sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Vuoden 2018 Bette Boxien topit ja flopit


Moikka! Tein jo vuosi sitten katsauksen kuluneen vuoden Bette Boxeihin ja valitsin niihin sitten perustelujen kera kolme boksia, jotka ovat mielestäni olleet vuoden parhaimpia ja toiset kolme, jotka taas ovat olleet huonoimpia. Tänä vuonna Bette Boxien taso ylipäätään on vaihdellut mun mielestä todella paljon. Osa bokseista on ollut todella hyviä, mutta välillä ollaan menty laadussa alaspäin ja lujaa. Vuotta ei kovin maireasti lopetettu, sillä itsehän petyin joulukuussa saamaani boksiin ihan valtavasti, mutta mitkäs boksit sitten valitsin toppeihin ja mitkä floppeihin?

Topit:


Bette Box Huhtikuu 2018

Huhtikuun boksi pääsi suosikkeihin muutaman superhyvän tuotteen takia. Schwarzkopf Gliss hoitosuihke, Mossan kasvoöljy ja Bio2You silmänympärysnaamio olivat todella mieluisia mulle ja kokonaisuus toimi hyvin. Nuo pienet meikkisiveltimet eivät niin kiinnostaneet enkä ole varma onko mulla noita edes enää. Myöskään Lumenen peitekynä ei pahemmin ole käyttöön päässyt, mutta ei sekään huono tuote missään nimessä ole. Alkuvuoden bokseista tämä oli ehdottomasti kaikkein paras!


Bette Box Syyskuu 2018

Bette koki kesän jälkeen pienoisen muutoksen parempaan suuntaan ja syyskuun boksista löytyi huimat kolme meikkituotetta! Dödö oli pieni miinus, mutta vain hyvin pieni, kun muu boksi oli niin hyvä ja mulle mieluinen. Ziajan misellipuhdistusgeeli multa löytyi jo entuudestaan, mutta koska pidän siitä, ei mua haitannut lainkaan saada toista pulloa boksista. Tässä vaiheessa mulla alkoi taas herätä toivo sitä kohtaan, että boksien taso lähtee oikeasti nousuun ja onneksi sitä pientä nousukiitoa kestikin hetken aikaa. Toivottavasti ensi vuonna päästään taas samalle tasolle boksien kanssa.


Bette Box Lokakuu 2018

He syyskuun boksin perään tuli toinen todella hyvä boksi. Varsinaiset tuotteet, eli käsivoide, huulipuna, kasvovoide ja seerumi ovat kaikki päätyneet käyttöön ja osoittautuneet hyviksi. Tamponit ja muut intiimihygieniatuotteet voitaisiin mun mielestä jättää bokseista pois, mutta eipä tolla nyt niin väliä ollut, kun sisältö oli muuten hurjan hyvä. Tää saattaa jopa olla mun suosikkini koko vuoden bokseista, pidin tästä ihan mielettömästi ja vastaavanlaisia bokseja toivoisin tulevan myös jatkossa.

Flopit


Bette Box Toukokuu 2018

Muumiponnareita, vappuväriä ja jo aiemmin tullut aurinkovoidenäyte? Joo ei kiitos. Lumenen naamio ja Richin hiustuote ovat mulle hurjan mieluisia, mutta ei kaksi tuotetta valitettavasti riitä korvaamaan koko boksin sisältöä. Tässä oli mahdollisuus hyvään, mutta floppihan tämä mun silmissäni oli. Muumiponnarit annoin eteenpäin, vappuväri löytyy yhä multa kaapista kun en tiedä mitä sillä tekisin. En tainnut olla ainoa, joka ei ihan ymmärtänyt tätä boksin sisältöä ja vaikka muumit kivoja onkin, en silti ehkä laittaisi muumituotteita kauneusboksiin.


Bette Box Elokuu 2018

Tää floppasi ihan jo arvonsa puolesta, sillä jos ilmaisnäytteet otetaan pois, oli tämän arvo reippaasti alle 20 euroa ja niiden ilmaisnäytteidenkin kanssa alle 30 euroa. Yes To naamio, Doven vartalovoide ja Love Beauty and Planetin hiustuotteet olivat ihan kivoja. Iberon meikkisienille mulla ei ole käyttöä, Hohteen voide tuoksui mun nenääni liian epämiellyttävältä eikä tuoksunäytteet yleensä kiinnosta. Shampoon oon käyttänyt loppuun, samoin Yes To:n naamion, mutta esimerkiksi tota vartalovoidetta en pahemmin ole käyttänyt. Ei vaan kiinnosta tarpeeksi, kun kaapit pursuaa noita jo muutenkin.


Bette Box Joulukuu 2018

Ei ole floppipostausta ilman joulukuun boksia! Tästä oli liikkeellä useita eri versioita ja valitettavasti mä sain tietysti sen omasta mielestäni huonoimman version. Manna Kadarin primer on tullut aiemmin enkä siitä pidä, ja se olikin se tuote, joka aiheutti mulle tässä sen suurimman pettymyksen. Kokonaisuutena tää jäi muutenkin tosi valjuksi eikä tuo Cutrinin hiuslakka (joka oli ainut tuote, mikä mua alunperin kiinnosti) boksia pelastanut. Varsinkin kun sekään ei ollut erityisen hyvää. Suomeksi sanottuna mulle jäi tästä käteen tasan tuo patukka ja sehän onkin juuri se lopputulos, mitä kauneusbokseilta toivon! Voisin runoilla tästä vaikka miten pitkään, mutta eiköhän mielipiteeni tullut jo selväksi.

Ensi vuoden Bette Boxeilta toivon todella sitä laadun parantumista. Joulukuun boksi oli loistava esimerkki sisällöstä, mitä en toivo boksissa näkevän. Samoja tuotteita en kaipaa bokseihin vuoden välein ja brändejäkin voisi käyttää hieman laajemmalti eikä laittaa samaan boksiin esimerkiksi kahta meikkituotetta samalta brändiltä, kuten joulukuussa. Toivoisin myös yhtenäisyyttä boksien sisällön suhteen. Tänä vuonna sisällöt ovat vaihdelleet ihan hurjan paljon ja bokseista on ollut liikkeellä ties miten montaa eri versiota. Mun mielestä olisi parasta, jos kaikki saisivat pääasiassa aina samat tuotteet tai tuotteet, jotka ovat verrattavissa toisiinsa. Pitkäaikaistilaajille on jo monta vuotta tullut silloin tällöin extratuotteita ja ne on ihan ok, mutta tänä vuonna tuntui, että monesti koko boksin sisältö riippui pitkälti siitä, onko pitkäaikaistilaaja vai ei. Tammikuun muutoksia odotellessa!

Mitkä ovat teidän suosikkeja ja inhokkeja tämän vuoden Bette Boxeista? Ootteko kenties samaa vai eri mieltä mun kanssa? :)

Hyvää joulua kaikille lukijoilleni ♥

18 kommenttia:

  1. Joulukuun boxi oli mulla identtinen sun boxis kanssa, ja ihan samaa mieltä olen kurjasta sisällöstä.
    Muutenkin aikalailla samoilla linjoilla sun kanssas vuoden hyvistä ja huonoista boxeista.
    Niin ja olin jo unohtanut miten uskomattoman pahan hajuista kuraa tuo Hohteen voide oli, eikä se vakuuttanut laadullaan muutenkaan. Tässä kohti oli pelkästään hyvä asia että sen koko oli noin pieni :D
    Saan oman boxini edelleen vanhana tilaajana hintaan 13,90, niin en uskaltaisi tilausta lopettaakaan jos taso siinä vaiheessa tekee jyrkän nousun :) Toivotaan että sen myös piakkoin tekee.
    Oikein hyvää joulua sinulle ja läheisillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä tosi inhottavaa, että vuosi päättyi noin huonoon boksiin :/ Hahah joo mähän en siis testannut edes sitä Hohteen voidetta, kun se tuoksu inhotti mua jo niin paljon :D Mulla vaikuttaa tuoksut tosi paljon siihen, haluanko jotain kosmetuotetta käyttää eikä toi kiinnostanut muutenkaan niin paljon, että olisin edes yrittänyt sitä tuoksua sietää. Mä maksan tosiaan 15,90 € omasta boksistani mikä on vielä kelpo summa. Sitä, mitä nykyään uudet tilaajat tästä maksavat, en välttämättä olisi valmis itse maksamaan, kun boksien laatu on niin vaihtelevaa.

      Kiitos samoin sinulle<3

      Poista
  2. Mä oon sun kans aikalailla samaa mieltä, paitsi että elokuun boxista tykkäsin vaikkei arvo hääppöinen ollutkaan.
    Yhtenäisyys olis kiva juttu ja tosiaan pitkäaikaistilaajien muistaminen extroilla on paikallaan.
    Mä kuitenkin mietin jatkanko tätä enää kauaa, sillä muitakin houkttelivia boxeja olis kiva saada jootain ihan uutta sisältöä. Tammikuun boxilta odotn paljon :) Hyvää joulua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuun boksi taisi olla monien mieleen, mutta mä en siitä pahemmin tosiaan pitänyt :D Kiva kuulla, että joku toinenkin toivoisi tota yhteneväisyyttä boksien osalta. Niihin kyselyihinkin on vaikea vastata, kun aina saa olla kymmenen eri tuotteen kohdalla miettimässä että tuliko mulle just tää vai mikä vaihtoehto niistä monista! Mä periaatteessa haluan tukea tällaista suomalaista kauneusboksia, mutta tosiaan - näitä bokseja löytyy paljon erilaisia ja valinnanvaraa riitää, jos Bette alkaa kyllästyttää.

      Kiitos samoin ♥

      Poista
  3. Tää oli tosi mielenkiintoinen koonti, en muistanutkaan mitä kaikkea bokseista on vuoden aikana löytynyt. Oon aika pitkälti samoilla linjoilla sun kanssa, etenkin tää joulukuu oli super floppi. Elokuun boksin tuotteet oli pääosin kivoja, mutta arvo jäi tosiaan turhan alhaiseksi.. Missäköhän mun muumiponnarit on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukuu ei tainnut olla oikein kenenkään suosiossa, ainakaan niiden, jotka sai tän sisällön minkä mäkin :D Hahah mun muumiponnarit meni siskon lapsille! Toivottavasti on ollut käyttöä heillä niille :)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus! Toivottavasti teet samanlaisen topit ja flopit postauksen vuoden tuotteista :)

    Täytyy sivusta seuranneena sanoa, että Bette box ei oikein houkuttelevalta näytä. Lookfantasticia olen hieman miettinyt tilaavani, mutta saa nähdä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ainakin niitä vuoden parhaimpia tuotteita (tai brändejä) voisin nostaa esiin ja ehkä samaan syssyyn sitten kirjoittaa joistain, jotka ei niin ole miellyttäneet. Täytyy vain katsoa miten saan kuvat kehitettyä postaukseen :D

      Lookfantastic on tosi erilainen Bette Boxiin verrattuna ihan senkin takia, että brändit on niin erilaisia. LF:n bokseissa on myös lähes aina matka- ja näytekokoja eikä niinkään täysikokoisia. Yleensä niiden matkakokojenkin arvo on toisaalta aika suuri, kun LF:n valikoimiin kuuluu niin paljon vähän hintavampia brändejä. Suosittelen kokeilemaan sitä aluksi vaikka muutaman kuukauden ajan niin näet onko se sun juttu :)

      Poista
  5. Musta elokuun boksi oli kiva, se oli musta ehkä käytännöllisempi kun vaikka toi huhtikuun boksi. Huhtikuussa toli toi hiussuihke oli aivan ihana ja samoin myös kiva lisä se lumenen CC-kynä. Mutta sitten elokuussa tuo sisältökin vähän vaihtui pitkäaikais ja lyhytaikais tilaajalla. kyllä toi joulukuu oli vähän huono myös näin lyhyttilaajalle mutta oli se mun parempi kun toi mikä sulle osui, onneksi. tilausta vielä jäljellä ensi heinäkuulle asti eli pitää katsoa siirrynkö tilaamaan jotain muuta kauneusboksia jos nuo beten jatkuvat uudistukset eivät paranna bokseja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuussa oli hyviä perustuotteita, mutta mun makuun ehkä vähän tylsiä tohon huhtikuuhun verrattuna :) Sisällöt on tosiaan vaihdelleet ihan hurjasti sen mukaan kuinka kauan on boksia tilannut. Ei oikein itsekään enää pysy perässä siinä, mitä muut on saaneet :D Mulla on ainakin toiveet korkeella sen suhteen, että Bette saa parannettua boksien sisältöä ja tuotua jotain uutta ja mielenkiintoista näihin! :)

      Poista
  6. Samaa mieltä sun kanssa monesta boksista! Sun bokseista yllättävän moni on ollut ihan kivoja, mutta itse sain pitkäaikaistilaajien ”edut” vasta muistaakseni marraskuun boksiin. Ensi vuodelta toivon kyllä, että Bette ottaa asiakaspalautteet oikeesti tosissaan ja parantaa boksien sisältöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jossain vaiheessa teki suorastaan pahaa katsoa ei-pitkäaikaistilaajien bokseja, kun ne oli niin paljon huonompia mun mielestäni näihin verrattuna. Toisaalta asetelma kääntyi joulukuun boksin kohdalla ihan päälaelleen, kun tykkäsin paljon enemmän siitä toisesta versiosta kuin tästä, mikä tuli pitkäaikaistilaajille :D

      Toivottavasti ne tammikuun boksiin luvatut muutokset on just tota, että Bettellä on alettu ottaa palautteet tosiaan ja muutoksia tekemään niiden perusteella!

      Poista
  7. Hhaa muistan vieläkin tuon toukokuun boxin ja nuo muumi ponnarit, todella moni harmitteli ja kummasteli niitä, eivätkä olleet kovin monen mieleen :D Mä tilasin tosiaan kesäkuukausien boxit itselle, himottelisi kokeilla nyt tulevanakin kesänä, mutta kun kaapit pursuaa niin paljon tuotteita etten itse ehkä halua tilata. Tilaisin ehdottomasti jos kyseessä olis oikeasti boxia jossa olisi yhtä paljon kosmetiikkaa kuin ihonhoitotuotteita, mutta kun suurin osa on aina ihan muuta kuin kosmetiikkaa tai ainakin just ne boxit mitä tilaan itse... Funtsin vielä, kovasti haluaisin kesän boxit itselleni, ehkä mä vaan sorrun sit siihen että tilaan, näin veikkaisin ;)

    Tämä postaus on aina mahtava aina vuoden päätteeksi ja tykkään kun kerrot oikeasti rehellisen mielipiteesi. Harmi että joulukuun boxi oli vähän kehno, mun silmääni se näyttää myös vähän tylsähköltä. Luulisi että ois ees jotain säihkettä ollut siinä kun uusi vuosi on tulossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis muumeissa (eikä ponnareissa) oo mitään vikaa, mutta yhdistettynä ne ei vaan oo mun mielestä se juttu, mitä kauneusbokseista haluan aikuisena ihmisenä saada :D Onneksi kesään on vielä aikaa niin voit hyvin pohtia miten teet sen tilaamisen kanssa. Jos ootkin saanut vaikka ennätysnopeesti kaappeja tyhjentymään ;)

      Joo joulukuun boksilta odotti kyllä paljon enemmän. Se ei ihan hirveesti lohduta, että nyt luvataan suuria muutoksia tammikuun bokseihin, kun itse toiviosin sitä tasaista laatua näihin bokseihin. Totta kai aina on niitä bokseja, joiden tuotteet ei niin nappaa kuin jokaisen maku on eri, mutta tää joulukuun boksi oli vähän turhankin monen mielestä tosi huono :/

      Poista
  8. Tää oli mielenkiintoinen postaus ja aika samoilla linjoilla olisin itsekin mikäli boxia tilaisin :) Nuo syksyn laatikot vaikuttavat hyviltä, mutta joulu- ja toukokuu mitäääääh :D Varsinkin tuo toukokuu, en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toukokuun boksi oli kyllä aika surkuhupaisa :D Vaikka oli sielläkin pari kivaa tuotetta! Syksyllä laatu parani onneksi selkeesti kesän jälkeen, mutta nyt joulukuussa se taas laski kuin lehmän häntä. Ens vuoden bokseja siis odotellen :D

      Poista
  9. huhtikuun boksi oli kyllä itelle pettymys kun en vielä ollut pitkäaikaistilaaja. Sain luomiväriaplikaattoreita, himalayan voide ja Schwarzkopf hius suihke olivat ei pitkäaikaistilaajille ja olivat kyllä aika meh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin teille tuli vielä niitä applikaattoreita noiden meikkisienien tilalle. Ei sillä, en tee kummallakaan mitään, mutta noi applikaattorit olis olleet vielä inhottavampi saada :D En muutenkaan tykkää, että bokseissa on noin suuria eroja, on tosi kurjaa katsoa kun muut saa selkeesti huonompia tuotteita kuin toiset :/

      Poista

Kiitos kommentista!