torstai 3. lokakuuta 2019

Ipsy Glam Bag Plus | Syyskuu 2019


Sain ensimmäisen Ipsy Glam Bag Plussani vasta pari päivää sitten, ja koska olin ihan superinnoissani tästä boksista, halusin tulla kertomaan siitä myös teille mahdollisimman pian! Ipsy on siis Jenkeistä tilattava kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, josta on myynnissä kolme eri versiota. Perinteinen Ipsy Glam Bag sisältää viisi reilua matkakokoista tuotetta, tämä mun tilaamani Ipsy Glam Bag Plus taas 5 täysikokoista tuotetta. Näiden lisäksi Ipsy on hiljattain lanseerannut myös uuden Ipsy Glam Bag Ultimaten, josta löytyy huimat 8 täysikokoista tuotetta ja 4 reilua matkakokoa. Boksi on tilattava Suomeen välityspalvelua käyttäen (esim. Shipito tai Planet Express), joten boksille tulee aina vielä erilliset toimitus- ja käsittelykulut välityspalvelusta. Tämä mun tilaamani Glam Bag Plus maksaa $25,00 kuukaudessa ja boksiin on mahdollista myös ostaa joka kuukausi extratuotteita, mutta itse en tehnyt niin tämän syyskuun enkä myöskään lokakuun boksin kohdalla.


Syyskuun Ipsy Plus näytti mulla tältä! Näissähän on siis paljon erilaisia variaatioita, jotka perustuvat aina jokaisen tilaajan täyttämään kauneusprofiiliin eli jokainen tilaaja ei suinkaan saa samanlaista boksia. Itse olin todella, todella tyytyväinen tähän syyskuun boksiin! Viidestä tuotteesta neljä oli mulle ihan supermieluisia ja se viideskin tuote pääsee varmasti käyttöön. Paremmin ei siis olisi voinut mennä ja vaikka mulla meni tähän boksiin rahaa useampi kymppi, kiitos kalliiden toimituskulujen Shipitolta Suomeen, en kadu hetkeäkään että tämän boksin tilasin. Tehdään seuraavaksi tarkempi katsaus jokaiseen tuotteeseen:


Wander Beautyn Seascape Eyeshadow Palette on kuuden sävyn kaunis luomiväripaletti. Paletista löytyy nättejä perussävyjä ja sen lisäksi yksi räikeämpi välipilkku sinisen Coastal sävyn muodossa. Vasemman alanurkan Sand Dollar on paletin ainut mattasävy ja muut ovat siis shimmerisiä. Olen näitä kerran ehtinyt luomilla testaamaan ja luomivärien laatu oli oikein hyvä. Pigmenttiä riitti ja luomivärien työstäminen ja häivyttäminen sujui helposti. Tällä saa helposti ja nopeasti tehtyä nätin arkisen meikin ja yhdistettynä jonkun toisen paletin kanssa tällä saa loihdittua varmasti vaikka mitä ihanaa! Ei tästä varmasti suosikkipalettiani tule, mutta oon todella iloinen, että sain tämän itselleni.
Hinta: noin $25,00.


Tämä Ciaté Londonin Extraordinary Translucent Powder oli mulle myös hurjan mieluinen tuote. Mähän käytän meikkini kiinnittämisessä ihan päivittäin juurikin translucent-irtopuutereita, joten tälle löytyy ehdottomasti käyttöä. Lisäksi mä rakastan näitä Ciatén kauniita pakkauksia! Näitä on ilo pitää esillä meikkipöydällä, kun purkit ovat aina niin kauniita. Mulla on tällä hetkellä taas käytössä mun ikisuosikkini RCMA:n Translucent Powder, mutta se saa nyt väistyä tämän tieltä. En ole tätä Ciatén puuteria vielä testannut, mutta se näyttäisi olevan todella hienojakoista ja uskon todella, että tulen tästä pitämään.
Hinta: noin $22,00.


Oman boksini ainut ihonhoitotuote oli tämä I Dew Caren Disco Kitten Illuminating Diamond Peel-Off Mask. Tämä on kasvoilta pois revittävä peel-off naamio, jonka on tarkoitus sekä kosteuttaa, kirkastaa, rauhoittaa että kuoria ihoa. Ajattelin ensin, että tämä on glitterhippuja sisältävä naamio, jollaiset on mun mielestä turhaakin turhempia, mutta ei! Tämä ei sisällä glitteriä vaan (todennäköisesti ihan minimaalisia määriä) esimerkiksi Diamond Powderia ja Ruby Powderia. Nämä "timanttipuuterit" antavat naamiolle hurjan kauniin kimaltavan ja säihkyvän hopeisen pinnan ilman mitään sen ihmeempiä glitterhippuja. En itse henkilökohtaisesti jaksa uskoa, että nuo Diamond Powderit sun muut tekevät tuotteessa iholle yhtään mitään, mutta onhan se aina kiva käyttää naamioita, jotka ovat myös nätin näköisiä kasvoilla. En ole tätä vielä itse testannut ja tämä oli se postauksen alussa mainitsemani viides tuote, joka ei ihan niin suurta innostusta herättänyt, mutta joka varmasti pääsee vielä jossain vaiheessa käyttöön. Mulle tulee tästä ulkonäöllisesti vähän mieleen Masque Barin naamioit, jotka myös kimaltavat kasvoilla kauniisti esimerkiksi juuri hopean tai kullan sävyisinä.
Hinta: noin $23,00.


OFRA on brändi, jonka meikit (erityisesti highlighterit) ovat kiinnostaneet mua jo pitkään, joten hihkuin melkein riemusta nähtyäni, että boksissani on OFRA Cosmeticsin OFRA x Madison Miller Squad Palette. Tämä on kolmen sävyn kompakti kasvopaletti, josta löytyy keskeltä kaunis poskipuna ja reunoilta kaksi todella upeaa highlighteria. Mattainen poskipuna on hitusen kuivemman oloinen kuin paletin kermaiset highlighterit, mutta kaikki sävyt toimivat kasvoilla oikein hyvin. Poskipunan sävy on todella kaunis ja highlightereilla saa aikaan todella näyttävät korostukset! Toki ne toimivat myös maltillisesti käytettynä, mutta OFRA ei todellakaan jätä kylmäksi highlightereidensa kanssa. Näitä haluan ehdottomasti kokoelmiini lisää.
Hinta: noin $35,00.


Illamasqua Antimatter Lipstick tuli mulle kauniissa vadelmanpunaisessa sävyssä Solar. Huulipuna on koostumukseltaan kermainen ja se sisältää huulia hoitavaa E-vitamiinia. Illamasquan tuotteet ovat omasta mielestäni todella laadukkaita ja siitä kielii myös tuotteiden korkeahko hinta. Brändin huulipunat ovat mulle ihan uusia, mutta tämä tuo mulle todella voimakkaasti mieleen yhden Shiseidon huulipunan, joka oli vuosia sitten ihan mun suosikkini! Uskon siis, että tulen ihastumaan tähän täysin. Vielä tämä ei ole huulille asti päätynyt, sillä sävy on viileähkö ja olen nyt parina päivänä mennyt lämpimän sävyisen silmämeikin kanssa, sillä ne ovat mun suosiossani näin syksyisin, mutta viimeistään talven tullessa tämä puna pääsee varmasti kunnolla käyttöön.
Hinta: noin $27,00.

Ensimmäinen Ipsy Glam Bag Plussani oli ihan mahtava. Tällaisia bokseja enemmänkin kiitos! Tässä ei ollut mitään itselleni turhaa tuotetta vaan kaikki olivat oikeasti mieluisia ja pääsevät käyttöön. Boksin kokonaisarvo oli noin $132,00 eli todella hyvin boksin hintaan nähden. Toki mä maksoin tästä boksista yli viisikymmentä euroa, kun otetaan huomioon kaikki toimituskulut sun muut, mutta oon silti sitä mieltä, että sain todella hyvin rahoilleni vastinetta. Olen nähnyt jo lokakuun boksini sisällön, joka ei valitettavasti taida olla ihan yhtä mieluinen mulle kuin tämä syyskuun boksi oli, mutta eipä sekään huono missään nimessä ole! Sen saapumista odotellessa.

Onko Ipsyn joku versio teille tuttu? Entä mitä mieltä olette tämän boksin sisällöstä? :)

14 kommenttia:

  1. Oi että todella kiva sisältö sulla ensimmäisessä boksissa!! <3

    Ipsy selvästi kierrättää näitä tuotteita uusilla tilaajilla, sillä itse olen saanut Wander Beauty paletin sekä tuon peel off naamion jo joskus alkukesästä. Toki se kierrättäminen ei haittaa jos tuotteita laitetaan uusille käyttäjille eikä enää toista kertaa vanhoille. Ymmärtääkseni myös Boxycharm toimii samalla logiikalla että joitakin "vanohja" tuotteita tulee sitten uusille tilaajille. Mutta kokonaisuus kyllä aivan ihana ja sulla toi huulipuna tuli super nätissä sävyssä!

    Ciaten puuteri on muuten aivan loistava! Olen itse testannut sitä ja tykkään sen kevyestä koostumuksesta joka ei jätä kasvoille kakkuefektiä. Ja purkki on myös super nätti ja tyttömäinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Boxycharm tekee tosiaan tota ihan samaa, että kierrättää tuotteita! Ja mun mielestä toi on tosi hyvä, kun he kuitenkin pitää huolen siitä, ettei sama tuote tule kahta kertaa yhdelle tilaajalle vaan niitä "vanhoja" laitetaan sitten uusille ja sellaisille, jotka niitä ei oo saaneet jo :) Oi ihan mahtavaa, että Ciatén puuteri toimii noin hyvin! Mä korkkaan sen heti seuraavaksi kun meikkaan niin pääsen itsekin testailemaan<3

      Poista
  2. Ehkä parhain sisältö mitä oon ikinä missään boxissa nähnyt, näistä lähtisi varmana oikeesti kaikki käyttöön mikäli vain olisin laatuun tyytyväinen. :D En siis sano etteikö nää olis laadukkaita, mutta siis kokeilemallahan se vaan selviää, ulkoapäin siis ihan superhyviltä näyttää! Etenkin toi rantsuloma-aiheinen luomiväripaletti olis just mun mieleeni, peel-off maskista ja huulipunasta puhumattakaan 8)

    Aika hyvältä vaikuttaa muutenkin jos boxeja on olemassa kolmea erityylistä ja kaikissa huomioidaan tilaaja silleen yksityiskohtaisesti, jokainen tilaaja siis oman profiilinsa perusteella. Niin sitä pitäis kaikissa mennä! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon ihan samaa mieltä sun kanssa - tää boksi on kokonaisuutena ehdottomasti paras ikinä! Ja se on multa aika paljon sanottu, kun Boxycharmistakin on tullut niin paljon niitä helmiä<3 :D Ipsyllä on tosi laaja se kauneusprofiili, jossa saa valita mitä tuotteita toivoo saavansa ja mitä ei, mitkä brändit kiinnostaa ja mitkä sävyt esim. huulipunissa. Ja uskon, että he myös hyödyntää sitä valitessaan tuotteita bokseihin :)

      Poista
  3. Ompas kiva sisältö ♥ Peel off-naamiot on ihania, Illamasquen puna huikee ja paletit myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää boksi oli kyllä suorastaan täydellinen<3 :D

      Poista
  4. Oo, Voitko kertoa lokakuun boxisi sisällön? PLEASE?? Mä laitin itse lokakuun pauselle,kun olin niitä spoilereita katsellut ja muutenkaan ei just ollut rahaa.Eka meinasin jopa tilata sen ultimaten,mutta sitten peruin sen ja sitten tämän plussankin.

    Syyskuun boxissa Mulla oli Nomad Berlin paletti, Paris Hilton putsari, Illamasqua sävyssä cosmic, Ciate puuteri ja tuo sama Ofra paletti. Tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on tulossa lokakuussa Pürlisse Blue Lotus Brightening Serum, Jolii Cosmeticsin Spektra Stick sävyssä Stella, Tarten Chrome Paint Shadow Pot sävyssä Martini, Betty Boop x Ipsy Cheek To Cheek Blush Palette ja F.A.R.A.H Brushes Midnight Pro Trio -sivellinsetti!

      Oi kuulostaapa hyvältä toi sisältö, minkä sä sait syyskuussa<3

      Poista
  5. Oh, tuo kasvopaletti näyttää super kivalta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tuli heittämällä yksi mun suosikeista, ainakin noiden highlightereiden osalta<3

      Poista
  6. Huulipuna näyttää ainakin ihanalta, sävykin tosi kivan piristävä syksyyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on tossa aivan ihana! Vielä kun pääsis sitä huulilla asti testaamaan :)

      Poista
  7. Oi, mikä ihana sisältö! <3 Muutamat tutut tuotteetkin näkyy ja oon itse tykästynyt tohon Ofran palettiin tosi paljon :) luulin ensin, että toinen highlightersävy olisi liian tumma, mutta oon nyt käyttänyt noita molempia yhdessä ja lopputulos on aivan upea! :) Poskipuna on tosiaan noista heikoin, mutta tosi kaunis sävyltään ja onnistuu onneksi hieman kerrostaakin :)

    Huulipunan sävy on aivan superkaunis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon käyttänyt noita highlightereita pääasissa yhdessä, ja se sävy on kyllä ihan superkaunis kasvoilla eikä ollenkaan liian tumma munkaan vaalealle iholle<3 Poskipunaa joutuu joo kerrostamaan jonkin verran, mutta highlighterit on ihan täydellisiä!

      Poista

Kiitos kommentista!