keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Loppuneet Kosmetiikkatuotteet | Syyskuu & Lokakuu

*Saatu ilmaistuote


Taas on aika esitellä kahden edellisen kuukauden loppuneet kosmetiikkapurkit. Syys- ja lokakuussa sain ihan mukavasti omalla mittakaavallani taas purkkeja tyhjäksi! Huomaa kyllä, että ilmat ovat alkaneet viiletä, sillä esimerkiksi käsivoiteita mulla loppui taas pitkästä aikaa hieman enemmänkin ja niitähän mulla kuluu eniten juurikin syksyllä, talvella ja keväällä. Kirjoittelin taas tuttuun tapaan pienet miniarviot jokaisesta tuotteesta ja tässä siis kahden kuukauden loppuneet:

Meikit:


Luna Lip Oil Queen. Tämä huuliöljy pääsi vähän yllättäenkin mun suosiooni ja lopulta käytin tämän pois omalla mittakaavallani melko nopeasti. Tämä kosteutti huulia mukavasti jättäen niille samalla kauniin kiillon ilman mitään tahmaisuuden tunnetta. Tykkäsin, jatkoon menee.

NYX Matte Liquid Liner. Tää oli ilmeisesti joku maanantaikappale tai jo aluksi puoliksi käytetty, sillä tämä loppui mulla varmaan kolme kertaa nopeammin kuin kyseinen tuote yleensä. Joka tapauksessa tykkään tästä hurjasti ja tämä on edelleen mun suosikkieyelinerini yhdessä Vinyl Liquid Linerin kanssa. Jatkoon.

essence volume booster lash primer. Tämä on ollut mulla käytössä lähestulkoon aina meikatessa siitä lähtien, kun tuotteen ostin. Primer takaa sen, että ripsistä saa ripsivärin kanssa nopeasti näyttävät ja tuuheat. Uusi on jo käytössä eli ehdottomasti jatkoon, en osaisi olla ilman!


Catrice HD Liquid Coverage Foundation. Mattapinnan jättävä peittävä meikkivoide, joka on yksi mun suosikeistani. Hinta on edullinen, tätä saa ihan lähi-Cittarista ja pidän myös siitä, että meikkivoide on pipettipullossa. Jatkoon menee.

Touch In Sol No Poreblem Primer. Todella hyvä silikoninen primer, joka jätti ihon pinnan silkkisen sileäksi. Ei tämä ihohuokosia loppujen lopuksi blurrannut ihan niin hyvin kuin olisin ehkä toivonut, mutta rakastan sitä primerin jättämää silikonista pintaa iholla, jolle meikki levittyy niin kauniisti. Pieni miinus siitä, ettei purkkia saanut täysin tyhjäksi ja nyt pohjalle jäänyt primer on valahtanut tohon eteen ja näyttää, että sitä olisi enemmänkin jäljellä, vaikka näin ei siis ole. Jatkoon.

essence camouflage+ healthy glow concealer. En olisi uskonut tykästyväni tähän peiteaineeseen näin kovin, mutta käytin tämän loppuun todella nopeasti! Aiemmin olen käyttänyt lähinnä pelkästään UD:n All Nighteria, mutta tämä essencen peiteaine toimi arkena todella hyvin. Peittokyky tummille silmänalusille oli hyvä, joskaan ei paras mahdollinen, mutta tämä ei kasautunut lainkaan juonteisiin ja tätä oli kaikin puolin miellyttävä käyttää. Jatkoon!

Hiukset:


Bio2You Collagen and Hyaluronic Acid Shampoo*. Ihan ok arkishampoo, joka kuitenkin vaati yleensä kaksi pesukertaa, jotta sain omat hiukseni puhtaiksi. Koin tämän olevan hiuksille melko hellävarainen, mutta silti loppujen lopuksi siihen nähden melko tehokas. En kuitenkaan ostaisi uudelleen, sillä jokin tästä jäi puuttumaan - ei jatkoon.

Batiste Dry Shampoo Fresh. Kestosuosikki, jonka käyttöä oon kuitenkin vähentänyt huomattavasti. Jatkoon.

John Frieda Weightless Wonder Shampoo. Yllättävän hyvä perusshampoo, joka puhdisti omat hiukseni helposti jo yhdellä pesukerralla. Tästä 50 ml koosta riitti myös moneksi kerraksi, kiitos juuri hyvän pesutehon, eikä shampoo latistanut hiuksia, vaikka tämä onkin tarkoitettu nimeonmaan pörröisille hiuksille. Brändi ei kuitenkaan ilmeiesesti ole cruelty free, joten ei jatkoon.


John Frieda Weightless Wonder Conditioner. Ihan ok -tasoinen hoitoaine, joka selvitti hiusten takut moitteettomasti, mutta ei ehkä ollut omille vaalennetuille hiuksilleni riittävän hoitava. Paljoa ei tästä puuttunut, mutta silti se joku jäi uupumaan, mitä itse tarvitsen hoitoaineelta. Ei jatkoon.

Bio2You Hair Mask with Collagen and Hyaluronic Acid*. Erittäin hyvä hiusmaski ollakseen silikoniton tuote! Tämä teki hiuksista sileät ja pehmoiset ja mikä parasta - tämän ei tarvitse antaa vaikuttaa paria minuuttia pitempään. Jatkoon menee!

Kasvot:


Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil. Minikokoinen versio Whamisan ihanasta puhdistusöljystä, joka poistaa meikit kasvoilta todella tehokkaasti. Sopii niin yksinään käytettäväksi kuin osaksi kaksoispuhdistustakin. Mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa ja täysikokoinen pullo on jo käytössä eli jatkoon.

Senja Cosmetics Sleek Cheek Deep Cleansing Oil*. Ihan superhyvä öljyputsari, jonka ainut huono puoli on se, ettei ainetta saa kasvoilta pois pelkän veden kanssa. Tämä siis vaati kaverikseen mulla aina toisenkin putsarin, mikä ei sinänsä ole mulle ongelma, mutta vähän laiskempiin ihonpuhdistushetkiin tämä ei siis sovellu. Meikit kuitenkin lähtevät tämän kanssa pois todella hyvin ja rakastan myös tuotteen tuoksua. Jatkoon menee.

Murumuru Kasvovesi. Aivan ihanan tuoksuinen kasvovesi, joka sopi mun iholleni todella hyvin. Monet kasvovedet aiheuttavat mulla kiristävää tunnetta iholla, mutta tämä oli todella hellävarainen. Rakastuin oikeastaan ihan kaikkeen tässä eli ehdottomasti menee jatkoon.

Mossa Juicy Clean 3in1 Cleansing Micellar Water. Mossan misellivesi on ollut yksi suosikkini jo pitkään, mutta tämä oli ensimmäinen pulloni tätä uudistunutta versiota (tai ainakin pakkaus on uudistunut). Tämä ei aiheuta iholla kiristävää tunnetta vaan putsaa kasvoilta loput meikinrippeet pois todella hyvin. Uusi on ostettu jo, eli jatkoon menee ehdottomasti.


Murumuru C-vitamiiniseerumi. Tämä seerumi oli loistava tuote kesällä ja käytin tätä itse pääasiassa aamuisin. Pieni määrä riitti kerralla ja liian suuri määrä seerumia aiheutti sen, että seerumi saattoi lähteä rullautumaan iholta rumasti pois. Sen kuitenkin pystyi välttämään helposti annostelemalla seerumia vain pieniä määriä. Jatkoon!

Mádara SOS Hydra Repair Intensive Serum. Yksi mun suosikkiseerumeistani ikinä, tämä on jo kolmas tai neljäs pullo tätä. Kosteuttaa todella hyvin ja tämä onkin varsinkin talvisin ollut yksi ihoni pelastajista. Uusi on jo ostettu eli totta kai jatkoon.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5. Paksuhko hyaluronihapposeerumi, joka toimi itselläni parhaiten iltakäytössä. Ihan kaikkien voiteiden ja öljyjen alle tämä ei sopinut, sillä seerumi saattoi lähteä rullautumaan niiden alta pois, mutta oikein tuotteiden kanssa tämä toimi loistavasti. Edullinen ja todella kosteuttava seerumi, tykkään! Jatkoon menee.


Lumene LÄHDE Arctic Spring Water Enriched Facial Mist. Kasvosuihke, jota käytin pääasiassa valmiin meikin päälle freshaamaan kasvoja ja jopa ihan vaan viemään kasvoilta pois liikaa puuterisuutta. Pidin tästä juuri sen takia, että tämä sopi niin hyvin meikin päälle, mutta kosteutustehoiltaan olen käyttänyt parempiakin suihkeita. Jatkoon menee kuitenkin.

Ziaja Goat's Milk Concentrated Moisturising Day Cream. Päivävoiteeksi tarkoitettu mukavan kosteuttava voide, joka ei kuitenkaan kesällä toiminut mulla päivävoiteena voiteen "rasvaisuuden" takia. Käytin tämä siis kevyenä yövoiteena, mutta talvella tämä olisi varmasti tosi hyvä myös päivävoiteeksi. Jatkoon.

Mizon Snail Repair Eye Cream*. Geelivoidemainen silmänympärysvoide, joka toimi mulla loistavasti aamukäytössä. Sy-voide imeytyi nopeasti, kosteutti hyvin ja oli kaikin puolin miellyttävä käyttää. Mizonin tuotteet on muutenkin olleet suurin osa itselleni hurjan mieluisia ja myös tämä menee jatkoon.

Vartalo, kädet & jalat:


The Body Shop Vanilla Marshmallow Hand Cream. Ihana viime joulun kausituoksu, joka tuoksui karkkiselle vaniljalle - hyvin makealle siis. Rakastan näitä TBS:n käsivoiteita, kuten joka kerta sen oon näissä loppuneissakin todennut, ja jatkoon menee tämäkin, mikäli tuoksu vielä tulee myyntiin.

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Cream. Loistavasti käsiä kosteuttava paksu käsivoide, jossa oli vielä ihana appelsiininen tuoksu! Tällä kestää imeytyä jokunen hetki, mutta sen takia olenkin käyttänyt tätä iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa. Aamulla kädet ovat pehmeät ja kosteutetut. Tästä tuli heittämällä yksi suosikkikäsivoiteeni, eli jatkoon menee ihan ehdottomasti.

Rituals... The Ritual of Sakura Blossoming Hand Lotion. Vihdoin tää loppui! Mulla on siis ollut tämä Ritualsin ihanan tuoksuinen käsivoide tämän vuoden pannuprojektissa ja vihdoin ja viimein oon saanut pullon tyhjäksi. Oon käyttänyt tätä päivittäin ja kesällä tämä oli itselleni riittävän kosteuttava tuote. Nyt heti ilmojen viiletessä jouduin kuitenkin huomaamaan, ettei voiteen kosteutustehot ihan riitä omille korppukäsilleni. Jatkoon menee silti.


Lavera Revitalising Body Wash*. Appelsiinin ja tyrnimarjan tuoksuinen suihkugeeli, joka on niin ihanan tuoksuinen, ettei ole tosikaan! Mä olen saanut tämän jo aikoja sitten, mutta sain tämän otettua käyttöön lopulta vasta nyt ja oon tykännyt tästä ihan hurjan paljon. Tuoksu tässä on tosiaan se pääasia, se on ihanan pirtsakka ja muutenkin tämä on sopinut kuivalle iholleni hyvin. Jatkoon!

Benecos Shower Gel Lemon Balm*. Melko miedon tuoksuinen suihkugeeli, joka sisältää sitruunamelissaa. Suihkugeeli saa siitä myös tuoksunsa, joka oli mulle mieluinen, mutta ehkä vähän turhan mieto. Benecosin muut suihkugeelit alkoivat kiinnostaa, mutta tämä ei pääse jatkoon.

Soaphoria Onni-suihkuvaahto*. Tästä pikkuisesta purnukasta ei turhan moneksi kerraksi riittänyt, mutta tämä suihkuvaahto tuoksui hyvältä ja toimii siis hyvin vartalonpuhdistustuotteena suihkussa. Mielenkiintoni heräsi Soaphorian tuotteita kohtaan ja nämä olisivat varmasti todella hyviä joululahjoja! Jatkoon.

The Body Shop Vanilla Marshmallow Body Scrub. Ihanan rouhea sokerikuorinta, jolla sai vartalon ihon kuorittua todella nopeasti ja tehokkaasti. Rakastan TBS:ltä nimenomaan näitä sokerikuorintoja, jotka ovat paljon tehokkaampia kuin geeliversiot. Tämä oli viime talven kausituoksu eikä siis enää myynnissä, mutta muuten kuorinta menee kyllä jatkoon.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? :)

12 kommenttia:

  1. Ohoo, siinäpä vasta kasa loppuneita! Montakin tuttua tuotetta oli mukana ja monta sellaista jotka kiinnostaa jo valmiiksi mutta en ole vielä testannut.

    Tuo Benecos suihkugeeli ei ihan vakuuttanut mua. Mun mielestä se ei tuoksunut millekään ja mä kaipaan suihkutuotteilta juuri sitä hyvää tuoksua. Soaphorian tuotteet taasen on aivan ihania, suosittelen :)

    Ordinaryn hyaluronihapposeerumi on perus hyvä ja edullinen. Tosin huomasin myös, että se saattoi joskus rullautua iholta.
    Muru murun tuotteita en olekaan itse päässyt vielä testaamaan, mutta ne kiinnostelee kovasti. Bio2you lukeutuu yksiin mun lemppareihin. Merkillä on tosi hyviä tuotteita ja varsinkin just nuo ihonhoitotuotteet on ihan huippuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin toi Benecosin suihkugeeli oli vähän turhan miedon tuoksuinen, mutta toisaalta onhan se hyvä, että tollasiakin on, kun kaikki ei taas halua niitä voimakkaita tuoksuja! Mullekin suihkugeelissä on kuitenkin sun tavoin tärkeintä juuri se tuoksu :D

      Murumurua suosittelen todella lämpimästi! Ihan mahtavia noi heidän tuotteet eikä oo pahan hintasiakaan :) Bio2You:n tuotteet on olleet kyllä tosi hyviä - niin ihonhoitotuotteet kuin hiustenhoituotteetkin! Mun pitäisikin piakkoin kirjoitella taas niistä<3

      Poista
  2. Hyvä saalis loppuneita:)
    Essencen lash primer ja healthy glow concealer ovat mulla vakiokäytössä. Ihan ässätuotteita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on molemmat hurjan hyviä! Muistelinkin, että säkin tykkäät niistä :)

      Poista
  3. Tosi monta mielenkiintoista ja tuttua tuotetta! Tuossa NYXin linerissa taitaa olla sellainen ihan kapea kärki? Ink Liner on mun suosikki, tykkään paksummasta tussipäästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa on kapea kärki, mutta se on sellanen tosi joustava ja sen takia paljon vaikeammin "hallittavissa" kuin tussipäiset eyelinerit. Se on mulle itselleni pienoinen miinus ton kanssa, mutta toisaalta kun siihen tottuu niin hyvin ne rajaukset syntyy :D

      Poista
  4. Mahtimäärä loppuneita ja yllättävän paljon mulle tuttuja. Kiva kun suosittelit tuota Catrisen primeria, koska just mietin sen ostoa. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 on ihana mutta tosiaan se rullautuvuus on tylsää.
    Bio2you on mulla juuri käytössä ja aika samoja ajatuksia kuin sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten oo ainut jolla toi The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi saataa rullautua pois! Nyt jo pari teistä kommentoinut samaa ja mä kun luulin, että oon ainut kenellä se noin tekee, kun yleensä kaikki vaan hehkuttaa tota :D Bio2You:n hiustuotteista hiusnaamiot on ehdottomasti mun mielestä niitä parhaimpia<3

      Poista
  5. Madaran SOS-seerumi on jotain parasta, samoin Neal'sin käsivoide, ihan mun lemppari. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi molemmat tuotteet on kyllä ihan uskomattoman hyviä! :)

      Poista
  6. Essencen lash primer kuulostaa huipulta! Mä en olekaan pitkään aikaan käyttänyt mitään ripsiprimereita, mutta pohdin tuossa yksi päivä että pitäisikö taas testata jotakin :)

    Ritual of Sakura -tuoksu on aivan ihana. Mutta tuon kokoinen pullo olisi kestänyt mulla varmaan kymmenen vuotta, kun käytän niin vähän käsivoiteita :D

    The Ordinaryn hyaluronihapposeerumi on tosiaan loistava tuote, mutta koostumus huono :/ se jää mullakin pyörimään iholle ja rullautuu/murustuu.

    VastaaPoista
  7. Ihania loppuneita tässä, myös muutama minullekkin tuttu tuote. Noita bio2you isoja tuotteita ois kiva päästä kokeilemaan, ainakin seabuckhorn -naamio mikä tuli betessä oli mielestäni todella hyvä. Ajattelin juuri tuota ziajan goats milk sarjaa ostaa itselleni päivä- ja yövoiteen, mutta pitää ehkä käydä ensin etsimässä joku testeri liikkeessä tuotteesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!