lauantai 29. joulukuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box | December 2018


Vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille Lookfantasticin kuukausittain ilmestyvän Beauty Boxin joulukuun boksin! Hain tämän Postista jo jokin aika sitten, mutta kaikki joulukalenteripostaukset sun muut ovat pitäneet blogin sen verran "kiireisenä", että monet muut postaukset ovat joutuneet väistymään niiden tieltä. Nyt on kuitenkin aika palata taas takaisin muidenkin postausten pariin ja kauneusbokseista kertovat postauksethan ovat jo pitkään olleet iso osa blogiani. Olen saanut oman boksini pr-näytteenä Lookfantastic.fi -verkkokaupasta, jossa on muuten tällä hetkellä käynnissä aika hyvät alet! 

*Beauty Box saatu pr-näytteenä


Boksi oli ulkoasultaan kauniisti joulun väreissä ja sisältökin näytti ensivilkaisulta todella hyvältä ja tuotteet monipuolisilta. Ainoastaan yksi tuote oli heti kättelyssä sellainen, mistä tiesin etten tulisi pitämään, mutta niinhän käy aika monestikin tällaisten yllätysboksien kanssa. Mitenkään turhan jouluinen tämän boksin sisältö ei kyllä ole, mutta toisaalta eipä se pahemmin ole muissakaan kauneusbokseissa näyttänyt olevan. Sitten vielä tarkempi katsaus boksin tuotteisiin:


Aloitetaan Lookfantastic Beauty Spongella, joka on Lookfantasticin oma meikkisieni ja limited edition tuote. Nykyään vähän jokaisella brändillä tuntuu olevan omat meikkisienensä ja toiset niistä toimivat loistavasti, mutta toiset eivät niinkään. Itse käytän pääasiassa alkuperäistä ja "aitoa" beautyblenderiä tai Real Techniquesin meikkisieniä. Tämä Lookfantasticin versio on muodoltaan samanlainen kuin RT:n perinteinen oranssi sieni, mutta selkeästi jämäkämpää tekoa. Pidän itse nimenomaan siitä, että meikkisieni joustaa ja tuntuu iholla pehmeältä, mitä tämä ei valitettavasti tehnyt. Sieni kasvoi kosteana todella suureksi ja kyllä tällä sai loistavasti tapultetua paikoilleen niin meikki- kuin peitevoiteenkin, mutta sienen tuntuma ei tosiaan ollut ihan sellainen, mistä itse eniten pidän. Tulen aivan varmasti tätä sientä käyttämään, mutta pysyttelen varmasti jatkossakin nimenomaan niissä pehmeämmissä versioissa. Tälle en löytänyt hintaa.


Illamasqua Hydra Veil Rehydrating Gel on meikkivoiteen alle levitettävä primer, jonka on tarkoitus paitsi kosteuttaa ihoa, myös tehdä meikkipohjasta pitkäkestoinen ja kaunis. Mä luulin ensin tämän olevan geelivoide, jota käytetään kasvovoiteen tavoin, mutta totuushan paljastui kun luki tuotekuvauksen tarkemmin! Tämä primer jättää iholle täysin mattaisen pinnan, jolle on helppo levittää meikkivoide. Meikkivoide myös pysyy paikoillaan todella hyvin ja oon kaiken kaikkiaan ollut tähän todella tyytyväinen. Koostumukseltaan primer on hyytelömäistä geeliä eikä tätä kovin paljon kerralla tarvitse, eli pienestä 7 ml kokoisesta purnukastakin riittää iloa varmasti pitkäksi aikaa. Mulla onkin tällä hetkellä etsinnässä uusi hyvä luottoprimer, joten saa nähdä tykästynkö tähän niin paljon, että ostaisin tämän täydessä koossa!
Hinta: noin 44,45 €/30 ml.


Toisena meikkituotteena boksissa edusti tällä kertaa Karl Lagerfield + ModelCo Brow Pencil, joka tuli sävyssä Medium/Dark. Sävy on tosiaan melko tumma, mutta viileä ja olen saanut tämän toimimaan myös omissa kulmissani, vaikka normaalisti käytänkin hieman vaaleampaa kulmakynää. Tällaiset teroitettavat kulmakynät eivät ole suosikkejani, mutta eiköhän tällekin löydy käyttöä. Uusia kulmakyniä on vaan tullut viime aikoina vähän sieltä sun täältä ja käytän yhä edelleen mieluiten ABH:n Brow Wiziä, joten saa nähdä koska pääsen tähänkin tarttumaan oikein kunnolla. 
Hinta: noin 22,00 €.


Sitten päästään siihen ei-niin-kiinnostavaan tuotteeseen, joka on this works Deep Sleep Pillow Spray (10 ml). Tämä on siis spraytuoksu, jota on tarkoitus suihkia ennen nukkumaanmenoa tyynyyn ja muihin petivaatteisiin, jotta uni tulisi paremmin. Suihke saa tuoksunsa mm. laventelista ja kamomillasta ja sana laventeli riittääkin kertomaan kaiken siitä, miksen tätä halua käyttää. Mä olen joskus aiemminkin saanut jonkin vastaavanlaisen this worksin tyynytuoksun näistä bokseista ja sitä jopa tuoksuttelin vain todetakseni, että ei - en todellakaan halua makuuhuoneeni tuoksuvan laventelilta, kun menen nukkumaan. Laventelinhan sanotaan olevan tuoksuna rauhoittava, mitä se hyvin mahdollisesti onkin, mutta mun nenääni se tuoksu on kaikkea muuta kuin miellyttävä, eli tämä lähtee eteenpäin jollekulle, joka siitä tuoksusta pitää hitusen enemmän.
Hinta: noin 20,95 €/75 ml.


Grow Gorgeous Scalp Detox on ongelmaiselle hiuspohjalle tarkoitettu tehotuote, joka lupaa kuoria päänahkaa hellävaraisesti, puhdistaa sekä pidentää hiusten pesuväliä. Tuotetta on tarkoitus käyttää ennen shampoopesua ja parhaan tuloksen saa, kun tätä levittää suoraan hiuspohjaan. Mä en ole tätä vielä testannut, sillä oman hiuspohjani kunnossa ei onneksi sen suurempia ongelmia ole, mutta tokihan tämä täytyy jossain vaiheessa testata. Ajattelin tämän soveltuvan kuitenkin paremmin miehelleni, jonka hiukset ja hiuspohja rasvoittuvat todella nopeasti. Mielenkiintoinen tuote ja 50 ml koosta riittää hyvin testattavaa!
Hinta: noin 35,45 €/190 ml.


Viimeisenä vielä yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista - Dr Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum. Granaattiomenauutetta sekä vadelmansiemenöljyä sisältävä seerumi on tehty erityisesti kirkastamaan ja kosteuttamaan silmänympärysihoa. Olen kaivannut tällaista sy-iholle tarkoitettua öljymäistä seerumia jo ties kuinka kauan, sillä varsinkin näin kuivaihoisena sy-iho vaatii todella hyvän kosteutuksen, jotta esimerkiksi peiteaine ei lähde kasautumaan rumasti juonteisiin tai kuiviin kohtiin. Olen pariin otteeseen tätä testannut ja pidän erityisesti siitä, ettei tämä jätä turhan öljyistä tunnetta, vaikka tehoa silti tuntuukin hyvin riittävän ja tuote antaa runsaasti lisäkosteutta iholle. Oikein hyvältä vaikuttaa!
Hinta: noin 22,80 €/15 ml.

Illamasquan primer ja Dr Botanicalsin seerumi olivat ehdottomasti tämän boksin parhaimmat tuotteet ja kuin tehty mun tarpeisiini. Kokonaisuudessaan boksi oli toimiva ja sisälsi tosi kivasti tuotteita eri kategorioista, kuten tällaisilta bokseilta toivonkin. 

Onko näistä tuotteista jokin teille tuttu? :)

13 kommenttia:

  1. Mä itse rakastuin tuohon Illamasquan primeriin. Olen käyttänyt tuotetta nyt jo toista viikkoa ja hyvin näyttää riittävän vieläkin. Pohdin tässä ostaisinko tuotteen täysikokoisena. Aika hintava mutta toisaalta jos on noin riittoisa niin ei haittaa hintakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi primer on kyllä superhyvä! Täysikokoisella on joo hintaa jokseenkin paljon, mutta kuten säkin sanoit, toi on tosi riitoissaa ja hyvästä tuotteesta nyt muutenkin maksaa mielellään vähän enemmän :)

      Poista
  2. Kerrankin kuulen, että on joku muukin joka ei pidä laventelin tuoksusta, itse en siis voi sietää sitä! Hyi kamala, ajatuskin puistattaa, että makkari haisisi siltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en myöskään tykkää laventelista, mutta tuossa tuoksussa oli mun nenään hallitsevana joku ihan muu ja oon parina iltana tota tuoksua käyttänytkin.

      Poista
    2. homonukke: Joo laventelin tuoksu ei miellytä sitten yhtään. Liian monissa luonnonkosmenkin tuotteissa se on just se voimakkain tuoksu ja yhhh, en tykkää!

      Kuorotipu: Oi hei kiva kuulla! Olihan tossa tosiaan mainittuna monia muitakin ainesosia, jotka sitä tuoksua tuotteeseen tuovat :) Kiva ettei laventeli ole tossa pääroolissa<3

      Poista
  3. Mä innostuin tässä kuussa tilaamaan itsellenikin boksin testiin joten innolla odottelen tätä joulukuun boksia. Erityisesti tuo primer ja seerumi vaikuttavat todella kiinnostavilta :) Tyynysuihkeesta tosin en liikoja odota :D

    Muutenkin kaipaan kauneusboksilta vähän myös muunlaista sisältöä, kuin mitä bette box pystyy tarjoamaan. Mua ei yhtään haittaa näytekoot, kun ne on kuitenkin hintavista tuotteista, joita nimenomaan haluaisi testata ennen ostamista. Varsinkin kun noi lookfantasticin näytteet tuntuvat usein olevan varsin hyvän kokoisia eikä mitään ilmaisnäytteitä :D Kyllä mulle bette boxinkin tilausta on vielä useampi kuukausi jäljellä, mutta ehkä nää täydentää hyvin toisiaan kun ovat kuitenkin sisällöiltään täysin erilaisia ja toi lookfantastic on kuitenkin sen verran edullinen ja helppo tilata että en enää voinut vastustaa kiusausta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Primer ja seerumi olivat mun suosikkejani, toivottavasti säkin olet boksin sisältöön tyytyväinen<3 :)

      Joo Bette Boxin ja tän LF:n Beauty Boxin sisällöt on kyllä tosi erilaiset ja varmasti molemmille löytyy se oma käyttäjäryhmänsä. Bettestä toki tulee suomalaisia brändejä, jotka on monille mieluisia, mutta mun mielestä on ihanaa päästä testaamaan vähän vieraampiakin merkkejä. Ja sitä tää LF:n boksi just tarjoaa! Ja toikin on ihan totta, että vaikka tässä boksissa tuotteet on monesti niitä näyte- ja matkakokoja, on ne kuitenkin sen verran suuria ja/tai hintavista tuotteista, että niille kuitenkin kertyy mukavasti arvoa :)

      Poista
  4. Ihania tuotteita, niin paljon hyviä ja monipuolisia että voisin kokeilla tätä joskus kyllä ihan mielelläni! :D Ehkä mä en sitä Betteä enää tilaa vaan koitan kesällä mitä näistä tulee ;) Tässä nimittäin oikeasti on sitä mitä mäkin odottaisin kauneusboxeilta, monipuolisuutta ja vähän jotain meikkituotettakin. Tosin tuo tyynysuihke ei ehkä ihan ilostuttaisi muakaan, en oo ikinä edes kuullut moisesta :') Ihanan jouluisia muuten nää sun kuvat tässä <3

    Nyt saattaa tulla myös tyhmä kysymys, mutta kun tyhmä ei tiedä ja tajua.. Ekaa kertaa nimittäin tajusin myös vilkaista tämän hintaa verkkokaupasta ja katoinkohan mä nyt ihan oikeesti oikein? Boxien hinta tippuu mitä enemmän kuukausia valitsee 1kk 20€ ja 3kk 18€.... meinaako tuo nyt boxin kappale hintaa vai miten ihmeessä tuo katsotaan vai mitä ihmettä mä nyt katson ja katsonko oikeeta...? :D Vai siis onko tuo jokin se verkkokaupan ale tällä hetkellä, ääää en älyä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää olis varmasti mukavaa vaihtelua, ainakin brändit on näissä kahdessa boksissa ihan erilaisia! :) Toki tuotteet on monesti just matkakokoja eikä täysikokoisia turhan monia yleensä tässä LF:n boksissa ole, mutta toisaalta eipä Bette Boxeissakaan aina niitä pahemmin ole.

      Joo menee just tolleen kuin ajattelit! Eli mitä pitemmän tilauksen teet, sitä edullisemmaksi yksittäisen boksin hinta tulee :) 12 kk tilauksessa maksat kuukaudessa yhdestä boksista 15,50 € ja 3 kk tilauksessa vastaavasti yhden boksin hinta on se 18 €. Toi tulee siis käytännössä helposti jopa halvemmaksi kuin Bette Box :)

      Poista
  5. Mielenkiintoisia ja erilaisia tuotteita! Tämä boksi varmasti olisi just hyvä siinä mielessä, ettei tuu sitä aina samaa tuttua. Aika paljon tuota UK-kosmetiikkaa näissä taitaa olla, mutta tuntuu että hinta on melko kallsi yksittäisille bokseille. Ehkä joskus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää boksi tarjoaa kyllä kivasti erilaista kosmetiikkaa ja just niitä erilaisia brändejä verrattuna vaikka Bette Boxiin :) Boksin hintahan riippuu ihan siitä tilausjakson pituudesta ja esim. 12 kk tilauksessa yhdelle boksille jää hintaa vain 15,50 € mikä on vähemmän kuin vaikka Bette Boxilla, jos on uusi tilaaja! Tietty näissä on vähän hankalampi laskea boksin sisällön arvoa, kun niitä ei ole erikseen ilmoitettu (eikä kaikkia tuotteita LF:n verkkokaupasta aina löydy) ja tuotteet on lisäksi monesti matkakokoja.

      Poista
  6. Siis mä olen varmaan outo, mutta RAKASTAN tyynysuihkeita. Ekan hankin 2010 ja se oli jotain ihanan spesiaalia täysin uuteen elämäntilanteeseen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon hyvin, että niillä voi olla just sellanen rauhoittava vaikutus ja että uni tulee paremmin sellaisen kanssa<3 Mun juttu ne ei ehkä kuitenkaan ole :)

      Poista

Kiitos kommentista!