perjantai 21. joulukuuta 2018

Kolme Joulukalenteria | Luukut 17-20


Joulukalenteripostauksissa lähestytään koko ajan loppua, sillä eihän jouluunkaan enää kovin montaa päivää ole! Tämä on siis toiseksi viimeinen katsaus kalenterieni sisältöihin, ja mullahan on tosiaan itse ostettu TwistBe:n kalenteri, lahjaksi saatu The Body Shopin kalenteri ja pr-näytteenä saatu Lookfantasticin kalenteri. Kolme kalenteria on mulle itselleni hyvin paljon, voisin jopa sanoa että hieman liikaa, sillä näistä tulee ihan mieletön määrä uutta testattavaa ja jotenkin tuntuu, etten oikein pysy enää perässä tässä koko touhussa. Ensi vuonna siis todennäköisesti pysytellään ihan yhdessä tai korkeintaan kahdessa kalenterissa! 

*Affiliate- eli mainoslinkki. Lookfantasticin kalenteri pr-näyte.

Lookfantastic Advent Calendar luukut 17-20:


17. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting 10 ml
Ihoa uudistava ja kirkastava seerumi, jonka sanotaan sopivan hyvin kaikille ihotyypeille. Seerumin kuvaillaan sopivan erityisen hyvin tupakoitsijoille sekä iholle, jossa on arpia. Tähän aikaan vuodesta suosin enemmän kosteuttavia seerumeita, mutta ihan varmasti tämäkin tulee käytettyä pois. Caudalien tuotteet ovat yleensä olleet todella laadukkaita, joten oon oikein tyytyväinen, että kalenterista tuli tämä seerumi, vaikken ehkä ihan parasta mahdollista kohderyhmää tälle olekaan.

18. First Aid Beauty Ultra Repair Cream 56,70 g
Tuttu tuote vuosien takaa! Tämä on sekä vartalolle että kasvoille soveltuva kosteusvoide, joka on suunnattu erityisesti kuivan ihon hoitoon. Omien muistikuvieni mukaan voide onkin todella kosteuttavaa ja otan tämänkin tuubin oikein mielelläni käyttöön. 

19. ESPA Overnight Hydration Therapy
Kasvoille tarkoitettu superkosteuttava tehotuote, jota on tarkoitus levittää kasvoille, kaulalle ja dekolteelle illalla ja antaa tuotteen vaikuttaa yön yli. Kuulostaa lupaavalta, mutta valitettavasti tuotekuvauksessa puhutaan vähän turhankin paljon laventelista, joka on mulle kaikkea muuta kuin mieluinen tuoksu. En ole tätä tuubia vielä avannut ja voidetta tuoksutellut, mutta mikäli se tosiaan saa tuoksunsa pääasiassa siitä laventelista, jää tämä käyttämättä.

20. this works Stress Check Roll-on 5 ml
Pulssikohtiin hierottava tuote, jonka on tarkoitus lieventää stressiä ja tehdä olosta rentoutunut. Tuote saa tuoksunsa ja tehonsa mm. laventelista ja eukalyptuksesta ja pelkään tämänkin tuoksuvan lähinnä sille laventelille. No oli miten oli, mä oon suhteellisen skeptinen tämän tyyppisten tuotteiden toimivuuteen, mutta kaipa tää täytyy silti testata. Tää ei kuitenkaan ollut sellainen tuote, mitä olisin kalenterista erityisesti toivonut saavani.

The Body Shop Deluxe Advent Calendar luukut 17-20:


Kaksipäinen sivellin kulmille ja ripsille. Mulla on näitä ripsi/kulmaharjoja vähän turhankin monta ja ripsille käytän nykyään ainoastaan metallisia, huomattavasti ohuempipiikkisiä kampoja. Tämä lähtee siis avaamattomana eteenpäin!

Tää on yksi niistä harvoista TBS:n sarjoista, joista en pidä. Tai en voi sanoa, ettenkö pitäisi tästä sarjasta, sillä sarjan suihkusaippua ja vartalovoi ovat oikeinkin mieluisia mulle. Jostain syystä tässä käsivoiteessa vaan on ihan supervoimakas ja jotenkin parfyyminen tuoksu, joka on mun nenääni liian vahva. Mulla on ollut jo monta kuukautta tällainen tuubi avattuna ja vaikka TBS:n käsivoiteet ovat mulle tosi mieluisia, en vaan saa sitä käytettyä pois.

19. The Body Shop Ripsientaivuttimet
Nämä samaiset ripsientaivuttimet sain itselleni jo kolme vuotta sitten TBS:n kalenterista, enkä oo niitäkään vielä ottanut käyttöön. Mä käytän kyllä ripsientaivuttimia aina meikatessa, mutta hyviä ei ole helppo löytää enkä haluaisi luopua niistä, mitkä tällä hetkellä omistan. En edes muista minkä merkin ne ovat, mutta mun silmilleni ne sopivat loistavasti. Nämä lähtevät myös eteenpäin.

Yksi mun suosikkituoksuni TBS:ltä, mutta mullahan on tällä hetkellä tästä avattuna 750 ml kokoinen versio, joten tälle pikkupullolle ei ihan heti tule käyttöä. Mieluinen tuote, mutta voi olla että annan tämän siitä huolimatta eteenpäin, kun tossa isossa pullossa riittää tosiaan tekemistä!

TwistBe Joulukalenteri luukut 17-20:


Sheavoita ja useita eteerisiä öljyjä (mm. jojoba-, kehäkukka- ja auringonkukkaöljyjä) sisältävä kasvovoide. Voide lupaa sekä kosteuttaa, pehmentää että ravita ihoa. Tämä sopii ilmeisesti hyvin kuivalle iholle, joten mielenkiinnolla lähden tätä testaamaan. Kasvovoiteita tarvitaan aina, erityisesti hyviä sellaisia.

Ruusulta tuoksuva palasaippua, joka sisältää mm. hamppu- ja oliviiöljyjä. Saippua lupaa tehdä ihosta paitsi puhtaan, myös kosteutetun ja pehmeän. Mä olen ihan vasta parin viime vuoden aikana oppinut käyttämään palasaippuoita ja mikäli tämän tuoksu vaan miellyttää mua, tulen varmasti tämänkin käyttämään. Vielä en ole pakettia raaskinut avata ja ruusun tuoksu on vähän sellainen, ettei se välttämättä ole mulle niin mieluinen. Toivottavasti tämä on!

Kolmea eteeristä ja neljää luomuöljyä sisältävä kasvoöljy, joka lupaa auttaa kollageenin tuotannon lisäämisessä sekä esimerkiksi vähentämään pienten juonteiden ja pigmenttiläiskien syntymistä. Tässä oli mun nenääni todella voimakas tuoksu, eikä se valitettavasti ollut mulle mieluinen. Lisäksi pullon korkkiosa on hajonnut enkä saa sitä pysymään kiinni, joten tälle ei senkään takia taida olla käyttöä. Harmi, sillä uudet kosteuttavat kasvoöljyt ovat enemmän kuin tervetulleita.

20. Lauren Brooke Creme Eyeshadow
Yksittäinen luomivärinappi, joka tuli vaaleassa sävyssä Dahlia. Tämä on ilmeisesti voidemainen luomiväri, mutta itse en saanut ainakaan sormella tosta väriä irti juuri lainkaan. Siveltimen kanssa en ole tätä koittanut käyttää, mutta mua vähän pelottaa toimiiko sekään. Mä en toisaalta muutenkaan välitä voidemaisista luomiväreistä, joten ei tälle senkään takia varmasti kovin paljon olisi käyttöä.

Tällä kertaa jokaisessa kalenterissa oli jotain sellaista, mikä mulla itselläni ei pääse käyttöön. Onneksi iso osa näidenkin luukkujen sisällöistä oli kuitenkin mieluisia ja pakkohan se on hyväksyä, ettei tällaisissa kalentereissa kaikki tuotteet voikaan miellyttää. Innolla lähden availemaan viimeisiä luukkuja, niistä lisää joulun jälkeen!

Oletteko te olleet tyytyväisiä omiin kalentereihinne? :)

8 kommenttia:

  1. Mä oon kyllä tykännyt Look fantastic:n kalenterista ja Essencekin parantanut loppua kohden :)
    Musta kahdessa kaenterissa on kanssa aika paljon testattavaa, saati kolmessa vaikka kolmatta haikailinkin!
    Tuo Twistbe on kyllä mun vahva suosikki ens vuonna ♥ Hyvää joulua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä että oot ollut kalentereihisi tyytyväinen<3 Joo kaksi kalenteria on kyllä ens vuonna ihan maksimi, jos nyt ei jotain ihmeellistä tapahdu :D Tää kolme on hieman liikaa mulle!

      Hyvää joulua ♥

      Poista
  2. Ostin Lumenen kun sain sen 63 eurolla, ja vaikka noi pikkupurkit on tosi kivoja matkalle mukaan tms. mutta kyl sen normaalihinta (~90e) on aika hurja kun tota sisältöä katsoo... Olin lähellä ostaa LF:n kalenterin mut en sit raaskinut, olis pitänyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyteen hintaan toi Lumene oli kyllä jokseenkin kallis, mutta onneksi sä sait sen alennettuun hintaan! Pienet matkakoot on näppäriä just matkoille ja muutenkin niiden kanssa saa kivasti tuotteita testattua, mutta joo ymmärrän kyllä pointin ettei niitä ihan koeta sen 90 euron arvoiseksi, mitä kalenteri maksaa :) Hankit sitten ens vuonna LF:n kalenterin, jos se silloinkin kiinnostaa! <3

      Poista
  3. Jälleen joukossa on todella kivoja tuotteita, mutta muutamia millä itsekään en olisi tehnyt mitään :) Täällä ollaan melko tyytyväisiä omaan kalenteriin joo, mutta esimerkiksi siinä isoimmassa TBS:n kalenterissa on tullut hirveesti vartalorasvoja, kuten ehkä luitkin mun postauksesta :D Jotenkin ei niin monipuolisen oloinen ole tuo mitä viime vuonna, tosin nyt luukuista on taas ilmestynyt hurjan ihania tuotteita - joten pakko sanoa vaan että oon tyytyväinen ja tuntuu jo monipuolisemmalta kuin mitä 5 luukkua sitten.. Pitäisi kokoarvio antaa aina vasta kun kaikki on avattuna :'D

    Mä voin kuvitella että kolme kalenteria tuntuu loppua kohden todella paljolta, mutta toisaalta on varmasti ihanaa avata kolmen eri kalenterin luukkuja! :3 Ja hyvähän se on että voi pistää niitä ei mieluisia tuotteita kiertoon, varmasti moni ilahtuu niistä kun annetaan ne meille turhat sitten eteenpäin, vai mitä ;)
    Musta tuntuu että itse jätän ensivuonna kosmetiikkakalenterin ostamatta, koska mulla on niin paljon vielä edellisien vuosien tuotteita sekä kesäkuun Betteboxin tuotteita, etten tule tarvitsemaan varmaan pitkään aikaan lisää :D Meikkikalenteri toki vois olla kokeilemisen arvoinen sitten. Ehkäpä nyxin kalenteri vois olla ensi vuoden juttu mulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt oli varmaan ekaa kertaa sellaset sisällöt, että joka kalenterista jää joku tuote käyttämättä! TBS:n vartalorasvat on ihania, mutta mullakin pursuaa kaapit niitä jo entuudestaan niin ne ei olisi mullekaan kaikkein mieluisimpia. Ymmärrän hyvin, ettei tosta tuu niin kovin monipuolinen olo, jos samantyylisiä tuotteita tulee vähän väliä :/ Eiköhän toi kokonaisuutena kuitenkin oo ihan loistava<3

      On se kyllä ihanaa, mutta jotenkin tää on silti liikaa :D Se yksi kalenteri oli ihan riittävä mulle, millä menin kolme edellistä vuotta. Jep, en mä turhaan ala säilyttää tuotteita, joilla en mitään tee vaan annan ne ehdottomasti eteenpäin :) Vein vuosi sitten tammikuussa töihin hirveen kasan kosmetiikkaa ja nyt alkuvuodesta teen varmaan saman homman :D Siellä pääsin eroon kaikesta itselle turhasta!

      NYXin kalenterista mäkin oon kyllä haaveillut! Näitä ihonhoitotuotepainotteisia kalentereita on mullakin ollut nyt joka vuosi, ja tänä vuonna kolme, joten NYX voisi olla mullekin kiva :) Tosin tiedän, että sieltä tulee niitäkin tuotteita joista en itse niin pidä, mutta kaipa se on joka kalenterissa vähän sama homma :D No onneksi tässä on molemmilla vielä hyvin aikaa miettiä ensi vuoden kalenterivalintoja ;)

      Poista
  4. Tuossa Lookfantasticin kalenterissa oli tällä kertaa mielenkiintoisimmat tuotteet :) Näin talviaikaan iho tarvitsee extrakosteutusta, ja etenkin tuo seerumi sekä kosteusvoide tulevat varmasti tarpeeseen! Jotenkin olen vähän menettänyt mielenkiintoni noihin TBS:n kalentereihin, sillä tuntuu että vuosi toisensa jälkeen sieltä tulee vaan todella samantyylisiä tuotteita, ja lisäksi noita "turhia" härpäkkeitä.. Toki suihkusaippuat ja vartalovoit tulevat aina tarpeeseen, mutta jos tuoksu niissä ei satu olemaan se kaikista mieluisin, jää nekin purkit yleensä kaappeihin pyörimään :D Toivotaan että viimeiset luukut noissa kalentereissa yllättäisivät positiivisesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä, vaikka pidin noista parista TwistBe:nkin tuotteesta tosi paljon! :) Tiedän tarkalleen mitä meinaat tolla, TBS toistaa tosi paljon samoja tuotteita näissä kalentereissa. Mutta toisaalta kun miettii, että kolme eri kalenteria tehdään yhden brändin tuotevalikoimalla niin pakostihan sitä toistoa sitten tulee vuodesta toiseen, kun ei TBS:llä kuitenkaan loputtomasti niitä eri tuotesarjoja ja tuotteita ole. Se kallein kalenteri on ollut ihanan erilainen<3 Mä toivon ihan samaa :)

      Poista

Kiitos kommentista!