keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Kolme Joulukalenteria | Luukut 1-4


Tänään päästään tekemään ensimmäinen katsaus mun tämän vuoden joulukalenterien sisältöön! Lauantaina luukkujen availu alkoi ja tässä postauksessa esittelen teille kaikkien kolmen kalenterini neljän ensimmäisen luukun sisällöt. Multa löytyy siis Lookfantasticin (pr-näyte), The Body Shopin sekä TwistBe:n kalenterit. Kaikki kalenterit ovat ihanan erilaisia ja tuun varmsti hukkumaan kosmetiikkaan, kunhan saan kaikki luukut avattua. Mainitsin jo aiemmin, etten tule tekemään kalenterien sisällöistä sen tarkempia arvosteluja, sillä en tässä ajassa mitenkään ehdi kaikkia tuotteita testaamaan eikä olisi edes fiksua ottaa kaikkia käyttöön. Pienet katsaukset ja fiilikset kustakin tuotteesta kuitenkin on tulossa:

*Affiliate- eli mainoslinkki. Lookfantasticin kalenteri on pr-näyte.

Lookfantastic Advent Calendar luukut 1-4:


1. HD Brows Contour and Colour Pro Palette 
Todella vahva aloitus tällä kalenterilla! Kuuden sävyn kasvomeikkipaletti, josta löytyy sävyjä niin kasvojen korostamiseen kuin varjostamiseen. Ylärivin sävyt ovat mattoja, alarivin taas hieman shimmerisiä. Mielenkiinnolla odotan kuinka tämä käytössä toimii.

2. Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 50 ml
Misellivesi, joka lupaa poistaa niin meikit kuin muutkin ihon epäpuhtaudet samalla kosteuttaen ihoa. Uusia misellivesiä on aina hauska testata, joten tämäkin oli mulle hurjan mieluinen tuote. Pariin otteesen oon tätä nyt käyttänyt ja oikein hyvin tää on hoitanut ihonpuhdistuksen viimeistelyn! Ihoa ei ole pahemmin kiristänytkään tämän käytön jälkeen eli hyvältä vaikuttaa.

3. Percy & Reed Perfectly Perfecting Wonder Balm 30 ml
Hiuksille tarkoitettu tuote, jota voi käyttää primerina ennen muita muotoilutuotteita tai ihan sellaisenaan pyyhekuiviin hiuksiin. Tuote helpottaa hiusten muotoilua ja oon tätä yhden tuubin joskus aiemmin käyttänyt ja muistaakseni pidin tästä. Innolla siis otan tämän käyttöön!

4. Glamglow Gravitymud Firming Treatment 15 g
Glamglown naamiot ovat mun kokemukseni mukaan todella hyviä. Tämä on kiinteyttävä peel-off naamio, jota lähden testaamaan oikein mieluusti. Tällä hetkellä mulla on niin monta naamiotuubia auki, että keskityn kuitenkin käyttämään ensisijaisesti niitä.

The Body Shop Deluxe Advent Calendar luukut 1-4:


Tuttu tuote, ihana raikas piparmintun tuoksuinen suihkugeeli, joka tosiaan löytyy multa myös täysikokoisena. Voi olla, että annan tämän eteenpäin jollekulle kaverilleni, sillä mulla riittää tekemistä sen täysikokoisenkin kanssa.

Mango on yksi suosikkituoksuni TBS:ltä ja tällaiset pienet vartalovoipurnukat saan jopa käytettyä joskus loppuun. Tosi kiva yllätys ja käytän näitä paksuja vartalovoita nimenomaan talvisin.

Mulle uusi tuote, mutta tosi kiinnostava! White Musk -sarjaa en ole aiemmin testannut, mutta voide tuoksui miellyttävältä ja tämä tulee taatusti käytettyä loppuun nopeasti, vaikka mähän siis olen kyllä ehkä maailman laiskin vartalonrasvaaja. Kerran oon tätä testannut ja voide kosteutti ihan kivasti, mutta jätti iholle sellaisen nahkeantahmaisen tunteen joksikin aikaa. Sekin onneksi kuitenkin hälveni iholta pian.

Mä en niin lämpene tällaisille tuotteille, mutta siis joo eiköhän tällekin käyttöä löydy. Toivottavasti näitä ei-kosmetuotteita ei kuitenkaan tule mitenkään jatkuvalla syötöllä kalenterista. Ilmankin olisin siis pärjännyt!

TwistBe Joulukalenteri luukut 1-4:


Luonnonkosmetiikan deodorantit ovat jääneet mulla aika vähälle testailulle, joten odotan todella mielenkiinnolla kuinka tämä toimii! Dödö on alumiiniton ja sen teho perustuu mm. aloe veraan, laventeliin sekä sitruunaan. Tuoksu ainakin oli miellyttävä ja suhteellisen mieto. Otan tämän testiin heti, kun saan tällä hetkellä avattuna olevan dödön loppumaan.

Luomupuuvillaa oleva puhdistusliina, jolla on tarkoitus poistaa kasvoilta sille levitetty puhdistusaine. Mä olen lukenut ja kuullut musliiniliinoista todella paljon hyvää, mutta itse en ole tällaista aiemmin omistanut enkä toistaiseksi vielä ehtinyt myöskään testaamaan tätä.

Tämä on marjan makuinen kollageenivalmiste, jota on tarkoitus lisätä esimerkiksi smoothien joukkoon. Paketin tulisi riittää yhteensä 15 annokseen. Tämä luukku ei herättänyt mussa mitään riemunkiljahduksia, sillä toivon tosiaan saavani nimenomaan kosmetiikkaa tästä kalenterista, mutta kunhan näitä nyt ei vallan ala tuolta putkahdella niin kestän kyllä tämän! Katsotaan koska saan taas jonkinlaisen smoothieinnostuksen niin pääsen tätäkin testaamaan.

Mansikalta ja kanelilta tuoksuva huultenkuorinta, jonka kuorintateho perustuu ruskeaan sokeriin. Lisäksi tuotteesta löytyy mm. manteliöljyä, joka auttaa pehmentämään ja kosteuttamaan huulia. Rakastan erilaisia huultenkuorintoja ja tässä tuoksu ainakin on aivan ihana. Kuorintateho ei ole ihan yhtä hyvä kuin vaikkapa Lushin huultenkuorinnoilla, mutta tämä jätti huulet hurjan pehmeän tuntuisiksi ja nimenomaan kosteutetuiksi.

Kaikkiin kolmeen kalenteriini olen tähän asti ollut tyytyväinen. Lookfantasticin aloitus oli ihan huippu, mutta TBS ja TwistBe ovat myös olleet oikein mieluisia. En malta odottaa, että saan availla taas uusia luukkuja ja pääsen näitä kaikkia testailemaan!

Miltä sisällöt näyttävät, onko kiinnostavia tuotteita? :)

18 kommenttia:

  1. Olipa kiva kooste kaikista kalentereista :) Tuo Lookfantasticin kalenteri vaikuttaa tosi hyvältä, pitää harkita sitä ensi vuonna :) Oon itse ollut tosi tyytyväinen Lumenen kalenteriin, toisaalta kyllä tiesin jo etukäteen mitä sieltä tulee, kun vertailin niin monia kalentereita ennen ostopäätöstä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF on ollut hyvä jo monta vuotta<3 Vaikka jotkut sanoi, että taso laski tänä vuonna viime vuoteen nähden niin mä oon ollut tyytyväinen! Tosin mulla ei viime vuonna tätä kalenteria ollutkaan enkä muista mitä kaikkea sieltä tuli :D Lumenen kalenteri on huippuhyvä<3

      Poista
  2. LF:n kalenterissa kyllä vahva aloitus!! Twist Be:llä ihan mielenkiintoisia, samaten TBS:llä, omasta on tullut vartalotuotteita, suihkugeeli ja täysikokoinen ripsiväri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n ripsaria oliskin hauska testata! En oo muutenkaan pahemmin heidän meikkejä käyttänyt, ihon- ja vartalonhoitotuotteita sitten senkin edestä :D

      Poista
  3. Mä oon kans tykännyt LF:sta mut vähän harmittaa ettei tullut Twistbe:a ostettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TwistBe on selkeesti kaihertanut monia, ensi vuonna sitten hankit sen ;) LF on ollut tasaisen hyvä mun mielestä!

      Poista
  4. Oih, miksi en ostanut tota LF:n kalenteria vaikka se oli 25 prossaa alessakin... Ostin sit vaan Lumenen, nyt kuolaan tota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä inhottavaa, kun jälkikäteen alkaa harmitella ettei ostanut jotain kalenteria :/ Ens vuonna sitten nappaat senkin! Lumenen kalenteri on vaikuttanut kyllä tositosi hyvältä, mulla oli se viime vuonna ja tykkäsin ihan älyttömästi<3

      Poista
  5. Sulla on aina niin kauniita kuvia, näitä on ilo katsella <3 :) Lookfantasticin alku on ollut tosi hyvä myös mun mielestä, mutta kyllä nuo kaksi muutakin näyttää aika lupaavilta. Mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä muuta niistä löytyy :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 :D Mulla on hirvee epävarmuus tällä hetkellä näistä kuvista, kun pitää kuvata keinovalossa tän pimeyden takia.. Eikä niiden kanssa mitenkään pääse luonnonvalokuvien kanssa samalle tasolle.

      Poista
  6. Todella kivasti toteutettu tämä, mukava lukea kolmen kalenterin sisuksia samassa postauksessa kun saapi vähän ns. vertailla tässä samalla näitä ;) Ihan huippuja tuotteita tuossa TwistBen kalenterissa! Ihanaa, on toi TBS:n mangon tuoksuinen rasva, en olekaan aikoihin itse käyttänyt sitä <3 Mullakin tulee käytettyä nykyisin nuita buttereita talvisin vain, ennen suosin mieluummin lotioneita, mutta kun niitä alkoi näistä kalentereista tulemaan niin opin jotenkin käyttämään niitäkin. :)
    Mäkin olen tosi tyytyväinen mun omaan TBS:n kalenteriini tähän asti ja toivon että ehtisin tänään kuvata tuotteet ja julkaista postauksen, kun oon luonnostellut jo kaikkien tuotteiden tekstit lukuun ottamatta tätä päivää :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mustakin on kiva samaan aikaan vertailla mitä näistä kaikista onkaan tullut! Kesäisin noi vartalovoit on vähän turhan tuhteja, vaikka onhan niitäkin vähän eri laatuisia - toisissa sarjoissa se on paksumpaa kuin toisissa. Talvisin noi toimii tosi hyvin<3 Se sun kalenteri on kyllä ihan omalla tasollaan, huomaa selkeesti että se on paras niistä kolmesta TBS:n kalenterista ja sieltä löytyy todella hyviä tuotteita!

      Poista
  7. Kiva päästä seurailemaan mitä kaikkea kalentereista paljastuu! :) Tuon Lookfantasticin kaleterin ensimmäiset luukut vaikuttavat todella lupaavilta, samoin TwistBen kalenteri kiinnostaa kovasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF:n aloitus oli tosi vahva ja onneksi samalla linjalla on myös jatkettu! TwistBe parantaa mun mielestä vähän koko ajan myös<3

      Poista
  8. Lf olisi näistä mun suosikki, tuo paletti näyttää upealta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea, tosin en oo sitä vieläkään testannut :D

      Poista
  9. Tossa LF:n kalenterissa ihanat tuotteet, 1 & 4 luulut mun lempparit. Siinä on aivan ihanat tuotteet tullut. TBS:n kalenteri myös näissä ekoissa luukuissa yllättää mut sisällöllä ja ihanuudellaan kynsiviilaa poislukien. Ja jos rahasta ei olisi kiinni ostaisin lahjaksi äidille ton twist be:n kalenterin. Googlailin ja on kyllä vähän turhan kallis tuo täysi 24 luukun kalenteri mun kukkarolle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsiviila ei muakaan innostanut, mutta toisaalta sen arvasi jo etukäteen, että jotain tollastakin sieltä varmasti on tulossa. TwistBe:n kalenterilla tosiaan oli hintaa melkoisesti :/ Olihan tästä myynnissä se paljon edullisempi versio, mutta siinä tais olla vaan näytteitä eikä täysikokoisia tuotteita lainkaan.

      Poista

Kiitos kommentista!