torstai 13. joulukuuta 2018

Kolme Joulukalenteria | Luukut 9-12


Taas olisi vuorossa joulukalenteripostausta ja tänään availlaan kalenterieni luukut 9-12. Puolessa välissä siis mennään jo eikä jouluun ole enää kovinkaan montaa päivää! Tänä vuonna sain poikaystävältäni lahjaksi The Body Shopin joulukalenterin, pr-näytteenä Lookfantasticin kalenterin ja itse ostin vielä itselleni TwistBe:n luonnonkosmetiikkakalenterin. Mitäs näistä neljästä luukusta paljastui?

*Affiliate- eli mainoslinkki. Lookfantasticin kalenteri pr-näyte.

Lookfantastic Advent Calendar luukut 9-12:


9. Regenerate Enamel Science Advanced Toothpaste 14 ml
Hammastahna, jonka tulisi mm. uudistaa hammaskiillettä ja muutenkin suojata hampaita. Mulla on Bette Boxeista jäänyt pieni "kammo" hammastahnoja kohtaan, sillä vaikka niissä ei välttämättä mitään vikaa ole ollut, en pidä ajatuksesta, että hammastahnoja laitetaan kauneusbokseihin. Tää kalenteri ajaa mulla vähän samaa asiaa, mutta toisaalta uskoisin tämän hammastahnan jäävän tähän yhteen. Pieni pettymys siis, mutta eiköhän tästä päästä yli!

10. Omorovicza Moor Cream Cleanser 30 ml
Kasvojen puhdistusaine, joka lupaa taistella ihon epäpuhtauksia vastaan kuitenkaan kuivattamatta ihoa liikaa ja jättämättä sille kiristävää tunnetta. Ihan vieras brändi mulle, en muista tästä edes kuulleeni koskaan, mutta kuten oon aiemmin sanonut - uusia putsareita on aina hauska testata! Tämäkään ei ole vielä päässyt testiin, mutta viimeistään jossain tulevassa Loppuneet-postauksessa saatte tästä kuulla mielipiteeni.

11. Rituals... The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream 70 ml
Niiiin taivaallisen ihanan tuoksuinen vartalonhoitosarja, että huhhuh. Tää on ollut jo parin vuoden ajan yksi mun suosikeista ja tätä vartalovoidettakin oon käyttänyt jo pari tuubillista. Tässä sarjassa on jotenkin niin ihanan rauhoittava ja omaa nenääni miellyttävä tuoksu, ettei mulla heti tule mieleen toista yhtä ihanaa.

12. Grow Gorgeous Thickening Hair & Scalp Mask Intense 60 ml
Ohuille ja lättänöille hiuksille suunnattu hiusnaamio, jonka tulisi tehdä hiuksista vahvemmat sekä tuuheuttaa ja kosteuttaa niitä. Tää mun oli ihan oikeasti tarkoitus testata tänään kun hiukseni pesin, mutta totta kai se sitten unohtui pienessä kiireessä. Purnukasta ei kovin moneksi kerraksi riitä, joten eiköhän tämä kohta nähdä jo loppuneiden joukossa ;)

The Body Shop Deluxe Advent Calendar luukut 9-12:


Tämä ihana mantelimaidon ja hunajan tuoksuinen käsivoide on yksi suosikkejani TBS:n valikoimista. Tässä on niin ihanan rauhoittava tuoksu ja tämä myös eroaa niistä marjaisista ja hedelmäisistä tuoksuista, joista TBS ehkä parhaiten tunnetaan. Huipputuote!

Supernopeasti imeytyvä kevyt geelimäinen vartalovoide ihanassa greipin tuoksussa. Kaikki Pink Grapefruti sarjaa tuoksutelleet varmasti tietävät kuinka raikas, kirpeä ja nimenomaan greippinen tuoksu tässä on ja itse miellänkin tämän ehdottomasti enemmän kesä- kuin talvituoksuksi. Kiva kun kalenterista tuli myös vähän kevyempää vartalovoidetta ja otinkin tämän jo käyttöön.

Vakiotuote ainakin näissä edullisimmissa TBS:n joulukalentereissa. Oma pesukukkani on suhteellisen pienen kokoinen ja väriltään kauniin punainen. Mulla ei oo pesukukkaa pitkään aikaan ollutkaan, enkä koe tällaista mitenkään välttämättömäksi tuotteeksi, mutta koska sellaisen nyt kalenterista sain, täytyy ottaa tämä käyttöön. Mitään riemunkiljahduksia tämä ei kuitenkaan mussa herätä.

Nestemäinen eyeliner, jonka lopputuloksen luvataan olevan pitkäkestoinen ja tahraamaton. Tää tuotehan on kuin mulle tehty, sillä kuten varmasti monet tietävät, mä rajaan silmäni käytännössä joka kerta meikatessani. En oo tätä testannut vielä, mutta innolla odotan kuinka tuote toimii.

TwistBe Joulukalenteri luukut 9-12:


9. Goodio ChocOat Original Blond Chocolate 25 g
Raakasuklaa, joka sisältää täyteläistä kaakaota sekä kauraa. Suklaa on maidoton, mutta sen kuvaillaan maistuvan paljon maitosuklaan tapaiselle ja sopivan siis hyvin ihan "perinteisen" maidollisen suklaan ystäville. Tässä on myös 50% vähemmän sokeria kuin siinä perinteisessä maitosuklaassa. En ole tätä vielä maistanut, mutta Goodiolla on kyllä ollut todella hyvänmakuisia raakasuklaita, joten uskon tämänkin olevan mulle mieluinen. Kosmetiikkaa kaipailisin kyllä yhä tästä kalenterista, vaikka suklaakin toki maistuu.

Ihan supermielenkiintoinen tuote! Tämä on erityisesti ongelmaiselle tai kuivalle iholle suunnattu ruusuvesi, joka sekä puhdistaa, ravitsee että hoitaa kasvojen ihoa. Tuote tuoksuu aika voimakkaastikin ruusulta eikä suihke valitettavasti ole kaikkein hienojakoisinta. Senpä takia oonkin itse suihkinut tätä mieluummin vanulapulle ja sen kanssa käynyt sitten kasvot läpi. Oon jonkin verran erilaisia kasvosuihkeita käyttänyt tässä viime vuosien aikana, mutta tämä on mun ensimmäinen ruusuveteni.

Appelsiinin ja inkiväärin tuoksuinen huulivoide, joka sisältää luomutuotettua mehiläisvahaa sekä mm. jojoba- ja hamppuöljyjä. Mä oon aika huono käyttämään tällaisia huulivoiteita, sillä vannon niin täysin Bepanthenin nimeen, mutta laukussa mulla kulkee kyllä aina mukana ainakin yksi huulivoide. Tätä en ole vielä avannut enkä siis edes tuoksutellut, sillä mulla ei tällä hetkellä ole tarvetta avata uusia huulivoiteita. Ihan kiva tuote kuitenkin, tuoksu ainakin kuulostaa mielenkiintoiselta.

Täyteläisen koostumuksen omaava kosteuttava päivävoide, joka on suunnattu ikääntyneelle ja kuivalle iholle. Voide sisältää manukahunajaa, ruusunmarjaöljyä sekä viinirypäleensiemenöljyä. Miedon tuoksunsa se saa aidosta vaniljasta sekä mandariinista, ja tuoksu onkin mulle todella mieluinen. Voide imeytyi kohtalaisen nopeasti, mutta kiireisimpinä arkiaamuina en tähän itse tarttuisi. Viikonloppuisin, kun on aikaa odotella pitempi tovi kasvovoiteen imeytymistä ennen meikkaamisen aloittamista, tämä tulee varmasti olemaan mulla kovassa käytössä.

TwistBe jatkaa vakaata hyvää linjaansa eikä muissakaan kalentereissa ole valittamista. LF:n kalenterin hammastahna olisi voinut olla jotain aivan muuta, mutta nyt katse kohti uusia kalenteriluukkuja!

Mikä näistä kalentereista miellyttäisi teitä eniten? :)

12 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita oot saanut! Muakin ärsytti tuo LF hammastahna, vieläpä kun purkissa lukee että näyte eli sille ei voi laskea edes arvoa... Ruusuvesi vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi hammastahna oli ehdottomasti tähän mennessä koko kalenterin tylsin tuote, mutta en usko että tuolta sentään toista mokomaa tulee niin tonkin kestää :) Toi ruusuvesi herätti heti myös mun kiinnostuksen!

      Poista
  2. Oih, tuo Ritualsin Sakura -sarja houkuttelisi kyllä itseänikin <3 Pesukukat sun muut härpäkkeet voisi mielestäni jättää noista kalentereista kokonaan pois.. :D Tuo ruusuvesi kuulostaa myös yllättävän mielenkiintoiselta tuotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testailemaan ja tuoksuttelemaan noita, jos satut noihin jossain törmäämään<3 Samaa mieltä noista pesukukista sun muista, mäkään en niitä kalentereihin kaipaa :D Mutta toisaalta niitä on aina ollut ja tulee varmasti aina olemaan näissä TBS:n kalentereissa, että siihen on tavallaan jo tottunut!

      Poista
  3. Tosi kivoja tuotteita jälleen, musta on hauska katsoa mitä tuosta TBS:n kalenterista ilmestyy kun itsekin aukoo sitä, mutta sitä eri kalenteria tosin. Musta on ollut tähän asti kyllä ihan tosi hyvät tuotteet tässä sinunkin omassa! Toi eyeliner on varmasti ollut mahtava yllätys! Toi TwistBen kalenterista tullut ruusuvesi herätti minunkin mielenkiintoni, en oo tainnut edes koskaan kuulla moisesta. :D

    Todella mahtavalla tyylillä edelleen toteutat näiden luukkujen kurkistuksen kolmesta kalenterista. Kuvat on ihanan selviä ja näkyy mikä on mistäkin luukusta tullut <3 Näitä postauksia lukee ihan tosi mielellään :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä ollut tohon kalenteriin ihan tyytyväinen, vaikka ei sisältö vedäkään vertoja sille kalleimmalle mikä sullakin on :) Eyeliner oli tosi kiva yllätys! Ja nyt tuolta on tullut myös huultenrajauskynä tosi kauniissa sävyssä<3 Kiva päästä testaamaan TBS:n meikkejäkin enemmän :) Kiitos paljon Kata, kiva että tykkäät näistä postauksista!

      Poista
  4. Ihanat sisällöt TSB ja Twist Be-kalentereissa. Tuo body shopin kalenteri kyllä parempi kun uskoin, ei enää löytynyt mun lähimmistä kaupoistakaan noita niin en enää saanut semmosta hankittua jälkikäteen. Ehkä sitten ensivuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihania kumpikin<3 Harmi ettei noita enää löytynyt, mutta ens vuonna sitten hankit jonkun TBS:n kalenterin itsellesi jos mieli vielä tekee! :)

      Poista
  5. Lookfantasticin kalenteri kyllä on ihan huippu ja melkein harmittaa etten sitten itselleni sitä hankkinut! :D Sen kaikki luukut on kuulostanut todella kivoilta vaikka nyt joukkoon yksi hammastahna on joutunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton sisältö on kyllä ollut hurjan hyvä, vaikka aluksi hieman muuta pelkäsinkin. Niin moni sanoi, ettei sisältö oo yhtään niin hyvä kuin viime vuonna, mutta mulla ei oo kyllä valittamista :D Tosin en viime vuoden kalenteria ostanut enkä muista mitä kaikkea sieltä tuli, mutta parempi tää sisältö on mun mielestä ollut kuin pari vuotta sitten! Yksi hammastahna tosiaan menee joukossa, kun sisältö on muuten näin kiva<3

      Poista
  6. En ole koskaan aiemmin juuri harkinnutkaan joulukalenterin ostamista, mutta nyt pitää muistaa TwistBe ensi vuonna, koska tämä olisi sisällöltään eniten omanlaiseni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TwistBe on mukavan erilainen ja kuin tehty luonnonkosmetiikan ystäville<3 Pidä ihmeessä kalenteri mielessä!

      Poista

Kiitos kommentista!