keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Boxycharm | Marraskuu 2018 + arvonnan voittaja


Marraskuun Boxycharm antoi taas odottaa itseään keskivertoa kauemmin ja aloinkin jo epäillä, etten tule koko boksia itselleni saamaan lainkaan. Shipiton halvimman mahdollisen kuljetuksen huonona puolena onkin se toimituksen pitkä kesto sekä se, ettei lähetystä pysty mitenkään seuraamaan. Toistaiseksi oon kuitenkin saanut jokaisen pakettini ehjänä perille asti (mitä nyt Suomen tulli oli jostain syystä poistanut yhden sallitun tuotteen boksista taannoin, kun luetunymmärtäminen ei vissiin ole heidän vahvimpia puolia siellä). Nyt pääsen siis vihdoin esittelemään teillekin marraskuun Boxycharmin sisällön ja postauksen lopussa on ilmoitettu myös blogissa olleen arvonnan voittaja!


Boksin sisältö näytti tältä ja teemahan tässä kuussa oli ihan selvästi kulta ja glitter, joita löytyy jossain muodossa oikeastaan jokaisesta boksin tuotteesta. Ihanaa pikkujoulu- ja miksei joulufiilistäkin! Mun mielestä on tosi kiva, kun näillä bokseilla on aina jokin tietty teema, vaikken juuri pahemmin niistä täällä blogissa olekaan puhunut. Se teema tekee kuitenkin bokseista hieman yhteneväisempiä ja onhan esimerkiksi hyvin yhteen sointuvat värit esteettisesti miellyttävää katseltavaa. Tärkeintä totta kai on kuitenkin se sisältö, johon mennäänkin sitten seuraavaksi tarkemmin:


Aloitetaan ehdottomasti kiinnostavimmalla tuotteella, joka on Ace Beaute Grandiose Palette. Luomiväripaletin neljällä mattasävyllä ja neljällä shimmersävyllä saa luotua todella upeita lookeja, jotka väriensä puolesta sopivat loistavasti niin syksyyn kuin talveenkin ja nimenomaan tähän joulunaikaan. Laadultaan luomivärit ovat oikein hyviä - koostumus on kermaista ja pigmentti hyvä. Nämä eivät juuri karise ja kaikin puolin näitä on ollut oikein miellyttävä käyttää, mitä nyt olen pariin otteeseen näitä ehtinyt testata. Upea paletti ja tämäntyylistä multa ei vielä löytynytkään eli siitäkin iso plussa!
Hinta: noin $24,99.


Cover FX Glitter Drops tuli mulle sävyssä Nova. Tämä on kullansävyistä nestemäistä glitteriä, jota voi käyttää sekä kasvoilla että vartalolla. Glitterin voi joko sekoittaa kasvo- tai meikkivoiteen joukkoon, lisätä meikin alle tai käyttää highlighterin tavoin meikkipohjan päällä. Tästä tulee iholle aivan tajuttoman upea kultainen kimallus, mikä hyvin pienissä määrissä käytettynä toimii mulla highlighterin muodossa. Meikkipohjaani en halua saada kimaltamaan, sillä sen haluan olevan mahdollisimman matta, mutta uskon tämän toimivan todella hyvin myös vartalolla, mikäli haluaa vaikkapa dekolteelle saada pientä hehkua. Silloinkin tosin itse lisäisin tätä vartalovoiteen joukkoon, jotta kimallus ei ole turhan yliampuvaa, mutta siis vau, onhan se glitterisyys ja kimallus upean näköistä!
Hinta: noin $44,00.


Meikkisiveltimet ovat tuttu näky Boxycharmissa ja tällä kertaa boksista paljastui Luxie Luminous Eye Set. Siveltimet ovat ulkoasultaan upeita - kultaa ja glitteriä boksin teeman mukaisesti. Itse siveltimet ovat kaikki aika pienikokoisia ja ne soveltuvat hyvin tarkkaan työskentelyyn. Setin häivytyssivellin on kuitenkin varmaan kolme kertaa pienempi kuin ne, mitä normaalisti meikatessa käytän, joten saa nähdä mitä näiden kanssa keksin. Setin siveltimet ovatkin kaikki "mini" sanalla varustettuja, mikä tosiaan selittää niiden pienen koon. Täytyy katsoa mitä näiden kanssa keksin, yksi tulee ainakin olemaan varmasti loistava alaluomella, kun luomivärejä pitää häivytellä.
Hinta: noin $21,00.


Jonteblu Glittering Star Eyeliner on musta silmänrajauskynä, joka on varustettu kauniilla kultaisella kimalluksella. Mä en yleensä ihan hirveästi lämpene näille kynille, sillä käytän silmien rajaamisessa pääasiassa nestemäisiä tuotteita, mutta tää vaikutti oikeesti kokeilemisen arvoiselta, kun kädelle tätä swatchailin. Kynä oli riittävän pehmeä ja siitä oikeasti irtosi sitä väriäkin mukavasti. Mä oon jo pitkään halunnut ostaa vastaavanlaisen eyelinerin nestemäisenä, mutta ehkä mun ei nyt tarvitse, jos tämä toimii kuten haluan. Vielä en ole tätä testannut, mutta ehkäpä jouluna saan tuotua tän avulla vähän lisää säihkettä ja kimallusta silmämeikkiin. 
Hinta: noin $5,00.


Viimeisenä vielä Lashaholic Lashes Instaglam False Eyelashes -irtoripset, jotka on pakattu mitäpä muuta kuin kimaltavaan kultaiseen boksiin! Ripset itsessään näyttävät todella upeilta ja myös älyttömän pitkiltä. Onneksi nämä eivät ole tämän tuuheammat, sillä liian tuuheat ja pitkät irtoripset eivät ole mun makuuni, sillä ne saavat mun silmät näyttämään todella raskailta. Nämä vaikuttavat kuitenkin todella hyviltä, mutta vielä en tosiaan ole näitä silmiini laittanut. Oon nykyään aika huono käyttämään irtoripsiä muuten kuin juhlatilaisuuksissa, joten voipi olla että nääkin saa odotella vuoroaan tovin jos toisenkin. Kiva oli kuitenkin saada nämä boksista!
Hinta: noin $14,99.

Boksin kokonaisarvo oli tällä kertaa noin $110,00 eli oikein mukavasti. Toki suurin osa boksin arvosta tuli CoverFX:n glittertipoista, mutta kokonaisuutena boksi toimii ja on ihanan juhlava! Marraskuun boksi oli mulle itselleni todella mieluinen enkä malta odottaa, että saan joulukuun boksin käsiini.


Blogiarvonnan voittajaksi arpoutui tällä kertaa Sofia, jolle lähti siis EcoToolsin sivellinsetti ja Pretty Vulgarin luomiväripaletti. Paketti on jo postitettu Sofialle, onnittelut vielä voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Miltä marraskuun Boxycharm näyttää? :)

24 kommenttia:

  1. Ooh mikä boxi, tämä kelpaisi heti mullekin! Tuo luomiväripaletti on tosi upea ja tuollaista glitteriäkin olisi kiva testata :) Näyttää varmasti kivalta ruskettuneella iholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultainen glitter näyttää kyllä varmasti superkauniilta ruskettuneella iholla<3 Josko sitä rusketusta saisi keväällä itsekin, kun pääsen vihdoin ja viimein taas ulkomaille! :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joulukuun boksista maksoin kaikkine kuluineen yhteensä 32,46 euroa. 19 euroa meni itse boksiin ja loput sitten Shipitolle kuljetusmaksuihin ym. Ei tää mikään ilmainen ole, mutta mun mielestäni täysin hintansa arvoinen!

      Poista
    2. Kiitti tiedosta :) Mä oon samaa mieltä, tuosta sisällöstä kantsiikin vähän maksaa.

      Poista
    3. Todellakin kannattaa! ♥

      Poista
  3. Olispa bettebox samalla tasolla :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, älä muuta sano :D Suomessa on niin vähän kilpailua tolla saralla :/ Sekin varmasti helpottaisi jos saataisiin tänne enemmän vastaavia bokseja niin sisältöjenkin olisi sitten pakko olla sellaisia, että asiakkaat on tyytyväisiä. Onhan Bettelläkin toki niitä hyviä bokseja!

      Poista
  4. Ääähh missä viipyy mun marraskuun Boxy :( :(. Tää näyttää ihan super kivalta <3. Alan jo hieman ahdistua kun ei ole tullut yli kuukauteen. Varsinkin kun sain joulukuun boksin eilen käsiini :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saat omasi pian<3 Ja mitä ihmettä :D Miksen mä saa noita ikinä niin nopeasti?? Mutta siis joo onhan toi vähän hassua, että seuraavan kuun boksi tulee ennen edellistä. Uskon kuitenkin, että sen marraskuun boksinkin saat, nyt vaan taas näköjään kesti niillä jokseenkin kauan :D

      Poista
    2. Joo eipä ole marraskuun boksia näkynyt vieläkään, täällä aletaan olla aika epätoivoisia :(. Joulukuun boksi tuli nopeasti, koska se oli se luxeboksi ja otin fedex kuljetuksen :D.

      Poista
    3. Ääh eikä, toivottavasti se sieltä vielä tulisi :( Tosi tylsää jos se on kadonnut matkalla! Aaa no se selittää :D

      Poista
    4. Mulla myös marraskuun boksi vielä teillä tietämättömillä. Veikkaan että joulun ja uudenvuoden pyhät sotki kuljetuksia ja boksi odotuttaa itesään vielä hetken. Saisi kyllä tulla jo mokoma kun kohta tulee jo tammikuun boksi :D

      Poista
    5. Niin ne varmaan on sekoittaneet joo. Mäkään en oo joulukuun boksia saanut vielä, mutta se nyt ei oo mikään ihmekään kun aina niillä kestää! Boxycharmin tulo on vaan aina yksi kuukauden kohokohdista eikä sitä millään malttaisi odottaa :D

      Poista
  5. Ihan huipulta vaikuttaa tää boxi! Siis nuo siveltimet, tuo glitterkynä! Mä haluaisin niin kokeilla jotain glitteriä uutena vuotena, mutta enpä taida jaksaa ostoksille lähteä kun siellä pitäis ihan kunnolla mietiskellä ja testailla kun oon ihan kujalla edelleen glitterien kanssa meikissä - enkä jaksa näköjään paneutua asiaan vieläkään kovasti :'D Tuliskohan ennen uutta vuotta sellanen meikkausinto että jaksais kokeilla ;)

    Vaikka kyseessä onkin marraskuun boxi, niin silti tää on niin sopiva näihin joulun juhliin, eli siis pikkujoulukauteen tässä oli paljon hyviä tuotteita, uuteen vuoteen ja noh miksei ihan jouluunkin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo tiedän tunteen :D Glitterit, ainakin sellaset irtoglitterit on mullekin vähän vieraita, vaikka just syksymmällä sain Wet n Wildiltakin sellasen pressatussa muodossa olevan kultaisen glitternapin. Jotenkin luomivärit on vaan niin helppoja enkä normiarkena/juhlana halua mitään glitteriä ympäri naamaa laittaa niin ei oo sitten tullut käytettyä :D Uutenavuonna sellaset olis kyllä kivat!

      Poista
  6. Nää boxycharmit on kyllä joka kuukausi ihan todella huikeita! Onneks tätä ei voi ihan suoraan tilata, niin se vähän hillitsee mun ostohaluja ja samalla säästää vähän kukkaroakin :D Mutta erityisesti toi luomiväripaletti on upea! Niinkuin sanoit, niin täydellinen tähän vuodenaikaan. Paletilla saa varmasti yllättävän monipuolisia meikkejä aikaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo niin se hillitsi munkin ostohaluja vielä viime keväänä, kunnes sorruin :D Mutta onneksi sorruin! Oon ollut pelkästään tyytyväinen näihin bokseihin<3 Meikeistä jos tykkää eikä oo turhan nirso niiden suhteen niin tää on kyllä ihan loistava boksi :) Toki täältä ihonhoitoakin tulee välillä, mutta pääpaino on yleensä niissä meikeissä. Toi luomiväripaletti on yksinkertaisesti upea ♥

      Poista
  7. Niinpä, vähän on Bette Box eri luokkaa kuin tämä. Ihan huikea sisältö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei näitä kahta boksia kyllä voi oikein keskenään verrata :)

      Poista
  8. Ensivaikutelmana todella ihana boksi, tuo paletti ja pensselit aivan huikeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä hurjan kiva<3 Paletti erityisesti :)

      Poista
  9. Kiitos paljon paketista, tuli eilen perille! :) ♥

    Siis wau, tää boksin sisältö on ihan huippu! Luomiväripaletti on ehdottomasti mun mielestä kaikkein kivoin tuote näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, ja tosi hyvä että sait paketin noin nopeasti! (Ja mä ehdin sen lähettää.. :D) Mäkin tykkään ehdottomasti eniten tosta paletista, vaikka muutenkin koko boksi on kyllä ihan hurjan hyvä<3

      Poista

Kiitos kommentista!