maanantai 17. joulukuuta 2018

Kolme Joulukalenteria | Luukut 13-16


Taas päästään joulukalenterien kimppuun ja kurkkaamaan mitä luukkujen 13-16 takana oli! Mulla alkaa kaapit ja laatikot täyttyä aika uhkaavasti näistä tuotteista ja testattavaa riittää pitkälle kevääseen asti. Tänä vuonna ostin itse itselleni TwistBe:n kalenterin, jonka lisäksi sain poikaystävältäni lahjaksi The Body Shopin kalenterin ja pr-näytteenä vielä Lookfantasticin kalenterin.

*Affiliate- eli mainoslinkki. Lookfantasticin kalenteri pr-näyte.

Lookfantastic Advent Calendar luukut 13-16:


13. Balance Me Gradual Tanning Drops 4 ml
Kasvo- tai vartalovoiteen joukkoon lisättävät rusketustipat, joiden voimakkuutta säädellään yksinkertaisesti tippojen määrän kanssa. Mä en oo mikään turhan hyvä käyttämään minkäänlaisia itseruskettavia tuotteita, mutta testaan nämä kyllä ehdottomasti jossain kohtaa. Kiva tuote ihan senkin takia, että tää on taas hieman erilainen.

14. Lipstick Queen Frog Prince Lipstick
Ensireaktio tästä oli, että ei hitto mit mä teen vihreällä huulipunalla! Käteen swatchatessa ihmettelin, kun punasta ei lähde lainkaan väriä vaan pelkästään kiiltoa, joka hetken kuluttua myös muuttui hieman punertavaksi. Tämähän on siis huulipuna, joka muuttuu huulilla niiden lämpötilan ja mm. pH-arvon mukaan ja näyttää siis jokaisella ilmeisesti hieman erilaiselta. Hauska tuote! Huulilla en ole tätä testannut, sillä en oo nyt viimeiseen viikkoon käyttänyt huulipunia lainkaan, mutta kunhan suu tulee taas hampaanpoiston jälkeen kuntoon niin otan tämänkin ihan varmasti käyttöön.

15. Sleek MakeUP i-Divine Mineral Based Eyeshadow Palette
Luomiväripaletti, joka tuli sävyssä A New Day. Huom! Kuva vääristää paletin sävyjä suhteellisen paljon. Paletista löytyy kattaus ruskean, kullan ja nuden sävyisiä luomivärejä, joista osa on mattoja ja osa shimmerisiä. Kaunis peruspaletti, mutta mulla ei tälle valitettavasti ole käyttöä. Tai siis toki sävyt ovat sellaisia, mitä itse käytän useinkin, mutta samat sävyt löytyvät jo ties kuinka monesta paletistani. Annan tämän siis eteenpäin, mutta en kuitenkaan ole yhtään pettynyt siihen, että paletti kalenterista tuli.

16. Doucce Fierce & Fine Graphic Pen
Kärjestään superohut vedenkestävä eyeliner. Tussilinerit on aivan ihania ihan siitä syystä, että ne on niin helppokäyttöisiä, mutta näiden kanssa saa aina pelätä nopeaa kuivumista. Mulla on tällä hetkellä ollut jo jonkin aikaa ihan päivittäisessä käytössä Mellow Cosmeticsin tussiliner, joka on valanut muhun uskoa siitä, että ne kaikki ei ehkä sittenkään kuivahda parissa viikossa! Testiin lähtee, tosi kiva tuote jos vaan toimii hyvin.

The Body Shop Deluxe Advent Calendar luukut 13-16:


Huultenrajauskynä, jota kuvaillaan helposti levittyväksi ja pitkäkestoiseksi. Ihanaa saada lisää meikkejä tästä TBS:n kalenterista, sillä brändin meikit ovat jääneet mulle vähän tuntemattomiksi. Sain omani sävyssä Hot Date, joka on kaunis viininpunainen sävy. En ole kynää vielä testannut, mutta mulla on vahva luotto siihen, että tulen tähän tykästymään ja sävy ainakin on sellainen, mitä tulen varmasti tarvitsemaan.

Tämä geelimäinen kuorinta-aine on mun ensikosketukseni TBS:n British Rose sarjaan, vaikka toki olen näitä tuotteita aiemmin myymälässä tuoksutellut. Tuoksultaan tämä on ihan hyvä, mutta ei suosikkini TBS:n valikoimista. Kuorintateho on tässä sellaista keskiluokkaa ja pidänkin enemmän niistä sokerikuorinnoista, jotka ovat paljon näitä geeliversioita rouheampia ja parempia myös kuorintateholtaan. Vartalokuorinnat tulevat aina tarpeeseen, joten mieluisa tuote oli tämäkin.

Mansikalta maistuva ja tuoksuva huulibalsami, joka sisältää mm. mehiläisvahaa. Huulivoiteen tulisi tehdä huulista pehmeät ja antaa niille kiiltoa. Mä en oikein edes tiedä miksi, mutta tämä mun oli pakko avata ja testata heti kättelyssä, vaikken todellakaan tällä hetkellä tarvitsisi uusia avonaisia huulivoidepurnukoita. Maku ja tuoksu olivat miellyttäviä ja ihanan mansikkaisia ja huulille jäi tästä kaunis kiilto. Ne tuntuivat pehmeiltä, mutta kosteuttavuus ei ollut mielestäni pitemällä aikavälillä ihan paras mahdollinen.

Ihana mantelimaidon ja hunajan tuoksuinen vartalovoi! Tämä on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, sillä voiteen tulisi rauhoittaa ja suojata ihoa. TBS:n vartalovoit ovat täydellisiä talven kuivattamalle iholle ja tässä on lisäksi vielä todella rauhoittava ja "lempeä" tuoksu. Oon hurjan iloinen, että sain tämän itselleni!

TwistBe Joulukalenteri luukut 13-16:


Sävyssä Orange Vanilla tullut huulikiilto, joka sisältää mm. risiiniöljyä, mehiläisvahaa sekä vihreää teetä. Tämä huulikiilto löytyy useammassakin eri sävyssä ja tämä vaalea, läpikuultava versio on ehkä omaan makuuni hieman tylsä. Huulikiillot ei muutenkaan ole niitä omia suosikkeja, joten olisin ehkä toivonut tähän jotain toista sävyä, mutta aion ainakin testata tätä. Voihan olla että ihastun tähän täysin!

14. Apeiron Handcream Intensive Care 75 ml
Jojobaöljyä, sheavoita ja papaijauutetta sisältä käsivoide, joka sopii hyvin myös atooppiselle iholle (ja sellainenhan mulla on). Käsivoiteet on ehkä hitusen tylsiä tuotteita, mutta aina kuitenkin tarpeellisia ja uusia on aina hauska testata. Luettuani tämän voiteen saavan tuoksunsa laventeli- ja appelsiiniöljyistä, mun oli pakko testata tämä välittömästi, sillä mähän en pidä lainkaan laventelin tuoksusta. Suureksi ilokseni appelsiinin tuoksu oli tässä voimakkaampi! Voide sopii omasta mielestäni parhaiten iltakäyttöön ennen nukkumaanmenoa, sillä se jättää kädet joksikin aikaa hieman tahmeiksi eikä imeyty kovinkaan nopeasti. Kiva tuote ja kosteutustehot tällä ovat hyvät.

Mustaherukkajauhe, jota voi sekoittaa niin puuron tai smoothien joukkoon tai käyttää vaikkapa leivonnassa. Jauhe sisältää runsaasti eri vitamiineja, kuten A-, B- ja C-vitamiinia sekä mm. omega rasvahappoja ja kuitua. Nämä ruokatuotteet tässä kalenterissa ei tosiaan ole ihan sitä, mitä toivon saavani. Tätä en ole testannut eikä mulla mitään varsinaista hinkua olekaan testata, mutta saa nähdä tuleeko tämä jossain vaiheessa käytettyä pois.

Vaaleanpunaista savea sisältävä konjac sieni, joka lupaa parantaa ihon elastisuutta ja puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Mä olen omistanut useammankin konjac sienen eri brändeiltä, mutta en oikein koskaan ole oppinut näitä käyttämään. Tai siis eihän näiden käytössä mitään vaikeaa ole, mutta mä en vain ole osannut ottaa näitä osaksi ihonhoitorutiiniani. Nyt voisi yrittää taas uuden kerran! Mä en ehkä ole kokenut saavani näistä samanlaista hyötyä kuin monet, jotka näitä rakastavat. Tätä vaaleanpunaista versiota en kuitenkaan ole testannut, joten katsotaan olisiko tämä itselleni parempi kuin ne muut aiemmin tetaamani.

Tämä oli ehdottomasti TBS:n kalenterin toistaiseksi paras nelikko! Myös molemmat muut kalenterit ihastuttivat sisällöllään ja jatkavat tasaisen hyvää laatuaan. Kertokaahan muuten ihmeessä, jos joku tuote on sellainen, mistä kuulisitte myöhemmin uudemman kerran omassa postauksessa.

Kiinnostaako joku näistä tuotteista erityisesti? :)

14 kommenttia:

  1. Mäkin ihmettelin vihreää huulipunaa.. mMtta sitten ajattelin että vau, tää voi ollakin hauska, kokeillaan nyt makeita sammakkohuulia. Pettymys iski, kun ei näkynytkään vihreää huulilla ollenkaan �� No, parempi varmaan näin, ettei tullut "kertakäyttötuotetta" värinsä vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mulle se taas oli helpotus, kun huulet ei olleetkaan vihreät :D Toisaalta ostin joskus jonkun UD:n huulipunapaletin pääasiassa sen takia, että siinä oli vihreä huulipuna, joten en mä ihan kamalasti kai voi niitä sitten kammoksua? :D Mutta joo, mun mielestä parempi näin!

      Poista
  2. Hei! Kivoja kalentereita! Kysyit mikä kiinnostaisi, no nuo ruskettavat tipat! Sain itse jotain vastaavia Feeluniquen kalenterista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Feeluniquen kalenterin voisin itsekin kuvitella joskus hankkivani! Kirjoittelen varmasti noista rusketustipoista, jos niitä vaan pääsen joskus testaamaan :)

      Poista
  3. Kyllä on monipuolisia ylläreitä, rusketustipoista mustaherukkajauheeseen:)
    Mä yllätyin Doucce Fierce & Fine Graphic Pen:sä, nimittäin en oo rajaustusseista tykännyt yhtään
    mutta tää on ihan Super!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin luukkuihin mahtui kyllä monenlaista :) Tussilinerit on mun mielestä superkivoja, mutta se kuivahtaminen ärsyttää aina enkä oo pitänyt niitä hintansa arvoisina. Toivottavasti toi Doucce toimii hyvin ja pitkään!

      Poista
  4. Mulla on tollainen TBS:n huulibalsami ja käytän sitä lähes päivittäin aina ennen kuin alan meikkaamaan! :D Vaikka miellän tuotteen ehkä enemmän nuoremmille, mutta se antaa kivaa kosteutusta sen meikkaus hetken ajan. Jos aamulla ei ehdi huulille tekemään mitään niin toi balsami antaa kivaa kiiltoa :) Oot kyllä valinnut ja saanut hyvät kalenterit tänä vuonna. Suurinosa tuotteista olisi ollut itsellenikin mieluisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tolleen mäkin voisin sitä käyttää! Sais hyvin huulet kosteutetuksi ennen huulipunan laittoa :D Kiitos vinkistä<3 Mä oon kyllä itekin ollut tosi tyytyväinen näihin mun kalentereihin. Ens vuonna ehkä kuitenkin vähän vähemmän, tässä on vähän turhankin paljon testailtavaa :D

      Poista
  5. Toi paletti on ihana! Mulla onkin jo 15 vuotiaana yli 10 vuotta sitten ollut eka "vihreä" huulipuna mikä oli kirkkaan pinkki huulilla. Hauska kikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon mäkin näistä kuullut, mutta ei tosiaan tullut ensimmäiseksi mieleen tota avatessa, että tää olis just sellanen :D Aattelin, että kalenteriin on ollut helppo "dumpata" joku oudonsävyinen huulipuna, joka ei muuten menisi kaupaksi :'D Ei sentään ollut sellaisesta kyse :)

      Poista
  6. Siis tuo vihreä huulipuna, joka muuttuu lämpötilan mukaan, tosi mielenkiintoinen ja hauska tuote totta tosiaan! Mä en ole ennen edes kuullut tuollaisesta :D Eroaako muuten tuo TBS:n huulibalsami näistä jokavuotisista minihuulirasvapurkeista? Mä en oo koskaan tykännyt TBS:n huulirasvoista ja ovat jääneet käyttämättä, sillä maku on ollut aina paha kun niitä on huulille laittanut, mutta tossa on ainakin erilainen purnukka joten oliskohan tuo jokin uusi :D Ihanan monipuolista tuotetta oot saanut kyllä kalentereista! Siis nuo rusketustipat, koskaan niistäkään kuullut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuullut, mutta kuten tossa ylempää sanoinkin jo niin en tosiaan ajatellut, että toi olisi sellainen! Oletin sen olevan ehdottomasti ihan vaan vihreä huulipuna :D Siis mulla on aiemmin ollut se mansikkahuulivoide, joka on sellasta vaaleenpunasta(?) väriltään ja aika paksuhkoa koostumukseltaan. Ja toi on siis sellasta geelimäistä ja väriltään kirkkaanpunaista eli eri tuotteesta ilmeisesti kyse! Rusketustipat on kieltämättä aika mielenkiintoinen tuote, mutta mua aina pelottaa noiden kanssa sellanen överiksi meno. Sen takia oon niin huono testaamaan tollasia :D

      Poista
  7. Tosi kivoja tuotteita nyt kaikista kalentereista, mutta tuosta Lookfantasticin kalenterista pidän eniten :) Harkitsen hyvin paljon sen ostamista ensi vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LF:n kalenteri on ollut nyt ainakin kolmena viime vuonna ihan huikean hyvä! Suosittelen ehdottomasti harkitsemaan tota ens vuonna, tulee vähän erilaisia brändejäkin samalla testattua kun isoa osaa näitä ei Suomesta niin helposti saa :)

      Poista

Kiitos kommentista!