivan ihanaa :) Toivottavasti tää hoitsikka toimii mullakin hyvin<3 Harmi ettei boksi muuten ollut sulle niin mieluisa, toivottavasti Herbina ei ton tuotteen kohdalla aiheuta mitään ihoärsytyksiä! Joo en myöskään ymmärrä, tai nojoo ehkä tajuan että niitä voidaan laittaa, mutta itseäni ne ei kiinnosta :D

      Poista
  2. Ekana ajatuksena oli hakata päätä seinään ;D monesko kerta kun RFSU pipariosaston pesuneste tulee boksissa? Ja sit toi Ziajan tuputtaminen...ihan tulee luotaantyöntävä olo kun samaa merkkiä joka boksissa. Sweety ja Herbina olis olleet ihan jees mutta lyhythiuksiset unohdetaan koko ajan, mitä tekisin jollain donitsilla? Jotenkin toivoisi sitä yllätyksellisyyttä ja vähän arvokkaampia/erilaisia merkkejä ja meikkejä...tunnetta siitä ihanasta kauneussaiheisesta yllätysboksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo tainnut just tota tuotetta saada boksista koskaan ennen, muita RFSU:n tuotteita on toki tullut! Se sheivausgeelikin vissiin kolmeen otteeseen..? Mä vähän pelkäsinkin, että pikkuhiljaa ihmisille alkaa tulla just tollanen olo Ziajasta, varsinkin jos brändi ei muuten oo mikään ihan suosikki :/ Vähän liikaa on Ziajaa munkin mielestä ollut bokseissa, mutta onneksi mulle ne tuotteet on sentään mieluisia, vaihtelu vaan virkistäisi! Onneksi toi hiusdonitsi oli vaan yksi pieni tuote muiden joukossa, mutta joo ymmärrän kyllä, että ärsyttäisi jos ei ole mitään käyttöä sellaiselle :D

      Poista
  3. Mun boksi oli aivan erilainen kun sun. Olisin ehkä ennemmin kuitenkin ottanut mun boksissa tulleen yhden ison tuotteen kuin tuota pientä ziajaa ja pientä scwarzkopfia. MUtta tosissaan, näissä bokseissa mennyt yllätyksellisyys mistä tuossa jo joku muukin kommentoi :)

    mun boksi: https://kosmetiikkakatri.blogspot.com/2019/10/bette-box-10-2019.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis toi Ziajan hoitsikkahan tuli myös täysikokoisena meille :) Ei ollut mikään minikoko onneksi<3 Mä käyn piakkoin lukemassa sunkin postauksen ja ajatukset boksin siitä versiosta, minkä sä sait!

      Poista
  4. Mä tykkäsin tämän kuun boksista :) Eniten innostusta aiheutti tuo Ziajan hoitoaine ja Sweetyn kasvovesi. Tosi kiva päästä testailemaan Ziajalta hiustenhoitotuotteita, kun en ole niitä ennen testannut :)

    Näytteitä oli tosiaan muutama ja oli vähän hassua, että ne oli korttiin merkattu muiden varsinaisten tuotteiden sekaan eikä extratuotteiksi. Huomasin muuten Instagramista äsken, että liikkeellä on ilmeisesti ollut toisenlaistakin boksiversiota, jossa oli tuon hoitsikan tilalla shampoo ja tuon shampoon tilalla joku muu. Olisiko ollut öljy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ziajan kaakaosarjan shampoo ja hiusnaamio on ihan superhyviä, eli odotukset on tän hoitsikankin kohdalla mulla siis korkeella<3 Joo mä kiinnitin huomiota ihan samaan, mutta en siis todellakaan osaa itse pitää näytepussukoita varsinaisina tuotteina, joten senpä takia mä listasin ne tonne extrajuttujen joukkoon :D Näköjään joo oli paria eri versiota! Mä oon onneksi ihan tyytyväinen tähän, minkä itse sain<3

      Poista
  5. Oho,onpas runsas sisältö. Ziajan hoitoainetta mulla on aiemmin jo ollut ja ihan hyvää,mutta hiukan tylsää siksi.Sweetyn kasvovesi kuulostaa aika turhakkeelta ,en usko sen tekevän iholle juurikaan mitään.Mulla ainakin on niin paljon hyviä kasvovesiä,mutta voishan tuota suihkia sellaisena virkistävänä suihkeena.Herbinan sy.voide varmaan on ihan hyvää,mutta en kilju riemusta,koska yli 40 vuotiaana sitä kaipaa jotain luxuksempaa sy.voidetta.
    Mulle tulee lokakuun boxi pisteillä ja mietin tilaanko yhä.Loppuvuoden varmaan tilaan,kun mua aina mietityttää mitä kivaa joulukuun boxissa on,vaikka ei välttämättä mitään erikoista.
    Haluaisin pystyä lopettamaan tilaukseni,mutta en tiedä onnistunko.
    Tarvis olla joku kosmetiikkaboxeista vieroittautujien tukiryhmä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina vähän tylsää saada tuttuja tuotteita bokseista, mutta onneksi toi oli sentään sulle mieluinen tuote! Mä luulen, että tuun itse käyttämään ton Sweetyn kasvoveden just ihan vaan kasvosuihkeena päivän aikana, vaikka voihan sitä tosin testata ihan "perinteisenä" kasvovetenäkin :) Toivottavasti Herbinan sy-voide toimii sullakin eikä ollut sulle turha tuote<3

      Viime vuoden joulukuun boksi oli muistaakseni melkoinen floppi, joten todella toivon myös, että sieltä tulisi tänä vuonna jotain tosi kivaa :D Mäkään en oo Betten tilausta lopettanut missään vaiheessa, vaikka monesti sitä aiemmin on tullut mietittyä. Nyt mulla on tän suhteen taas hyvä fiilis ja mielelläni jatkan tilausta! LivBoxin tilaamisen lopetin silloin aikoinaan, kun olin varmaan puoli vuotta pettynyt bokseihin kerta toisensa jälkeen. Kerran se vaan kirpaisi onneksi eikä päätös kaduttanut mua silloin yhtään :)

      Poista
  6. Olipas paljon kaikkea! Näytemäärä vois olla hillitympi, mutta kokonaisuudessaan ihan onnistunut kokonaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytteitä oli munkin makuun vähän turhan paljon, mutta onneksi sisältö oli muutenkin runsas ja hyvä!

      Poista
  7. Mulla oli ziaja hoitsikan tilalla love beauty and planet bloomung colour shampoo. Schwarzkopfin oil, finishing oil. Minulla tällä hetkellä tosi lyhyet hiukset niin toi öljy niin turha sekä varsinkin se donitsi... Ja taas intiimipesuneste. Ja yks näyte puuttui. En oikein tiedä mitä mieltä. Toisaalta en oota enää yhtään mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyille hiuksille joku hiusdonitsi on kyllä täysin turhake :/ Noita intiimipesunesteitä tai intiimituotteita muutenkaan en itsekään bokseista kaipaa, mutta kai niillekin sitten kysyntää on, kun vähän väliä niitä bokseista tulee! Puuttuiko sulta toi Ziajan näyte vai jokin muu? Ziajaa ei mun käsittääkseni tullutkaan kuin niille, jotka sai ton hoitsikankin, jos en nyt ihan väärin oo ymmärtänyt :D Mutta jos joku muu puuttui niin ehdottomasti viestiä Bettelle asiasta!

      Poista
  8. Boxin kokonaisarvo on tosiaan ihmeen alhainen verrattuna siihen, kuinka mieluinen tää boxi ois myös mulle ollut. Voisin kuvitella että tän arvo ois oikeesti ollut paljon korkeampi, koska tuotteita on useita, ne ovat erilaisia ja oikein hyviä! Yksi parhaimpia Bettejä, mitä oon hetkeen nähnyt ja mistä oon lukenut. Voi kuinka mua harmittaa ettei tällaista sisältöä tullut kesällä :D Jotenkin myös tuo kaikki pieni extrasälä, josta yleensä en niin välitä, ois ollut ihan superkiva tässä boxissa. Etenkin kun oon nuihin scrunchiehin ihan hulluna ja niitä tulee käytettyä niin arjessa kuin juhlassa :') Yleensä myös kaikki syötävä jää syömättä näissä boxeissa, mutta toi kauralakritsi ois ollut kiva maistaa - hmmm ja en tunnusta ettei varmana voi sit johtua tästä raskaudesta ja kokoaikaisesta makeanhimostani ;D Anyway huippu boxi kerrankin Betteltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kerrankin näin että vaikka arvo ei ole kovin suuri, on sisältö silti mieluisa! Harmi tosiaan, ettei kesän boksit olleet ihan tätä luokkaa mitä nämä pari viimeisintä on olleet :/ Sä kun tilailet näitä aina just kesäisin. Ja toisaalta kesäksi myös Betteltä tulee aina melkoisia lupauksia, joita ei kyllä ihan tänä vuonna onnistuttu mun mielestäni lunastamaan :D Mä en oo tollasta hiusdonitsia käyttänyt aikuisiällä kertaakaan, mutta itse asiassa just nyt tälläkin hetkellä istun kotona sellainen päässä! Ei ollenkaan hullumpi vaihtoehto perinteiselle ponnarille<3

      Poista

Kiitos kommentista!