sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Kolme Joulukalenteria | Luukut 5-8


Moikka :) Nyt päästään kurkistamaan mun kolmen joulukalenterini luukkuihin 5-8! Multa löytyy tosiaan kalenterit TwistBe:ltä, The Body Shopilta sekä Lookfantasticilta, jonka sain itselleni pr-näytteenä. Kaikki kolme kalenteria ovat tähän asti olleet mulle mieluisia, vaikka oikeastaan kaikista on löytynyt yksittäisiä tuotteita, jotka eivät niin iske. Mutta onneksi suurin osa tuotteista on olleet enemmän kuin mieluisia ja jaksan uskoa, että samalla linjalla mennään myös jatkossa :)

*Affiliate- eli mainoslinkki. Lookfantasticin kalenteri pr-näyte.

Lookfantastic Advent Calendar luukut 5-8:


5. BBB London Ultra Slim Brow Definer
Kierrettävä kulmakynä, jonka sain tummanruskeassa sävyssä Indian Chocolate. Sävy on itselleni ehkä hitusen turhan tumma, mutta toisaalta mä en kulmakynän kanssa tee muuta kuin rajaan kulmat ja väritän loput kulmavärin kanssa, joten saan kyllä tämän toimimaan. Iso miinus siitä, ettei tässä ole toisessa päässä kulmaharjaa, sillä se on mulle ihan ehdoton joka kerta meikatessa. Löytyy multa sellaisia ihan erikseenkin, mutta olisihan se kätevää, jos se löytyisi myös kulmakynästä. Muuten kivanoloinen tuote!

6. Emma Hardie Brilliance Facial Oil 5 ml
Useita eri öljyjä (kamomilla, minttu, laventeli..) sisältävä kasvoöljy pienessä minikokoisessa pullossa. Rakastan kasvoöljyjä erityisesti nyt talviaikaan ja tämä tuntui kosteuttavan ihoa todella mukavasti. Valitettavasti tässä on todella voimakas yrttinen tuoksu, mikä ei ole lainkaan mulle mieleen. Pullo on kuitenkin sen verran pieni, että uskon saavani tämän käytettyä loppuun tuoksusta huolimatta.

7. Eyeko Black Magic Mascara  2 ml
Tämä on minikoko Eyekon ripsarista, jonka tulisi tuuheuttaa, taivuttaa sekä myös hoitaa ripsiä. Uusia ripsareita on aina hauska päästä testaamaan ja tämän hieman kaareva harja vaikuttaa juuri sellaiselta mistä itse pidän. En ole tätä vielä ehtinyt testaamaan, sillä en halua pitää turhan montaa ripsaria auki samanaikaisesti.

8. Molton Brown Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel 100 ml
Molton Brownin suihkugeelit ei oo ihan niitä mun lemppareita ja tässäkin oli tavallaan ihan hyvä, mutta jotenkin tosi voimakas ja parfyymimäinen tuoksu, joka taas ei mua miellytä. Ulkoasultaan tämä pullo on kyllä hurjan kaunis ja uskon, että tuoksu hälvenee jonkin verran suihkussa verrattuna siihen, kun sitä tuoksuttelee suoraan pullosta.

The Body Shop Deluxe Advent Calendar luukut 5-8:


Vanha tuttu tuote, ihana mansikantuoksuinen suihkugeeli! Oon aiemminkin maininnut, että The Body Shopin mansikkasarja on yksi ainoista mansikantuoksuisista tuotesarjoista, joista pidän. Monesti ne on liian esanssisen tuoksuisia, mutta näitä rakastan. Tää on päässyt jo käyttöön ja pullo tulee varmasti tyhjenemään vielä tän kuun aikana!

Kookokselta tuoksuva kylpypommi, jonka tulisi värjätä kylpyvesi siniseksi. Multahan ei kylpyammetta löydy, joten tällaiset tuotteet tulee käytettyä pois sitten mahdollisten jalkakylpyjen yhteydessä. Kookos tuoksuu tosi ihanasti jo pakkauksen läpi, mutta tuote itsessään ei tosiaan ole mulle kaikkein paras.

Vesiliukoiselle meikille suunnattu silmämeikinpoistoaine, joka lupaa poistaa silmämeikin hellävaraisesti. Oon halunnut testata tätä jo aiemmin, joten oli tosi kiva saada tämä nyt kalenterista testiin. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan putsannut mun silmämeikkejäni pois riittävän tehokkaasti ja osa ripsarista ja eyelinerista jäi ripsirajaan ja alaluomelle. Jouduin siis ottamaan käyttöön toisenkin putsarin, jotta sain kaikki pois. Tätä vähän pelkäsinkin, sillä käytän muuten vedenkestävälle meikille tarkoitettua putsaria. Harmi, mutta nyt on tämäkin tuote kokeiltu!

Vihreältä teeltä tuoksuva kylpypommi ja tää ei kiinnosta ei sitten ollenkaan. Mä en tykkää yhtään tästä TBS:n Green Tea -sarjan tuoksusta ja kuten jo luukun kuusi kohdalla sanoin, mulla ei kylpyammetta ole ja ainut käyttö näille on sitten jalkakylpyjen yhteydessä. Ihmettelen miksi kalenteriin oli lähes peräkkäisiin luukkuihin lisätty sama tuote (eri tuoksussa tosin) ja nyt toivonkin, ettei näitä putkahda enää yhtään enempää.

TwisteBe Joulukalenteri luukut 5-8:


Monitoimituote, jolla on jopa 18 eri käyttötarkoitusta aina perinteisestä käsisaippuasta autonpesuaineeseen ja suuhuuhteeksi. Kieltämättä pelkkä ajatus siitä, että samaa tuotetta voi käyttää auton pesemiseen ja suuhuuhteena luo jokseenkin ristiriitaisia mielikuvia enkä tätä ihan ensimmäisenä suuhuni laittaisi. Tuotteessa on ihana sitruksinen tuoksu ja veikkaan, että tämä tulee käytettyä ihan vaan käsisaippuana kaikista muista hienoista vaihtoehdoista huolimatta.

Erityisesti kuivalle iholle suunnatu puhdistuvoide, joka sisältää mm. C-vitamiinia sekä öljyjä appelsiinita ja mandariinista. Uusia putsareita testaan aina mielelläni, mutta nyt koitan saada vanhoja käytettyä pois ennen uusien avaamista. Kiva tuote, oon tosi iloinen että tämän sain testiin!

Kuiville ja halkeileville jaloille suunnattu jalkavoide, joka tulee näin talviaikaan todella tarpeeseen mulla. Hyviä jalkavoiteita ei voi koskaan olla liikaa ja saan pian yhden tuubin taas loppumaan ja pääsen ottamaan tämän sen jälkeen testiin. Mielenkiintoiselta vaikuttaa!

Oo ihanaa, tän kalenterin eka meikkituote! Tämä on tuuheutta ja pituutta ripsille antava ripsiväri, joka sisältää ripsiä vahvistavaa acai-marjauutetta sekä mehiläisvahaa. Ripsarin harja on jännästi muotoiltu ja paksuimmasta kohdasta oikeesti aika valtavan kokoinen. Tääkin odottaa mulla vielä testailua.

The Body Shopin luukut eivät tällä kertaa niin vakuuttaneet, mutta TwistBe ja Lookfantastic olivat enemmän kuin hyviä. Muutaman päivän kuluttua kirjoittelen taas seuraavista luukuista ja näitä postauksiahan on tulossa yhteensä kuusi kappaletta.

Mitä kivaa teidän kalentereista on paljastunut? :)

20 kommenttia:

  1. Nuo Body Shopin kylpykuulat on jalkakylvyissä aika riittoisia. Taisin saada aina yhdestä noin 6 käyttökertaan, johtuu varmaan tiiviistä koostumuksesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, että noista riittää noinkin moneksi kerraksi! Mä en tosiaan oo noita kokeillut enkä aiemminkaan testannut TBS:n kylpypommeja, joten kiva kuulla miten ne toimii :)

      Poista
  2. Molton Brownin suihkugeeli olis ollut ihana tuote :) onneks tuossa kalliimmassa TBS kalenterissa ei ole tullut kylpypommeja kun en omista ammetta. Siinä on tullut muuten vähän "parempia" tuotteita, onhan sillä hintaakin enemmän. Aika paljon tullut vartalojuttuja joten jospa kohta jotain muuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä sun TBS:n kalenterissa on kyllä ollut aika mielettömiä tuotteita<3 Selkee ero tähän mun kalenteriini, mutta ihan syystäkin tosiaan! Mä ainakin uskon, että se kalenteri tulee olemaan kokonaisuudessaan ihan loistava :)

      Poista
  3. Nyt kun ihmiset laittelee videoita instaan ja kertoo blogeissa kosmetiikka kalentereiden sisältöä niin harmittelen etten löytänyt itselleni mitään sopivaa kosmetiikka kalenteria :D TBS:n kylpypommit on oikeesti ihan törkeen hyviä kun vaan olis kylpyamme! Mä ostin niitä hirveen kasan kesällä, kun lähdettiin lomailemaan hotelliin jonka huoneessa oli sitten amme! Molton Brownin suihkugeeli olisi itsellekin ollut todella mieluinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens vuonna toivottavasti löytyy jokin sullekin mieluinen ja pääset säkin omaa kalenteria availemaan<3 :) Ahh kun pääsiskin johonkin hotelliin missä olis kylpyamme :D Siellä tosiaan olis noille käyttöä. Molton Brownin suihkugeelit tuntuu olevan aika monen suosiossa, mä en ihan niin paljon oo niihin ihastunut - ainakaan vielä!

      Poista
  4. Twistbe ei petä ♥ Oon ollut Lookfantasticiin ihan tyytyväinen, samoin Essenceen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin<3 Lookfantastic on ollut hurjan hyvä! Essencekin on hintaansa nähden mun mielestä tosi kiva, vaikkei ehkä itselle se kaikkein paras valinta :)

      Poista
  5. Mulle ei tänä vuonna löytynyt sopivaa kosmetiikkakalenteria, en vain kerta kaikkiaan osannut valita! TBS:n kalenterit on kyllä ollu kivoja sisällöllisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalentereita tulee kyllä vuosi toisensa jälkeen vaan enemmän ja enemmän, joten se valinnanvaikeus varmasti vaan lisääntyy jatkossa :D Toivottavasti ens vuonna löytyisi joku sulle mieluinen ja selkeä valinta kalenteriksi<3 TBS:n kalenterit on aina hyviä, jos tykkää brändin tuotteista :)

      Poista
  6. Kyllä Twistbe on vaan näistä paras, aivan ihana sisältö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä ollut just niin hyvä mitä odotinkin! <3

      Poista
  7. Oi että miten kivoja tuotteita sun joulukalentereista onkaan paljastunut :) ♥ Varsinkin tuo TwistBe vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Ja TBS:n kalenteri on aina varma valinta, vaikka toisaalta noi kylpypommit vois kyllä tuottaa vähän harmitusta jos/kun ei itseltä ammetta löydä. Varsinkin noin lyhyen ajan sisällä vielä useampi! :D

    Mä oon ollut omaan Lumenen kalenteriin oikein tyytyväinen, vaikka en ookaan vielä ehtinyt testailemaan sieltä löytyneitä tuotteita kun on niin monta purnukkaa kaapissa avattuna mutta innolla odotan että pääsen testailemaan. Tänään sieltä paljastui hoitovesi, joten vihdoin mäkin pääsen testailemaan noita osana ihonhoitorutiineja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TwistBe on ihanan erilainen ja oon niin tyytyväinen, että päätin ton itselleni ostaa! Joo TBS ehkä vähän toistaa itseään näissä kalentereissa vuodesta toiseen, mutta jos brändin tuotteet on mieluisia niin kalenterikin todennäköisesti miellyttää :) Lumenen kalenteri vaikuttaa ihan älyttömän hyvältä! Mulla oli se viime vuonna ja olin ihan supertyytyväinen siihen<3 Hoitovedet on ihania, toivottavasti tykästyt siihen ;)

      Poista
  8. TBS:n joulukalenteri näistä luukuista mun lemppari, pitää katsoa jos noista tulisi joku alennusmyynti vielä tässä joulun alla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika useinhan noista tulee, jos kalentereita ei vaan oo myyty loppuun, eli silmä tarkkana jos tulisi nytkin ;)

      Poista
  9. Nää joulukalenterin sisältöpostaukset on ihan mun lemppareita :) En kyllä kadu yhtään, etten tänä vuonna ostanut tuota The Body shopin kalenteria, kylpypommit ei ole ihan mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla<3 Joo mäkin olisin ollut siihen Lumeneen tyytyväisempi kuin tähän :D Mutta siis itsehän en maksanut tosta mitään kun sain kalenterin lahjaksi, joten oon toki iloinen kaikesta mitä tuolta tulee ja mikä vaan pääsee käyttöön :)

      Poista
  10. Ootan aina niin innoissani näitä joulukalenteri postauksia, etenkin tuon TwistBe:n kalenterin takia, koska se on merkkinä mulle ihan tuntematon :D Kylpypommit ei olisi ihan munkaan juttu. Hassua tosiaan, että kaksi samaa tuotetta, mutta eri tuoksuisina on laitettu melkein peräkkäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TwistBe:n kalenteri tuntuu kiinnostavan monia ja kiva jos yritys tulee tätä kautta vähän tunnetummaksi sellaisille henkilöille, jotka ei niin tiedä siitä! :) Joo mä ihan hämmennyin siitä, että noita tuli kaksi kappaletta melkein peräkkäin, mutta josko ne olis nyt sitten tässä :D

      Poista

Kiitos kommentista!